bu moral bozukluğuyla kendimi ödüllendirmek istiyorum... akşam kocamı kandırıyımda haftasonu bu çok beğendiğim babeti aldırayım... nasıl sizce?
201-P SİYAH SİM - SHOE TEK FİYAT
Ya tatlım bizimkiside Allah için çok düşkün bana ama varyaaa en iyisine bile güvenmycen yine de gözünü açık tutcan çok mu fesatım ne :)
bayıldım tek kelme kocan ne ısterse ver aksama aldır:)
kocam benden bişey istemezkiazıcık üzgün görünsem kıyamaz zaten
bu moral bozukluğuyla kendimi ödüllendirmek istiyorum... akşam kocamı kandırıyımda haftasonu bu çok beğendiğim babeti aldırayım... nasıl sizce?
201-P SİYAH SİM - SHOE TEK FİYAT
her kocann ıstedıği bısey vardır ıllakı :)) işte ben bu kocalara kek dıorum azcık uzulsek bde goz yası bıttıler :)))
Çok beğendim canım rahatmıdır acaba?
Kıyafet içinde canın sağolsun olmuş bi kere neyseki tek bi kıyafeti kötü olmuş diğerlerini kurtarmışsın.
Bende oğlum için gardolap ve şifonyer tasarlıyorum babası ve dedesi yapıcak mobilyasını. Birde raf yaptırmak istiyorum şifonyer üzerine. Nette pek bulamadım iç dizayn olarak. Bende kendimce lazım olucak şekilde çizdim.
yok yok benim kocam korkak... kızımız büyümeye başladığından beri pek bişey istemiyo.. tek isteği kızını iyi beslemem... keyfimin yerinde olması... bıktı galiba mızmızlıklarımdan... benden pek kolay gözyaşı çıkmıyoda bugün çok üzüldüm ya... yazzıııhhh
Çok beğendim canım rahatmıdır acaba?
Kıyafet içinde canın sağolsun olmuş bi kere neyseki tek bi kıyafeti kötü olmuş diğerlerini kurtarmışsın.
Bende oğlum için gardolap ve şifonyer tasarlıyorum babası ve dedesi yapıcak mobilyasını. Birde raf yaptırmak istiyorum şifonyer üzerine. Nette pek bulamadım iç dizayn olarak. Bende kendimce lazım olucak şekilde çizdim.
Ya güveniyorum tabi ama ne gerek var yani ben onu anlamadım bende eklim ozaman herkesi hayır hassas olduğum bi dönem zaten daha ince düşünmesini beklerdim tepki verince o da şaşırdı tabi bende facenine girip profilde bizim fotomuz vardı sildim gıcıklığına piss ya piss ayy küs olmaktanda nefret ederim ama yok konuşmycam..Kuzum sen de takma kocacın sınava girip gelcek yani karşılaşmazlar ki zaten amaan ne bilim..
rahattır eminim... buna benzer denemiştim geçen hafta ama renklerini beğenmemiştim... babet ne kadar rahatsız olabilrki... üzerine tayt onun üstüne bide tunik ohh miss...
bu arada şifonyerin üstüne raf derken nasıl bişey olacak pek şekillendiremedim...
Bazıları arkadan yada yandan sıkıyor yara yapabiliyor babetlerin o yüzden dedim cnnm. Evet tunik tayt babet tam bizlik olucak son aylarda. Benim kocama benzettim kocanı. :)
Bak raf şunun gibi mesela http://images.gittigidiyor.com/6906/BABYHOPE-BEBEK-ODASI-RAF-VE-DUVAR-ASKILIGI__69066087_0.jpg için Google Görsel Sonuçları
bebgnn bas harfını yaptrabılırsın buyuk bı sekılde hmde rafta olur
kız yapmayın böyle şeyler kocalarınız sizi sevmiş ki sizinle evlenmiş üzme kendinide kocanıda bebeğinide zaman geçince düşündüğünde bu tavrından pişman olabilirsin bir kaç ay önce bende eşime sert çıkışlar yapmıştım sonradan çok pişman oldum ve üzüldüm çünkü ne olursa olsun oda bir insan ve kendince normal davrandığını düşündüğü bir anda benim hışmıma uğradı senin böyle tepki vereceğini düşünememiştir belki oda üzülmüştür belki boşver böyle yapıp tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğunu da düşürme nacizane fikrim:)
Öyle tabi canım ama benim huyum da kötü baştan düşüncekti şüpheci karısını ben çok kurarım tatlım ya şimdi beni üzmeye ne hakkı vardı hiç keyfim yok bugün mesaj fln atıyo sürekli yazmıyorum bişey gelince de uyuycam hiç konuşmayı düşünmüyorum anlasın hatasını aklına düşerse de düşsün yaa bişey diyim mi kimse vazgeçilmez değildir o kaybeder şekerim tek celseye bakar tabi o raddeye Allah kimseyi getirmesin de..
bencede o raddeye getirmesin mevlam inşallah tez zamanda sinirin geçer kocacığın da bir şekilde gönlünü alır yuvanızın huzuru hep daim olsun inşallah
canlar ben çok acıktım burdayken resmen yemek olayını unutuyorum karnımızı doyurup geliriz birazdan
Ben hem yiyorum hem yazıyorum şekerim :)) Buarada eşim silmiş arkadsını faceden özür diliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?