2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
KIzlar nasılsınız ben pek iyi değilim ya :2::2::2::2::2: sabah işe gelirken düştüm ama karnımın üzerine düşmedim yan düştüm allahtan :2::2::2::2::2: ama dizimi sürtmüşüm birazcık o acıyo sadece kızım hareket ediyo ama biraz şimdi tatlı giyeceğim o zaman daha çok hareketleniyor inş bişi olmamıştır çok korkuyorum kendime bişi olmasından değil kızıma bişi olacak diye korkuyorum allahım sen meleğimi koruuu yarabbim

Bu arada kızlar gene kaynanalar geldi dün akşam yemek yapacağım diye o kadar yoruldum ki artık ayaklarım felan şişti üzerine basamaz oldum yemekten sonra uzandım valla hiçbir bir şey yapmadım masayıda bulaşıklarıda kaynanam topladı sağolsun birde benim öyle ayaklarım felan şişinci hanım efendi ben bilseydim hazırlıklı gelirdim dedi yemek bakımından mıdır nedir sinir oldum belli bişi artık çabul yorulup ayaklarımın şişmesi felan düşünmesi lazım illa söyleyecezmi yani bide bana yüzünde şişmiş demezmi nasıl sinir oldum hiç kimse demedi bir o dedi ya

Ay birde ben uznıyordum yan odada esnedim üst üste birkaç kez gözümden yaş geldi kaltktı ne dese beyenirsiniz kayınpedere dönmüş yazık ayagının acısından ağlıyo dedi ya nasıl deli oldum dedim ya ne ağlaması esnedim üst üste sadece gelde kızma sanırım erkenden gelecek kaynana başıma yaa yandım valla kızlar yaaa

Son düzenleme:

Günaydın canım :) geçmiş olsun düşmüşsün dikkat et vucut dengemiz bozuldu düşme çarpma gibi şeyler yaşayabiliriz

Bende anlamıyorum hamile kadının evine yemekli misafir olmanın anlamı ne olaki Belki bundan sonra daha anlayışlı olur canım.İlla görmesi mi gerekiyor ayakların şişmesini yorulmanı uykunun gelmesini.Sanki hiç hamile olmamış gibi anlayışsız olmasına gerek yokmuş.Sıkma canını bence artık gelmezler.Gelsede yardımcı olmaya gelsin zaten

Günaydın kızçelerrr :) nasılsınız daha okumaya başlamadım sayfaları şimdi başlıcam inşallah :)) hadi bakalım he bu arada Ben kaynanamı çok severim.ama şu karnım çıktı çıkalı kayınvalidem ikide bir bana bakıp bakıp iyice ağarlaştın diyip böle üzülüyo en sonunda bişey dicem ama demyorummm...

Çok geçmiş olsun canım. Aman aman dıkkat et bundan sonra.

Son düzenleme:

günaydın hiç korkma allahın izniyle bişey olmaz inş.Şu anda en tedirgin olduğumuz zaman ben geçen gün uzanıp uzanıp cam sildim sonradan tehlikesini anlattılar bana 2 gün hareket hissedemedim.tamamen psikolojik ki sen hissediyomuşsun karnımızın kaç kat altındalar allah öle bi yaratmışki korkma bence bide yan düşmüşsün hiç korkma çokk aklına takılırsada git akşam bi hastaneye gir ultrasona için ferahlar :)

Canım geçmiş olsun öncelikle artık daha dikkatli olmalıyız dengeler bozulmaya başladı. eğer hareket ediyorsa birşey olmamıştır rahat ol. benim doktorum öyle dedi çünkü. ama yine için rahat etmiyorsa hastaneye gidip bak kızına. ha bir de misafir olayı canını sıkmış. Valla ben artık yüzsüzleştim misafir gelecek oldu mu söylüyorum siz yardım edecekseniz öyle gelin diye. boşver sen kendini düşün kim ne düşünürse düşünsün.

gelseydin kız keşke tanışırdık ne güzel
muhakak git cnm çok faydalı
yarın normal doğum yapmış annelerin hikayelerini yüklücem

Canım Harika bilgiler vermişsin paylaşım için çok teşekkür ederim Ayrıca eğitimli bir aşçıdan öğrenecek çok şey olmalı..Zaman zaman öneri ve yemek tüyolarınıda paylaşırsan süper olur (domates çorbası süperdi)

Sağol cnm evet dengemi kaybettim birden sanırım nasıl düştüğümü anlamadım zaten birden yere kapaklandım neyse iyiyim şimdi kızım hareket ediyo çok şükür

Yaahh cnm valla çok düşüncesizler hep öylelerdi halada öyleler inan hamileliğimin ilk başlarından düşük tehlikem vardı 3 ay devam etti bu 10 gün raporlu yattım evde biraz bişi yapsam hemen kahverengi akıntı geliyodu korkuma hiç bişi yamadım annem geldi yardıma hep eşim yardım ettide kaynana çıkıp gelmeyi bırak aramadı da daha beni evine götürmeye düşündü ( ve yeni taşınmıştı) oda yalan düşündüğünü göstermeye çalıştı sonra kalkar iş yaparım diye vazgeçmiş ve ayrı şehirlerdeyiz düşün birde düşük tehlikem olduğunu bile bile kv,kp,annedi kardeşi giyenleri yılbaşında çıkıp geldilerde ellerini birşeye sürmediler yaa ama akıllandım bende gidince elimi bişeye sürmedim

Dünde yemekten sonra uzatım ayaklarımı yattım valla bişi yapmadım iyide oldu bundan sonra öyle yapacam umarım düşünür artık daha benim eşime kalsa gitmesin kalsın burda öyle diyo deli oldum ya sonra erken doğurtacak beni sinirdennn ya kadının her hali batıyo bana nedense yaaaa

günaydın canım.geçmiş olsun aman çok dikkat et kuzum.bebişinede bişicik olmaz canım benim sen içini ferah tut.bak hareketliymişde maşallah

Aynen canım benimkide öyle Zaten ben ağırlaştım diye stres içindeyim,yeni bir vucuda alışmaya çalışıyorum bari sen moral bozma değilmi ama Bende severİm kendisini ama bazen nerde ne diyceğini düşünemiyor sanıyorum.Büyük diye bende bişey demiyorum.Şöyle bir diyalog yaşadık :) kv ooo 8 aylık gibi görünüyorsunnn(5 aylıktım daha) ben:Öylemiii o kadar vahimmi durummm
kv: Olsun ben hamileyken kapılardan giremezdim 5 kilo doğdu ablan (görümcem) İdare edicez artık

Sağolasın cnm benim evet kıpır kıpır kızım çok şükür ama baya korkmuştum üzerine düşmedim karnımın allahtan allaha emanet miniğim
Evet sıktı canımı hemde nasıl bide kalmış bana bilseydim böyle olduğunu hazırlıklı gelirdim diyoo(ayaklarım felan çok şişti ) sinir oldum ne zaman düşündünki sen diyecektim tuttum dilimii

Öyle valla cnm çok tedirğin oldum allahım korusun meleklerimizi hareketlerini hissedince içim rahatladıı oturup ağlayacaktım azdaha yaaa :2::2::2::2:

Son düzenleme:

Sen düşünme hiç bir olumsuzluk.Kendine olumlu telkinlerde bulun stresle baş etmek lazım.En güzelini yapıyorsun evladının sağlıklı dünyaya gelmesi için hiçbirşey yapma dinlen bol bol

Sen düşünme hiç bir olumsuzluk.Kendine olumlu telkinlerde bulun stresle baş etmek lazım.En güzelini yapıyorsun evladının sağlıklı dünyaya gelmesi için hiçbirşey yapma dinlen bol bol

Valla öyle düşünmeyecen bu zamanlarda hele en önemlisi kızım şuan yani gelen misafirde kendi yemeğini yapsın napim cnm onada mı ben kefilim bu halde benim kaynana komşularının gelinlerini çok kınadı şöyle yapıyolamış böyle yapıyolamış diye ohh birazda ben yapimmm bu zamana kadar yapmadım hoş dün akşamda o demedi eşim dedi sen uzan annemle toplarız masayı diyee

Haklısın canım doğru olan hamile bayanın evine yemekli misafirin gelmemesi ama anlayış olmayınca mecburen olmayınca olmuyor
Sen saygısızlık yapmadınki sadece olması gerekeni yaptın.Yavrunun sağlığı önemli yorulacak değildin hatır için onların düşünmesi lazımdı zaten.Kvdem hep anlatırdı hamileyken eşinin ailesine yaptığı hizmetleri övünerek söylerdi.Ama 5 yıl düşüklerden dolayı bebeği olmamış kendisinin.Bende kvdeme peki bu yaptığın hizmetlerden dolayı bebeğini kaybetmiş olmayasın.Nasıl düşünmedin bebeğinin sağlığını dediğimde.Neden kendini o kadar yordun.Yazık değilmiydi sanada bebeğinede dediğimde.Gözleri böyle açıldı Ya gerçekten düşünememişti yada böyle bir cevap almayı beklemiyordu.

ben sana demedım mı ama tatlım uzulme sınırlnme dıe bak nekadr ayıp ettn

Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri. Hepinize keyifli huzurlu sağlıklı ve bol tekmeli hafta sonu diliyorum. Ve tabi çalışanlara da Allah kolaylık ve sabır versin. Biz dün kızımızı görmeye gittik doktorumuzun yanına ve benim dikişlerimi aldırmaya. Dikişlerim alındı çok şükür ve bebeğimin organlarını taradı doktor amcası. Çok şükür sağlığımız yerinde, suyumuz normal, kızımın duruşu normal kilosu 1454 gr, boyu yaklaşık 38 cm. 1 gün önden gidiyoruz. Doktorumuz bana çok kızdı daha dikkatli olmalısın artık bundan sonra diye artık yolda yürürken bile her adımına dikkat et dedi merdivenlerden inerken çıkarken de destekli in çık dedi. Verdi veriştirdi anlayacağınız bana çok kızdı çocuğuna bişi olacak korkusuyla kendini helak edersen hem kendine zarar verirsin hem de bebeğine dedi. ilk önce kendine dikkat et ki ufaklık sen iyi olduğunda dünyanın en mutlu bebeği olur zaten dedi. Neyse hastaneden çıktıktan sonra kızımın odası için dolap, şifonyer, halı ve stor perde aldık. birazdan yüklerim fotolarını haftaya badana yapıldıktan sonra gelecek eşyaları.. şimdilik benden bu kadar canlarım geçmişi de okumak lazım şimdi ama önce çamaşırlarımı asayım öyle geleyim.. Öptüm hepiniziii..

Slm güzel anneler bende katıldım aranıza geç oldu biraz ama kayseride olan var mı? PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK GÜZEL ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM OKUYUNCA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…