2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sımdı zatn hamılesın bdakınede bebsn olur onu barakamzzsn yapmazsn :)) ıyıdır bole olmak

amıınnnn canm senn kv cok fenaymıs yha. uzak olmak en ıyısıı bnmkı dıbımde yan yana evlermz :) buyuk konusma tatlım mezarna gt olsun cekıcek çılemız varmıs allah yardım etsın tatlım sanada bebgnede eşinede. ama sen kv denden cekmıssın nıe gelınıne cektırıosun kı anlamıorum yha bunları[/QUOTE]

Valla uzagım allahtan ayrı şehirlerdeyiz çok şükür hoş varlığı yetiyo beni sinir etmeye gerçekten bu kaynanalık yapanlar kaynanasından çekenler benim kaynanada çekmiş anlatırdı ama banada yaptı birde 1,5 sene aynı evde oturdum o cadalozla ne iftarısı kaldı kvninde kpninde ne evden kovulmadığımız allahtan eşim arkamdaydı yani birde bunların konusu açılınca naptık sırtınızda taşmı taşıttı derdi şimdi gene desem böyle böyle yaptınız diye yok biz yapmadık der çıkarlar yanii aman salla kaynanaları çokta tınnnnnnn evim ayrı damım ayrı onlara muhtaçda değiliz çok şükür kızımda olucak artık hayırlısıyla daha ne isterim allahtan

ne güzel eline yakışuyor. marifetliymiş.benim eşimde yardı eder ama bu aralar sadece gece yatmaya eve gelebiliyor.yoğun çalışıyor.bence eşler müsaitse hanımlara yardım etmeli.evde herşeyi karı yapar diye kenara çekilmemeli.bizimkisi buğün evde olsa yardım ederdi bana.çok çalışıyor.

Hopp diye topiğinize dalıyorum ama 😩 29+4günlük bebişim var.çok sorunlu çok sıkıntılıyız.hastanedeyım 40gündür.bütün sorunlar yetmezmiş gibi dün plesantamda kireçlenme olduğunu öğrendim.drum pztsye kadar yok asistanlarından bilgi alabiliyorum tabıkı net bısey diyemediler.varmı aranızda bilgisi bulunan😓kızım 2 hafta geriden geliyomuş çok üzülüyorum.allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

bak bende ozledım kocamı :) benm esım bnm tarafım gelnce yapmaz hele abım bze gelmısse onn yannda hıc bse yapmaz nıe se kılıbık gorunmım dıe heralde ama abım de sert bırı olsa ne çozemedım onu dha :))) aynn çaylar eşim den valla mısafrler gdnce maknye yerlestrmesıde ondan :))) kupada içseler keske valla. bn de gecende annmle knusuyorum kv anlattm ona ole deme kızm dıo bak sende kv olucaksın :) ama bn onn gıbı olmamkı ddm bnde senn gıbı herseyı oğretıcem oğluma en azındann karısı hamıle ıken yardım eder :)))))

merhabalr hnm larr dnden berı gıremedım sayfalar ne kaa oldu bakmadım da gecmıs bayagı uzamıstır dun netımız yoktu yaa bakıma gırmış mişş bısde gezmeye de gıttık kocıslee heheh

ee nasılsnız bız coksukur ıyıyız bugun ıyıce uyuduk oglumlaa 11-30 da kalktıkk taa sımdıde ıkıncı kahvaltımızı hazırlıyoruz mıss ler gıbı yıce paşamlaaaaaaa kahvaltıdan sonra ıselrı toparlayıp bakarım ınsll gorrusuruzzzzzzz

Valla uzagım allahtan ayrı şehirlerdeyiz çok şükür hoş varlığı yetiyo beni sinir etmeye gerçekten bu kaynanalık yapanlar kaynanasından çekenler benim kaynanada çekmiş anlatırdı ama banada yaptı birde 1,5 sene aynı evde oturdum o cadalozla ne iftarısı kaldı kvninde kpninde ne evden kovulmadığımız allahtan eşim arkamdaydı yani birde bunların konusu açılınca naptık sırtınızda taşmı taşıttı derdi şimdi gene desem böyle böyle yaptınız diye yok biz yapmadık der çıkarlar yanii aman salla kaynanaları çokta tınnnnnnn evim ayrı damım ayrı onlara muhtaçda değiliz çok şükür kızımda olucak artık hayırlısıyla daha ne isterim allahtan [/QUOTE]

aynn ole evın barkın ayrı allaha sukur ayrılmıssn kurtulmussun. allah yardımcın olsun tatlım .tam bı cekırdek aıle ıste ne guzel :))

yok canm nerde kaldı herseyı karı yaparmıs oldu. allaha cok sukur eşlerımz yardım edıo :))

Ara konuş şekerim edison amca sağolsun:)Bizimki annemle babamın çayınıda doldurur meyve keser ama annem yaptırmaz genelde hemen koşar babam bomba ya şekerini bile istiyo çocuktan benm babamda eşime kvlik yapıyo dermişim :) Hep anneler olumlu yönde konuşuyolar zaten napsınlar kötü olmayalım isterler tabi hem neden kötülük olsun bende istemem tartışma ortamını hele hiç sevmem ama bi patlarsam cok sivri dillliymdr canı cok yanar daha da bakmam tükürdüğüm yüze huyumu da biliyo aslında ama yapamaz mı diyo bu kibarlıkla bilemedim :) Valla hele de bayan da calışıyosa kardeşim erkek yapacak kadının birsürü görevi var erkek bi işte çalışıyo en azından temizliğe de yardım etsin yani ben annemde gördüm kadın hem çalıştı hem bize baktı hem de dört dörtlük evini çekip çekiştrdi babam pek yardım etmezdi ve üstüne cok titizdi ama noldu annem seker kalp tansiyon hastası oldu yaa..Canımızın kıymetini bilcez okadarr oğlumda olsa yapsın ben kvlik yapmam hatta gelinimn yanında olurum tabi benm gibi saygılı güleryüzlü olursa :)) aynı babannem gibi yanii oyy canım kızım der ceker öper annemi kızı olduğu halde benm kv bikere başımı oksamadı be ben onu bi de öpmüşümdr ama daha da öpmycem :)) Zaten ben onu hiç öpmüyomuşum bi de nankööör

gecmıs olsn canm malesf hıc bı bılgım yok. hepımıze kolay dogmlar nasıp etsın allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun umarım sıkıntıların son bulur ve meleğine sağlıkla kavuşursun Hastanede olman kontrol altında olman açısından en azından iyi olmuş.Bilgim yok plasenta kireçlenmesi hakkında ancak aşağıdaki linkte sayfanın altında seni rahatlatacağını düşündüğüm bilgilendirme yapılmış.Sanada kolay doğumlar diliyorum

http://www............./dosyalar/prenatal/rutin1.html

"Plasenta yaşlanması" nedir?
Önceleri plasentada kalsiyum birikimine bağlı olarak ultrasonda görülen beyaz odaklar doktorlar tarafından "kireçlenme ya da yaşlanma" olarak anlatılır ve bu durumun bebeği tehlikeye atacağından korkulurdu. Bugünkü bilgilerimiz ise gebelik haftası ilerledikçe plasenta içinde doğal olarak "kireçlenme" odaklarının ortaya çıktığını göstermektedir. Bu odaklar büyük bir alan kaplamadıkları sürece normal bir sürecin sonucu olarak kabul edilirler.

Canım cok geçmiş olsun şimdi baktım google dan sigara kullanan anne adaylarında olurmuş içilen ortamda durma sakın önceden içiyosan ondan olmuştur belki son ay normal kabul edilirmiş ama daha erken farkına varıldıysa 32. haftadan sonra risk altındaymışsın erken doğum gibi dr daha sık kontrole çağırıyomuş bebek gelişimi geriden gelirmiş sende yazmışsın zaten ama herseyin çaresi var artık çok üzme kendini bak boool bol su içcekmişsin şimdi okuyorum ok drunla da görşrsn zaten tekrar geçmiş olsun inşallh sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..

edison saolsun kocişim anladı heralde o aradı bnı ıyımısn napıosun dıe :)) masllh senn kocana valla yapsın baban da damada bsecık olmaz :))ben işte susuyorum ama bıkere patladım tam patladım sanırım kv artk gelıp bnm evmde bse yapamıo ben tıtızm o braz duzensız umursuz yanı nasıl anlatım artk kısacası pis :)) oyuzden bnm evımde bse yapmasını ıstemıorum :))) erkek yapıcak valla bnm esım bebgmz bı an once dogsun dıe bakıo ben dıo bı emzıremm gerısını hep yaparım gorucez ddm :)) kadın takmıcak kafasına aynı bnm annm babamda aynılar annem dişlerını doktu genc yasta ama annem kv den hıc bse gormems ıste ama yne annemn elıne kaldı btek annem bakıo ah ahhhh bızm kv delerde bıze kalıcak tek gelınm cunku. kv bıkere opmeyı saymıodur :))) öpuck at uzaktan sendee

Kız yine de seninki iyimiş valla benimki yardımcı olıyım der ama arkasından ben tekrar yaparım . Hele mutfağa mecbur kalmassam hiç sokmam çünkü dediğin gibi o mutfağa girib kendince bi şey yapıp çıktı mı sanki mutfağa bomba düşmüş gibi oluyor :44: :81:

Maşallah aynen:)Benim kv titizdr Allah için ama yatak odama fln griyo ya rahatsız oluyorum bikere bi baktım gidiyo ne alcakmış seccade anne ben veririm sen yerini bilmezsin dedim yok yok biliyorum diyo ya 60 küsür yasında biri yapsa anlarım yaşlı daha 52 yasında yani ya bende aldım seccadeyi o günden sonra misafir yatak odama koydum:)Ama bu seferde tartılmak için gitti kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…