Çok sağol cnm benim.... Aynen öyle yapmasan olmuyo duramıyorum işte ama dün yattım valla yok toplarım ben sofrayı dedim eşim uzat ayaklarını yat dedi valla yattaım uzandım kıpırdamadım bende bunlara böyle hasta rahatsız olacan öyle iş yaparlar zaten gerçi bazızı öyle olsanda totosunu kaldırmıyorki neyseee bende nefret ederim hem ayağımın altında dolancak hemde karışacak hiç bişi yapmasın daha iyi birde bilmişlik taslarlar o adamı delirtir işteBende korkuyom beni çok sinir ederde sütüm kesilir diye ama takmayacam o zamanda annemde olacak ya yanımda rahatım birazdaha ama annem kalamayacak tabi küçük kardeşim var okula giden babam var babaannem var birde doğum tam ramazana denk geliyo iftardı sahurdu derken kıyamam anneme sabah gelir akşam gider ama kaynana burda doğumdan 1 ay öncemi gelir artık 15 günmü bilmiyom zaten oryç felanda tutmuyor yapsın o işinin adı ne ben kızımı emzirir altını değiştirir uyuturum tmm elimi bişeye sürmem gene bunlara böyle lazım anacımm
Sağol cnm allah razı olsun hepinizden aman sizde çok dikkat edin kendinize minnoşarınıza
Sağol cnmcım... Ya sorma canım iş yapmaktan hayatta gocunmam ama düşük tehlikem var biliyolarda belim çatladı ağrıdan dayanamadım ağladım resmen yaa buna rağmen kalkıp bi işin ucundan tutmadı kaynanamın kardeşi ve onun kızları vardı eşşek kadarlar yapmadılar yaparlarsada demeyle ama hiç bu kadar zoruma gitmemişti severdim kaynanamın kardeşini nefret ettim resmen soğudum yaa herşeyleri batıyo artık bende dedim ama bende oraya gelince hiç birşey yapmayacam dedim isterseniz laf edebilirsiniz dedim yani yapmayacam da inan yoruldum diyip ayaklarımı uzatıp dinlenecemmm ohhhh canıma deysinnn
bu kaynanaları inan bende anlamıyorum.geline başka davranıyor. ogluna başka davranıyor.kaynanaya en iyisi mesafeli olmak.uzakta olunca gönüldende uzak olunuyor.ne yaparsan yap yaranılmaz zaten.ben kaynanamdan nefret ediyorum.ölsede mezarına gitmeyecem.oğlunu bizimkisi hiç düşünmedi.çok seviyorsa evlendirmeseydi turşunu kurardı.galiba kocaları yetmiyor yaşlı karılara...o yüzden gelinlere sarıyorlar lafları.bu tür kaynanalar kaynanasından çok çekmiş olanlar oluyor genelde.Allah bizi onların kötülüklerinden ve iftiralarından korusun....
anammm dusunemıorum bı erkegn mutfakta oldugunu sonra mutfagı temızlemek olum olur heralde ayh ama bnmkı b.makınasını bosaltır yerlestrr evı supurur :))) işte surda 2 ay daha naz yapıcaz snra allha emanetbnmkı de yardm edr bıkere cok mısafır aldım 15 kısı ramazanda tek basıma allahtan eşim supurdu lavbları yıkadı :)))) ayh kıyılmıo kız gercekten
Çok sağol cnm benim.... Aynen öyle yapmasan olmuyo duramıyorum işte ama dün yattım valla yok toplarım ben sofrayı dedim eşim uzat ayaklarını yat dedi valla yattaım uzandım kıpırdamadım bende bunlara böyle hasta rahatsız olacan öyle iş yaparlar zaten gerçi bazızı öyle olsanda totosunu kaldırmıyorki neyseee bende nefret ederim hem ayağımın altında dolancak hemde karışacak hiç bişi yapmasın daha iyi birde bilmişlik taslarlar o adamı delirtir işteBende korkuyom beni çok sinir ederde sütüm kesilir diye ama takmayacam o zamanda annemde olacak ya yanımda rahatım birazdaha ama annem kalamayacak tabi küçük kardeşim var okula giden babam var babaannem var birde doğum tam ramazana denk geliyo iftardı sahurdu derken kıyamam anneme sabah gelir akşam gider ama kaynana burda doğumdan 1 ay öncemi gelir artık 15 günmü bilmiyom zaten oryç felanda tutmuyor yapsın o işinin adı ne ben kızımı emzirir altını değiştirir uyuturum tmm elimi bişeye sürmem gene bunlara böyle lazım anacımm
İşte benim de dedim ya gecende geldiler diye bulaşıkları kv temizliyo ben diziyorum eşim geldi napıyosun sen dedi kızdı direk geçip yatıyosun içeri ben yaparım dedi kızlar aynen su oldu oğlum bırak sen yorgunsun zaten ben dizerim be kadın benmle derdin ne ozamn beni eğip büküyosun zaten ben olsam derimki kızım madem yapcan gel sen temizle ben diziyim eğilme bi de hamileliğin ne olduğunu biliyosun az cok gerçi o anca mide bulantılarını anlatsa sırf oyüzden 2 masumun günahına girmiş şimdi bana bebek sevgisinden bahsediyo sen önce bool bol tövbe et bence neyse yaa beni de günaha sokuyo işte..Benim de annem gelcek ama inşallh yetişir çünkü mayısta babam beyin ameliyatı olcak ankarada poff bilmiyrm ben gelirim muhakkak diyo ama bakalım inşallh kvnn eline kalmam bahaneyle oramı buramı iyi bi inceler meraklı:))
Hahah aynenn cok dağıtıyo yaptığı bi balık makarna var onda da maşallah dersin 40 çeşit yemek yapmış ama cok da güzel toparlar yavrum benim oy kıyamam ben ona bak şimdi olsa da sevsem o benim koca bebeğim valla Allah için makineyi fln hep doldurup boşaltıyo bana bırakmıyo pek misafr gelince de caylar ondan :) normalde de öyle arada yapıyo aman ben zaten hazırlık yapcam diye yorulmuşum çayları da başka biri yapsın ama dimi ilk başlarda hep yapıyodum sülalesinn çayları saniyede hüplettğni görünce bıraktım kim cıkarmış zaten bu minnak bardakları herkes kupa da içse ya:))Ohh bak senn eşinde yardımcı yapsınlar anacım yapsınlar elleme sevaptr onlara biz daha narin yaratılışlıyızHem ben oğlumu da alıştırcam eşine yardım etsin ne becerikli damat almışım desin kv si
İşte benim de dedim ya gecende geldiler diye bulaşıkları kv temizliyo ben diziyorum eşim geldi napıyosun sen dedi kızdı direk geçip yatıyosun içeri ben yaparım dedi kızlar aynen su oldu oğlum bırak sen yorgunsun zaten ben dizerim be kadın benmle derdin ne ozamn beni eğip büküyosun zaten ben olsam derimki kızım madem yapcan gel sen temizle ben diziyim eğilme bi de hamileliğin ne olduğunu biliyosun az cok gerçi o anca mide bulantılarını anlatsa sırf oyüzden 2 masumun günahına girmiş şimdi bana bebek sevgisinden bahsediyo sen önce bool bol tövbe et bence neyse yaa beni de günaha sokuyo işte..Benim de annem gelcek ama inşallh yetişir çünkü mayısta babam beyin ameliyatı olcak ankarada poff bilmiyrm ben gelirim muhakkak diyo ama bakalım inşallh kvnn eline kalmam bahaneyle oramı buramı iyi bi inceler meraklı:))
sende dersın oğlun benı ınceledı onay verdı defom yok dersıninş. kalmassn kv dene :) oğlları kıymetlı bız el kızıyız cunku
amıınnnn canm senn kv cok fenaymıs yha. uzak olmak en ıyısıı bnmkı dıbımde yan yana evlermz :) buyuk konusma tatlım mezarna gt olsun cekıcek çılemız varmıs allah yardım etsın tatlım sanada bebgnede eşinede. ama sen kv denden cekmıssın nıe gelınıne cektırıosun kı anlamıorum yha bunları
ne güzel eline yakışuyor. marifetliymiş.benim eşimde yardı eder ama bu aralar sadece gece yatmaya eve gelebiliyor.yoğun çalışıyor.bence eşler müsaitse hanımlara yardım etmeli.evde herşeyi karı yapar diye kenara çekilmemeli.bizimkisi buğün evde olsa yardım ederdi bana.çok çalışıyor.
bak bende ozledım kocamı :) benm esım bnm tarafım gelnce yapmaz hele abım bze gelmısse onn yannda hıc bse yapmaz nıe se kılıbık gorunmım dıe heralde ama abım de sert bırı olsa ne çozemedım onu dha :))) aynn çaylar eşim den valla mısafrler gdnce maknye yerlestrmesıde ondan :))) kupada içseler keske valla. bn de gecende annmle knusuyorum kv anlattm ona ole deme kızm dıo bak sende kv olucaksın :) ama bn onn gıbı olmamkı ddm bnde senn gıbı herseyı oğretıcem oğluma en azındann karısı hamıle ıken yardım eder :)))))
Hopp diye topiğinize dalıyorum ama  29+4günlük bebişim var.çok sorunlu çok sıkıntılıyız.hastanedeyım 40gündür.bütün sorunlar yetmezmiş gibi dün plesantamda kireçlenme olduğunu öğrendim.drum pztsye kadar yok asistanlarından bilgi alabiliyorum tabıkı net bısey diyemediler.varmı aranızda bilgisi bulunankızım 2 hafta geriden geliyomuş çok üzülüyorum.allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
sende dersın oğlun benı ınceledı onay verdı defom yok dersıninş. kalmassn kv dene :) oğlları kıymetlı bız el kızıyız cunku
Ona gerek yok şekerim gözle görülüyoruz hıhhh:))Ya şaka maka annem benm yanımda oldu ameliyatı ameliyattan cıktı tam o geldi kadna o gydrmeye calışıyo baktım çamaşırlarını yazık annemde konuşamıyo doğru düzgün ama anladım aldım elinden ben yaparım dedim yani sırf benmkini merak etse iyi annemi de merak etmiş meğer:)Buarada kv topiğine dönüşmeden burası bebişlerimize dönsek iyi rüyamda gördüm bebeğimi 3 aylık flndı acaba aynı mı olur ki çok merak ediyorum tipini yaa:)
Hopp diye topiğinize dalıyorum ama  29+4günlük bebişim var.çok sorunlu çok sıkıntılıyız.hastanedeyım 40gündür.bütün sorunlar yetmezmiş gibi dün plesantamda kireçlenme olduğunu öğrendim.drum pztsye kadar yok asistanlarından bilgi alabiliyorum tabıkı net bısey diyemediler.varmı aranızda bilgisi bulunankızım 2 hafta geriden geliyomuş çok üzülüyorum.allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Ara konuş şekerim edison amca sağolsun:)Bizimki annemle babamın çayınıda doldurur meyve keser ama annem yaptırmaz genelde hemen koşar babam bomba ya şekerini bile istiyo çocuktan benm babamda eşime kvlik yapıyo dermişim :) Hep anneler olumlu yönde konuşuyolar zaten napsınlar kötü olmayalım isterler tabi hem neden kötülük olsun bende istemem tartışma ortamını hele hiç sevmem ama bi patlarsam cok sivri dillliymdr canı cok yanar daha da bakmam tükürdüğüm yüze huyumu da biliyo aslında ama yapamaz mı diyo bu kibarlıkla bilemedim :) Valla hele de bayan da calışıyosa kardeşim erkek yapacak kadının birsürü görevi var erkek bi işte çalışıyo en azından temizliğe de yardım etsin yani ben annemde gördüm kadın hem çalıştı hem bize baktı hem de dört dörtlük evini çekip çekiştrdi babam pek yardım etmezdi ve üstüne cok titizdi ama noldu annem seker kalp tansiyon hastası oldu yaa..Canımızın kıymetini bilcez okadarr oğlumda olsa yapsın ben kvlik yapmam hatta gelinimn yanında olurum tabi benm gibi saygılı güleryüzlü olursa :)) aynı babannem gibi yanii oyy canım kızım der ceker öper annemi kızı olduğu halde benm kv bikere başımı oksamadı be ben onu bi de öpmüşümdr ama daha da öpmycem :)) Zaten ben onu hiç öpmüyomuşum bi de nankööör
anammm dusunemıorum bı erkegn mutfakta oldugunu sonra mutfagı temızlemek olum olur heralde ayh ama bnmkı b.makınasını bosaltır yerlestrr evı supurur :))) işte surda 2 ay daha naz yapıcaz snra allha emanetbnmkı de yardm edr bıkere cok mısafır aldım 15 kısı ramazanda tek basıma allahtan eşim supurdu lavbları yıkadı :)))) ayh kıyılmıo kız gercekten
Ona gerek yok şekerim gözle görülüyoruz hıhhh:))Ya şaka maka annem benm yanımda oldu ameliyatı ameliyattan cıktı tam o geldi kadna o gydrmeye calışıyo baktım çamaşırlarını yazık annemde konuşamıyo doğru düzgün ama anladım aldım elinden ben yaparım dedim yani sırf benmkini merak etse iyi annemi de merak etmiş meğer:)Buarada kv topiğine dönüşmeden burası bebişlerimize dönsek iyi rüyamda gördüm bebeğimi 3 aylık flndı acaba aynı mı olur ki çok merak ediyorum tipini yaa:)
ayhhh meraklı melehat :))) hıc sorma kv topıgı oldu valla. off yha bn hıc ruyamda gormuyorum. bnde cok merak edıorum bn esmer esım sarısın ne olur artk bılemıorum :))))
edison saolsun kocişim anladı heralde o aradı bnı ıyımısn napıosun dıe :)) masllh senn kocana valla yapsın baban da damada bsecık olmaz :))ben işte susuyorum ama bıkere patladım tam patladım sanırım kv artk gelıp bnm evmde bse yapamıo ben tıtızm o braz duzensız umursuz yanı nasıl anlatım artk kısacası pis :)) oyuzden bnm evımde bse yapmasını ıstemıorum :))) erkek yapıcak valla bnm esım bebgmz bı an once dogsun dıe bakıo ben dıo bı emzıremm gerısını hep yaparım gorucez ddm :)) kadın takmıcak kafasına aynı bnm annm babamda aynılar annem dişlerını doktu genc yasta ama annem kv den hıc bse gormems ıste ama yne annemn elıne kaldı btek annem bakıo ah ahhhh bızm kv delerde bıze kalıcak tek gelınm cunku. kv bıkere opmeyı saymıodur :))) öpuck at uzaktan sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?