2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldım bide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar

Aaaaaa bende de oldu. Lens kullanıyorum ben. Son bir haftadır falan numarası arttı sanki. On yıldır aynı olan numara değişiyor şimdi. Bulanıklık var lens olduğu halde. Başka birinde duyunca şaşırdım. Gebeliğe mi bağlıymış acaba

yesin bunları teyzesi hepsi bir başka güzel kız bebek olunca tabi
iç zıbın 1 tane var bende ne safım unutmuşum almayı ay başında alim bari
kova maşrapa ateş ölçer ana kucağı bebek bakım seti kaldı

Ben bunu mağazada gördüm. Estetik bir görüntüsü var diye yakından baktım ama kumaşı çok sert. Göründüğü gibi değil. Basit kumaşı

sağol cnm bakalım kurs hocası bebek bakımı ile neler öğreticek ona göre alırım artık

çamaşırları için toz sabun demişti ama ben sıvı dalin kullanıcam

Evet canım gebelikte yükselen hormonlardan kaynaklı ben bunu hamile olmadan önce lazer olurken öğrendim gebelik düşündüğüm için hatta acaba sonrasında mı yaptırsam demiştim ya dr a mı gtsem bilemedim zaten yıllık kontrolüm vardı gtmemiştim ama geçiciymiş coğunlukla da bazılarında kalmış ya kör gibi geziyorum yazmıştı biri yoruma anaam inşllh öyle bişey olmaz 2. lazer hakkımda yok bende sen gibi 10 yıl lens kullandım cok zor Allah kolaylık versin valla..

kızlar gobegıme bırı bır ıgne batırsa cooooozzz dıye ınecek gıbım yaaa co k gerıldı artık yırtılmalar yakın sanırm benımm:18::18:cunku bebeım her an gobıs altındaa acayıp sert karnım yaaaaaaaaaaaaaaaa:18glum ıcerı gecmıyor hep nlerde yer alıyorrrrrrrrrrr

kolay gelsın allah kavustursun cnm yaa benımkacısde 10 gun sonra gıdecekk sehır dısınaa ya hayırlısı 1,5 gun gıdecek otobus ıle gerı gelıcek hemen ınslll sımdıden sıkıntısı olmaya basladı ama yaaaaaaaaaben hıc dayanamaıyorum ayrı kalmaaaaaaaaaaaaa
bananeeeee
kızlar can ısmını arastırdıgınızmı bıldıgımı soleyımde ıcımde kalmasın cunku ısım bılenen can..aslında seytanın dıger ısımlerındenmıss ben bunu duydum duyalı esıme canım dıye bıle hıtap etmemek ıcın dıkkatlı davranıyorum ona gore aratırında koyun ısımlerı sonradan pısman olmamanız ıcın bıldıgımı soyluyormm bendekı sorumluluk gıtsındıye ama sonucu sıze kalmıs
en pratik tüy dökücü krem
bıldgın ıyı bır marka varmı etkılı olucak canımmmm gecen bır tane aldımm ıyyy bacagımdakını bıle dokmedıı kaldıkı bıkını bolgesiii
ismini yazarsan cok dua ederım ınslll
Buarada kızlar 1 ameliyat eldiveni 1 de büyüteçli ayna ile 20 dk da kuş gibiyimmmm süperim dimi süper amaan kuaföre gidip tansiyonumu cıkartcağıma evde hallettim çok pratik söylim :))
maasallah sıze yaaa benım canım cok tatlı o konuda yapamamkııı o sekılll ama kafamada cok takıyorum normal dogum ıstedıgım ıcınnnn:26:
hıss geldınız canımm amann ne oluyor sıze ndd de gergınmıs bgnn aman dıkkat bol selavat la havle getırın lutfenn ısıınızde sorun olmasın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

aman sende dıkkat et cnm benımmm:13:

cok tatlı ya bende bu tıp ısıtıyorum fıaytı uygunmus besık + sıfonyerı dahıl dımı bu fıyataaa:44:

abow yesınler cıcılerınızııı sızın yaaaaaaaaaaaakız olunca cesıt cok tabıı dımııı
benım 15 gecsın ıc zıbınım varr beyaz ıclık varya ondann ve 15 taneee de zıbınımız varrrrrrrrrrrrrrrbeım aldıklarım gelenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol cnm bakalım kurs hocası bebek bakımı ile neler öğreticek ona göre alırım artık

çamaşırları için toz sabun demişti ama ben sıvı dalin kullanıcam
cnm da.... markayaı tavsıye etmıyorlar ya bende sampuanını alıcaktım ama aauyardılarkııı alma zaralı bırseyle rıcerıyormuss yaaa:44: evet sobun tozu aldım onla yıkadım bende hem matık hem ell aldımmm

aynennn bende öyleyim. yaklaşanı yakarım modundayım bende
uykusuz kaldım ondan mı diyorum.
biran önce bugün bitsin istiyorum

canım bende miyopum. hamileliğimden beri dr a hiç gitmedim göz için. ama bende lensle bile bulanık görüyorum uzağı net göremiyorum. hamilelikte bulanık görmek normal diye okumuştum bir yerde sonra düzeliyomuş öyle okumuştum :44:

Hadi ben yine ona göre lens alırım da senin işin daha zor olur. Ay inşallah geçer canım ya

Güzel annişler bugün kontrolümüz vardı dr dedi ki 28. Haftadan itibaren (bebeğin böbrek üstü bezlerinden galiba) salgılardan bir hormon varmış ve o bizi depresif yapabilirmiş. Bu durum bizim vücudumuzla alakalı değilmiş tamamen bebeğin salgıladığı ve bizim de vücudumuza geçen bir hormonmuş adını unuttum. Her şeye sinir olurmuşuz huysuzluk yaparmışız :) ayrıca hava açlığı olurmuş aldığımız nefes bazen az gelirmiş ve sıcak basması olurmuş. Bu durum nadiren gündüz ve çoğunlukla akşam güneş batarken başlarmış Boşuna huysuz değiliz yani:))

karnımı sıcak tutunca rahatlıyorum canım. heralde üşüttüm. birde eşimin gidiyor olmasınada çok stres yaptım ben. ya o yokken bişey olursa diye kardeşim annemde bizde kalıcak ama sıkıntı yaptım işte

Herkese iyi pazarlar şimdiden biz gidiyoruz kızımlann mesaimiz bitti artıkın öpüldünüz hepiciğiniz minnoşlarınızda tabii

cnm çok geçmiş olsun allah korumuş daha dikkatli ol hayatım yaa..buaralar hep düşme haberleri alıyoruz demekki olabiliyor biz dikkatli olalımda...sen hiç korkma bir şey olmaz bebeğine allahın izniyle:))
ahh kuzum allah kavuştursun hemencecik geçer o 4 gün merak etme...bende bugün sinir küpüyüm resmen yaa..birde tüm olumsuzluklar üst üste geliyor insanlar sinir ediyo beni..aslında kocam başlattı bunu sabah sabah sinirimi bozdu işe giderken bende ona söylene söylene yattım geri pöffff yaa
canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın inş.evvedenmi baktım demiştin?bende bu takımı alıcam işte çok beğeniyorum sen yakından gördünmü ??yaa ben büyüyebilen beşik istiyorum aslında..yer sorunum vardı ama ölçtüm odayı yerim yetiyo yatağa bakalım işte bu ay sonu gidip sipariş vericez...ama bide senin dediğin mağayada bakmak istiyorum..cnm bu takımın toplam fiyatını sordunmu yada sorduğun başka takım fiyatları varmı ??

evet hayatım bian önce bitsin yoksa birilerini boğazlıcam...bebeğimde etkilendi fazla hareketli değil şuan (

ozman benim erken başladı desene yandık valla:)) tüm sinirimi kocamdan çıkartıyorum valla adam bigün fena patlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…