bilmiyorum ama düşüncesi bile beni çok geriyor :18:
ya kızlar ben bişey sorucam...
kaçıncı haftada aşağıdan muayene oluyoduk?... bileniniz varmıki?
Canım 37. haftadan sonra oradan muayene oluyormuşsun.. Sezeryan olacaklara bakılmıyormuş.
Araştırmak istersen de buyur bak. GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) ÇATI MUAYENESİ NEDİR? NASIL YAPILIR?
Kızlar ya ben gece rüyamda kötü bir şey gördüm allahım hayra yorsun sizede anlatayım baya garip bir rüyaydı..
beni hastaneye kaldırıyorlar sancım geliyor ama daha çok var diyolar neyse hastanede suni sancı verildiğini görüyorum ağrı çekiyorum neyse yanımda 6-7 yaşlarında bi kız çocuğuda yatıyo oda hamileymiş ve doğuma gelmiş benim gibi , kendimi unutmuş onu soruyorum devamlı daha çok küçük o yaştaki biri nasıl hamile kalabilir ya diyorum..sonra bende sarı kum akıyo ama nasıl biliyomusunuz sular seller gibi..suyumun gelmesi gerekirken kum geliyor sonrdan kumla beraber kan görüyorum herkesler panik yapıyo bu kan iyi olmadı bi sorun var galiba diyip doktora hbr veriyolar..uyandığımda çok korkmuştum dedimya bi anlam veremedim ama garipti allaha emanet yavrularımız...
bayan doktorlar daha anlayışsız oluyorlar bu konularda.beni de...
çok iğrenç bişey... ilk evlendiğimizde devlet hastanesine gitmiştim akıntı sebebiyle o zaman ilk kez oldum ama öğkk yani... bide hayvan gibi bağıran bi kadın vardı... acele et giyin çık diye... aptal!!!!!!!
hayır olsun canım.Kızlar ya ben gece rüyamda kötü bir şey gördüm allahım hayra yorsun sizede anlatayım baya garip bir rüyaydı..
beni hastaneye kaldırıyorlar sancım geliyor ama daha çok var diyolar neyse hastanede suni sancı verildiğini görüyorum ağrı çekiyorum neyse yanımda 6-7 yaşlarında bi kız çocuğuda yatıyo oda hamileymiş ve doğuma gelmiş benim gibi , kendimi unutmuş onu soruyorum devamlı daha çok küçük o yaştaki biri nasıl hamile kalabilir ya diyorum..sonra bende sarı kum akıyo ama nasıl biliyomusunuz sular seller gibi..suyumun gelmesi gerekirken kum geliyor sonrdan kumla beraber kan görüyorum herkesler panik yapıyo bu kan iyi olmadı bi sorun var galiba diyip doktora hbr veriyolar..uyandığımda çok korkmuştum dedimya bi anlam veremedim ama garipti allaha emanet yavrularımız...
Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
Anaaaam ne tatlı ya bunlarinşallah güle güle giydirmek nasip olsun
Kızlar ya ben gece rüyamda kötü bir şey gördüm allahım hayra yorsun sizede anlatayım baya garip bir rüyaydı..
Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
slm cnm.rüyanı hayra yor.içini ferah tut.birine bir sadaka ver.Rabbim kazadan beladan hastalıktan korusunkendine dikkat et.birşeyin etksinde kalıp görmüş olabilirsin.çok düşünceli uykuya yatma.
en pratik tüy dökücü krem
ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?CHICCO KOZMETİK BEBEK BAKIM SETİ ORJİNAL GittiGidiyor'da 80179703
Kızlar ben bunu aldım mavisini. Chicconun ürünleride güzel çantada hoş. Burda 55 e satıyolardı 45 e aldım. içinde şampuanı sabunu pişik kremi ıslak mendili güneş kremi var. Tek tek alacak olsak daha pahalıya geliyo.
Bakın kkda da konusu olmuş..
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/310114-chicconun-bebek-bakim-seti.html
evet sanki kutuların üstünde de hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyordu diye hatırlıyorum bendehamilelikte tüy dökücü krem kullanılmıyor diye biliyorum.siz kullanıyormusunuz.
selam kızlar..
Bugün eşimi yolcu ettim yurt dışına gitti 4 gün yok
Biraz keyifsizim o yüzden.
Güne biraz gergin başladım.
iş yerine geldim gerginliğpim devam etti. bakalım bugün nasıl biticek
Fırsat buldukça geçmişi okuyup aranıza katılmaya çalışıcam. (gerçi haftasonu pek kimsecikler olmuyor ya)
hepinizi öpüyorum fıstıklar
ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?
CHICCO KOZMETİK BEBEK BAKIM SETİ ORJİNAL GittiGidiyor'da 80179703
Kızlar ben bunu aldım mavisini. Chicconun ürünleride güzel çantada hoş. Burda 55 e satıyolardı 45 e aldım. içinde şampuanı sabunu pişik kremi ıslak mendili güneş kremi var. Tek tek alacak olsak daha pahalıya geliyo.
Bakın kkda da konusu olmuş..
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/310114-chicconun-bebek-bakim-seti.html
ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?
sabah onu yolcu etmek ne zor geldi.Allah kavuştursun.ben eşimden geçen hafta birgün ayrı kaldım özledim 4 gün dayanamazdım.ayrı kalınca uyayamıyorsunda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?