2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hep ayni demekki , bizde düğünde öle oldu , bi sürü tantanalar vs vs 8 sene bitiyor ben evleneli , ben cok inadim ve tersim o yuzden suruyor bu evlilik yoksa 50 defa biterdin , Rabbim herkes icin hakkinda hayirlisini nasip etsin , mubarek cuma gunu hurmetine insallah... biz takmayalim bunlari , bebislerimizi saglikli dunyaya getirelim yeter , gerisi bos.

AMİNNN

kızım takla atmaya başladı içerde
sanırım cicileri temizlendi diye seviniyo

Canın saolsun yenisini alırsınız ...Merak ettim canım kaç derece ve dakikada yıkadın?Dikkat edicez demekki renkler karışabiliyor bunuda öğrendik

Canım güzelmiş güle güle kullan ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz? Eğer aynı şehirdeyseniz birlikte gider beğeniriz dersin olmaz mı?

aynı sehri bırak bu pijamayı almadan 1 saat önce beraberdik ama tabi tek bi laf etmedik.. o yüzden hiç sevinmedim hiç hevesim yok...
almışlar Eşimle göndermiş......eşim fotosunu gönderdi bana akşam getiricek

ya zaten alır benimki hemde en pahalı hem güzel beğenir ama ne bilyiim bi sen giycen kızım nasıl demesi daha hoşşş yakışık almaz mı!!! ??

hahahayttt benim görümcemde bana aynı seyi yaptııı , o da kız istiyomuşşş bende artık diğer gelininiz yapar dedim bendee... bizde de hiç erkek yok ben diyordum bizim için erkek olması daha iyi diye hatta erkek olmasına cok sevindim sırf ona inattt yoksa bende kız çocuk severim erkek hiç yok bizde cok değişik olcak onlarında son çocuklar hep erkek.. onlarda haklı ama neysee gene de söylencek sey değil kimseye onu yargılamak düşmez Allah ın işine karışılmaz... .. hıh cok da umrum benim cocugum benim oğlum istemeyen sevmesinnnn

hoşşttttttt!!! hevesi yokmuşşş
benimki bişey almayı bırak hamilelik nasıl gidiyo bile demedi... ayyy çoook umurumda zaten... sallayamıycam onu şimdi...

ahha AllahAllah güldürdün benii Nası boşyere huzur bozuyolar ya en cok ona sinir oluyorummmm ne gerek var huzur bozmaya ne gerek var başkalarının kalbini kırmaya....

guzel tatlım en azından zevksız deıl bırak alsın begenmezzsen gıymezzsnde gıydırmezssnde

Canın saolsun yenisini alırsınız ...Merak ettim canım kaç derece ve dakikada yıkadın?Dikkat edicez demekki renkler karışabiliyor bunuda öğrendik

Bebek programında yıkadım 40derecede yıkıyo 800 devirde bide ekstra durulama yaptım yine 800 devirde...
yıkama 1,25 dk durulama 35 dk

Kızlar yine bi kv muhabbeti dönüyo ortada :)) Aayy herkes ne kadar dertli ya bende dahil tabi ama bugün eşime çok kızgınım hormonlardan mı bilmiyorum ama kıskançlık durumu var bende anlatim haklı mıyım haksız mıyım söyleyin ya nolur,bugün face'de memleketinden çocukluk arkadaşını eklemiş eşim samimilermiş güya ama ne gerek var yani bende gıcık oldum birsürü laf saydım ve suan küsüm poff (

aman eklesınn guvenmıomusun tatlım sen eklesın herkes de gorsun sızn fotolarnzı ah ah bde ben anlatım eşim izmre uzmanlık sınavları için gtti benden bi öncekı seglısıde ızmırlıydı kv gorumcemle hep konusomus kız baya cıddılermıs anlıcagın tabı eşim bni gorunce bırakmıs onu yanı tatlım eskısı sevgılısınn hatta ayni ilçesne gttı sınav için bn ne yapayım pekı

Güzelmiş canım kayınvaliden zevkliymiş boşver alsın alma deme beyenmessen kullanmassın hepsi aynı herhalde bunların benim kaynanada kafasına göre almış kızımın bebek arasıyla beşiğini ve kıyafetlerini beyenmedim ama yapacak bişi yok birde demiştim alırken ben beyeneğim öyle alın diye ama inat yapar gibi almışlar kafalarına göre bi alt açma aldı hanım efendi bende vardım kızım hangisini beyendin demedi bile tenezzül edip aldı geçti kayınpederim de başka beyendi onu al dedi kaynanama sırf öyle dedi diye bir laf daha dese ağlayacaktı yani çocuk gibi

Ya güveniyorum tabi ama ne gerek var yani ben onu anlamadım bende eklim ozaman herkesi hayır hassas olduğum bi dönem zaten daha ince düşünmesini beklerdim tepki verince o da şaşırdı tabi bende facenine girip profilde bizim fotomuz vardı sildim gıcıklığına piss ya piss ayy küs olmaktanda nefret ederim ama yok konuşmycam..Kuzum sen de takma kocacın sınava girip gelcek yani karşılaşmazlar ki zaten amaan ne bilim..

guzel tatlım en azından zevksız deıl bırak alsın begenmezzsen gıymezzsnde gıydırmezssnde

ayy bayıldım kaça aldın ? bende alırım belkiii
Bebek programında yıkadım 40derecede yıkıyo 800 devirde bide ekstra durulama yaptım yine 800 devirde...
yıkama 1,25 dk durulama 35 dk

Nasıl karışmış öyle yaaa
bide solan şey de pembe yani yuh diyorum belki kırmızı bişi vardır o solmştur.. ama 2. ye yıkayınca düzeliyor canım biraz gec oldu ama :)))

eşin kız arkadaş mı eklemiş ?? anlamadım beeen
ee muhabbet etmişler mi?
ya bende cok uyuz oluyoru öyle seylereee haklısın benceee :))

evet canım zevklidir bak o konuda dicem bişey yok
hatta benden daha güzelini iyisini alır ... ama ne biliyim iştee yaa püfff insan bi soraydı ne olurdu diyooo

bide sanki benim tam istediğim böyle değildiii :44:

kayınpederler daha mı iyi ne:)))
kızlar ben çıkıyorum akşam bakarım cepten öptüm siziiii

Canım ne kadar üzüldüm anlatamam ama sıkma canını bebeğin iyi olsun kıyafet yerine koyulur ok..

Nasılsın canım gürünmüyorsun pek bebeiş nasıl?

saol canım iyiyim sende iyisindir inşallah bebişimde iyi şimdilik haftaya şeker testim var inşallah zor geçmez bu aralar bebişime alış veriş yapmayla uğraşıyorum misafirlerimde vardı giremedim foruma allaha şükürler olsun bu aralar moralim gayet yerinde mevlan hepimize güzel günler nasip etsin

gıcıklık deılmı :) bız yokmu cok fenayız kus durulmaz kız aksama barsırsınz. snava grdı geldı ama kızn yerıne koyunca kendımı karsısına cıkardım dıorum cok sevmıssem sormadımda karsılastınızmı dıe eger sınavı kazanırsa bda gıdıcek mulakatlara moralım bozlmasın dıe :) amannn benı cok sevdgnı bılıorum herzmnda dıle gtırıo yeter o bna :)))

üzüldüm senin adına benim de bu konuda endişem var kendimce solmayacak şeyler seçtim ama yıkkayınca görücem bende:)

Ya tatlım bizimkiside Allah için çok düşkün bana ama varyaaa en iyisine bile güvenmycen yine de gözünü açık tutcan çok mu fesatım ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…