2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
böyle duyguları unuttum ben 13 senedir annem yok ama alhıma şükürler olsun ablam var annem kadar olmasada ada bana yetiyor annelerin kıymetini bilmek lazım

Canım acını hatırlatmak istemezdim düşünemedim yazarken kusura bakma Allah ablana ve sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.

bu çok zor karar verilecek bir konu bence geçenlerde tvde izledim tanınmış bir bayndı sanırım ki ben tanımıyom:) epidural doğum yapmış ve sonrasını anlatıyor iğne yanlış yapılmış ve beyin sıvısını kaybetme noktasına getirmiş kadını tedavi olarakta tekrar epidural şeklinde aynı yere iğne yapmışlar tedavi yapılana kadar kadın çok fazla denge sorunu ve baş ağrısı çekmiş yani kadın çok acı ve sıkıntı çekmiş memnun olan tavsiye ediyor ama şikayet edenlerde var allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah o anı yaşayınca tecrübe edince anlıcaz anca hangisi bize iyi gelirmiş diye ama birazcık geç olucak tabi:) inşallah hepimiz de sorunsuz doğumlar yaşarız

herkes farklı tecrübe ediyor işte. artık doktor ne derse onu yapıcaz

dimi ben onu çok beğenmiştim bakıcam başka bir tane beğenmezsem yine kraftı alıcam saol tatlım

ben o yatakla ilgili güzel yorumlar okudum genelde canım. sağlam diyor herkes

QUOTE=nddd;29993417]kızlaarr az önce bir bayanla konuştum.
38. haftasında normal doğum yapmış. 2buçuk ay önce. bana kesinlikle epidural öneriyorum dedi. hiç ağrı sancı hissetmiyosun kolayca doğuruyorsun dedi.aklıma girdi şimdi. birde normal istediği için suni sancıda vermişler. epidural takıldıktan sonra hiç ağrı hissetmemiş. Aklıma girdi şimdi. 30 unda kontrolüm var artık doktor bahseder heralde doğumdan. :44: ya da ben artık kendim sorucam.[/QUOTE]

geçen sene ocakta doğum yapmıştım, kızımız şimdi 15 aylık. Normal doğum yapmayı hep çok istemiştim, çok şükür ki bi engel çıkmadı ve yapabildim :) başım göğe erdi diyebilirim, hep merak ettiğim birşeydi doğum sancısı ve doğumda yaşananlar... Epidural ve suni sancı istemiyordum ama sancılar uzayınca ve bi türlü rahim yeterince açılmayınca daha fazla hayır diyemedim suni sancı ve dolayısıyla epidurale. buna ragmen 12-13 saat filan sürdü sancılarım. sonunda da ıkına ıkına doğurdum kızımı :) Baya bi çaba sarfettim, doğumdan sonra hemşireler ve doktorum sürekli kutladı beni, sen doğurdun bu kızı pek çıkası yoktu diye :) Suni sancı verirlerse epidural mecbur gibi bişey oluyo, çünkü suni sancı normal sancı gibi değil, normal sancı aralıklı olarak geliyo ama suni sancı hiç geçmeyen ve normal sancıdan daha çok yoran bişey, en azından bende öyleydi. dolayısıyla epiduralsiz dayanılmaz ona, hem zannetmeyinki epidural hiç sancı hissettirmiyo, öyle olursa ıkınamazsınız zaten. sadece azaltıyo diyelim. yine hissediliyo yani ama daha rahatlatıyo. benim ilk aşamada epidural tek tarafı tutmamıştı, yani bi tarafımda olduğu gibi hissediyodum suni sancıyı, 1 saat filan öyle geçti. sonunda hemşireleri inandırabildim de anestezi yapan adamla tekrar konuştular hallettik.
Sonuç olarak başta apidural istemeyen biri olarak ve tabi doğumda sorun da yaşamayan biri olarak ben de tavsiye edebilirim epidurali, epidural olmazsa ve sancılar benimki gibi uzun sürerse doğum anında enerjiniz kalmaz ıkınmaya. çünkü doğum sancısı acıdan çok yorgunluk veren bi sancı, bence öyleydi yani :) herkesin acı ağrı eşiği de farklı olabilir tabi

[

rnatasarim..............

Son düzenleme:

geçen sene ocakta doğum yapmıştım, kızımız şimdi 15 aylık. Normal doğum yapmayı hep çok istemiştim, çok şükür ki bi engel çıkmadı ve yapabildim :) başım göğe erdi diyebilirim, hep merak ettiğim birşeydi doğum sancısı ve doğumda yaşananlar... Epidural ve suni sancı istemiyordum ama sancılar uzayınca ve bi türlü rahim yeterince açılmayınca daha fazla hayır diyemedim suni sancı ve dolayısıyla epidurale. buna ragmen 12-13 saat filan sürdü sancılarım. sonunda da ıkına ıkına doğurdum kızımı :) Baya bi çaba sarfettim, doğumdan sonra hemşireler ve doktorum sürekli kutladı beni, sen doğurdun bu kızı pek çıkası yoktu diye :) Suni sancı verirlerse epidural mecbur gibi bişey oluyo, çünkü suni sancı normal sancı gibi değil, normal sancı aralıklı olarak geliyo ama suni sancı hiç geçmeyen ve normal sancıdan daha çok yoran bişey, en azından bende öyleydi. dolayısıyla epiduralsiz dayanılmaz ona, hem zannetmeyinki epidural hiç sancı hissettirmiyo, öyle olursa ıkınamazsınız zaten. sadece azaltıyo diyelim. yine hissediliyo yani ama daha rahatlatıyo. benim ilk aşamada epidural tek tarafı tutmamıştı, yani bi tarafımda olduğu gibi hissediyodum suni sancıyı, 1 saat filan öyle geçti. sonunda hemşireleri inandırabildim de anestezi yapan adamla tekrar konuştular hallettik.
Sonuç olarak başta apidural istemeyen biri olarak ve tabi doğumda sorun da yaşamayan biri olarak ben de tavsiye edebilirim epidurali, epidural olmazsa ve sancılar benimki gibi uzun sürerse doğum anında enerjiniz kalmaz ıkınmaya. çünkü doğum sancısı acıdan çok yorgunluk veren bi sancı, bence öyleydi yani :) herkesin acı ağrı eşiği de farklı olabilir tabi

[

rnatasarim..............

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm..bebeşini doyur iyice...bende acıkmaya başladım ama 8 de gidicem yemeğe..neyse bişeyler atıştırayım bari yemekten önce :)
bende şimdi yedim bişeyler. 8 e kadar aç durma canım atıştır tabi
ara öğünleri atlama

kızlar yeni doğan çoraplarından kaç tane aldınız?lcwde var güzel çoraplar ama %80 pamuk genelde.onları alsak olur mu sizce ?

ben kızım ve yeğenim için civilden tonlarca ürün aldım ve kumaşları çok kaliteli çok memnunuz... yıkadık ne tüylenme ne çekme hiçbi sıkıntı yok..

kızlar yeni doğan çoraplarından kaç tane aldınız?lcwde var güzel çoraplar ama %80 pamuk genelde.onları alsak olur mu sizce ?
ben 3 tane yenidoğan aldım 4 tanede onun bir boy büyüğünü aldım canım. yeter diye düşünüyorum şimdilik. sonrasınıda ihtiyaca göre alırım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…