merhabalar ,
bende temmuz annesiyim ,
oglusuma halen isim bulamadim
:26:
güle güle kullanın çok güzel hepsi
park yatak ve bebek arabasının markası nedir acaba birde araba tek yönmü?
Doğum fotoğrafçısı demişken bakın ne buldum...
Doğum Fotoğrafları, Doğum Fotoğrafçısı Emine Mazı, dogumfotografcisi34.com
Doğum FotoğraflarıDoğum Fotoğrafçısı | Doğum Fotoğrafçısı
Çok tatlılar ya...
Bizde bugün doktora gittik kızımla ben haşimato hastasıyım bir aydır tiroit için gitmiyordum endokrin doktoruma tsh 11.53 çıktı çok yüksek dedi dokorum. Biraz kızdı bana(((((((((
on beş günde bir endokrin doktorumuzda görecekmiş bizi artık(( Dünden beri sağ kasığımda bir ağrı vardı tahlillerimiz yapıldı kum döküyormuşum aynı zamanda ilaçlarımızı aldık evimize geldik.Kızım manşallahı vardı teyzeleri hiç durmuyordu yerinde 930 gr olmuş meleğim onu görünce dünyalar benim oldu tabiykiii
Kızlar Doktorum balık yağı verdi ayrıca kulanıyormusunuz sizlerde?????????
merhabalar ,
bende temmuz annesiyim ,
oglusuma halen isim bulamadim
:26:
bızde eşim mete dıo ben ayaz dıorumbızdde karar veremedık
kızlar dün dr amcamıza gittik önce baktı falan doğum tarihini ilk muayenelerde 15 haziran diyordu şimdi gelişimi zayıf 5-6 temmuz olabilir dedi, biraz zayıf ama yapısı öyledir dedi,
sen de 25 kilo alarak bitirirsin herhalde doğumu dedi,
sonra bizim minnoş yine elleri yüzünde olduğundan yüzünü göremedik dr da 20 dk yürü sonra gel yüzüne bakalım dedi, yürüdük tatlı yedik ama bu sefer döndüğümüzde miniğimiz elleri yüzünde tam uyuyordu yine birşey göremedik, sonra doktor o esnada karnın sık sertleşiyor mu dedi, böyle tahta gibi sepsert oluyor mu dedi, eğer bir saat içinde 3-4 kez öyle olursa ara mutlaka beni dedi, o esnada doğum için fotocu bakıyoruz falan dediğimde daha erken bakmayın dedi...
bi de bunların üzerine kv nin saçma sapan bebek şekeri yorumları dün akşam çok stresli geçti anlayacağınız...
ya bir bebek neden her görüşmede elleri yüzünde olur kii(((
hay ağzına sağlık... hatundak vücut su gibi aynen öyle ama karakter-uslüp ve sima olarak ben de beğenmiyorum... bide insan kendinde olmayanı istermiş ya... ben de uzun ince bi hatun olmayı çok isterdim ondan eriyip bitiyorum öyle tiplere... yoksa burcuymuş asumanmış falan... farketmiyo
METE AYAZ da iyimiş be
hahahahÇalışmaya dair hiçbişi istemiyorum hayatımda... Leğen gibi oturmak istiyorum evde..hareketsiz iş yapmadan yayılarak.. :):) en azından bi süre
ayy canım güle güle kullannn.Kızlar herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar... Oğluşuma aldığım nevresimlerimiz geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim :)
kısayım tabi... yine çok şükür 165'im... ama dal gibi değilim... hayatım boyunca kendimi gördüğüm en zayıf-sıfır göbek-kaburgalarımın sayıldığı kilom 70'di... kemiklerim iri Allah'ın gücüne gitmesin ama yapımı beğenmiyorum...nıe kısamısında :) uzun olmakta zor valla bel agrısından oluyorum ben hemde oncekı halım zayftım hayatımda ılk defa bu kadar kılo aldım heryerım yırtıldı cok kotu oldum
hiçbiri benceama başinda kaynpdern ismi var muzaffer :))) muzaffer mete yada muzaffer ayaz hangısı :)
ama başinda kaynpdern ismi var muzaffer :))) muzaffer mete yada muzaffer ayaz hangısı :)
kızlar dün dr amcamıza gittik önce baktı falan doğum tarihini ilk muayenelerde 15 haziran diyordu şimdi gelişimi zayıf 5-6 temmuz olabilir dedi, biraz zayıf ama yapısı öyledir dedi,
sen de 25 kilo alarak bitirirsin herhalde doğumu dedi,
sonra bizim minnoş yine elleri yüzünde olduğundan yüzünü göremedik dr da 20 dk yürü sonra gel yüzüne bakalım dedi, yürüdük tatlı yedik ama bu sefer döndüğümüzde miniğimiz elleri yüzünde tam uyuyordu yine birşey göremedik, sonra doktor o esnada karnın sık sertleşiyor mu dedi, böyle tahta gibi sepsert oluyor mu dedi, eğer bir saat içinde 3-4 kez öyle olursa ara mutlaka beni dedi, o esnada doğum için fotocu bakıyoruz falan dediğimde daha erken bakmayın dedi...
bi de bunların üzerine kv nin saçma sapan bebek şekeri yorumları dün akşam çok stresli geçti anlayacağınız...
ya bir bebek neden her görüşmede elleri yüzünde olur kii(((
sen nasıl vicdanlı bi müdüresin öyle... ama şu an kendini düşünmüyosun farkındamısın?... bebeğin için bu fikir geliyo aklına... kendini nasıl iyi hissediceksen onu yap... eminim personelin de en az senin kadar sevip - endişelenirler bebeğin için...hahahah
ilahi çok tatlısın yaaa
komşular duydu kız kahkahamı
birazdan işe gidicem ama acaba merkezimi arayıp kendimi iyi hissetmiyorum mu desem diye düşünüyorum. oofff offff ama yazık benim yüzümden iş yerinde kızlar fazla çalışıcak onlarada kıyamıyorum :44::44:
ben en iyisi gideyim işe
sağolsunlar canım onlar bazen benden çok düşünüyorlar.ben bazen çok kaptırıyorum kendimi işe.ama alıyorlar elimden herşeyi oturmak zorunda kalıyorumsen nasıl vicdanlı bi müdüresin öyle... ama şu an kendini düşünmüyosun farkındamısın?... bebeğin için bu fikir geliyo aklına... kendini nasıl iyi hissediceksen onu yap... eminim personelin de en az senin kadar sevip - endişelenirler bebeğin için...
kısayım tabi... yine çok şükür 165'im... ama dal gibi değilim... hayatım boyunca kendimi gördüğüm en zayıf-sıfır göbek-kaburgalarımın sayıldığı kilom 70'di... kemiklerim iri Allah'ın gücüne gitmesin ama yapımı beğenmiyorum...
hiçbiri bencemete ayaz iyi... zaten tek isim kullanılıcak olduğunu düşünürsek muzaffer ayaz olsun... ayaz dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?