güle güleeeeHanımlar biz biraz yürüyüş yapıp geleceğiz cimcimemle. o da kıpır kıpır hiç uyumadı zati biraz yürüyeyim de uyusun bariHem ekmeğimizi de alıp gelelim. Şimdilik bize müsade yarım saat sonra görüşürüz..:79::79:
canım bugün nasılsın?İnşallah canım allah gönlüne göre versin:))
canımcım al bendende o kadar daha kıyafet olarak pek bişey almadım ama önümüzdeki ay artık alırım bende çok kararsızım uzun kolluyamı ağırlık versek kısa kolluyamı...benimde duyduğum ilk günler üşüme ihtimaline karşı tulum vs giydirin sonraları çok sıcak olacağından kısa kollu giydirin diyolar..off kaldıkmı arada :))paradokss kullanıcısından alıntı
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldım bide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallah şu kolsuz tulumlara bayıldım bende istiyorum ama henüz gönlüme göre birşey bulamadım birde bebek şimdi üşür onunla diyorlar bende kaldım ne yapayım alayım mı acaba bende
canım bugün nasılsın?
ben dünkü gerilimi attım üstümden. eve gidince sıcacık bir duş. kardeşimde güzelce yemeğimi hazırladı. sağolsun evimide toplamış temizlemiş
güzel bir uyku.. sabahta eşimin aramasıyla uyandım. onun sesini duyunca güne çok güzel başladım.
saçımıda yaptım. güzel bir gömlek altınada kot renginde bir taytım vardı onu giydim. bugün biraz sivil takılıyorum iş yerinde.
taytta olsa kot giymeyi özlemişim. kendimi çok iyi hissettim öyle görünce.
sırt ağrısı bu aralar normal canım. vücudumuz bebeğe yer açıyor ya. benimde ara ara çok ağrıyor sırtım belim.canımcım al bendende o kadar daha kıyafet olarak pek bişey almadım ama önümüzdeki ay artık alırım bende çok kararsızım uzun kolluyamı ağırlık versek kısa kolluyamı...benimde duyduğum ilk günler üşüme ihtimaline karşı tulum vs giydirin sonraları çok sıcak olacağından kısa kollu giydirin diyolar..off kaldıkmı arada :))
hayatım iim çok şükür ama ağrım var biraz sırtım ağrıyo naptıysam geçmiyor masaj yaptırdım eşime,sıcak duş aldım sırtüstü yattım geçer diye ama yok banamısın demiyo...seninde iyi olmana sevindim..ohhh bak yapmışın sonunda saçı başı...insana moral oluyo yahu:))
Canım süt içme yağlı yiyecekler yeme mısır gevreği filan artırır.Ben bol bol su içtim.yumurta bile yememiştim çiğ sebzede yemedim.Sende bol bol su iç patates ve muz ye görürsün geçecek.Ama tek ilacı bence suymuş unutma.Geçmiş olsun.
Ben ağladım hem gülüyodum hemde ağladım.Çok güzel bir duygu ya.Abisi nasıl güzel anlattı kardeşini şukadarcık elleri vardı diye.Bide dedi ya babama benziyo çok güzel diye Kardeşlik işte...
kızlaarr az önce bir bayanla konuştum.
38. haftasında normal doğum yapmış. 2buçuk ay önce. bana kesinlikle epidural öneriyorum dedi. hiç ağrı sancı hissetmiyosun kolayca doğuruyorsun dedi.aklıma girdi şimdi. birde normal istediği için suni sancıda vermişler. epidural takıldıktan sonra hiç ağrı hissetmemiş. Aklıma girdi şimdi. 30 unda kontrolüm var artık doktor bahseder heralde doğumdan. :44: ya da ben artık kendim sorucam.
canım yaa bende kararsızım o konuda daha onları almadım ama artık almam gerek...bübchen iyi demişti yengem kullandı..birde Nivea iyi dedi bakalım ikisinden birini alıcam...set halinde olanları var çantalı acaba tek tekmi alsak yoksa settenmi bilemedim??setteki çanta acaba normal hayatta kullanışlı olurmu ??
sabah onu yolcu etmek ne zor geldi.
benim eşimde felç tehlikesi yüzünden istemiyor. birde benim hamilelikten önce bel problemim vardı. doktor kabul edermi epidural yapmayı bilmem :44:tatlım evet herkes öneriyor ve çok şükür kötü sonuç alanada rastlamadım..ama doğum anında bacaklarında bir şey hissetmediğin için ıkınmada zorluk çekiliyormuş..benim annem ve eşim istemiyolar belden iğne olayını tehlikeli buluyorlarmış malum ufacık bi hatada felç bırakabiliyormuş allah korusun..bakalım napcaz yaaa
benim eşimde felç tehlikesi yüzünden istemiyor. birde benim hamilelikten önce bel problemim vardı. doktor kabul edermi epidural yapmayı bilmem :44:
Bende kraftın kırmızı gri park yatağını aldım.
bakım ürünlerini çantalı almaya gerek yok bence. pek kullanışlı olmaz gibi o çantalar.
bende chicco nun şampuanını pişik kremini almayı düşünüyorum.
maşallah subanallah tosunuma
bende yenidoğanlarda sebamed kullanmak doğru diye duymuştum şimdi aklıma takılan yeni bir soru bebelerimizin vucudunu ne ile yıkıcaz :26:
ayyy aynı beni anlattın suan arkadaşına yardıma gitti extradan benim kedişlerim var baş belalarım
öyle oluyor zaten canım. heyecanla telefonunu bekliyorum arasın diyeüzme tatlı canını ne güzel birbirinizi özlersiniz daha çok sevginiz çoğalır hem telde konuşun kız sevgili zamanlarındaki gibi nostalji:)9
Aynen ben de annesiyle aynı şehirde olanları çooook kıskanıyorum. Benim kv aynı şehirde annem değileskiden bu kadar özlemezdim iyi olduklarını bileyim yeter derdim şimdi yetmiyo annem gelsin bana baksın yemekler yapsın istiyorum. Çok efkarlandım şimdi
Neden olmasın kız bebişe? bence her ikisinede olucak renkler. hem belki ikinci erkek olur.ikisinde de rahatça kullanırsınya bende bu yataktan alıcam ama arkadaşım senin bebiş kız bu rankler ona gitmez dedi kafamı karıştırdı başkada beğenemiyom ne yapcam bilmiyom
Stanndart 1 yaş için yazıyo ya o yüzden alıyımmı diye düşündüm canım ama bi yandan haklısın belki daha kilolu olucak o zaman almak daha mantıklı gibi. O zaman o kot şort takımını bide mickeyli takımı almıcam çünkü küçüğüde yok 1 yaş için onlar.
Kızlar yaa söylemesi ayıpben ishal olmuşum 2-3 gündür geçmedi. Bence içtiğim kan hapından dolayı oluyo. midem bulanıyo bişi yemek istemiyorum. Zorla nesquik mısır gevreğiyle süt yiyorum şimdi tutsun diye canım yemek istemiyo. Napsam iyi gelir ki halsiz düşürdü beni. Bi iş yapıyorum sonra geri oturuyorum
darısı benim gibi henüz yapmamış olanlara inşallah
güle güle cnm ..bizim yerimizede gezin..çünkü oturdum kaldım iki haftadır yürüyüşe çıkamadım..izinli günlerimde hep hava kötüydü buhafta iyi olur inşallahta çıkarız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?