Sağol cnm evet dengemi kaybettim birden sanırım nasıl düştüğümü anlamadım zaten birden yere kapaklandım neyse iyiyim şimdi kızım hareket ediyo çok şükür
Yaahh cnm valla çok düşüncesizler hep öylelerdi halada öyleler inan hamileliğimin ilk başlarından düşük tehlikem vardı 3 ay devam etti bu 10 gün raporlu yattım evde biraz bişi yapsam hemen kahverengi akıntı geliyodu korkuma hiç bişi yamadım annem geldi yardıma hep eşim yardım ettide kaynana çıkıp gelmeyi bırak aramadı da daha beni evine götürmeye düşündü ( ve yeni taşınmıştı) oda yalan düşündüğünü göstermeye çalıştı sonra kalkar iş yaparım diye vazgeçmiş ve ayrı şehirlerdeyiz düşün birde düşük tehlikem olduğunu bile bile kv,kp,annedi kardeşi giyenleri yılbaşında çıkıp geldilerde ellerini birşeye sürmediler yaa ama akıllandım bende gidince elimi bişeye sürmedim
Dünde yemekten sonra uzatım ayaklarımı yattım valla bişi yapmadım iyide oldu bundan sonra öyle yapacam umarım düşünür artık daha benim eşime kalsa gitmesin kalsın burda öyle diyo deli oldum ya sonra erken doğurtacak beni sinirdennnya kadının her hali batıyo bana nedense yaaaa
Sağol cnm evet dengemi kaybettim birden sanırım nasıl düştüğümü anlamadım zaten birden yere kapaklandım neyse iyiyim şimdi kızım hareket ediyo çok şükür
Yaahh cnm valla çok düşüncesizler hep öylelerdi halada öyleler inan hamileliğimin ilk başlarından düşük tehlikem vardı 3 ay devam etti bu 10 gün raporlu yattım evde biraz bişi yapsam hemen kahverengi akıntı geliyodu korkuma hiç bişi yamadım annem geldi yardıma hep eşim yardım ettide kaynana çıkıp gelmeyi bırak aramadı da daha beni evine götürmeye düşündü ( ve yeni taşınmıştı) oda yalan düşündüğünü göstermeye çalıştı sonra kalkar iş yaparım diye vazgeçmiş ve ayrı şehirlerdeyiz düşün birde düşük tehlikem olduğunu bile bile kv,kp,annedi kardeşi giyenleri yılbaşında çıkıp geldilerde ellerini birşeye sürmediler yaa ama akıllandım bende gidince elimi bişeye sürmedim
Dünde yemekten sonra uzatım ayaklarımı yattım valla bişi yapmadım iyide oldu bundan sonra öyle yapacam umarım düşünür artık daha benim eşime kalsa gitmesin kalsın burda öyle diyo deli oldum ya sonra erken doğurtacak beni sinirdennnya kadının her hali batıyo bana nedense yaaaa
slm hamişler ve kuzucukları nasılsınız.ben 4 gündür foruma bakamadım hastaydım.nisan ayındayız ama hava hala soğuk.güneşe hasret kaldım diyebilirim.bu değişen havalar yüzünden üşütmüşüm.iştahım kapandı, baş dönmesi, ağrı, mide bulantısı, kusmalar yaşadım.dr gittim ilaç vermedi bol dinlen dedi.bugün daha iyiyim ama halim yok hala.evde temizlik beni bekliyor.bir misafir gelse utanacağım.ben kendime pek dikkat edememişim ince giyindim siz dikkat edin.bebişim gayet iyi.28 haftalık olduk.kucagıma alacağım günleri iple çekiyorum.hepinizi öptüm
ben sana demedım mı ama tatlım uzulme sınırlnme dıe bak nekadr ayıp ettn
bu hafta bakamadım pek naaptı zilli
Çoook ama hiç alttan almadım ama dün baya iş yaptrdım sonrada vicdanım sızladı kıyamam ben onaa :))
slm hamişler ve kuzucukları nasılsınız.ben 4 gündür foruma bakamadım hastaydım.nisan ayındayız ama hava hala soğuk.güneşe hasret kaldım diyebilirim.bu değişen havalar yüzünden üşütmüşüm.iştahım kapandı, baş dönmesi, ağrı, mide bulantısı, kusmalar yaşadım.dr gittim ilaç vermedi bol dinlen dedi.bugün daha iyiyim ama halim yok hala.evde temizlik beni bekliyor.bir misafir gelse utanacağım.ben kendime pek dikkat edememişim ince giyindim siz dikkat edin.bebişim gayet iyi.28 haftalık olduk.kucagıma alacağım günleri iple çekiyorum.hepinizi öptüm
Geçmiş olsun tatlım evet havalar fena dikkat et ben hala polar pijamalar ve potilerle geziyorum ev sıcak olmasına karşın,Sakın temizlik fln yapma eşin yapsın hem gelmesin de misafir canım gelse bile hamilesin sen valla benmde tozum var ama tın yarın kociş yapar:)ben yapıyorum diye kızıyo bugünlerin kıymetini bil nazlan azcık benn yapıyorum ya diyo sağlsun..
kadınlardan korkulur valla işi yaptr snrada kıymm deah ah bızler yokmuyuz şeytna pabucunu trs gydırız valla
gecmış olsun canm coookkk dınlen ancak ole gecer
Yok kız aslında çok merhametliyimdr çok yormak da istemem ama hakkaten düşündümde kaç kez daha hamile olcam surda 2 ayım kalmış yapsın biraz hem kıymetmizi anlasınlar hoş benim koca normalde de temizliğime yardım eder :) Ama varya bi insan hiç mi yemekten anlamaz yaaa poff bi de onu bileydi iyiydi kv bu konuda hiiiç eğitememişş
Ben bu kız kadar yalancı,düzenli, insanları oyuncak gibi kullanan bi bencil görmedim napsın yine melihe kuyruk sallıyo o can oğlana yazık olcak valla melih de tam şerefsiz gizem hamileyim diye kandrmıştı öğrendi olmadığını nikah masasında herkesin içinde hayır dedi anlattı kızı rezil etti tabi banu da var orda oğluyla cok hoşuna gitti ıyyy ikisininde kafasını birbirine tokuşturmak istiyorum..
saol cnm msjın için.hafta sonuda temizlik yapamazsam hafta içi hiç yapamam işten güçten.umarım buğün kimse gelmez.eşim hafta sonu bile çalışacak artık.yeni araba aldık taksitle.bana yardım eden kimse yok gurbetteyim.şu bazı kötü kaynanalara gıcık oluyorum sanki onlar daha önce gebe olmamış gibi geline iş yükleniyorlar.çok üzücü.benim kaynanam uzakta ve küsüzde zaten.6 ay beraber oturduk hasta olsamda bana bakmadı.zaten kaynanaları sevmem.keşke ev hep temiz kalsa ama işte kirleniyor.geçen hafta tüm evi tepeden tırnaga temizledim cam sildim.bu hafta hiç kalkamadım yerimden.ama birazdan kalkacagım.Tüm hamilelere temizlikte kolay gelsin.
deniz yıldızı filmini bende izliyorum.filmi çok saçmaladılar.senaryo kötü.melih çok şerefsiz.hayatına giren çıkan belli degil.banu da öylebence.ben gizem ve can ı çok begeniyorum.ikiside şanssız.can gibi adamı bulmuş hala kandırıyor.resmen banu adamı kullandı.yazık ya.melihde gizemi.o kadar peşlerinde koşup sonrada gizlice aldat ne kadar saçma...
Canım çok geçmiş olsun ayy dikkat et valla..Gelenlere yapma bişey diycem ama yapmadan da olmuyo işte bende yapıyorum mecbur çünkü karşı taraf düşüncesiz benim bildiğim hamileye kahveye çaya gidilir onu da giden yapar cok istiyosa bişeyler yapıp getirir amaan canım bak benim kv ve evli yiğeni 2 çocukla geldiler 2 hafta önce yemeğe ama kv ben gtrcem yemek dedi iyi dedim ben de bi salata bi kek yaparım neyse yaptım kv nin sarması olmamış onn yerine bişey yaptık menüde ama mutfakta 3 kadın cıldırdım nefret ederim mutfağımda bana karışılmasından ayak altında dolanılmasından inan varya daha cok yoruldum o gün bide bizde kaldı kv çünkü ben sabaha kahvaltıya çağırmştım pzza yapcaktım ayy ona da karışmalar hamur fazla gelirmiş fln pinti hamurum da tam geldi bozuldu tabi bişeyden anlamıyo kaç yıllık ev hanımı ama ben ondan daha iyi yemek yapıyorum kendide der e bi karışma ozman başlarda karışmıyodu şimdi bi de karışma huyu çıktı bence de gelmesin yanına hakkaten bi soğudun mu herşeyleri batıyo insana benmde doğumdan sonra artık hergün bizde zaten lohusalık sendromu var bilmiyorum naparım artık sıkıntıdan sütüm kesilmese bari..
slm geçmiş olsun cnm kendine çok dikkat et...
coooook gecmıs olsun canm bnm yha. aynı bnde senn gıbı oldum kahverengı akıntı bende sureklı yattm. anlamıorum bnları yha nasıl ellerını bseye surmezler sınır oluyorum hea torun torun dıe agca cıkarlar allahm yha yapma kız valla herturlu kotu gelın olursun zaten en azndan yapmadm da kotu oldum dersın bunlarda madem analarını bu kadar cok sevıolardı nıe evlnmısler analarınn koyunlarında yatsınlar allahım yarabbım yha. kv deglmı batar bnmkı bu kadar deıl ıyı aslında ama bazı harektlerı lafları batıo ondan sonrada ısınamıorum bda işte amaaann salla gtsın bna oğlum yeter
anlamıorum bnları yha nasıl ellerını bseye surmezler sınır oluyorum hea torun torun dıe agca cıkarlar allahm yha yapma kız valla herturlu kotu gelın olursun zaten en azndan yapmadm da kotu oldum dersın bunlarda madem analarını bu kadar cok sevıolardı nıe evlnmısler analarınn koyunlarında yatsınlar allahım yarabbım yha. kv deglmı batar bnmkı bu kadar deıl ıyı aslında ama bazı harektlerı lafları batıo ondan sonrada ısınamıorum bda işte amaaann salla gtsın bna oğlum yeter
anammm dusunemıorum bı erkegn mutfakta oldugunu sonra mutfagı temızlemek olum olur heralde ayh ama bnmkı b.makınasını bosaltır yerlestrr evı supurur :))) işte surda 2 ay daha naz yapıcaz snra allha emanetbnmkı de yardm edr bıkere cok mısafır aldım 15 kısı ramazanda tek basıma allahtan eşim supurdu lavbları yıkadı :)))) ayh kıyılmıo kız gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?