2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

senn kv hıc alıştrmams :))) allah razı olsun kv alştrmıs gercı ınsann ıçnde olucak temızlık. ne anlamı kalıokı bn peşnden gerı toplayınca hıc gırmesın daha ıyı :))

Kızlar benm acil bi ağdacı bulmam lazım benm sürekli gttiğim terki diyar evlere geliyodu zaten 5 ay oldu gerçi bugüne kadar idare ettim ama napcam bundan sonra bugün gitsemmi yoksa yine evde yapabldiğim kadar yapsammı bilemedim siz ne yaptınız??

aynn yha ben ılk ayımda rahatssızdm eşim toplardı hep yatagımzı gtmıs kv. toplamıs odamı toparlamıs sozde kıyaftlerı olece koymus etmıs bn onden ıstemedmkı bse nıe gırıosun gecendede annm bana esarp fln yaptrmıs bı cekmece dolu ole yer bulamadım hurc alıp koyup kaldırcaktım gelmıs kv cekmecelerde yer acmaya calışıo brak bn hurc alip kaldırıcam ddm sınırlı bı sekılde hıc sevmm esyalarımn karıstılmasından benm eşmle ozel yha odam belkı bse untmusumdur nıe gırıosun sen. baskulude cıkar bakalım bda ne ıçn gdıcek :))))

Tünaydınlar kızlar ve minnoşları
Biz bugün geç kalktık kızçemin tekmelerini duydum ama yat oraya dedim
Akşam çok geç yattık dün biraz tuhaftım ben hep ağlamaklıydım sanki birşeyler olmuş
ya da olacakmış gibi.Ama bugün çok iyiyim.Dün hormonlarım beni esir almıştı bugün kurtuldum
onlardan ilk defa oldu böyle:44::44::44:Bir de kızçeme mektup yazdım...Onun derlemesiyle
uğraştım ondan duygulandım herhalde.Canım kocacığıma,anneme,babama ve ablama(görümceme)
de mektup yazacağım.Hamileliğimde çok yardımcı olduklarını,onları nasıl sevdiğimi anlatacağım ve
doğuma girmeden önce çantamda hazır bulunduracağım ve onlara teslim edeceğim
Bunları da düşündüm herhalde dün bayağı duygusaldımBöyle duygusallığa can kurban
Ben karnım şişmeye başladığı andan beri çok fazla yemek tüketemiyorum
hele ki 2 akşam önce patlayacaktım sanki.Hiçbir yere sığamıyordum iğne ile bir delik açsalardı göbişime
havası kaçmış balon gibi duvardan duvara çarpardım herhaldeGebelikten önce de böyleydim
midem çok küçükmüş biraz fazla yiyeyim çıkarmak sorunda kalıyordumO yüzden hep
kararında bırakıyordum....Doktoruma sormayı düşünüyorum randevumda...5 kg aldım şu haftaya kadar
ama inanın kendimi bazen dev gibi görüyorum..Aynaya baktığımda çok hoşuma gidiyor ama akşama doğru
göbiş yüzünden hayatım kararıyor çok şişiyor diye..Ben zayıftım ve uzun boyluydum herkes safinaz derdi
Şimdi herşey çok daha yakışıyor üzerime.Doğumdan sonra sadece göbişim gitsin yeter
İsteklere başladık bile bir doğursak sağsalim de
Akşam eşim spordan gelince ben sana meyve tabağı hazırlarım dedi.Onun hazırladığı herşey çok daha güzel oluyor
Tabağa baktım hayalini kurduğum meyveyi görünce şok oldumAş erme değildi bu hepsini
tam mevsiminde yemek istediğim için hep bekledim yaşasın artık çıkmışşşşşşş....Çok konuştum kızçeler
daha da yazasım var.....Bu arada katlanılabilir küvetlere bayıldım e_bebekte görmüştüm.Daha sonra
alırız demiştim ama kalmayınca şaşırmıştım...Forum İstanbul'daki e_bebek sanki talan ediliyor
bugün gördüğün şeyi ertesi gün göremiyorsun:18::18::18:
İyi haftasonları bol tekmeli,az yemekli,çok su içmeli,bool bol meyve tüketmeli olsun

canım benım jılet yontemını kullanıyorum en agdaa dıger topıklerde yazmıslarda bıkını bolgesını n varsı ıle basbasa bırakıyormus damarlar onlere gectıgı ıcın sanırım öle dmeıstı kıslarr hazıran topıgınde herkes genelı jılet yontemını kullanıcak sanırım ve bendeeeee

Evet kutuldum cnm çok şükür ama çok beklediler bize muhtaç olsunlar diye ama olmadık çok şükür en zor anımızda bile bir ihtiyacınız varmı diye sormadı benim babamsa o zaman Libyada çalışıyordu taaaa oralardan sorardı kızım varmı bir ihtiyacınız diyeee
Aynen öyle bizde bi çekirdek aileyiz artıkın kimsenin gölge düşürmesine izin vermeyecem tabikindee

evı dşi kuş yaparmıs yha kadın aklını kullanırsa evlılıge de hıc bısıcık olmaz hayırlısıyla bde doguralım pıtrcıklarımızı ohhh daha kımseye ıhtyacmz olmaz allahtan baska :)))

benm kıllarım eskısınden cok acıo yha bacaklarım bıle cok gerıldım heralde bnde jılet mecburennn (( offf

Bilerek gözünün önüne bişey koycan utancak ama utancak olan zaten böyle yapmaz boşveeer neyse kapatalım deşildikçe deşiliyoz anasını satim :))

Sağol canım Allah bütün hastalara şifa versin..

çok teşekkür ederim kuzum çok güzel bilgiler kopyala yapıştır yapıyorum
ve pcye ekliyorum

Kuzum çok çok geçmiş olsun canım benimmmm.Amin yavrum meleklerimizi Rabbim korusun

Ya jilet de çok fena yapıyo hem coğaltıyo hem hemen cıkıyo kaşıntısı da malum ben çözümü ameliyat eldivennde buldum tavsiye ederim inanılmaz azalttı suan cok az diye gtmesem evde kendim halletsem diyorum çatı muayenesinden önce gtcem ben kuaföre ne kadar geç ve az gidersem iyi malum enfeksiyon olaylarından tırsıyorum..

tek kullanımlık ağdalar var kişiye özel... onlardan yaptırabilirsin... ben öyle yapıyorum... jilet milet boş iş... hergün kesmek lazım... ayrıca son zamanlarda tek başına o işi yapmak da imkansız... dilersen herhangi bi kozmetikten temin edebilirsin... veya evde ağda kullanıyosan onu da götürebilirsin...
Tanaçan 50 ml Tek Kullanımlık Titanyum Ağda

Son düzenleme:
ohh da uyumadımkıne yaa uyuymıyorum öle olunc ama bgn acısnı cıkardım ama gce bel agrısı ve sancılı kramplarım uyandırdı gene benı bırde wc
güle güle:))) kızım ya git yat biraz daha saat daha çok erken....benim yerimede uyu olurmu??
ınsl da uyuyamıyorumkıne:26:

yok bende bakmam cunku cesaretımırılır ıster ıstemess dımı ama

benım cücügümde öleydı kolumu koyuyor hep yusune ama bu gıtıımgızdee o ka koymadıydıı tam kyacakken cektı fotoyu ve aynı babasıı kılıklıı alperen ım benımm

evete ya maasallah cok tatlılarrrrrrrrr

benım bebede uyandıryor uyandırmasın dıye gece yatmadan bıskuvı meyve gıbı bırseyler atıstırıyorum yoksam gozumu acıtıgımda oda acıyor vee baslıyo r dbelenmeyeeeeeeeeeeeee

ınsl cnm bende yapıyorum kacncı cuzdesın ben 31.hatada ve 23 cüzdeyım ınsl yasın deyım bgn ınl bgnde bır cuz okurum ınsll bırde gunlukk yanı yaklasıkk 12 haftalıkkenden berı gunluk yusuf suresı okuyorum topl da.....120 kusur gundur okuyorum aksatmadan ınsl kı gusel ahlaklı guler yuslu olsun ınsll

o ka parayı verememkıne ben yaaaaa hem o kadr cok kullanılamıcak cunku 6 aylıkken oturuyorlar ve durmuyorlar kalkmak ıstıyorlarrrr ark.normal elınde yıkıyor 6 -7 aylık oldu kızısı kuvet kalkdı yanı ortandannn

ayrica kaç kilo aldinizzzz acaba (

ben dun kargo tartisinda tartildim 85 kg ciktimmm :18:

hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz

60 KILO ILE BASLADIM :)) bnde 27. haftadym 75 olmusmdur bnde 15 kılocuk alısm yanı bnde fırca yıcem dr dan :)))

bendeee
69,5 la balsadım 31.haftamdayım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
78,5 oldum yanıı=9 kg almısm 8.aydanyım ve asıl kg yı su kalan 7 haftamda alıcamm dr ole soyledı artık dıkkat edıyorum oyusden tatlı hamur ısı zaten aram ayokk o yusden ekmegımı kesıyorum yavasdann kahvaltıda yıyorum sadece aksamları yokkkkkk kı 82 ıle fılan kapatıyım dogum kg sını heeh
geçen hafta yeğenime aldım bende civil^den
Eki Görüntüle 689588

hayatımın aşkı bu velet
ayrıca o bady yada 6 tl kızlar...

cok tatlı yaaaaa paşamm benımm

abow bende aldım bakkkkkkkkk cücügüme bundan cok guseller yaa bende 5 tl ye aldım cvıldennn yıyenın kac aylık cnm bende ramazan bayramın a gıydırırım dıye hayal edıyorumda yanı o zaman ınsll 40-45 gunluk oluyoruzyaaaaaaaaaaaaaa

Sağol Canım benimki hep özeldi zaten bende duruyodu malzemelerim kadın gelip yapıyodu ama yine bile mantar olmuştum biara şimdi gtsem yine öyle yaparım güvenemem ama ortam işte eve gelseler daha rahat olurum ama şimdi kimseye de güvenemem amaan açması da bi dert önümzdeki ay arkdaşla gttiği yere giderim olmazsa ama bugün kendim yapcam başarılı olursam yazarım:))

şu an tam 3,5 aylık...aldığım bady 3-6 aylıktı...

onu kullanıyosan mantarın sebebi ağda olmamalı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…