biz geldık gene...
babamız geldı bır gusel yemegımızı yedık ve babamız gorumcemın oglunu dr goturdu alerjık bır sey olmus sanırmsam kocıs gelenece bakım dedım kı ne sayfalar uzamasın
kızlar dıger topıkden ogrendıgım kadarı ıle belkım bılenler vardır ama soleyım gede cok mutlu edıcı bırsey cunkumm
sag kasık yada sol kasıka gunluk şuandada oldugu gıbım pıt pıt pıtttt su damlası gıbı vuruyor paşam ark.(yan topıkden dedıkı)bebek basını asagı yetırıpp cok su ıcıtıgn ıcın hıckırık tutuyor dedııaboww paşamm benım su ıcermıste hıckırırmısssssssssssssss annesı kurban olsun yaradana layık gorene bıze ınsallah
as ermelerın gecmedımıkı kız senın bakımmmbenım pek olmadıgı ıcınn
hay maaslalahh cnm gozunuz yadın darısı bıse ınsll
ee ben 2 aydır balıkyemıyorumm mevsımıde gectııı dr da hıc bır demedı basından berıı balık ye fılan dıyeeeeeama balıgıda cok severım ben kıne yaaaaaaaaaaaaaa :26:
cnm benım renk vereckelrı elde yıkadım gerısını hep kısa devırde sabun tozu(dalan roxy)ıle yıkadım ututledımm hpp dolabısınaaaaaaınsl gıydırmek nasıp olurdaaaaaaa
e ben 2 aydır yemıyommmmmmmmmmm dr da hıc ye fılan demedı basından berııı
canım ruhh umuz bızı öle setler goterıyorkı korkuları endıselerı allayıp pullayıp ruya halıne getırıryor ınsll sen ruyandada kan gordü isen bozulmustur cunku ruyada kan gormek ruyanın bosa cıkması anlamına gelır derler ınsl hayra yoralım bende cok sacma ruyalarla ugrasıyorumm ama ben paşamı gormek ıstıyorumm 2 sefer gordum o kaaaaaaaaaaaaaaa
tmm cnm arastırdıysan sorun yok ınsll genede bır hocaya sor ne olur ne olmaz ınlsl:13:
iç zıbın beyaz atlet gıbı oluyorya gobek duseene kadr vede bebek toparanan kdr kullanılıyor yaaa onlar cnm
doktor bana geçen 2 aydır haftada 2 sefer balık ye ceviz yoğurt ve sütü arttır dedi
canım ben bunları tahtakalede kürkçü handan aldım. mahmutpaşa yokuşunda sol tarafta içeri doğru giriyosun orda bissürü böle bebek mağazası var öle belli bi markası yok motte mi ne yazıyor çoğunda. ama dışarıya göre daha ucuz fiyatları azda tanıdık indirimi tabiparadoks aldıkların çok güzelll canım markaları neydi?
ay manyakmıyım neyim sabah sabahgözümü açtım buraya geldim daha afyonum patlamadı kociş uyuyor hala kaçtım yanından çatlıcam sanki okumazsam
kızımın cicişlerini çok beğenmiş teyzoşları, çok sevvindim,daha güzelleri sizin olsun inşallah(bizim orlarda öle denir)
kızlar hep bebek bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz benim alacağım tek marka var oda bübchen. sadece onun içinde kimyasal yok. dalinmiş johnsons mış niveaymış, sebamedmiş heeeppsini inceledim hepsinde kimyasal likit parafin (makine yağı) var bence sizde bir kez daha düşünün derim.
bide soran bi iki ark. var ben belis doğa 4 ün karyolasını paylaşmıştım avcılarda nar bebeden baktım e-5 yanyolda.(adını yanlış hatırlıyorsam mağazann tekrar bakarım geçerken) herşey var orda 3katlı bi mağaza, evveyi 50mt. geçince hemen) ve 350tl dedim ya oda tek karyola fiyatı karta on taksit yapıyrlar.
oda takımlarıının fiyatlarına bakmadım o şekilde almıyacağım için.
ama teşhir olarak bu internette gördüğümüz nerdeyse bütün oda takımları park yataklar bebek arabaları tek olarak ve takım olarak fln aklınıza gelebilecek herşey orda var kocaman mağazada üşenmemiş herşeyi sergilemek için koymuşlar
yani ben e-bebek mağazasına gittiğime pişman oldum orda iki üç park yatak bi tane karyola vardı sadece. burası derya deniz yani. bebek bakım ürünleri flnda var bi katında.
sedece gidip fikir edinmek için bile bakılabilir, benim gibi internetten alışveriş yapamayanlar için çok aydınlatıcı olur
canım ben bunları tahtakalede kürkçü handan aldım. mahmutpaşa yokuşunda sol tarafta içeri doğru giriyosun orda bissürü böle bebek mağazası var öle belli bi markası yok motte mi ne yazıyor çoğunda. ama dışarıya göre daha ucuz fiyatları azda tanıdık indirimi tabi
ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?
ben annemi özledım sanırımmmmsuanda bebegm sert toplandı ve acayıp belırdı sag taraf göbişimde ve annem geldı aklım a her ara konusmamıda bebegımı ve benım durumumu soruyor nefes nefese kalıyorsun kızım yorma kendını artık dıyor az kaldı dıyor hergun dualar edıyorumkı normalınden kolayca kucagına aldıye dıyorr sukurler olsunn rabbım acılarını gostermesın ınsll bızlerede hayılrı anne baba lar olmayı nasıp eder ınsallahh ama ben annemii özledımm 2 hafta sonra belkım gormeye gıderız kocısımı ıkna edersemm tabimmmmmmmm
biz kahvaltımızı ettik kızımda uyudu sonundagünaydın cnm. nasılsın.keyifler nasıl.bizim iyi çok şükür.bizde uyandık.karnım o kadar aç kahvaltı yapıcam.fırından sıcak ekmek ve simitler aldı babamız.eşim buğün çalışacak gitti yolcu ettim.oğluşumla kahvaltıda yalnızız.gece beni uyutmadı afacan.bende bebek yatagı park yatak alıcam.bir sürü eksiğimiz tamam sayılır.bakım ürünü,park yatak ve ana kucagımız kaldı.süt sağma ve emzirme ürünleri almayacağım düşüncem.ben artık dışarı çıkamıyorum kısa otobüs dolmuş yolculukları sarsıyor.o yüzden sadece evimin yakınında yürüyebiliyorum.bebek ürünleriniz güzel.bübchen güzel ürün.ben daha almadım ama bayagı araştırıyorum.mahmutpaşa gitmek isterdim ama çok kalabalık.o yüzden bazı ihtiyaçlarımı internet ve yakınımdaki magzalardan temin ettim.dün bebek şekeri ve odamız için kayulu perde siparişi verdim.bebek şekeri nette çok uygun.kendim malzemesini ara bul yol parası çok zor...
Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
Aynen ben de annesiyle aynı şehirde olanları çooook kıskanıyorum. Benim kv aynı şehirde annem değileskiden bu kadar özlemezdim iyi olduklarını bileyim yeter derdim şimdi yetmiyo annem gelsin bana baksın yemekler yapsın istiyorum. Çok efkarlandım şimdi
Kızlar chicconun bakım ürününü almayı düşünüyorsanız kesinlikle çantalı set daha uyguna geliyo. Tek tek fiyatları daha fazla tutuyor. Alın çantayı kullanmasanızda olur. Ama ben beğendim mavisini aldım kullanıcam.bi ark. sormuş gittigidiyordan mı aldın diye. Ben bizim burda bi mağazadan aldım. Dediğiniz gibi şans işi bu kozmetik olayı. Görümcem kızında doğduğundan beri kullanıyo chiccoyu hiç pişik falan olmadı poposu dedi o yüzden aldık bizde. Bez e gelince prima kullanmayı düşünüyorum kardeşimde hep prima kullanıyo çok memnun. Eğer yaramazsa değişirim ama şimdiden her markadan almam paraya yazık. Bide bebekelr yeni doğduklarında daha hassas oluyor tenleri.
Kızlar civilden bahsettiniz o papyonluya bakarken bi sürü şey beğendim ama kalite olarak nasıl bilmiyoruz.
Eki Görüntüle 690935 5.60
Eki Görüntüle 690936 3.90
Eki Görüntüle 690937 1.70 (turkuaz ve sarısını)
Eki Görüntüle 690938 6.70
Eki Görüntüle 690939 12.90
Eki Görüntüle 690940 3.90
Eki Görüntüle 690941 19.90
Eki Görüntüle 690942 3.35
Eki Görüntüle 690943 18.80
Toplam: 78.45 tutuyo.
canım doğum tarihimiz aynı seninle ama doktor bana bu sefer 26 haziran dedi bilemedim bende ya :)
Canım hepsi çok güzelmiş.
Ürün kalitesine gelince civil ilk mağazasını bizim semtte açmıştı yıllar önce ve dayım penyeci yengemin çocuklarına alıyolardı
Penyeleri kaliteli mutlaka burdan alın diyordu.
Bende çoğu kıyafetini ordan alıyorum.Sadece çok tarz şeyler yok onlarıda pançodan ,C&a dan vs alıyorum.Sakın tereddüt etme yıkadıktan sonrada göreceksinki çok kaliteli...
Canım hepsi çok güzelmiş.
Ürün kalitesine gelince civil ilk mağazasını bizim semtte açmıştı yıllar önce ve dayım penyeci yengemin çocuklarına alıyolardı
Penyeleri kaliteli mutlaka burdan alın diyordu.
Bende çoğu kıyafetini ordan alıyorum.Sadece çok tarz şeyler yok onlarıda pançodan ,C&a dan vs alıyorum.Sakın tereddüt etme yıkadıktan sonrada göreceksinki çok kaliteli...
Kaliteli diyosun yani canım. Fiyatları çok uygun geldi o yüzden tereddüt etmiştim. O zaman alaabilirim. Keşke adanada da açılsa civil.
Bide kızlar sizce 1 yaş için bişiler alıyımmı yoksa daha erkenmi?
Erken canım bence boyunu kilosunu bilemezsinki şimdiden.
bübchen ve sebamed ikiside en çok önerilen oldu şimdiye kadar.Ablam cilt doktoru ve sebamed öneriyor bebek bakım ürünleri için. Ben her şeyini sebamed alacam ama chicconun da kötü olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?