2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm bübchen yada sebamed neden düşünmüyorsun?chiccoyu seçmişsin de.
herkes onları öneriyor ya ondan soruyorum
alacağım yerde onlar için iyi demişlerdi. ondan chicco aklımda kaldı. ama kesin karar vermedim. onlar daha mı iyidir ki?

alacağım yerde onlar için iyi demişlerdi. ondan chicco aklımda kaldı. ama kesin karar vermedim. onlar daha mı iyidir ki?

cnm hem içerik hem koku olarak kesinlikle daha iyiler bence.
sebamedin şampuanı yine ikisinin pişik kremi çok övülüyor.bence bu ikisini alsak yeter şuan.
chiccodan memun olanda var olmayan da ama bunlardan genel olarak herkes memnun.
bübchen alman markası oradaki doktorlar bunu öneriyorlarmış direk.halam orada ondan biliyorum.
aslında sebamed şampuan şuan eczanemizde.comda 500 ml 19 lira onu alsak birde bepanthol pişik kremi yeter.
ayrı güzel geniş günlük bir çanta bakayım ben en iyisi

Son düzenleme:
Ben kokusuna bakmamıştım. kokuda önemli tabi.chicco almıyım ben o zaman. bübcen in bitkisel olması önemli bir artısıymış. kuzenimede sorucam ben o ne kullanmış diye. eskiden benim bildiğim bir dalin vardı bebekler için ne çok marka varmış. insanın kafası karışıyor. neye güveneceğini şaşırıyor

slm kızlar ve bebişler biz geldik oğlumla yorucu bir gündü daha yeni fırsat bulduk :)
bugün oğlumun kontrolü vardı boyu 40 cm kilosu ise 1500 olmuş :) şimdi geçmişe bakıp geliyoruz :)

hoşgeldinnn...maşallah canım büyümüş bayaa

çok şükür duşumuzu aldık oturduk tv başına... babamızın da halısaha maçı var... biz kızımla evde onu bekliyciiizz....

slm kızlar ve bebişler biz geldik oğlumla yorucu bir gündü daha yeni fırsat bulduk :)
bugün oğlumun kontrolü vardı boyu 40 cm kilosu ise 1500 olmuş :) şimdi geçmişe bakıp geliyoruz :)

maşallah subanallah tosunuma

cnm bübchen yada sebamed neden düşünmüyorsun?chiccoyu seçmişsin de.
herkes onları öneriyor ya ondan soruyorum

bende yenidoğanlarda sebamed kullanmak doğru diye duymuştum şimdi aklıma takılan yeni bir soru bebelerimizin vucudunu ne ile yıkıcaz :26:

çok şükür duşumuzu aldık oturduk tv başına... babamızın da halısaha maçı var... biz kızımla evde onu bekliyciiizz....

ayyy aynı beni anlattın suan arkadaşına yardıma gitti extradan benim kedişlerim var baş belalarım

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar geçiyordum uğradım bir selam vereyim dedim... 2013 Eylül annesiyim 18 haftalık hamileyim sizlerede hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Allah bizleri ve minik jelibonlarımızı korusun...Sevgiler...

gel bebişim ben seni alıştırım bende köpişlerden çok korkuyom :18:
bi kedim var öle mülayim ki insana korku fırsatı vermeden korkusunu yendiriyor

ayy yokk halamında var kedileri onlarda öyle çok uysallar ama ben halama gidemiyorum korkudan...

sevgiler cnm

ayy yokk halamında var kedileri onlarda öyle çok uysallar ama ben halama gidemiyorum korkudan...

buluştuğumuzda ben getirirm onları sana

canım okuduğum çoğu yazıda ilk aylar bebeğin cildine su dışında birşey sürmeyin diyor ama ben öyle yapamam.
hem vücut hem baş şampuanı var bübchenin o olabilir,yada sebamedin kompakt sabunları var bebeklere özel onuda alabilirsin

Nasilsiniz
Biz yorgunuz kizimla ev temizledik birde iki saat yolculukla memleketimize gekdik. Belimiz agriyor..
Tuanazehra canim cok gecmis olsun aman dikkat allahim tekrar yasatmasin insallahhh..
Alisveris yapan annisler hepsi cok guzeller gule gule kullaninn
Doktordan guzel haberler alan annisler gozunuz aydin sagsalim kucagimiza aldigimiz gunlerde gelir insallahhh.
Sayfalari yolculuk yaparken bitiremedim hemen kaynamis ortalik ozellikli kaynanalarla
Optuk hepinziii

yumuşatıcı almak şartmı kızlar
ben önerilmiyor diye biliyorum almadım ama sen bilirsin.
buharlı ütü sakıncalı mıymış?
buharsız ütüleyin diyorla ama bilmiyorum sebebini

canım doğum tarihimiz aynı seninle ama doktor bana bu sefer 26 haziran dedi bilemedim bende ya :)

sabah onu yolcu etmek ne zor geldi.
canım sakin ol bak ne güzel kısa süre gelecek ben ne yapayım eşimi bırakıp gideceğim önümüzdeki ay sonra doğuma gelecek 20 gün kalıp tekrar gidecek biz ondan sonra 2 ay daha yalnız ananede kalacağız

Kızlar boşverin kv lerinizi yada etrafınızdaki sinirinizi bozanları biz üzüldükçe strese girdikçe damarlarımızda bir sıkıntı oluyormuş ve bebek besinsiz nefessiz kalabiliyormuş takmayın lütfen bi yerde okudum. Ayrıca kıyafet alanlar çok güzeller aldıklarınız sağlıkla giysin tek amacımız bebeklerimizi sağlıkla almak olsun kucağımıza allah hepsine sağlık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…