Yapacam güveniyom kendimeebuz eldivenimde var tamamdır o işş
Kızlar buarada lazer demişken ben lens kullanıyodum miyop olduğum için lazer yaptırıp sıfırlattım fakat su sıralar benm gözüm biraz bulanık görmeye başladı bu durumu yasayan var mı kimi diyo geçici kimi kalıcı canım sıkıldı biraz..
Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
kızlar bunu gördünüz münasıl sizce
4831 Bübchen Kutulu Çanta Ve Alt Açma Hediyeli Bebişin Gezi Çantası - Ürün Kategorileri
Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
Ben bunu mağazada gördüm. Estetik bir görüntüsü var diye yakından baktım ama kumaşı çok sert. Göründüğü gibi değil. Basit kumaşı
Ne tatlılar ya içinde hayal edince bile mutlu oluyo insan. Sağlıkla giymeyi nasip etsin AllahEki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
Aaaaaa bende de oldu. Lens kullanıyorum ben. Son bir haftadır falan numarası arttı sanki. On yıldır aynı olan numara değişiyor şimdi. Bulanıklık var lens olduğu halde. Başka birinde duyunca şaşırdım. Gebeliğe mi bağlıymış acaba
kolay gelsın allah kavustursun cnm yaa benımkacısde 10 gun sonra gıdecekk sehır dısınaa ya hayırlısı 1,5 gun gıdecek otobus ıle gerı gelıcek hemen ınslll sımdıden sıkıntısı olmaya basladı ama yaaaaaaaaaselam kızlar..
Bugün eşimi yolcu ettim yurt dışına gitti 4 gün yok
Biraz keyifsizim o yüzden.
Güne biraz gergin başladım.
iş yerine geldim gerginliğpim devam etti. bakalım bugün nasıl biticek
Fırsat buldukça geçmişi okuyup aranıza katılmaya çalışıcam. (gerçi haftasonu pek kimsecikler olmuyor ya)
hepinizi öpüyorum fıstıklar
kızlar can ısmını arastırdıgınızmı bıldıgımı soleyımde ıcımde kalmasın cunku ısım bılenen can..aslında seytanın dıger ısımlerındenmıss ben bunu duydum duyalı esıme canım dıye bıle hıtap etmemek ıcın dıkkatlı davranıyorum ona gore aratırında koyun ısımlerı sonradan pısman olmamanız ıcın bıldıgımı soyluyormm bendekı sorumluluk gıtsındıye ama sonucu sıze kalmısAynen,o da tam aşk çocuğu yaa kıyamam:) oğlumun bi adı da can olcağı için ben de daha sinir oluyorum banuya sanki kendi gelinim gibi :)) Amaan o da görsün mal ortada hayır gelmeyeceği belli Allah korusun böyle zillilerden valla :)
bıldgın ıyı bır marka varmı etkılı olucak canımmmm gecen bır tane aldımm ıyyy bacagımdakını bıle dokmedıı kaldıkı bıkını bolgesiiien pratik tüy dökücü krem
Buarada kızlar 1 ameliyat eldiveni 1 de büyüteçli ayna ile 20 dk da kuş gibiyimmmm süperim dimi süper amaan kuaföre gidip tansiyonumu cıkartcağıma evde hallettim çok pratik söylim :))
hıss geldınız canımm amann ne oluyor sıze ndd de gergınmıs bgnn aman dıkkat bol selavat la havle getırın lutfenn ısıınızde sorun olmasın kızlarrrrrrrrrrrrrrrslmmm güzel anneler ve onların minicik bebişleri...işe geldik oğlumla şükür iyiyiz ama yorgun hissediyorum kendimi ve çok gerginim bende patlamaya hazır bomba gibiyim....bakalım günü nasıl geçiricem inş bi vukuat olmadan atlatırım...hepin,z, öpüyoruz..biz geçmişi okuyup geliyoruz..
aman sende dıkkat et cnm benımmm:13:Öyle valla canım evi dişi kuş yaparmış eşimde sağolsun bana danışmadan bişi yapmadığından inş bişi olmaz evliliğimize çünkü sayemde çabalamasam evlilik kalmayacaktı gene kaynanalar yüzünden neyse şimdi huzurum yerimde evimin neşeside geliyor hayırlısıyla çok şükür allahıma
Sağol bebişim şimdi kuzum daha da tekemeliyo maşallah iyi yaniii
Sağol cnm allahım meleklerimizi korusun hepimizin
Eger öyle bişi olursa giderim zaten canım sağol allahtan yan düştün karnımın üzerine düşmedim ona şükür dizim yüzülmüş biraz o kadar
Sağolasın tatlım şimdilik bir sıkıntı yok kızım kıpır kıpır maşallah ama akşama kadar bişi olursa akıntı sancı felan mutlaka giderim....
Canlarım hepinize çok çokkk teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden aman sizler çok dikkatli olun meleklerinizede kendinizede iyi bakın aman haaa
cok tatlı ya bende bu tıp ısıtıyorum fıaytı uygunmus besık + sıfonyerı dahıl dımı bu fıyataaa:44:abbbooowwww
60 sahife okunurmu?
ne ettiniz la kıslar bi günde?
şaşıya bağlıcaz yine
dün eşimle tahtakaleye gittiiiikkk, kızıma ciciler aldıııkkkk
ilk kıyafetlerini aldım sonunda hepsinin fotosunu çekicem yüklicem inş.
park yatak diil, karyola alıcaz onada karar verdik sonundao geçen dediğim avcılardaki mağazada buldum, 350tl idi
DOĞA (4) | Belis
şu takımın tek karyolası işte 70e 130 ölçtüm biçtim odama sığdırıyorum, şifonyeri çıkarınca onun yerine işte olduğu kadar
hee birdee bebek şekeri ve kapı süsü içinde keşiflerimi tamamladım neyi nerden alıcam hepsine gezdim baktım dün,
tam 6 saat dolandık sırtım belim ayaklarım koptu ama olsun prensesim içim değer
ayyy ne çok konuştum azda geçmişi okuyum aklıma bişi gelirse yazarım arada yine canlar
abow yesınler cıcılerınızııı sızın yaaaaaaaaaaaakız olunca cesıt cok tabıı dımıııEki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
benım 15 gecsın ıc zıbınım varr beyaz ıclık varya ondann ve 15 taneee de zıbınımız varrrrrrrrrrrrrrryesin bunları teyzesi hepsi bir başka güzel kız bebek olunca tabi
iç zıbın 1 tane var bende ne safım unutmuşum almayı ay başında alim bari
kova maşrapa ateş ölçer ana kucağı bebek bakım seti kaldı
cnm da.... markayaı tavsıye etmıyorlar ya bende sampuanını alıcaktım ama aauyardılarkııı alma zaralı bırseyle rıcerıyormuss yaaa:44: evet sobun tozu aldım onla yıkadım bende hem matık hem ell aldımmmsağol cnmbakalım kurs hocası bebek bakımı ile neler öğreticek ona göre alırım artık
çamaşırları için toz sabun demişti ama ben sıvı dalin kullanıcam
aynennn bende öyleyim. yaklaşanı yakarım modundayım bendeslmmm güzel anneler ve onların minicik bebişleri...işe geldik oğlumla şükür iyiyiz ama yorgun hissediyorum kendimi ve çok gerginim bende patlamaya hazır bomba gibiyim....bakalım günü nasıl geçiricem inş bi vukuat olmadan atlatırım...hepin,z, öpüyoruz..biz geçmişi okuyup geliyoruz..
canım bende miyopum. hamileliğimden beri dr a hiç gitmedim göz için. ama bende lensle bile bulanık görüyorum uzağı net göremiyorum. hamilelikte bulanık görmek normal diye okumuştum bir yerde sonra düzeliyomuş öyle okumuştum :44:Kızlar buarada lazer demişken ben lens kullanıyodum miyop olduğum için lazer yaptırıp sıfırlattım fakat su sıralar benm gözüm biraz bulanık görmeye başladı bu durumu yasayan var mı kimi diyo geçici kimi kalıcı canım sıkıldı biraz..
Evet canım gebelikte yükselen hormonlardan kaynaklı ben bunu hamile olmadan önce lazer olurken öğrendim gebelik düşündüğüm için hatta acaba sonrasında mı yaptırsam demiştim ya dr a mı gtsem bilemedim zaten yıllık kontrolüm vardı gtmemiştim ama geçiciymiş coğunlukla da bazılarında kalmış ya kör gibi geziyorum yazmıştı biri yoruma anaam inşllh öyle bişey olmaz 2. lazer hakkımda yok bende sen gibi 10 yıl lens kullandım cok zor Allah kolaylık versin valla..
aynennn bende öyleyim. yaklaşanı yakarım modundayım bende
uykusuz kaldım ondan mı diyorum.
biran önce bugün bitsin istiyorum
karnımı sıcak tutunca rahatlıyorum canım. heralde üşüttüm. birde eşimin gidiyor olmasınada çok stres yaptım ben. ya o yokken bişey olursa diyeNasıl bi ağrı ki canım üşütme ağrısıysa soğuk suya bal yap biraz da limon sık ve karnını sıcak tut cok da değil tabi bebeğe zarar gelmesin sonra,eğer farklı bi ağrıysa dr a git derim..gecmiş olsun hem eşin gitmiş galiba stresten de ağrır belki güle güle kavuşun inşllh..
cnm çok geçmiş olsun allah korumuş daha dikkatli ol hayatım yaa..buaralar hep düşme haberleri alıyoruz demekki olabiliyor biz dikkatli olalımda...sen hiç korkma bir şey olmaz bebeğine allahın izniyle:))KIzlar nasılsınız ben pek iyi değilim ya :2::2::2::2::2: sabah işe gelirken düştüm ama karnımın üzerine düşmedim yan düştüm allahtan :2::2::2::2::2: ama dizimi sürtmüşüm birazcık o acıyo sadece kızım hareket ediyo ama biraz şimdi tatlı giyeceğim o zaman daha çok hareketleniyor inş bişi olmamıştır çok korkuyorum kendime bişi olmasından değil kızıma bişi olacak diye korkuyorumallahım sen meleğimi koruuu yarabbim
ahh kuzum allah kavuştursun hemencecik geçer o 4 gün merak etme...bende bugün sinir küpüyüm resmen yaa..birde tüm olumsuzluklar üst üste geliyor insanlar sinir ediyo beni..aslında kocam başlattı bunu sabah sabah sinirimi bozdu işe giderken bende ona söylene söylene yattım geri pöffff yaaselam kızlar..
Bugün eşimi yolcu ettim yurt dışına gitti 4 gün yok
Biraz keyifsizim o yüzden.
Güne biraz gergin başladım.
iş yerine geldim gerginliğpim devam etti. bakalım bugün nasıl biticek
Fırsat buldukça geçmişi okuyup aranıza katılmaya çalışıcam. (gerçi haftasonu pek kimsecikler olmuyor ya)
hepinizi öpüyorum fıstıklar
canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın inş.evvedenmi baktım demiştin?bende bu takımı alıcam işte çok beğeniyorum sen yakından gördünmü ??yaa ben büyüyebilen beşik istiyorum aslında..yer sorunum vardı ama ölçtüm odayı yerim yetiyo yatağa bakalım işte bu ay sonu gidip sipariş vericez...ama bide senin dediğin mağayada bakmak istiyorum..cnm bu takımın toplam fiyatını sordunmu yada sorduğun başka takım fiyatları varmı ??abbbooowwww
60 sahife okunurmu?
ne ettiniz la kıslar bi günde?
şaşıya bağlıcaz yine
dün eşimle tahtakaleye gittiiiikkk, kızıma ciciler aldıııkkkk
ilk kıyafetlerini aldım sonunda hepsinin fotosunu çekicem yüklicem inş.
park yatak diil, karyola alıcaz onada karar verdik sonundao geçen dediğim avcılardaki mağazada buldum, 350tl idi
DOĞA (4) | Belis
şu takımın tek karyolası işte 70e 130 ölçtüm biçtim odama sığdırıyorum, şifonyeri çıkarınca onun yerine işte olduğu kadar
hee birdee bebek şekeri ve kapı süsü içinde keşiflerimi tamamladım neyi nerden alıcam hepsine gezdim baktım dün,
tam 6 saat dolandık sırtım belim ayaklarım koptu ama olsun prensesim içim değer
ayyy ne çok konuştum azda geçmişi okuyum aklıma bişi gelirse yazarım arada yine canlar
aynennn bende öyleyim. yaklaşanı yakarım modundayım bende
uykusuz kaldım ondan mı diyorum.
biran önce bugün bitsin istiyorum
Herkese iyi pazarlar şimdiden biz gidiyoruz kızımlann mesaimiz bitti artıkın öpüldünüz hepiciğiniz minnoşlarınızda tabii
Güzel annişler bugün kontrolümüz vardı dr dedi ki 28. Haftadan itibaren (bebeğin böbrek üstü bezlerinden galiba) salgılardan bir hormon varmış ve o bizi depresif yapabilirmiş. Bu durum bizim vücudumuzla alakalı değilmiş tamamen bebeğin salgıladığı ve bizim de vücudumuza geçen bir hormonmuş adını unuttum. Her şeye sinir olurmuşuz huysuzluk yaparmışız :) ayrıca hava açlığı olurmuş aldığımız nefes bazen az gelirmiş ve sıcak basması olurmuş. Bu durum nadiren gündüz ve çoğunlukla akşam güneş batarken başlarmış Boşuna huysuz değiliz yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?