slm hamiş hanımlar bana fikir verirmisiniz .yatak odamın perdesini begenmiyorum.perdeye acil ihtiyacım var.ben zebra stor perde almak istiyorum.sizce kullanışlı olurmu.gitti gidiyor fiyatıda uygun.linke tıklayıp bakın.yorumlarınıza ihtiyacım var.
ZEBRA PERDE 140x200 GittiGidiyor'da 78286187
ööffff yoruldum bee...
sabah kalktığımdan beri mutfaktan çıkamadım... benim bu manyakça aşermelerim başıma iş açıcak yakında... canımın istediği bi dünya ıvır zıvır vardı hepsi de birbirinden zararlı... oturdum onları yaptım... hoşafım çıktı ama... bi kurtulabilirsem mutfaktan duş alıp ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum....kızımın çamaşırları da kurumuştur onları da toplayıp ütülemem lazım...
kızlar paşamla doktora gittik paşam kg:1314 boyu:38 herşeyi gayet iyi dedibaşı aşağıya dönükmüşş tansiyonumda 11.7 çıktı sevimli paşamın saçlarını gördüm ben görücem diye jöle sürmüş dikmiş saçını çenesi minnacık dudakları falan oyyy yerim onu teyzemiz yakışıklı bir çocuk olucak dedi bakalım artık oy kuzucum babasıyla bize bakıyordu minnakım benim çokk özlemiştim bidee doktor dedi bebişin çokk hareketli durmuyo yerinde durmuyo kii zaten mide ekşimesi için şurup verdi bide omega3 hapı verdi ben hamsiden başka balık yemem de hamsi de bulamıyoruz o yüzden yazdı doktor hamur işlerini pirinç patatesi falan yeme dedi
bi geçmişi okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz
canım dinlenmene bak yeter bugünlük bukadar..bişey soracm kıyafet renk verdi dedmişsin ya ilk elde yıkasak tüm kıyafeylerini olmazmı bende çok tedirginim o konuda
yani şuan tıbben normal durumdayım. bende deli olucam sabahtan beri niye bu kadar gerginim diye. işe geldiğimden beri birinin kalbini kırıcam diye korkuyorum. çok sert konuştuğumun farkındayım ama engel olamıyorum. ben bunu eşime anlatsam sende herşeyi bebekten biliyorsun der. ama öyleymiş hakkatenGüzel annişler bugün kontrolümüz vardı dr dedi ki 28. Haftadan itibaren (bebeğin böbrek üstü bezlerinden galiba) salgılardan bir hormon varmış ve o bizi depresif yapabilirmiş. Bu durum bizim vücudumuzla alakalı değilmiş tamamen bebeğin salgıladığı ve bizim de vücudumuza geçen bir hormonmuş adını unuttum. Her şeye sinir olurmuşuz huysuzluk yaparmışız :) ayrıca hava açlığı olurmuş aldığımız nefes bazen az gelirmiş ve sıcak basması olurmuş. Bu durum nadiren gündüz ve çoğunlukla akşam güneş batarken başlarmış Boşuna huysuz değiliz yani:))
kendinde o gücü buluyosan yıka tabi hiç düşünme... ama ben hallettim o sorunu... hiç lekeli bi kıyafeti kalmadı artık prensesimin... lekelenenlerin hepsini zeytinyağlı sabunla yıkadım (doğal) elimde çıktı hepsi miss oldu...
ohh maşallah canım şimdi senden keyiflisi yoktur...benim daha 1 haftam var bebeğimi görmem için...cnm yaa bende şu son 1 aydır balığı ihmal ediyorum ama Dardanel ton yiyorum haftada 1 gün o normal balığın yerini tutarmı bilmiyorum ??pirinç ve patates iyi diye biliyorum neden doktor yeme dedi kilodan dolayımı ?
yani şuan tıbben normal durumdayım. bende deli olucam sabahtan beri niye bu kadar gerginim diye. işe geldiğimden beri birinin kalbini kırıcam diye korkuyorum. çok sert konuştuğumun farkındayım ama engel olamıyorum. ben bunu eşime anlatsam sende herşeyi bebekten biliyorsun der. ama öyleymiş hakkaten
yani şuan tıbben normal durumdayım. bende deli olucam sabahtan beri niye bu kadar gerginim diye. işe geldiğimden beri birinin kalbini kırıcam diye korkuyorum. çok sert konuştuğumun farkındayım ama engel olamıyorum. ben bunu eşime anlatsam sende herşeyi bebekten biliyorsun der. ama öyleymiş hakkaten
aman ne var okdarcık şeyleri yıkamaktan?ilk elde yıkarım ondan sonrakileri makinada inşallah...elde yıkarken hangi deterjanı kullanayım yine dalinin sıvısı olurmu ki?
evet ayda en fazla 2 kilo alman lazım dedi patates kızartmasını dedi
kızartmamı ayyy bak canım çekti hiçte hayır diyemem :)) çokmu kilo aldın kuzum yaa..sende dikkat edicen artık napcan..yeterki sağlığımız iyi olsunda fedakarlık yaparız
kızartmamı ayyy bak canım çekti hiçte hayır diyemem :)) çokmu kilo aldın kuzum yaa..sende dikkat edicen artık napcan..yeterki sağlığımız iyi olsunda fedakarlık yaparız
uzun zamandır bende bu kadar gergin hissetmemiştim kendimi. az önce kardeşimi aradım. onada kızacak oldum zor tuttum kendimi. yok yere kızıcaktım çünkübugün bende nedense negatif uyandım... kocamla da 2 kez tartıştım anlamsız yere... şimdi normale döndümmü bilmiyorum ama kocam salonda çalışıyo ben mutfakta uğraşıyorum bişeylerle... gidersem yine dalaşırmıyız ki acaba...
yazık az önce diyo ki; tamam aşkım anlıyorum agresifleşiyosun ama ben normalinden farklı davranmıyorum ki sana ne bu tepkiler...
demekki ciddi ciddi dağıtıyo bu bebekler bizi kızlar...
dolaştım biraz yemekten sonra ama hava kötü ya fayda etmedi. biraz türkçe müzik dinliyim iyi gelir dediğin gibikuzum biraz dışarı çık hava al ben öle yaptım biraz rahatladım sanki ama evet herkesle çok sert konuşuyorum bende ama elimde değil...birde müzik dinle rahatlatıyor
ben geçen hafta bi kızartma yaptım sonra banyoya zor yetiştim... kusmaktan içim söküldü... daha da yemem
bilmiyorum ama düşüncesi bile beni çok geriyor :18:ya kızlar ben bişey sorucam...
kaçıncı haftada aşağıdan muayene oluyoduk?... bileniniz varmıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?