2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

slm cnm.ben geceliklerimi 2 tane önden düğmeli aldım alt üst pijama şeklinde.1 tane de elbise şeklinde lohusa geceliği aldım hastane için bunlar.evde giymek içinde ucuz 2 tane büyük beden pijamalı gecelik aldım.çok rahat ediyorum.gece belim açıldı derdi yok.karnımı sıkmıyor .fiyatlar çok pahalı cnm.ben hastane için aldıklarım 40-55 tl arası.daha pahalılar bile var.ben alırken bunları 3 aylık hamileydim bol bol gezdim.en uygunuydu yani.kompedandan aldım.evde giydiklerimide 15 tlydi başka magzadan ucuzlarından aldım.pek kaliteli degil ama aylardır giyiyorum.bir kaçtane büyük beden normal sütyen aldım.birkaçtanede emzirme sütyeni ve atleti.normal sutyeni ço giyemedim.emzirme sütyenini artık kullanmaya başladım.doğumdan sonrada kullanıcam.

Kaliteli diyosun yani canım. Fiyatları çok uygun geldi o yüzden tereddüt etmiştim. O zaman alaabilirim. Keşke adanada da açılsa civil.

Bide kızlar sizce 1 yaş için bişiler alıyımmı yoksa daha erkenmi?
gerek yok bence canım 1 yaş için. ben hep ilk 6 aya göre alıyorum ki sonrada heves ettiğim şeyleri alabileyim.

renklerine bayıldımmm. halı perde vs alıcak mısın? çok tatlı bir odası olucak belli şimdiden. bitincede atarsın resimlerini

Canım haklısın tabi onun da kendi sorumlulukları var tek derdi biz değiliz tabiki:)

gerek yok bence canım 1 yaş için. ben hep ilk 6 aya göre alıyorum ki sonrada heves ettiğim şeyleri alabileyim.

bencede alma.onu alacagına kenara altın al at.hem zorda kalınca bozdurursun.bebeklerin gelişimi farklı olabilir.şuan altın çok ucuzladı.ya da başka ihtiyacınızı al.hatta ben bir kumbara yaptım ona bol para atıyorum.bu ay altınımı da aldım.inş gelecek ayda alırım.

bencede alma.onu alacagına kenara altın al at.hem zorda kalınca bozdurursun.bebeklerin gelişimi farklı olabilir.şuan altın çok ucuzladı.ya da başka ihtiyacınızı al.hatta ben bir kumbara yaptım ona bol para atıyorum.bu ay altınımı da aldım.inş gelecek ayda alırım.

geçmiş olsun canım. kan ilacı yapabiliyormuş ishal. ama yarında geçmezse doktoruna bir sor başka sıkıntı yoktur inşallah..

ya ben hiç para biriktiremiyorum ki borçlarımız var. aydan aya bir ihtiyacını alabiliyorum oğlumun. kenara hiç para kalmıyor. bi süre böyle birazcık sıkıntılı olucak. bez kumbarası yapmak istiyorum mesela ama yok kalmıyor hiç. bende param oldukça bişeyler alıyorum.

kızlar geçmişte önemli bişeyler var mı ya çok üşendim okumaya (( temizilik yapıyoruz şimdi moladayız ben tekrar gelene kadar yine birikecek şu geçmiş ((

Kızlar Show tv deki ilk nefes programını izliyor musunuz pzr günleri 12.45te yayınlanıyor. Her hafta bir doğumu gösteriyorlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doğum anı çok etkiliyo beni. Hele bi de doğum anında anne ağlıyor hiç dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum:))

bence boşver şimdiden izleme bilinçaltını etkiler belki olumsuz açıdan

güzel pazarlarınız olsunn melekler ve cücükleriiiiiiiii

kocısle gusel bır kahvaltı sonrasıı dısarı cııp kocıse yazlık bırseyler alıcaz sonrada eve gelıp aksam ıcın haırlanıpp arkadasımıza bebe gormeye gıdcegız hanı 33 haftalık dogum yapmıstıyaaaaaaaaa:44 ark.bır ayı gectı sukurrr hava da gusel yagıs yokkayserıde bugunnnnnnnenerjımız bol ınsl... gorusmek uzere ınslll

Bir adet baton cıkolatayı mideme indirip indirmeme konusunda ecel terleri döküyorum su an.... Yardım ediiiiiinnnnn
ye gitsinnn ben hee gun bır dılım atıyom azımaaaaaa

cnm bizimde borcumuz var. ikimizde çalışınca para birikimi az da olsa oluyor bazen.eşim tek çalışsa ben bebişime hiç birşey alamazdım.onun aldığı yetmiyor.herşeyi istedim gibi alıyorum.ama doğumdan sonra işi bırakıcagım.4 yaşında olmadan bebek çalışamam.o zamanda kreş yada ana okuluna gider.ben çalışmayınca çok zorlanacagız ama ne yapayım.eşim bebek ihtiyaçlarından önce borçları kapatalım dedi.ben sadece biraz parasal destek verdim.bebiş olmasaydı şu ana kadar borçlar bitmişti.inş gelecek kış ocakta banka taksidimiz ve magza borcumuz bitmiş oluyor.eşim toplu yatırmak istiyor.ama benim çalışmam bana yetiyor.

ben izleyemiyorum canım çalıştığım için. evde videolara bakıyorum arada. bende öyle görünce onları ağlıyorum.heleki bebişlerini kucaklarına aldıkları an harika bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…