2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
güle güleeee

paradokss kullanıcısından alıntı

kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldım bide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar

çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallah şu kolsuz tulumlara bayıldım bende istiyorum ama henüz gönlüme göre birşey bulamadım birde bebek şimdi üşür onunla diyorlar bende kaldım ne yapayım alayım mı acaba bende

İnşallah canım allah gönlüne göre versin:))
canım bugün nasılsın?
ben dünkü gerilimi attım üstümden. eve gidince sıcacık bir duş. kardeşimde güzelce yemeğimi hazırladı. sağolsun evimide toplamış temizlemiş
güzel bir uyku.. sabahta eşimin aramasıyla uyandım. onun sesini duyunca güne çok güzel başladım.
saçımıda yaptım. güzel bir gömlek altınada kot renginde bir taytım vardı onu giydim. bugün biraz sivil takılıyorum iş yerinde.
taytta olsa kot giymeyi özlemişim. kendimi çok iyi hissettim öyle görünce.

canımcım al bendende o kadar daha kıyafet olarak pek bişey almadım ama önümüzdeki ay artık alırım bende çok kararsızım uzun kolluyamı ağırlık versek kısa kolluyamı...benimde duyduğum ilk günler üşüme ihtimaline karşı tulum vs giydirin sonraları çok sıcak olacağından kısa kollu giydirin diyolar..off kaldıkmı arada :))

hayatım iim çok şükür ama ağrım var biraz sırtım ağrıyo naptıysam geçmiyor masaj yaptırdım eşime,sıcak duş aldım sırtüstü yattım geçer diye ama yok banamısın demiyo...seninde iyi olmana sevindim..ohhh bak yapmışın sonunda saçı başı...insana moral oluyo yahu:))

kızlaarr az önce bir bayanla konuştum.
38. haftasında normal doğum yapmış. 2buçuk ay önce. bana kesinlikle epidural öneriyorum dedi. hiç ağrı sancı hissetmiyosun kolayca doğuruyorsun dedi.aklıma girdi şimdi. birde normal istediği için suni sancıda vermişler. epidural takıldıktan sonra hiç ağrı hissetmemiş. Aklıma girdi şimdi. 30 unda kontrolüm var artık doktor bahseder heralde doğumdan. :44: ya da ben artık kendim sorucam.

sırt ağrısı bu aralar normal canım. vücudumuz bebeğe yer açıyor ya. benimde ara ara çok ağrıyor sırtım belim.

Sağol canım tavsiyelerin için. Midem çok kötüydü çıkardıktan sonra rahatladım. Ama canım hiçbişi yemek istemiyo iştahım yok hala. Bende İlk Nefes'i facede izledim bütün bölümlerini. Ağla ağla bi oldum ne kadar güzel duygu Allahım sen bize nasip et dedim her seferinde. Çok değil yaklaşık 2 ay sonra göreceğiz bizde o günleri. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım oğlumu amin...

Hava bozdu yağmur yağıyo kocamı bekliyorum mesaide bugün. 4 de gelecek inş.

tatlım evet herkes öneriyor ve çok şükür kötü sonuç alanada rastlamadım..ama doğum anında bacaklarında bir şey hissetmediğin için ıkınmada zorluk çekiliyormuş..benim annem ve eşim istemiyolar belden iğne olayını tehlikeli buluyorlarmış malum ufacık bi hatada felç bırakabiliyormuş allah korusun..bakalım napcaz yaaa

ablam geçen sene nivea nın setini almıştı çantasıyla birlikta üzünlerden memnun olduğunu söylüyor birtek kokusu güzel değil dedi birde çantası sağlık ocağına gittiğinde herkeste aynı çantadan varmış çok gülmüştük kızılay dağıtmış gibi:)))

benim eşimde felç tehlikesi yüzünden istemiyor. birde benim hamilelikten önce bel problemim vardı. doktor kabul edermi epidural yapmayı bilmem :44:

benim eşimde felç tehlikesi yüzünden istemiyor. birde benim hamilelikten önce bel problemim vardı. doktor kabul edermi epidural yapmayı bilmem :44:

benim öle belli bir problemim yok ama bayadır yani 4-5 senedir inanılmaz belim ağrır çok uzun yürüyünce yada ağır işler yapınca tutulup kalırdım..bunu doktora söyledim ilerleyen haftalarda o konuyada bakalım dedi:))yani biz şimdi ne düşünürsek düşünelim yine doktor karar verecek ve kendi durumumuz belirleyecek...

ya bende bu yataktan alıcam ama arkadaşım senin bebiş kız bu rankler ona gitmez dedi kafamı karıştırdı başkada beğenemiyom ne yapcam bilmiyom

habirede ablamdan bahsediyom ama:) ablamın bebişini ilk ben yıkkamıştım ve oyasız tülbent kullandım çok rahat oluyor hemde yumuşak bebeği acıtmaz kendi bebişimde de aynısını kullanmayı düşünüyorum sizede fikir olur belki

böyle duyguları unuttum ben 13 senedir annem yok ama alhıma şükürler olsun ablam var annem kadar olmasada ada bana yetiyor annelerin kıymetini bilmek lazım

ya bende bu yataktan alıcam ama arkadaşım senin bebiş kız bu rankler ona gitmez dedi kafamı karıştırdı başkada beğenemiyom ne yapcam bilmiyom
Neden olmasın kız bebişe? bence her ikisinede olucak renkler. hem belki ikinci erkek olur.ikisinde de rahatça kullanırsın

patates haşla iyi gelir biraz birde muz ye kesmiyorlar ama rahatlatıyorlar bende de aynı dert varda tecrübeliyim yani:))

darısı benim gibi henüz yapmamış olanlara inşallah

Canım başına geçince oluveriyor o iş. Benim eşime kalsa mayıs sonunda yapacak her şeyi. Cuma günü başının etini yedim dayanamadı sonunda çenemden kurtulmak için başladı alışverişlere. Malum ben çalışamadığım için kendi kafama göre alamıyorum. Onu beklemek zorunda kalıyorum.

güle güle cnm ..bizim yerimizede gezin..çünkü oturdum kaldım iki haftadır yürüyüşe çıkamadım..izinli günlerimde hep hava kötüydü buhafta iyi olur inşallahta çıkarız:))

ohh biz geldik teyzeleri.. Biz de 4 gündür yürüyüş yapamıyorduk hava şartlarından dolayı bugün biraz güneş gördük hemen attık kendimizi dışarı. ya ama ben çok yorulmaya başladım yaw fazla yürüyemedik geri geldik. olsun bu da yetti bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…