Hanımlar işte benim tostosumun dolabı, şifonyeri ve park yatağı..Kurban olsun annesi ona bir de odasını düzenlesek bir an evvel içim çok rahatlayacak da!! halısının, perdesinin örneğini bulamadım nette yerleştirince komple çeker koyarım artık fotosunu..
Eki Görüntüle 690970
Eki Görüntüle 690971
Eki Görüntüle 690972
güle güle kullansın.çok güzel. bebeginiz kız mı?
biz kahvaltımızı ettik kızımda uyudu sonunda.
sen baya aldın demekki şu yatak işinide eşim görümceme kitlicek sanırım
ıvır zıvır şeyler alana kadar bi eksiğimizi tamamlasınlar diyor
zaten ben bebek arabasını hemen almıcam kışa alırım biraz beklicem acelesi yok nasılsa.
bugünde eşimi çıkarabilirsem dışarı kendime gecelik terlik fln bakıcam şu doğum çantasının eksikleri bitsin hiç değilse kafam rahat olsun
mahmutpaşada gecelikler pahalı geldi bana, burda bi avm lere bakıyım eğer bulamazsam ordan alıcam artık zaten eminönüne gidiceksen haftasonu diil haftaiçi gidiceksin yoksa gerçekten dediğin gibi iğne atsan yere düşmez vaziyette, biz çocuk için bakıyoz millet nişanlık düğünlük ihtiyaçlarını bakıyo cümbür cemaatiki kişi tepeledi zaten beni orda az hasarla zor kurtuldum valla
Günaydın annişler ve gözbebekleri...
Her pazar olduğu gibi kimsecikler yok....
gerek yok bence canım 1 yaş için. ben hep ilk 6 aya göre alıyorum ki sonrada heves ettiğim şeyleri alabileyim.Kaliteli diyosun yani canım. Fiyatları çok uygun geldi o yüzden tereddüt etmiştim. O zaman alaabilirim. Keşke adanada da açılsa civil.
Bide kızlar sizce 1 yaş için bişiler alıyımmı yoksa daha erkenmi?
renklerine bayıldımmm. halı perde vs alıcak mısın? çok tatlı bir odası olucak belli şimdiden. bitincede atarsın resimleriniHanımlar işte benim tostosumun dolabı, şifonyeri ve park yatağı..Kurban olsun annesi ona bir de odasını düzenlesek bir an evvel içim çok rahatlayacak da!! halısının, perdesinin örneğini bulamadım nette yerleştirince komple çeker koyarım artık fotosunu..
Eki Görüntüle 690970
Eki Görüntüle 690971
Eki Görüntüle 690972
Canım seni kıskandırmak istemiyorum ama ben annemlerle altlı üstlü oturuyorum.Sadece annemin faydası ilk 3 4 aylık dönemde oldu oda ben evde istirahat ettim yukarda pişirdi getirdi düşük tehlikem vardı hep yatmıştım.
Sonra 16.haftadan sonra kalktım işimi yemeğimi herşeyimi yapıyorum.Çok ilgilenmiyor benle evde 4 erkek olunca anca onlara yetişiyor.
gerek yok bence canım 1 yaş için. ben hep ilk 6 aya göre alıyorum ki sonrada heves ettiğim şeyleri alabileyim.
Stanndart 1 yaş için yazıyo ya o yüzden alıyımmı diye düşündüm canım ama bi yandan haklısın belki daha kilolu olucak o zaman almak daha mantıklı gibi. O zaman o kot şort takımını bide mickeyli takımı almıcam çünkü küçüğüde yok 1 yaş için onlar.
Kızlar yaa söylemesi ayıpben ishal olmuşum 2-3 gündür geçmedi. Bence içtiğim kan hapından dolayı oluyo. midem bulanıyo bişi yemek istemiyorum. Zorla nesquik mısır gevreğiyle süt yiyorum şimdi tutsun diye canım yemek istemiyo. Napsam iyi gelir ki halsiz düşürdü beni. Bi iş yapıyorum sonra geri oturuyorum
geçmiş olsun canım. kan ilacı yapabiliyormuş ishal. ama yarında geçmezse doktoruna bir sor başka sıkıntı yoktur inşallah..Stanndart 1 yaş için yazıyo ya o yüzden alıyımmı diye düşündüm canım ama bi yandan haklısın belki daha kilolu olucak o zaman almak daha mantıklı gibi. O zaman o kot şort takımını bide mickeyli takımı almıcam çünkü küçüğüde yok 1 yaş için onlar.
Kızlar yaa söylemesi ayıpben ishal olmuşum 2-3 gündür geçmedi. Bence içtiğim kan hapından dolayı oluyo. midem bulanıyo bişi yemek istemiyorum. Zorla nesquik mısır gevreğiyle süt yiyorum şimdi tutsun diye canım yemek istemiyo. Napsam iyi gelir ki halsiz düşürdü beni. Bi iş yapıyorum sonra geri oturuyorum
ya ben hiç para biriktiremiyorum kibencede alma.onu alacagına kenara altın al at.hem zorda kalınca bozdurursun.bebeklerin gelişimi farklı olabilir.şuan altın çok ucuzladı.ya da başka ihtiyacınızı al.hatta ben bir kumbara yaptım ona bol para atıyorum.bu ay altınımı da aldım.inş gelecek ayda alırım.
Kızlar Show tv deki ilk nefes programını izliyor musunuz pzr günleri 12.45te yayınlanıyor. Her hafta bir doğumu gösteriyorlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doğum anı çok etkiliyo beni. Hele bi de doğum anında anne ağlıyor hiç dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum:))
bence boşver şimdiden izleme bilinçaltını etkiler belki olumsuz açıdan
ye gitsinnn ben hee gun bır dılım atıyom azımaaaaaaBir adet baton cıkolatayı mideme indirip indirmeme konusunda ecel terleri döküyorum su an.... Yardım ediiiiiinnnnn
Ben hem yiyorum hem yazıyorum şekerim :)) Buarada eşim silmiş arkadsını faceden özür diliyo..
ya ben hiç para biriktiremiyorum kiborçlarımız var. aydan aya bir ihtiyacını alabiliyorum oğlumun. kenara hiç para kalmıyor. bi süre böyle birazcık sıkıntılı olucak. bez kumbarası yapmak istiyorum mesela ama yok kalmıyor hiç. bende param oldukça bişeyler alıyorum.
ben izleyemiyorum canım çalıştığım için. evde videolara bakıyorum arada. bende öyle görünce onları ağlıyorum.heleki bebişlerini kucaklarına aldıkları an harika bişey.Kızlar Show tv deki ilk nefes programını izliyor musunuz pzr günleri 12.45te yayınlanıyor. Her hafta bir doğumu gösteriyorlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doğum anı çok etkiliyo beni. Hele bi de doğum anında anne ağlıyor hiç dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?