2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
güle güle kullanın çok güzel hepsi
park yatak ve bebek arabasının markası nedir acaba birde araba tek yönmü?

çook teşekkür ederiz daha iyileri sizlerin olsun inşallah canım. bebek arabası graco mosaic modeli. oto koltuğu da graco. araba tek yönlü ve doğumdan itibaren kullanılıyor ama ilk 6 ay oto koltuğu yüzü size dönük olacak şekilde yerleşiyor arabaya. isterseniz öyle de kullanılır. park yatak da prego yummy. 70*110 ölçülerinde. içi geniş ama dışardan çok kaba görünmüyor ve çok yer kaplamıyor.

tatlım bn ıstedım dktrmdan cunku ben ılk zmnlar balıga aşerdım şmdı tiksınıorum yıyemıorum dr soledım vermedı yemeye caliş ddi bna

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini Karın sertleşmesi gebeliğin sonlarında çok olur ve bu doğum sancılarını tetikleyebileceği için dr un senden haber vermeni istemiş olabilir.Bebekler büyüdükçe yerleri daraldığı için eli yüzünde olabilir endişelenme sakın

nıe kısamısında :) uzun olmakta zor valla bel agrısından oluyorum ben hemde oncekı halım zayftım hayatımda ılk defa bu kadar kılo aldım heryerım yırtıldı cok kotu oldum

Çalışmaya dair hiçbişi istemiyorum hayatımda... Leğen gibi oturmak istiyorum evde..hareketsiz iş yapmadan yayılarak.. :):) en azından bi süre
hahahah
ilahi çok tatlısın yaaa

komşular duydu kız kahkahamı
birazdan işe gidicem ama acaba merkezimi arayıp kendimi iyi hissetmiyorum mu desem diye düşünüyorum. oofff offff ama yazık benim yüzümden iş yerinde kızlar fazla çalışıcak onlarada kıyamıyorum :44::44:
ben en iyisi gideyim işe

Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)
ayy canım güle güle kullannn. bende bu gemiliden çok istemiştim ama alamadım. kısmet değilmiş bana.

nıe kısamısında :) uzun olmakta zor valla bel agrısından oluyorum ben hemde oncekı halım zayftım hayatımda ılk defa bu kadar kılo aldım heryerım yırtıldı cok kotu oldum
kısayım tabi... yine çok şükür 165'im... ama dal gibi değilim... hayatım boyunca kendimi gördüğüm en zayıf-sıfır göbek-kaburgalarımın sayıldığı kilom 70'di... kemiklerim iri Allah'ın gücüne gitmesin ama yapımı beğenmiyorum...
ama başinda kaynpdern ismi var muzaffer :))) muzaffer mete yada muzaffer ayaz hangısı :)
hiçbiri bence mete ayaz iyi... zaten tek isim kullanılıcak olduğunu düşünürsek muzaffer ayaz olsun... ayaz dersiniz

kuzum son zamanlarda benimde hep öyle. normalde kıpır kıpır olan oğlum usg eliyle koluyla hatta bacağıyla kapatıyor yüzünü. ne yapsak açmıyor. öylece duruyor. niye öyle anlamadım bende

sen nasıl vicdanlı bi müdüresin öyle... ama şu an kendini düşünmüyosun farkındamısın?... bebeğin için bu fikir geliyo aklına... kendini nasıl iyi hissediceksen onu yap... eminim personelin de en az senin kadar sevip - endişelenirler bebeğin için...

kızlar gunaydın gunaydın dıyorum cunku benım oglan 5den berı benı uytmuyor. 5de acıkdık tekme tekme bıde ııcm kıyılıyo. gittim kucuk bısler atıstrdım. 8de esımı ugurlarken tekrar yataga grym dedım yıne basladı bızım sıpa yıne bısler yedm yattm bu saat oldu kalkalı
yıne cok gzel konuslar konusmussunuz hepsine göz gezdirdim.
herkeze bol tekmeli hayırlı cumalar diliyorum:)

kızlar benım çıkmam lazım mutfağı toparlıcam sonra Kuran okumam lazım doğuma kadar hatim yapmam lazım paşam için hadi öptükk paşamla sizleri işimde çok hareket ediyo bi çıksın totoşunu ısırıcam onun

sağolsunlar canım onlar bazen benden çok düşünüyorlar.ben bazen çok kaptırıyorum kendimi işe.ama alıyorlar elimden herşeyi oturmak zorunda kalıyorum
normalde hiç böyle yalandan kaytarcak biri değilimde bugün böyle uzanıp oğluşumla ilgilenmek istiyorum. ama bak şuanda geç kalmak üzereyim işe gitmeliyiimmm

bnde 1.78 ama bel agrısı var sağlıklı olalımda tatlım :) aynn muazaffer ayaz demı bncede yha ama ayaz ısmınede anlamı soguk demek yha cocuk soguk olur dıolar yha moralımı bozuolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…