- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
Bu arada kızlar gene kaynanalar geldi dün akşam yemek yapacağım diye o kadar yoruldum ki artık ayaklarım felan şişti üzerine basamaz oldum yemekten sonra uzandım valla hiçbir bir şey yapmadım masayıda bulaşıklarıda kaynanam topladı sağolsun birde benim öyle ayaklarım felan şişinci hanım efendi ben bilseydim hazırlıklı gelirdim dedi yemek bakımından mıdır nedir sinir oldum belli bişi artık çabul yorulup ayaklarımın şişmesi felan düşünmesi lazım illa söyleyecezmi yani bide bana yüzünde şişmiş demezmi nasıl sinir oldum hiç kimse demedi bir o dedi ya
Ay birde ben uznıyordum yan odada esnedim üst üste birkaç kez gözümden yaş geldi kaltktı ne dese beyenirsiniz kayınpedere dönmüş yazık ayagının acısından ağlıyo dedi ya nasıl deli oldum dedim ya ne ağlaması esnedim üst üste sadece gelde kızma sanırım erkenden gelecek kaynana başıma yaa yandım valla kızlar yaaa
KIzlar nasılsınız ben pek iyi değilim ya :2::2::2::2::2: sabah işe gelirken düştüm ama karnımın üzerine düşmedim yan düştüm allahtan :2::2::2::2::2: ama dizimi sürtmüşüm birazcık o acıyo sadece kızım hareket ediyo ama biraz şimdi tatlı giyeceğim o zaman daha çok hareketleniyor inş bişi olmamıştır çok korkuyorum kendime bişi olmasından değil kızıma bişi olacak diye korkuyorumallahım sen meleğimi koruuu yarabbim
KIzlar nasılsınız ben pek iyi değilim ya :2::2::2::2::2: sabah işe gelirken düştüm ama karnımın üzerine düşmedim yan düştüm allahtan :2::2::2::2::2: ama dizimi sürtmüşüm birazcık o acıyo sadece kızım hareket ediyo ama biraz şimdi tatlı giyeceğim o zaman daha çok hareketleniyor inş bişi olmamıştır çok korkuyorum kendime bişi olmasından değil kızıma bişi olacak diye korkuyorumallahım sen meleğimi koruuu yarabbim
gelseydin kız keşke tanışırdık ne güzel
muhakak git cnm çok faydalı
yarın normal doğum yapmış annelerin hikayelerini yüklücem
Günaydın canım :) geçmiş olsun düşmüşsün dikkat et vucut dengemiz bozuldu düşme çarpma gibi şeyler yaşayabiliriz
Bende anlamıyorum hamile kadının evine yemekli misafir olmanın anlamı ne olakiBelki bundan sonra daha anlayışlı olur canım.İlla görmesi mi gerekiyor ayakların şişmesini yorulmanı uykunun gelmesini.Sanki hiç hamile olmamış gibi anlayışsız olmasına gerek yokmuş.Sıkma canını bence artık gelmezler.Gelsede yardımcı olmaya gelsin zaten
Günaydın kızçelerrr :) nasılsınız daha okumaya başlamadım sayfaları şimdi başlıcam inşallah :)) hadi bakalım he bu arada Ben kaynanamı çok severim.ama şu karnım çıktı çıkalı kayınvalidem ikide bir bana bakıp bakıp iyice ağarlaştın diyip böle üzülüyo en sonunda bişey dicem ama demyorummm...
Canım geçmiş olsun öncelikle artık daha dikkatli olmalıyız dengeler bozulmaya başladı. eğer hareket ediyorsa birşey olmamıştır rahat ol. benim doktorum öyle dedi çünkü. ama yine için rahat etmiyorsa hastaneye gidip bak kızına. ha bir de misafir olayı canını sıkmış. Valla ben artık yüzsüzleştim misafir gelecek oldu mu söylüyorum siz yardım edecekseniz öyle gelin diye. boşver sen kendini düşün kim ne düşünürse düşünsün.
günaydın hiç korkma allahın izniyle bişey olmaz inş.Şu anda en tedirgin olduğumuz zaman ben geçen gün uzanıp uzanıp cam sildim sonradan tehlikesini anlattılar bana 2 gün hareket hissedemedim.tamamen psikolojik ki sen hissediyomuşsun karnımızın kaç kat altındalar allah öle bi yaratmışki korkma bence bide yan düşmüşsün hiç korkma çokk aklına takılırsada git akşam bi hastaneye gir ultrasona için ferahlar :)
Sağol cnm evet dengemi kaybettim birden sanırım nasıl düştüğümü anlamadım zaten birden yere kapaklandım neyse iyiyim şimdi kızım hareket ediyo çok şükür
Yaahh cnm valla çok düşüncesizler hep öylelerdi halada öyleler inan hamileliğimin ilk başlarından düşük tehlikem vardı 3 ay devam etti bu 10 gün raporlu yattım evde biraz bişi yapsam hemen kahverengi akıntı geliyodu korkuma hiç bişi yamadım annem geldi yardıma hep eşim yardım ettide kaynana çıkıp gelmeyi bırak aramadı da daha beni evine götürmeye düşündü ( ve yeni taşınmıştı) oda yalan düşündüğünü göstermeye çalıştı sonra kalkar iş yaparım diye vazgeçmiş ve ayrı şehirlerdeyiz düşün birde düşük tehlikem olduğunu bile bile kv,kp,annedi kardeşi giyenleri yılbaşında çıkıp geldilerde ellerini birşeye sürmediler yaa ama akıllandım bende gidince elimi bişeye sürmedim
Dünde yemekten sonra uzatım ayaklarımı yattım valla bişi yapmadım iyide oldu bundan sonra öyle yapacam umarım düşünür artık daha benim eşime kalsa gitmesin kalsın burda öyle diyo deli oldum ya sonra erken doğurtacak beni sinirdennnya kadının her hali batıyo bana nedense yaaaa
Sen düşünme hiç bir olumsuzluk.Kendine olumlu telkinlerde bulun stresle baş etmek lazım.En güzelini yapıyorsun evladının sağlıklı dünyaya gelmesi için hiçbirşey yapma dinlen bol bol
Valla öyle düşünmeyecen bu zamanlarda hele en önemlisi kızım şuan yani gelen misafirde kendi yemeğini yapsın napim cnm onada mı ben kefilim bu halde benim kaynana komşularının gelinlerini çok kınadı şöyle yapıyolamış böyle yapıyolamış diye ohh birazda ben yapimmm bu zamana kadar yapmadım hoş dün akşamda o demedi eşim dedi sen uzan annemle toplarız masayı diyee
Ayy canım zaten adamcağızın günahını almışım kız fotomuzu beğenmiş yorum yapmış abi mabi diye ekleme talebni de o gndermiş çok utandım şimdi sildiğine de üzüldüm ne cadıyım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?