2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bilmiyorum ama düşüncesi bile beni çok geriyor :18:

beni de...
çok iğrenç bişey... ilk evlendiğimizde devlet hastanesine gitmiştim akıntı sebebiyle o zaman ilk kez oldum ama öğkk yani... bide hayvan gibi bağıran bi kadın vardı... acele et giyin çık diye... aptal!!!!!!!

Kızlar ya ben gece rüyamda kötü bir şey gördüm allahım hayra yorsun sizede anlatayım baya garip bir rüyaydı..

beni hastaneye kaldırıyorlar sancım geliyor ama daha çok var diyolar neyse hastanede suni sancı verildiğini görüyorum ağrı çekiyorum neyse yanımda 6-7 yaşlarında bi kız çocuğuda yatıyo oda hamileymiş ve doğuma gelmiş benim gibi , kendimi unutmuş onu soruyorum devamlı daha çok küçük o yaştaki biri nasıl hamile kalabilir ya diyorum..sonra bende sarı kum akıyo ama nasıl biliyomusunuz sular seller gibi..suyumun gelmesi gerekirken kum geliyor sonrdan kumla beraber kan görüyorum herkesler panik yapıyo bu kan iyi olmadı bi sorun var galiba diyip doktora hbr veriyolar..uyandığımda çok korkmuştum dedimya bi anlam veremedim ama garipti allaha emanet yavrularımız...

hayır olsun inşallah... korkutucu..

bayan doktorlar daha anlayışsız oluyorlar bu konularda.
keşke hiç öyle bi muayeneye gerek kalmasa. valla beni düşüncesi bile çok geriyor. doğum bile sırf o yüzden geiyor beni :18:
ağda bile yaptıramıyorum ben o yüzden

hayır olsun canım.
bu ara forumda hep erken doğum vs konuştuk ya etkisinde kalmışsındır bence. çok düşünme bence rüyaı. oda seni bugün germiş olabilir.

slm cnm.rüyanı hayra yor.içini ferah tut.birine bir sadaka ver.Rabbim kazadan beladan hastalıktan korusunkendine dikkat et.birşeyin etksinde kalıp görmüş olabilirsin.çok düşünceli uykuya yatma.

slm cnm.rüyanı hayra yor.içini ferah tut.birine bir sadaka ver.Rabbim kazadan beladan hastalıktan korusunkendine dikkat et.birşeyin etksinde kalıp görmüş olabilirsin.çok düşünceli uykuya yatma.

amin canım çok saol .yani artık tek düşüncemiz onlar olmuş durumda düşünmeme ihtimalimiz varmı ki :))

ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?

Allah kavuştursun.ben eşimden geçen hafta birgün ayrı kaldım özledim 4 gün dayanamazdım.ayrı kalınca uyayamıyorsunda yani.

ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?

Canım açıkçası çok araştırmadım ama chicco iyi bir marka. Bana görümcem tavsiye etti chiccoyu kendi kızında onu kullandı hiç bi problem yaşamadı. Sebamed iyi diyorlar ama bilmiyorum kullanmadım etrafımda da kullanan yok. Düşünürsen 2sinden birini tercih et derim.

güle güle kulllansın bebeğin.fiyat çok uygunmuş.bende sebamed alacağım forumda bayağı kullananlar memnun.bayağı pahalı ama olsun.bebişime feda olsun.

canım yaa bende kararsızım o konuda daha onları almadım ama artık almam gerek...bübchen iyi demişti yengem kullandı..birde Nivea iyi dedi bakalım ikisinden birini alıcam...set halinde olanları var çantalı acaba tek tekmi alsak yoksa settenmi bilemedim??setteki çanta acaba normal hayatta kullanışlı olurmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…