2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm zebralar yatak odasında pek kullanışlı olmuyor alıcaksan da tek parca alma camın açıldığı yere ayrı parça yaptır

en pratik tüy dökücü krem

Ayy o benim ergenliğimin en büyük hatası pratik fln ama jiletten farkı yok bi de ben onu cok becerememişimdr..en en iyisi lazerr artık 2. bebeğe kolaylık olsun diye giderim heralde hem rahat rahat ohh miss..Zaten benim 3 seans da biter :)

Buarada kızlar 1 ameliyat eldiveni 1 de büyüteçli ayna ile 20 dk da kuş gibiyimmmm süperim dimi süper amaan kuaföre gidip tansiyonumu cıkartcağıma evde hallettim çok pratik söylim :))

Ohhh mis valla bende alt tarafımın üstlerine eldiven altlarına jilet kullanıyom yaaa üstler azaltı baya ama altlar çok acıyo alırken birde oraları alıştırabilmesm çok rahat gidecem doğumada çok fena acıyor oralar ya varmı bi püf noktası şekerim ya bi söylesen çok memnun olacam eğilemiyomda artık göbekten zaten aynayla yapacaz artıkkk

allah kavuştursun cnm

aminnnnnnnnnnnnn

Buarada kızlar 1 ameliyat eldiveni 1 de büyüteçli ayna ile 20 dk da kuş gibiyimmmm süperim dimi süper amaan kuaföre gidip tansiyonumu cıkartcağıma evde hallettim çok pratik söylim :))

sıhatler olsun cnm

az tüyleri lazer görmez ben 2. seansımdan sonra hamile kaldım yarım kaldı ağda vb yöntemlerle azaltmak istemediğim için jilet tercih ediyordum artık zor tüy dökücü krem olur herhalde

Valla püf nokta hızlı olman zaten ozaman uyusuyo bir de cok uzun ve cok kısa olmasın tüylerin eğer cok acıyosa yine buzla önce biraz uyuştr sonra al canım bak altlarda azalırsa cok kolaylı olur..Rahat bi koltuk veya sandalyeye dr muyenesi gibi otur aynayı da sabitle tatlım tamamdr yaparsın güveniyorum:)

Darısı size:))Ya yeni bi makine varmış ya görüyomuş hepsini ne bilim bakcaz artık gördüğü kadarıyla bebek doğunca hiç uğraşamam gitmek en mantıklısı olmadı jilet yaparım gitmeden önce ama yine de kısa sürer benmki ben bi de komple gitmek istiyorum kaş bıyık da dahil..

Kızlar buarada lazer demişken ben lens kullanıyodum miyop olduğum için lazer yaptırıp sıfırlattım fakat su sıralar benm gözüm biraz bulanık görmeye başladı bu durumu yasayan var mı kimi diyo geçici kimi kalıcı canım sıkıldı biraz..

bi sürü şey yaptım ama hala tam geçmedi canım karnımın ağrısı azaldı ama hala duruyor orda

Nasıl bi ağrı ki canım üşütme ağrısıysa soğuk suya bal yap biraz da limon sık ve karnını sıcak tut cok da değil tabi bebeğe zarar gelmesin sonra,eğer farklı bi ağrıysa dr a git derim..gecmiş olsun hem eşin gitmiş galiba stresten de ağrır belki güle güle kavuşun inşllh..

abbbooowwww
60 sahife okunurmu?
ne ettiniz la kıslar bi günde?
şaşıya bağlıcaz yine
dün eşimle tahtakaleye gittiiiikkk, kızıma ciciler aldıııkkkk
ilk kıyafetlerini aldım sonunda hepsinin fotosunu çekicem yüklicem inş.
park yatak diil, karyola alıcaz onada karar verdik sonunda o geçen dediğim avcılardaki mağazada buldum, 350tl idi
DOĞA (4) | Belis
şu takımın tek karyolası işte 70e 130 ölçtüm biçtim odama sığdırıyorum, şifonyeri çıkarınca onun yerine işte olduğu kadar
hee birdee bebek şekeri ve kapı süsü içinde keşiflerimi tamamladım neyi nerden alıcam hepsine gezdim baktım dün,
tam 6 saat dolandık sırtım belim ayaklarım koptu ama olsun prensesim içim değer
ayyy ne çok konuştum azda geçmişi okuyum aklıma bişi gelirse yazarım arada yine canlar

Yapacam güveniyom kendimee buz eldivenimde var tamamdır o işş

Hem şık hem de fiyatı da cok uygun güle güle kullansın bebeğin inşllh cicilerini de tabisi :))

Canım Allah acil şifa versin dua edicem senin için ve bebeğin için de

Cnm kurstan öğrendiklerini bizimle paylaştığın için çok sağol. Bu kadar uzun yazıyorsun üşenmiyorsun çok çok teşekkürler:))

faydası oluyorsa ne mutlu bana

bu takımı bende çok beğeniyorum iyi günlerde kullan resimleri beklioz heycanla

Cnm bence görüp almalısın perdeyi. İnternetten riskli olabilir. En azından beğenmediğin bir şey olursa ya da defoluysa gidip bir muhattap bulabilirsin

Allah kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…