nerdeyse aynısı bir liste yaptım bende. aybaşı gidip alıcamkızlar bende yarın bunları sipariş edeceğim inş. bebek çantasında kararsızım birtek.
alacağım yerde onlar için iyi demişlerdi. ondan chicco aklımda kaldı. ama kesin karar vermedim. onlar daha mı iyidir ki?
cnm bübchen yada sebamed neden düşünmüyorsun?chiccoyu seçmişsin de.
herkes onları öneriyor ya ondan soruyorum
alacağım yerde onlar için iyi demişlerdi. ondan chicco aklımda kaldı. ama kesin karar vermedim. onlar daha mı iyidir ki?
Ben kokusuna bakmamıştım. kokuda önemli tabi.chicco almıyım ben o zaman. bübcen in bitkisel olması önemli bir artısıymış. kuzenimede sorucam ben o ne kullanmış diye. eskiden benim bildiğim bir dalin vardı bebekler içincnm hem içerik hem koku olarak kesinlikle daha iyiler bence.
sebamedin şampuanı yine ikisinin pişik kremi çok övülüyor.bence bu ikisini alsak yeter şuan.
chiccodan memun olanda var olmayan da ama bunlardan genel olarak herkes memnun.
bübchen alman markası oradaki doktorlar bunu öneriyorlarmış direk.halam orada ondan biliyorum.
aslında sebamed şampuan şuan eczanemizde.comda 500 ml 19 lira onu alsak birde bepanthol pişik kremi yeter.
ayrı güzel geniş günlük bir çanta bakayım ben en iyisi
babamız gelıyormuss bız cıktık goruşürüzzzzzzzzzzz
calısanlar admEn,nddd baska varmıdıkı yaaaa:44:ALLAH SABIR VE KOLAYLIK versın ınsl
slm kızlar ve bebişler biz geldik oğlumla yorucu bir gündü daha yeni fırsat bulduk :)
bugün oğlumun kontrolü vardı boyu 40 cm kilosu ise 1500 olmuş :) şimdi geçmişe bakıp geliyoruz :)
slm kızlar ve bebişler biz geldik oğlumla yorucu bir gündü daha yeni fırsat bulduk :)
bugün oğlumun kontrolü vardı boyu 40 cm kilosu ise 1500 olmuş :) şimdi geçmişe bakıp geliyoruz :)
cnm bübchen yada sebamed neden düşünmüyorsun?chiccoyu seçmişsin de.
herkes onları öneriyor ya ondan soruyorum
çok şükür duşumuzu aldık oturduk tv başına... babamızın da halısaha maçı var... biz kızımla evde onu bekliyciiizz....
ayyy çok korkuyorum ben kedilerden yaaa
gel bebişim ben seni alıştırım bende köpişlerden çok korkuyom :18:
bi kedim var öle mülayim ki insana korku fırsatı vermeden korkusunu yendiriyor
Kızlar civil bebede 2.90 çıtçıtlı badiler 6.90 keseli havlu var civile gidebilecek olanlar baksınlar.
Pazar günleri civil bebe mağazaları açık olur mu acaba? :44:
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar geçiyordum uğradım bir selam vereyim dedim... 2013 Eylül annesiyim 18 haftalık hamileyim sizlerede hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Allah bizleri ve minik jelibonlarımızı korusun...Sevgiler...
ayy yokk halamında var kedileri onlarda öyle çok uysallar ama ben halama gidemiyorum korkudan...
maşallah subanallah tosunuma
bende yenidoğanlarda sebamed kullanmak doğru diye duymuştum şimdi aklıma takılan yeni bir soru bebelerimizin vucudunu ne ile yıkıcaz :26:
ayyy aynı beni anlattın suan arkadaşına yardıma gitti extradan benim kedişlerim var baş belalarım
ben önerilmiyor diye biliyorum almadım ama sen bilirsin.yumuşatıcı almak şartmı kızlar
buharsız ütüleyin diyorla ama bilmiyorum sebebinibuharlı ütü sakıncalı mıymış?
canım doğum tarihimiz aynı seninle ama doktor bana bu sefer 26 haziran dedi bilemedim bende ya :)günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.Hepinize keyifli huzurlu sağlıklı ve bol tekmeli hafta sonu diliyorum. Ve tabi çalışanlara da allah kolaylık ve sabır versin. Biz dün kızımızı görmeye gittik doktorumuzun yanına ve benim dikişlerimi aldırmaya. Dikişlerim alındı çok şükür ve bebeğimin organlarını taradı doktor amcası. çok şükür sağlığımız yerinde, suyumuz normal, kızımın duruşu normal kilosu 1454 gr, boyu yaklaşık 38 cm. 1 gün önden gidiyoruz. Doktorumuz bana çok kızdı daha dikkatli olmalısın artık bundan sonra diye artık yolda yürürken bile her adımına dikkat et dedi merdivenlerden inerken çıkarken de destekli in çık dedi. Verdi veriştirdi anlayacağınız bana çok kızdı çocuğuna bişi olacak korkusuyla kendini helak edersen hem kendine zarar verirsin hem de bebeğine dedi. Ilk önce kendine dikkat et ki ufaklık sen iyi olduğunda dünyanın en mutlu bebeği olur zaten dedi. Neyse hastaneden çıktıktan sonra kızımın odası için dolap, şifonyer, halı ve stor perde aldık. Birazdan yüklerim fotolarını haftaya badana yapıldıktan sonra gelecek eşyaları.. şimdilik benden bu kadar canlarım geçmişi de okumak lazım şimdi ama önce çamaşırlarımı asayım öyle geleyim.. öptüm hepiniziii..
canım sakin ol bak ne güzel kısa süre gelecek ben ne yapayım eşimi bırakıp gideceğim önümüzdeki ay sonra doğuma gelecek 20 gün kalıp tekrar gidecek biz ondan sonra 2 ay daha yalnız ananede kalacağızsabah onu yolcu etmek ne zor geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?