2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende çalışıyorum ama anca yetiyor işte. çok şükür bir sıkıntımız yok. ben doğum izni kullanıp tekrar işe devam edicem bi aksilik olmazsa.

boş ver tatlım kalp kırma kötü niyetle söylemiyordur bilki banada çok şişmissin çok kilo aldın diyip duruyorlar bende heraalde hamileyim durup dururken aalmıyorum kiloları diyorum daha uzatırlarsada cevap vermiyorum ben şahsen aldığım kilolarımlada çok mutluyum kilolarımda ban bebğimin varlığını hatırlatıyo ve mutlu ediyor:)

günaydın canım..

Her pazar ben hep burdayım
bende bende burdayım hep :))) seni yalnız bırakırmıyım..ama önümüzdeki haftalar için bişey diyemicem çünkü izin günlerim yavaaş yavaş hafta sonuna kayıcak bu ay...
ben o hatayı birkere yaptım bidaha izlemem çok etkileniyorum ben..

bizde iki kişi çalışıyoruz ama nerde para biriktirmek..keşke hamile kalmadan birikim yapabilseydik..biz ev kredisi ödüyoruz daha 6 yılımız var...ama bu bizi zorlamıyor kira ödüyormuş gibi düşünüyoruz..ona rağmen para yetmiyor yaa..bunada şükür hiçbir ihtiyacımız yok ve şimdi bebeğimiz olacak ona masraf yapmak bizi inanılmaz mutlu ediyo helal olsun yavrularımıza..bundan sonrada onların geleceği için çalışmıcakmıyız herşey onlar için..

Canım süt içme yağlı yiyecekler yeme mısır gevreği filan artırır.Ben bol bol su içtim.yumurta bile yememiştim çiğ sebzede yemedim.Sende bol bol su iç patates ve muz ye görürsün geçecek.Ama tek ilacı bence suymuş unutma.Geçmiş olsun.

Ben ağladım hem gülüyodum hemde ağladım.Çok güzel bir duygu ya.Abisi nasıl güzel anlattı kardeşini şukadarcık elleri vardı diye.Bide dedi ya babama benziyo çok güzel diye Kardeşlik işte...

renklerine bayıldımmm. halı perde vs alıcak mısın? çok tatlı bir odası olucak belli şimdiden. bitincede atarsın resimlerini

Teşekkür ederim canımcım.. halısını aldım perdeyi de yaptırıyorum stor perdelerden. hepsi de oda boyandıktan sonra gelecek artık.

gülerek kullan tatlım çok zevkli seçim olmuş

Teşekkür ederim canım..

benim tanıdığımın birinin doğumdan sonra gözleri eski derecesine dönmüştü ama görümcemde aynı şekilde lazer yaptırdı sonra doğum yağtı ama onda hiçbir problem yok acaba bu durum yapıya yada doğum şekline göre mi değişiyor yani normal doğum yapanın gözler eski haline döndü sezaryan yapanın aynı duruyor hani doğumda vücut kendini yeniler diyolar ya ona istinaden diyorum

bi sürü şey yaptım ama hala tam geçmedi canım karnımın ağrısı azaldı ama hala duruyor orda

geçmiş olsun tatlım niye geçmiyor senin bu ağrın acaba şu olası kasılmalar da sende mi daha fazla hissediliyor dr arayıp bir sorsan en kesin çözüm gibi geldi bana bu arada kocacığın gitmiş tez zamanda kavuşursunuz inşallah

haftasonu yalnız kalıcam yakında demek ki
bizim de daha evimiz yok bende o yüzden çalışıcam doğumdan sonra. oğlum ilerde kirandan kiraya dolaşmasın. güzel bir yerde güzel bir evimiz olsun inşallah

bugün daha iyi durumdayım canım. farkettim ki üşütmüşüm ben. kat kat giyinip kendimi sıcak tutunca geçti ağrılarım. çok şükür bugün yok. çok korktum bende. en kötü yarın gidicektim doktora devam etseydi. şuan normal halime döndüm

Teşekkür ederim canımcım.. halısını aldım perdeyi de yaptırıyorum stor perdelerden. hepsi de oda boyandıktan sonra gelecek artık.

Teşekkür ederim canım..
darısı benim gibi henüz yapmamış olanlara inşallah

Hanımlar biz biraz yürüyüş yapıp geleceğiz cimcimemle. o da kıpır kıpır hiç uyumadı zati biraz yürüyeyim de uyusun bari Hem ekmeğimizi de alıp gelelim. Şimdilik bize müsade yarım saat sonra görüşürüz..:79::79:

haftasonu yalnız kalıcam yakında demek ki
bizim de daha evimiz yok bende o yüzden çalışıcam doğumdan sonra. oğlum ilerde kirandan kiraya dolaşmasın. güzel bir yerde güzel bir evimiz olsun inşallah

İnşallah canım allah gönlüne göre versin:))

nette bir yazıda okumuştum hamilelikte gözlerde problem yaşanabiliyormuş ama naladığım kadarıyla hamileliğin bitimiyle sorunda bitiyor bende de oldu bulanık görme ama ara ara sürekli olsaydı dr gidecektim yinede insan korkuyor ne oluyor diye gözlere

güle güle cnm ..bizim yerimizede gezin..çünkü oturdum kaldım iki haftadır yürüyüşe çıkamadım..izinli günlerimde hep hava kötüydü buhafta iyi olur inşallahta çıkarız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…