slm hamiş hanımlar bana fikir verirmisiniz .yatak odamın perdesini begenmiyorum.perdeye acil ihtiyacım var.ben zebra stor perde almak istiyorum.sizce kullanışlı olurmu.gitti gidiyor fiyatıda uygun.linke tıklayıp bakın.yorumlarınıza ihtiyacım var.
ZEBRA PERDE 140x200 GittiGidiyor'da 78286187
en pratik tüy dökücü krem
Buarada kızlar 1 ameliyat eldiveni 1 de büyüteçli ayna ile 20 dk da kuş gibiyimmmm süperim dimi süper amaan kuaföre gidip tansiyonumu cıkartcağıma evde hallettim çok pratik söylim :))
selam kızlar..
Bugün eşimi yolcu ettim yurt dışına gitti 4 gün yok
Biraz keyifsizim o yüzden.
Güne biraz gergin başladım.
iş yerine geldim gerginliğpim devam etti. bakalım bugün nasıl biticek
Fırsat buldukça geçmişi okuyup aranıza katılmaya çalışıcam. (gerçi haftasonu pek kimsecikler olmuyor ya)
hepinizi öpüyorum fıstıklar
Aynen,o da tam aşk çocuğu yaa kıyamam:) oğlumun bi adı da can olcağı için ben de daha sinir oluyorum banuya sanki kendi gelinim gibi :)) Amaan o da görsün mal ortada hayır gelmeyeceği belli Allah korusun böyle zillilerden valla :)
Buarada kızlar 1 ameliyat eldiveni 1 de büyüteçli ayna ile 20 dk da kuş gibiyimmmm süperim dimi süper amaan kuaföre gidip tansiyonumu cıkartcağıma evde hallettim çok pratik söylim :))
Ayy o benim ergenliğimin en büyük hatası pratik fln ama jiletten farkı yok bi de ben onu cok becerememişimdr..en en iyisi lazerr artık 2. bebeğe kolaylık olsun diye giderim heralde hem rahat rahat ohh miss..Zaten benim 3 seans da biter :)
Ohhh mis valla bende alt tarafımın üstlerine eldiven altlarına jilet kullanıyom yaaa üstler azaltı baya ama altlar çok acıyo alırken birde oraları alıştırabilmesm çok rahat gidecem doğumada çok fena acıyor oralar ya varmı bi püf noktası şekerim ya bi söylesen çok memnun olacam eğilemiyomda artık göbekten zaten aynayla yapacaz artıkkk
allah kavuştursun cnm
aminnnnnnnnnnnnn
sıhatler olsun cnm
az tüyleri lazer görmez ben 2. seansımdan sonra hamile kaldım yarım kaldı ağda vb yöntemlerle azaltmak istemediğim için jilet tercih ediyordum artık zor tüy dökücü krem olur herhalde
bi sürü şey yaptım ama hala tam geçmedi canım karnımın ağrısıİnşallah bir an önce geçer canım. Şöyle ılık bi nane limon içsen faydası olabilir.
bi sürü şey yaptım ama hala tam geçmedi canım karnımın ağrısıazaldı ama hala duruyor orda
kızlar bunu gördünüz münasıl sizce
4831 Bübchen Kutulu Çanta Ve Alt Açma Hediyeli Bebişin Gezi Çantası - Ürün Kategorileri
evet cnmneden diye sorma bende sormadım hocaya sorarım ama
Valla püf nokta hızlı olman zaten ozaman uyusuyo bir de cok uzun ve cok kısa olmasın tüylerin eğer cok acıyosa yine buzla önce biraz uyuştr sonra al canım bak altlarda azalırsa cok kolaylı olur..Rahat bi koltuk veya sandalyeye dr muyenesi gibi otur aynayı da sabitle tatlım tamamdr yaparsın güveniyorum:)
abbbooowwww
60 sahife okunurmu?
ne ettiniz la kıslar bi günde?
şaşıya bağlıcaz yine
dün eşimle tahtakaleye gittiiiikkk, kızıma ciciler aldıııkkkk
ilk kıyafetlerini aldım sonunda hepsinin fotosunu çekicem yüklicem inş.
park yatak diil, karyola alıcaz onada karar verdik sonundao geçen dediğim avcılardaki mağazada buldum, 350tl idi
DOĞA (4) | Belis
şu takımın tek karyolası işte 70e 130 ölçtüm biçtim odama sığdırıyorum, şifonyeri çıkarınca onun yerine işte olduğu kadar
hee birdee bebek şekeri ve kapı süsü içinde keşiflerimi tamamladım neyi nerden alıcam hepsine gezdim baktım dün,
tam 6 saat dolandık sırtım belim ayaklarım koptu ama olsun prensesim içim değer
ayyy ne çok konuştum azda geçmişi okuyum aklıma bişi gelirse yazarım arada yine canlar
Hopp diye topiğinize dalıyorum ama  29+4günlük bebişim var.çok sorunlu çok sıkıntılıyız.hastanedeyım 40gündür.bütün sorunlar yetmezmiş gibi dün plesantamda kireçlenme olduğunu öğrendim.drum pztsye kadar yok asistanlarından bilgi alabiliyorum tabıkı net bısey diyemediler.varmı aranızda bilgisi bulunankızım 2 hafta geriden geliyomuş çok üzülüyorum.allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Cnm kurstan öğrendiklerini bizimle paylaştığın için çok sağol. Bu kadar uzun yazıyorsun üşenmiyorsun çok çok teşekkürler:))
abbbooowwww
60 sahife okunurmu?
ne ettiniz la kıslar bi günde?
şaşıya bağlıcaz yine
dün eşimle tahtakaleye gittiiiikkk, kızıma ciciler aldıııkkkk
ilk kıyafetlerini aldım sonunda hepsinin fotosunu çekicem yüklicem inş.
park yatak diil, karyola alıcaz onada karar verdik sonundao geçen dediğim avcılardaki mağazada buldum, 350tl idi
DOĞA (4) | Belis
şu takımın tek karyolası işte 70e 130 ölçtüm biçtim odama sığdırıyorum, şifonyeri çıkarınca onun yerine işte olduğu kadar
hee birdee bebek şekeri ve kapı süsü içinde keşiflerimi tamamladım neyi nerden alıcam hepsine gezdim baktım dün,
tam 6 saat dolandık sırtım belim ayaklarım koptu ama olsun prensesim içim değer
ayyy ne çok konuştum azda geçmişi okuyum aklıma bişi gelirse yazarım arada yine canlar
slm hamiş hanımlar bana fikir verirmisiniz .yatak odamın perdesini begenmiyorum.perdeye acil ihtiyacım var.ben zebra stor perde almak istiyorum.sizce kullanışlı olurmu.gitti gidiyor fiyatıda uygun.linke tıklayıp bakın.yorumlarınıza ihtiyacım var.
ZEBRA PERDE 140x200 GittiGidiyor'da 78286187
Vajinal duş da olablr biara duş jelleri fln baya bi bilinçsiz davranmıştım ta ki o mantarı geçirip dr a gidene kadar cok şükür daha olmadı..
selam kızlar..
Bugün eşimi yolcu ettim yurt dışına gitti 4 gün yok
Biraz keyifsizim o yüzden.
Güne biraz gergin başladım.
iş yerine geldim gerginliğpim devam etti. bakalım bugün nasıl biticek
Fırsat buldukça geçmişi okuyup aranıza katılmaya çalışıcam. (gerçi haftasonu pek kimsecikler olmuyor ya)
hepinizi öpüyorum fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?