Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
canım geldi ateş ölçer evet denedik defalarca sapma olmuyor ölçümler arasında geyet güzel sonuçlar aldık eşimi 2 dakikada bir ölçtüm resmen :) yemek ölçtüm oda ölçtüm her seferinde anı sonucu aldım. fakat 3 şekilde ölçme var makattan, alından ve koltuk altından bir türlü o seçenekleri bulamadım geçiremiyorum alından koltuk altına nasıl geçer bulamadım daha da tam karıştıramadım bugün geçti elime alıp kullanan varsa bana da söylesin nasıl geçiyor alından koltuk altına
Eki Görüntüle 690825
canım eşim illa bu olsun diye üsteledi bunu aldı. bi kaç kişide bunu tavsiye etti. ama gerçektende güzel ölçümleri sapma yok hiç memnun kaldık. eşim devamlı kullanılacak bozulan bişey olmasın kaliteli olsun deyince bende kabul ettimhayırlı olsun cnm...yaa diğer ateş ölçerler iyi değilmiki dijital aldın??bana fiyatı yüksek geldide...
canım geldi ateş ölçer evet denedik defalarca sapma olmuyor ölçümler arasında geyet güzel sonuçlar aldık eşimi 2 dakikada bir ölçtüm resmen :) yemek ölçtüm oda ölçtüm her seferinde anı sonucu aldım. fakat 3 şekilde ölçme var makattan, alından ve koltuk altından bir türlü o seçenekleri bulamadım geçiremiyorum alından koltuk altına nasıl geçer bulamadım daha da tam karıştıramadım bugün geçti elime alıp kullanan varsa bana da söylesin nasıl geçiyor alından koltuk altına
Eki Görüntüle 690825
ya aslında ilk etapta çok şampuan vs önermiyolar sadece su diyolar. bende doğal defne yada zeytin yağı sabunu ile yıkamaya çalşcam bakalım. bebek yağı olarakda zeytinyağı kullanmak istiyorum. ama nivea düşüüyorum o olmazsa çünkü içinde paraben yok niveanın ben karnımada ondan kullanıyorum.ben de sebamed'in şampuan ve sabununu aldım bir de bepanthol veya sudocream pişik kremi alıcam şimdilik o kadar. krem ve yağ daha sonra almayı düşünüyorum ihtiyaca göre. bir de bir akrabam chicco'nun tüm bakım ürünlerini almıştı bebek doğmadan ama bebeğin vücudunda chicco'ya karşı hassaslık ve alerji oluştu ve hiç kullanamadı. o yüzden chiccoya hiç yanaşmadım ben de.
hos geldın canım ınsll sende hayılrı ıle kucagına almak nasıp olur bebegınııHerkese iyi akşamlar arkadaşlar geçiyordum uğradım bir selam vereyim dedim... 2013 Eylül annesiyim 18 haftalık hamileyim sizlerede hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Allah bizleri ve minik jelibonlarımızı korusun...Sevgiler...
acık canım yanı kayserıde acık bıldıgım kadarı ılee:44:Pazar günleri civil bebe mağazaları açık olur mu acaba? :44:
ınsll saglıcakla kavusur melegıne canım yaaaaa dua ıle ınsllkızlar bir de az önce nisan anneleri'ni okuyordum, bir arkadaşımız doğum yapmış ancak oğlunun burnu gelişmemiş hemen yoğun bakıma almışlar dün kalbi durmuş ama masaj vs yaparak canlandırmışlar( şuanda durumu kritikmiş o kadar üzüldüm ki bir de onlar malum lohusa o topiktekilerin hepsi sanırım dua okuyamıyorlar. sizin de haberiniz olsun dedim ne kadar dua edilirse o kadar iyidir diye düşünerek. hem de biz hala hamileyiz dualarımızı esirgemeyelim. doğum yapan arkadaşın nicki "egomego" merak ederseniz.
benim hayat felsefem bu zaten.. Bebeğime de aynısını uyguluyorum .. Hiç zarar görmedim..kızlar bu olaya sanki çok takılıyomuşsunuz gibi algılıyorum..
bebeğe kullanıcağımız herşey farklılık gösterecektir emin olun, denemeden asla bebeğimiz için en iyi olanını anlayamayacağız... ben chicco-nivea-dalin-johnson's baby-bephantol-doğal zeytinyağlı sabun vs. her birinden aldım... bebeğime alerji yapanı elerim ama çevremde tek bir çocuk bile görmedim bunlara alerjisi olanı... belli mi olur bize vurur piyango (inşallah olmaz)örneğin bebek bezi yenidoğan (1 numara) molfix göbek oyuntulu-diasa-canbebe-evy baby aldım birer paket... 4 paket de 2 numara prima premium care aldım... yenidoğanı özellikle dandik bezlerden seçtim ki; hem ilk zamanlarda çok bez tüketimi oluyo, hemde denemek istedim reaksiyon gösterecekmi diye... kendinizi en iyisini almak için veya en ucuzunu almak için zorlamayın... denedikçe öğrenicez bunları... inşallah miniklerimiz alerjik olmaz dilediğimiz ürünleri kullanabiliriz...
kuzenimin 3 aylık bi oğlu var... nerde organik ne buldularsa aldılar... bu kokoş eczanelere tonlarca paralar bayıldılar...şampuanına sabununa yağına... ama çocuk alerjik... hemde ciddi boyutta alerjisi... pıtır pıtır kaşınıyo... hatta bi ara annesütüne bile alerjisi olabilir demiş doktor... eleme yöntemiyle beslenmeden ayırt etmeye çalıştılar neye alerjisi olduğunu... şimdi 3 tl'lik bi krem kullanıyo pişiği için falan...
yani demem o ki; no panic no stres...
kızlar bu olaya sanki çok takılıyomuşsunuz gibi algılıyorum..
bebeğe kullanıcağımız herşey farklılık gösterecektir emin olun, denemeden asla bebeğimiz için en iyi olanını anlayamayacağız... ben chicco-nivea-dalin-johnson's baby-bephantol-doğal zeytinyağlı sabun vs. her birinden aldım... bebeğime alerji yapanı elerim ama çevremde tek bir çocuk bile görmedim bunlara alerjisi olanı... belli mi olur bize vurur piyango (inşallah olmaz)örneğin bebek bezi yenidoğan (1 numara) molfix göbek oyuntulu-diasa-canbebe-evy baby aldım birer paket... 4 paket de 2 numara prima premium care aldım... yenidoğanı özellikle dandik bezlerden seçtim ki; hem ilk zamanlarda çok bez tüketimi oluyo, hemde denemek istedim reaksiyon gösterecekmi diye... kendinizi en iyisini almak için veya en ucuzunu almak için zorlamayın... denedikçe öğrenicez bunları... inşallah miniklerimiz alerjik olmaz dilediğimiz ürünleri kullanabiliriz...
kuzenimin 3 aylık bi oğlu var... nerde organik ne buldularsa aldılar... bu kokoş eczanelere tonlarca paralar bayıldılar...şampuanına sabununa yağına... ama çocuk alerjik... hemde ciddi boyutta alerjisi... pıtır pıtır kaşınıyo... hatta bi ara annesütüne bile alerjisi olabilir demiş doktor... eleme yöntemiyle beslenmeden ayırt etmeye çalıştılar neye alerjisi olduğunu... şimdi 3 tl'lik bi krem kullanıyo pişiği için falan...
yani demem o ki; no panic no stres...
benim hayat felsefem bu zaten.. Bebeğime de aynısını uyguluyorum .. Hiç zarar görmedim..
en basit deterjan acele etmeden en basit yöntemler her seyin en baz modeli.. Daha sade bir hayat diye doğan kitap yayıncılığın bi kitabı var anne cocuk yayınlarında.. Şiddetle öneririm ..
Bir tek çeşit çeşit bez olayına katılmıyorum .. Bes markasını sürekli değiştirmek cocuğu cok rahatsız ediyo
yeni doğanken huggies kullandım 40 ı çıkmadan itibaren premıum care.. Halen de öyle...
Bir adet baton cıkolatayı mideme indirip indirmeme konusunda ecel terleri döküyorum su an.... Yardım ediiiiiinnnnn
Yaaaaa yesemmmmm miiii sende de... Bakar mısın kendime suc ortağı arıyorum resmen...
yarasın prensineeeeeeee
oğlun istiyodur annesi
Yaaaaa yesemmmmm miiii sende de... Bakar mısın kendime suc ortağı arıyorum resmen...
yalnız benim yataktaki bebeğim oğlan.. İçimdeki felaket yaramaz bi kız...
bak ye dedin yiyom haaaa
ne kötüyüm di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?