2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay manyakmıyım neyim sabah sabah gözümü açtım buraya geldim daha afyonum patlamadı kociş uyuyor hala kaçtım yanından çatlıcam sanki okumazsam
kızımın cicişlerini çok beğenmiş teyzoşları, çok sevvindim,daha güzelleri sizin olsun inşallah(bizim orlarda öle denir )
kızlar hep bebek bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz benim alacağım tek marka var oda bübchen. sadece onun içinde kimyasal yok. dalinmiş johnsons mış niveaymış, sebamedmiş heeeppsini inceledim hepsinde kimyasal likit parafin (makine yağı) var bence sizde bir kez daha düşünün derim.
bide soran bi iki ark. var ben belis doğa 4 ün karyolasını paylaşmıştım avcılarda nar bebeden baktım e-5 yanyolda.(adını yanlış hatırlıyorsam mağazann tekrar bakarım geçerken) herşey var orda 3katlı bi mağaza, evveyi 50mt. geçince hemen) ve 350tl dedim ya oda tek karyola fiyatı karta on taksit yapıyrlar.
oda takımlarıının fiyatlarına bakmadım o şekilde almıyacağım için.
ama teşhir olarak bu internette gördüğümüz nerdeyse bütün oda takımları park yataklar bebek arabaları tek olarak ve takım olarak fln aklınıza gelebilecek herşey orda var kocaman mağazada üşenmemiş herşeyi sergilemek için koymuşlar
yani ben e-bebek mağazasına gittiğime pişman oldum orda iki üç park yatak bi tane karyola vardı sadece. burası derya deniz yani. bebek bakım ürünleri flnda var bi katında.
sedece gidip fikir edinmek için bile bakılabilir, benim gibi internetten alışveriş yapamayanlar için çok aydınlatıcı olur

paradoks aldıkların çok güzelll canım markaları neydi?
canım ben bunları tahtakalede kürkçü handan aldım. mahmutpaşa yokuşunda sol tarafta içeri doğru giriyosun orda bissürü böle bebek mağazası var öle belli bi markası yok motte mi ne yazıyor çoğunda. ama dışarıya göre daha ucuz fiyatları azda tanıdık indirimi tabi

günaydın cnm. nasılsın.keyifler nasıl.bizim iyi çok şükür.bizde uyandık.karnım o kadar aç kahvaltı yapıcam.fırından sıcak ekmek ve simitler aldı babamız.eşim buğün çalışacak gitti yolcu ettim.oğluşumla kahvaltıda yalnızız.gece beni uyutmadı afacan.bende bebek yatagı park yatak alıcam.bir sürü eksiğimiz tamam sayılır.bakım ürünü,park yatak ve ana kucagımız kaldı.süt sağma ve emzirme ürünleri almayacağım düşüncem.ben artık dışarı çıkamıyorum kısa otobüs dolmuş yolculukları sarsıyor.o yüzden sadece evimin yakınında yürüyebiliyorum.bebek ürünleriniz güzel.bübchen güzel ürün.ben daha almadım ama bayagı araştırıyorum.mahmutpaşa gitmek isterdim ama çok kalabalık.o yüzden bazı ihtiyaçlarımı internet ve yakınımdaki magzalardan temin ettim.dün bebek şekeri ve odamız için kayulu perde siparişi verdim.bebek şekeri nette çok uygun.kendim malzemesini ara bul yol parası çok zor...

ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?

Ablam cilt doktoru ve sebamed öneriyor bebek bakım ürünleri için. Ben her şeyini sebamed alacam ama chicconun da kötü olduğunu düşünmüyorum.

Aynen ben de annesiyle aynı şehirde olanları çooook kıskanıyorum. Benim kv aynı şehirde annem değil eskiden bu kadar özlemezdim iyi olduklarını bileyim yeter derdim şimdi yetmiyo annem gelsin bana baksın yemekler yapsın istiyorum. Çok efkarlandım şimdi

biz kahvaltımızı ettik kızımda uyudu sonunda
sen baya aldın demekki şu yatak işinide eşim görümceme kitlicek sanırım
ıvır zıvır şeyler alana kadar bi eksiğimizi tamamlasınlar diyor
zaten ben bebek arabasını hemen almıcam kışa alırım biraz beklicem acelesi yok nasılsa.
bugünde eşimi çıkarabilirsem dışarı kendime gecelik terlik fln bakıcam şu doğum çantasının eksikleri bitsin hiç değilse kafam rahat olsun
mahmutpaşada gecelikler pahalı geldi bana, burda bi avm lere bakıyım eğer bulamazsam ordan alıcam artık zaten eminönüne gidiceksen haftasonu diil haftaiçi gidiceksin yoksa gerçekten dediğin gibi iğne atsan yere düşmez vaziyette, biz çocuk için bakıyoz millet nişanlık düğünlük ihtiyaçlarını bakıyo cümbür cemaat iki kişi tepeledi zaten beni orda az hasarla zor kurtuldum valla

Canım seni kıskandırmak istemiyorum ama ben annemlerle altlı üstlü oturuyorum.Sadece annemin faydası ilk 3 4 aylık dönemde oldu oda ben evde istirahat ettim yukarda pişirdi getirdi düşük tehlikem vardı hep yatmıştım.
Sonra 16.haftadan sonra kalktım işimi yemeğimi herşeyimi yapıyorum.Çok ilgilenmiyor benle evde 4 erkek olunca anca onlara yetişiyor.

Kızlar chicconun bakım ürününü almayı düşünüyorsanız kesinlikle çantalı set daha uyguna geliyo. Tek tek fiyatları daha fazla tutuyor. Alın çantayı kullanmasanızda olur. Ama ben beğendim mavisini aldım kullanıcam. bi ark. sormuş gittigidiyordan mı aldın diye. Ben bizim burda bi mağazadan aldım. Dediğiniz gibi şans işi bu kozmetik olayı. Görümcem kızında doğduğundan beri kullanıyo chiccoyu hiç pişik falan olmadı poposu dedi o yüzden aldık bizde. Bez e gelince prima kullanmayı düşünüyorum kardeşimde hep prima kullanıyo çok memnun. Eğer yaramazsa değişirim ama şimdiden her markadan almam paraya yazık. Bide bebekelr yeni doğduklarında daha hassas oluyor tenleri.

Kızlar civilden bahsettiniz o papyonluya bakarken bi sürü şey beğendim ama kalite olarak nasıl bilmiyoruz.

5.60
3.90
1.70 (turkuaz ve sarısını)
6.70
12.90
3.90
19.90
3.35
18.80

Toplam: 78.45 tutuyo.

Günaydın annişler ve gözbebekleri...

Her pazar olduğu gibi kimsecikler yok....

Canım hepsi çok güzelmiş.

Ürün kalitesine gelince civil ilk mağazasını bizim semtte açmıştı yıllar önce ve dayım penyeci yengemin çocuklarına alıyolardı
Penyeleri kaliteli mutlaka burdan alın diyordu.
Bende çoğu kıyafetini ordan alıyorum.Sadece çok tarz şeyler yok onlarıda pançodan ,C&a dan vs alıyorum.Sakın tereddüt etme yıkadıktan sonrada göreceksinki çok kaliteli...

Kaliteli diyosun yani canım. Fiyatları çok uygun geldi o yüzden tereddüt etmiştim. O zaman alaabilirim. Keşke adanada da açılsa civil.

Bide kızlar sizce 1 yaş için bişiler alıyımmı yoksa daha erkenmi?

Günaydıııın güzel annişler ve onların tatlı bebişleri
Canım ben bebişim52 e katılıyorum. Civilin ürünleri güzel va kalitelidir. Ben de her şeyi de beğenmeyen ve kalitede anlayan eltimin tavsiyesiyle ordan alış veriş yaptım ve memnunum

Erken canım bence boyunu kilosunu bilemezsinki şimdiden.

Erken canım bence boyunu kilosunu bilemezsinki şimdiden.

Stanndart 1 yaş için yazıyo ya o yüzden alıyımmı diye düşündüm canım ama bi yandan haklısın belki daha kilolu olucak o zaman almak daha mantıklı gibi. O zaman o kot şort takımını bide mickeyli takımı almıcam çünkü küçüğüde yok 1 yaş için onlar.

Kızlar yaa söylemesi ayıp ben ishal olmuşum 2-3 gündür geçmedi. Bence içtiğim kan hapından dolayı oluyo. midem bulanıyo bişi yemek istemiyorum. Zorla nesquik mısır gevreğiyle süt yiyorum şimdi tutsun diye canım yemek istemiyo. Napsam iyi gelir ki halsiz düşürdü beni. Bi iş yapıyorum sonra geri oturuyorum

Ablam cilt doktoru ve sebamed öneriyor bebek bakım ürünleri için. Ben her şeyini sebamed alacam ama chicconun da kötü olduğunu düşünmüyorum.
bübchen ve sebamed ikiside en çok önerilen oldu şimdiye kadar.
sağol canım

Hanımlar işte benim tostosumun dolabı, şifonyeri ve park yatağı.. Kurban olsun annesi ona bir de odasını düzenlesek bir an evvel içim çok rahatlayacak da!! halısının, perdesinin örneğini bulamadım nette yerleştirince komple çeker koyarım artık fotosunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…