KIzlar nasılsınız ben pek iyi değilim ya :2::2::2::2::2: sabah işe gelirken düştüm ama karnımın üzerine düşmedim yan düştüm allahtan :2::2::2::2::2: ama dizimi sürtmüşüm birazcık o acıyo sadece kızım hareket ediyo ama biraz şimdi tatlı giyeceğim o zaman daha çok hareketleniyor inş bişi olmamıştır çok korkuyorum kendime bişi olmasından değil kızıma bişi olacak diye korkuyorumallahım sen meleğimi koruuu yarabbim [/QUOT
ayy geçmiş olsun canım bende küçük bir düşüş yaşadım insan çok korkuyor acaba bebek nasıl diye ama korkma allah korur miniğini inşallah
bende çalışıyorum ama anca yetiyor işte. çok şükür bir sıkıntımız yok. ben doğum izni kullanıp tekrar işe devam edicem bi aksilik olmazsa.cnm bizimde borcumuz var. ikimizde çalışınca para birikimi az da olsa oluyor bazen.eşim tek çalışsa ben bebişime hiç birşey alamazdım.onun aldığı yetmiyor.herşeyi istedim gibi alıyorum.ama doğumdan sonra işi bırakıcagım.4 yaşında olmadan bebek çalışamam.o zamanda kreş yada ana okuluna gider.ben çalışmayınca çok zorlanacagız ama ne yapayım.eşim bebek ihtiyaçlarından önce borçları kapatalım dedi.ben sadece biraz parasal destek verdim.bebiş olmasaydı şu ana kadar borçlar bitmişti.inş gelecek kış ocakta banka taksidimiz ve magza borcumuz bitmiş oluyor.eşim toplu yatırmak istiyor.ama benim çalışmam bana yetiyor.
Günaydın kızçelerrr :) nasılsınız daha okumaya başlamadım sayfaları şimdi başlıcam inşallah :)) hadi bakalım he bu arada Ben kaynanamı çok severim.ama şu karnım çıktı çıkalı kayınvalidem ikide bir bana bakıp bakıp iyice ağarlaştın diyip böle üzülüyo en sonunda bişey dicem ama demyorummm...
Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.Hepinize keyifli huzurlu sağlıklı ve bol tekmeli hafta sonu diliyorum. Ve tabi çalışanlara da Allah kolaylık ve sabır versin. Biz dün kızımızı görmeye gittik doktorumuzun yanına ve benim dikişlerimi aldırmaya. Dikişlerim alındı çok şükür ve bebeğimin organlarını taradı doktor amcası. Çok şükür sağlığımız yerinde, suyumuz normal, kızımın duruşu normal kilosu 1454 gr, boyu yaklaşık 38 cm. 1 gün önden gidiyoruz. Doktorumuz bana çok kızdı daha dikkatli olmalısın artık bundan sonra diye artık yolda yürürken bile her adımına dikkat et dedi merdivenlerden inerken çıkarken de destekli in çık dedi. Verdi veriştirdi anlayacağınız bana çok kızdı çocuğuna bişi olacak korkusuyla kendini helak edersen hem kendine zarar verirsin hem de bebeğine dedi. ilk önce kendine dikkat et ki ufaklık sen iyi olduğunda dünyanın en mutlu bebeği olur zaten dedi. Neyse hastaneden çıktıktan sonra kızımın odası için dolap, şifonyer, halı ve stor perde aldık. birazdan yüklerim fotolarını haftaya badana yapıldıktan sonra gelecek eşyaları.. şimdilik benden bu kadar canlarım geçmişi de okumak lazım şimdi ama önce çamaşırlarımı asayım öyle geleyim.. Öptüm hepiniziii.. [/QUO
geçmiş olsun tatlım ne kaçırdım ben bir süredir yoktum geçmişide okumamıştım neden dikiş atıldı bebişinin sağlıklı olmasına da sevindim böylecede kucağına almayı nasip etsin allah
merdivenden düşüp başını çarmıştı canımGünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.Hepinize keyifli huzurlu sağlıklı ve bol tekmeli hafta sonu diliyorum. Ve tabi çalışanlara da Allah kolaylık ve sabır versin. Biz dün kızımızı görmeye gittik doktorumuzun yanına ve benim dikişlerimi aldırmaya. Dikişlerim alındı çok şükür ve bebeğimin organlarını taradı doktor amcası. Çok şükür sağlığımız yerinde, suyumuz normal, kızımın duruşu normal kilosu 1454 gr, boyu yaklaşık 38 cm. 1 gün önden gidiyoruz. Doktorumuz bana çok kızdı daha dikkatli olmalısın artık bundan sonra diye artık yolda yürürken bile her adımına dikkat et dedi merdivenlerden inerken çıkarken de destekli in çık dedi. Verdi veriştirdi anlayacağınız bana çok kızdı çocuğuna bişi olacak korkusuyla kendini helak edersen hem kendine zarar verirsin hem de bebeğine dedi. ilk önce kendine dikkat et ki ufaklık sen iyi olduğunda dünyanın en mutlu bebeği olur zaten dedi. Neyse hastaneden çıktıktan sonra kızımın odası için dolap, şifonyer, halı ve stor perde aldık. birazdan yüklerim fotolarını haftaya badana yapıldıktan sonra gelecek eşyaları.. şimdilik benden bu kadar canlarım geçmişi de okumak lazım şimdi ama önce çamaşırlarımı asayım öyle geleyim.. Öptüm hepiniziii.. [/QUO
geçmiş olsun tatlım ne kaçırdım ben bir süredir yoktum geçmişide okumamıştım neden dikiş atıldı bebişinin sağlıklı olmasına da sevindim böylecede kucağına almayı nasip etsin allah
Hanımlar işte benim tostosumun dolabı, şifonyeri ve park yatağı..Kurban olsun annesi ona bir de odasını düzenlesek bir an evvel içim çok rahatlayacak da!! halısının, perdesinin örneğini bulamadım nette yerleştirince komple çeker koyarım artık fotosunu..
Eki Görüntüle 690970
Eki Görüntüle 690971
Eki Görüntüle 690972
ay manyakmıyım neyim sabah sabahgözümü açtım buraya geldim daha afyonum patlamadı kociş uyuyor hala kaçtım yanından çatlıcam sanki okumazsam
kızımın cicişlerini çok beğenmiş teyzoşları, çok sevvindim,daha güzelleri sizin olsun inşallah(bizim orlarda öle denir)
kızlar hep bebek bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz benim alacağım tek marka var oda bübchen. sadece onun içinde kimyasal yok. dalinmiş johnsons mış niveaymış, sebamedmiş heeeppsini inceledim hepsinde kimyasal likit parafin (makine yağı) var bence sizde bir kez daha düşünün derim.
bide soran bi iki ark. var ben belis doğa 4 ün karyolasını paylaşmıştım avcılarda nar bebeden baktım e-5 yanyolda.(adını yanlış hatırlıyorsam mağazann tekrar bakarım geçerken) herşey var orda 3katlı bi mağaza, evveyi 50mt. geçince hemen) ve 350tl dedim ya oda tek karyola fiyatı karta on taksit yapıyrlar.
oda takımlarıının fiyatlarına bakmadım o şekilde almıyacağım için.
ama teşhir olarak bu internette gördüğümüz nerdeyse bütün oda takımları park yataklar bebek arabaları tek olarak ve takım olarak fln aklınıza gelebilecek herşey orda var kocaman mağazada üşenmemiş herşeyi sergilemek için koymuşlar
yani ben e-bebek mağazasına gittiğime pişman oldum orda iki üç park yatak bi tane karyola vardı sadece. burası derya deniz yani. bebek bakım ürünleri flnda var bi katında.
sedece gidip fikir edinmek için bile bakılabilir, benim gibi internetten alışveriş yapamayanlar için çok aydınlatıcı olur
canım belisi ben sormuştum.bende avcılarda oturuyorum ama benim alacağım yer yenibosnadaydı haftaya gidip şipariş verecektik ama yakınımda biyerde varsa orayada bakmak istedim...şimdi benim aklım karıştı benim bildiğim birtane evve var oda avcılar merkezde e-5 yanyolda değil yani seninde söylediğin mağaza nar bebe yanyolda demişsin..rica etsem bana tam olarak yakınında ne var hangi durağa yakın onlarıda sölersen yarın izinliyim gidip bakarız hemen...
canım ben bunları tahtakalede kürkçü handan aldım. mahmutpaşa yokuşunda sol tarafta içeri doğru giriyosun orda bissürü böle bebek mağazası var öle belli bi markası yok motte mi ne yazıyor çoğunda. ama dışarıya göre daha ucuz fiyatları azda tanıdık indirimi tabi
Hanımlar işte benim tostosumun dolabı, şifonyeri ve park yatağı..Kurban olsun annesi ona bir de odasını düzenlesek bir an evvel içim çok rahatlayacak da!! halısının, perdesinin örneğini bulamadım nette yerleştirince komple çeker koyarım artık fotosunu..
oyyy odasına bayıldım cimcimenin sağlıklı günlerde kullanın canım...
Eki Görüntüle 690970
Eki Görüntüle 690971
Eki Görüntüle 690972
bende bende burdayım hep :))) seni yalnız bırakırmıyım..ama önümüzdeki haftalar için bişey diyemicem çünkü izin günlerim yavaaş yavaş hafta sonuna kayıcak bu ay...günaydın canım..
Her pazar ben hep burdayım
ben o hatayı birkere yaptım bidaha izlemem çok etkileniyorum ben..Kızlar Show tv deki ilk nefes programını izliyor musunuz pzr günleri 12.45te yayınlanıyor. Her hafta bir doğumu gösteriyorlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doğum anı çok etkiliyo beni. Hele bi de doğum anında anne ağlıyor hiç dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum:))
cnm bizimde borcumuz var. ikimizde çalışınca para birikimi az da olsa oluyor bazen.eşim tek çalışsa ben bebişime hiç birşey alamazdım.onun aldığı yetmiyor.herşeyi istedim gibi alıyorum.ama doğumdan sonra işi bırakıcagım.4 yaşında olmadan bebek çalışamam.o zamanda kreş yada ana okuluna gider.ben çalışmayınca çok zorlanacagız ama ne yapayım.eşim bebek ihtiyaçlarından önce borçları kapatalım dedi.ben sadece biraz parasal destek verdim.bebiş olmasaydı şu ana kadar borçlar bitmişti.inş gelecek kış ocakta banka taksidimiz ve magza borcumuz bitmiş oluyor.eşim toplu yatırmak istiyor.ama benim çalışmam bana yetiyor.
Stanndart 1 yaş için yazıyo ya o yüzden alıyımmı diye düşündüm canım ama bi yandan haklısın belki daha kilolu olucak o zaman almak daha mantıklı gibi. O zaman o kot şort takımını bide mickeyli takımı almıcam çünkü küçüğüde yok 1 yaş için onlar.
Kızlar yaa söylemesi ayıpben ishal olmuşum 2-3 gündür geçmedi. Bence içtiğim kan hapından dolayı oluyo. midem bulanıyo bişi yemek istemiyorum. Zorla nesquik mısır gevreğiyle süt yiyorum şimdi tutsun diye canım yemek istemiyo. Napsam iyi gelir ki halsiz düşürdü beni. Bi iş yapıyorum sonra geri oturuyorum
Kızlar Show tv deki ilk nefes programını izliyor musunuz pzr günleri 12.45te yayınlanıyor. Her hafta bir doğumu gösteriyorlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doğum anı çok etkiliyo beni. Hele bi de doğum anında anne ağlıyor hiç dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum:))
renklerine bayıldımmm. halı perde vs alıcak mısın? çok tatlı bir odası olucak belli şimdiden. bitincede atarsın resimlerini
gülerek kullan tatlım çok zevkli seçim olmuş
Kızlar buarada lazer demişken ben lens kullanıyodum miyop olduğum için lazer yaptırıp sıfırlattım fakat su sıralar benm gözüm biraz bulanık görmeye başladı bu durumu yasayan var mı kimi diyo geçici kimi kalıcı canım sıkıldı biraz..
bi sürü şey yaptım ama hala tam geçmedi canım karnımın ağrısıazaldı ama hala duruyor orda
haftasonu yalnız kalıcam yakında demek kibende bende burdayım hep :))) seni yalnız bırakırmıyım..ama önümüzdeki haftalar için bişey diyemicem çünkü izin günlerim yavaaş yavaş hafta sonuna kayıcak bu ay...
ben o hatayı birkere yaptım bidaha izlemem çok etkileniyorum ben..
bizde iki kişi çalışıyoruz ama nerde para biriktirmek..keşke hamile kalmadan birikim yapabilseydik..biz ev kredisi ödüyoruz daha 6 yılımız var...ama bu bizi zorlamıyor kira ödüyormuş gibi düşünüyoruz..ona rağmen para yetmiyor yaa..bunada şükür hiçbir ihtiyacımız yok ve şimdi bebeğimiz olacak ona masraf yapmak bizi inanılmaz mutlu ediyo helal olsun yavrularımıza..bundan sonrada onların geleceği için çalışmıcakmıyız herşey onlar için..
yuppiiiii geri sayımlar son hız devam ediyooorrrrrAaaaa kızlar bizde iki habeli rakama düşmüşüz :)))))
Oleyyyyyyy.
bugün daha iyi durumdayım canım. farkettim ki üşütmüşüm ben. kat kat giyinip kendimi sıcak tutunca geçti ağrılarım. çok şükür bugün yok. çok korktum bende. en kötü yarın gidicektim doktora devam etseydi. şuan normal halime döndümgeçmiş olsun tatlım niye geçmiyor senin bu ağrın acaba şu olası kasılmalar da sende mi daha fazla hissediliyor dr arayıp bir sorsan en kesin çözüm gibi geldi bana bu arada kocacığın gitmiş tez zamanda kavuşursunuz inşallah
darısı benim gibi henüz yapmamış olanlara inşallahTeşekkür ederim canımcım..halısını aldım perdeyi de yaptırıyorum stor perdelerden. hepsi de oda boyandıktan sonra gelecek artık.
Teşekkür ederim canım..
haftasonu yalnız kalıcam yakında demek ki
bizim de daha evimiz yok bende o yüzden çalışıcam doğumdan sonra. oğlum ilerde kirandan kiraya dolaşmasın. güzel bir yerde güzel bir evimiz olsun inşallah
Aaaaaa bende de oldu. Lens kullanıyorum ben. Son bir haftadır falan numarası arttı sanki. On yıldır aynı olan numara değişiyor şimdi. Bulanıklık var lens olduğu halde. Başka birinde duyunca şaşırdım. Gebeliğe mi bağlıymış acaba
Hanımlar biz biraz yürüyüş yapıp geleceğiz cimcimemle. o da kıpır kıpır hiç uyumadı zati biraz yürüyeyim de uyusun bariHem ekmeğimizi de alıp gelelim. Şimdilik bize müsade yarım saat sonra görüşürüz..:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?