ben 3 tane yenidoğan aldım 4 tanede onun bir boy büyüğünü aldım canım. yeter diye düşünüyorum şimdilik. sonrasınıda ihtiyaca göre alırım yine
kızlar ben size şimdi aldıklarımı ekleyeceğim lütfen yardımcı olun ilk 3 ay için sizce benim ne almam lazım başka? kaç ay için olduklarını yazıyorum kıyafetlerin. yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 691232 -- 0-3 ay patikli pantolon
Eki Görüntüle 691234 -- 1-3 ay tulum diğeri 3-6 ay
Eki Görüntüle 691233 -- önlük şapka eldiven
Eki Görüntüle 691236 -- 3-6 ay body pijama takımı
Eki Görüntüle 691235 -- 3-6/6-9 ay body
Eki Görüntüle 691237 -- 2 battaniye (1 tane daha var) 0-3 ay ve 1 yaş elbise
Eki Görüntüle 691229 -- yenidoğan için çıtçıtlı body
Eki Görüntüle 691230 -- 2 tane iç diğerleri dış yenidoğan boy zıbın
Eki Görüntüle 691231 -- 6 ay sonrası pijama
Eki Görüntüle 691238 -- 1 yaş çıtçıtlı body
neyden ne kadar alayım kızlar sizce çokkkkkkkk kararsızım kafam bir dünya oldu vallahi
en alttaki lcwden hamile bluzu
cnm maşallah hepsinide almışsın bol bol bana kalırsa yeter bukadar ve 1 yaş için şuan bişey alman gereksiz olur..şu ilk 3 ayı atlatalım önümüz kış olacağı için 3-6 ayı ben kışlık alıcam kalın kıyafetler...ama aldıkların çok güzel daha kıyafet almayanlara iyi fikir olur mesela bana :))
kıyafet gerçekten en kolay iş. gidip tek bir yerden bir sürü şey alabilirsin tatlımcnm benim çoraplarla ilgili komik bi durumum var..biliyosun biz büyük eşyalarını tamamladık sadece kıyafet ve bakım ürünleri kaldı...eşim ve annem sürekli bana şükür fazla bir eksiğin kalmadı diyolar bende hep ne kalmaması daha oğlumun bir çorabı bile yok diyorum gülmekten ölüyolar sanki çok büyük bişeymiş gibi diyolar ama doğru oğluşumun çorabı bile yok daha((
bende 7-8 çift çorap alıcam yeni doğan ve bi üstünden daha sonra çıktıkça alırım inş..
Eki Görüntüle 691196 Eki Görüntüle 691209 Eki Görüntüle 691210 Eki Görüntüle 691211 Eki Görüntüle 691212 Eki Görüntüle 691213 Eki Görüntüle 691214 Eki Görüntüle 691215 Eki Görüntüle 691216 Eki Görüntüle 691217 Eki Görüntüle 691218 Eki Görüntüle 691219 Eki Görüntüle 691220 Eki Görüntüle 691224 Eki Görüntüle 691208 Eki Görüntüle 691207 Eki Görüntüle 691206 Eki Görüntüle 691188 Eki Görüntüle 691194 Eki Görüntüle 691190 Eki Görüntüle 691191 Eki Görüntüle 691192 Eki Görüntüle 691193 Eki Görüntüle 691195 Eki Görüntüle 691197 Eki Görüntüle 691198 Eki Görüntüle 691199 Eki Görüntüle 691201 Eki Görüntüle 691221 Eki Görüntüle 691205 Eki Görüntüle 691223
cnm ne bilim bana kalsa 2 uzun 2 kısa kol 0-3 ay çıtçıtlı body,2 tulum,2 elbise,2 alt üst takım daha alayım diyorum ilk 3 ay için.ne bilim az gibi geliyor gözüme.
kışa kalın penye pijama takımları külotlu çorap örülenler pantolon falan alsak yeter.
çorabı battaniyesi ağız bezi falan var tabi daha.
bir yere gitsek böyle cicili bicili ne giydiricez ki biz bunlara,elbise alsam giydirilmiyor diyorlar üşür diyorlar,tulumla terler off ne bilim yaaa
kıyafet gerçekten en kolay iş. gidip tek bir yerden bir sürü şey alabilirsin tatlımben avm de çalıştığımdan her indirimde bişeyler alıyorum. kıyafetlerini gerçekten çok uyuguna aldım.
Bu arada az önce eşim aradı. çok heyecanlandım arayınca çok sevindim.aynı anda oğluşumda bir tekmeler atmaya başladı inanamadım. oda sevindi galiba.
yok kuzum yeter şimdilik..hem alırsın çıkarsınız gezmeye gözüne bişey takılır alıverirsin bir iki tane...sanki bidaha hiç alışveriş yapmıcak gibi stok yapmanın bi anlamı yok:)) bak şu cicili biçili kısmına katılıyorum en önemliside önümüz bayram olacak bu çocuklar bayramlık giymicekmi yani( nasıl bişey alınır inan hiç bilmiyorum 0-3 ay grubu hep çıtçıtlı ve tulum erkek bebekler için...kızlara çok güzel şeyler var...ama bu haksızlıkkkk :))
cnm haklısın gözüme kestirdiğim birkaç parça şeyi daha alayım ben yine yeter.
erkek bebeklere lcwde çok güzeeel şeyler gördüm ben gözüm döndü vallahi bir baksana
sanki kızlara varda ne oluyor yenidoğan diye onu giydirmeyin rahat etmez bunu giydirmeyin üşür :))
canım bence aldıkların şimdilik yeter. bende senin kadar aldım.cnm ne bilim bana kalsa 2 uzun 2 kısa kol 0-3 ay çıtçıtlı body,2 tulum,2 elbise,2 alt üst takım daha alayım diyorum ilk 3 ay için.ne bilim az gibi geliyor gözüme.
kışa kalın penye pijama takımları külotlu çorap örülenler pantolon falan alsak yeter.
çorabı battaniyesi ağız bezi falan var tabi daha.
bir yere gitsek böyle cicili bicili ne giydiricez ki biz bunlara,elbise alsam giydirilmiyor diyorlar üşür diyorlar,tulumla terler off ne bilim yaaa
kıyafet gerçekten en kolay iş. gidip tek bir yerden bir sürü şey alabilirsin tatlımben avm de çalıştığımdan her indirimde bişeyler alıyorum. kıyafetlerini gerçekten çok uyuguna aldım.
Bu arada az önce eşim aradı. çok heyecanlandım arayınca çok sevindim.aynı anda oğluşumda bir tekmeler atmaya başladı inanamadım. oda sevindi galiba.
oyyy kuzucuğunda babasınımı özlemiş kıyamam yaa:))neyseki az kaldı cnm biraz daha sık dişini..allah uzun ayrılıklar vermesin..
avcılarda miniço var orda herşey var oraya bakarım diyorum bide e-bebek mağazasınada gidicem...sence burdaki ürünler kalitelimidir bilgin varmı??
canım bence aldıkların şimdilik yeter. bende senin kadar aldım.
ne kadar doğacakları belli değil bebişlerimizin. birde çabuk büyüyorlar. bundan sonraki kıyafetlerini ihtiyaca göre al bence.
benim eşim 4700 doğmuş mesela. babasına çekerse oğlum yenidoğan aldıklarımı çok uzun süre giydiremeyebilirim. ama tam terside olabilir. küçük doğabilir. bu seferde çok yenidoğan ihtiyacı olabilir. o yüzden normal seviyede almakta fayda var. ne olacağı hiç belli olmaz çünkü
kızlar ben size şimdi aldıklarımı ekleyeceğim lütfen yardımcı olun ilk 3 ay için sizce benim ne almam lazım başka? kaç ay için olduklarını yazıyorum kıyafetlerin. yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 691232 -- 0-3 ay patikli pantolon
Eki Görüntüle 691234 -- 1-3 ay tulum diğeri 3-6 ay
Eki Görüntüle 691233 -- önlük şapka eldiven
Eki Görüntüle 691236 -- 3-6 ay body pijama takımı
Eki Görüntüle 691235 -- 3-6/6-9 ay body
Eki Görüntüle 691237 -- 2 battaniye (1 tane daha var) 0-3 ay ve 1 yaş elbise
Eki Görüntüle 691229 -- yenidoğan için çıtçıtlı body
Eki Görüntüle 691230 -- 2 tane iç diğerleri dış yenidoğan boy zıbın
Eki Görüntüle 691231 -- 6 ay sonrası pijama
Eki Görüntüle 691238 -- 1 yaş çıtçıtlı body
neyden ne kadar alayım kızlar sizce çokkkkkkkk kararsızım kafam bir dünya oldu vallahi
en alttaki lcwden hamile bluzu
canım kocam kızartmaya aşermiş... bana da dokunduğu için ve kokudan midem bulandığı için, dün akşam annesini aradı, yarın sabah kahvaltıya geliyoruz diye... tabi anacığı hemen sormuş oğluna ne istersiniz diye... o da söylemiş kızartma istediğini... sabah uyandık ortalığı toparladık hemen çıktık gittik... kahvaltımızı yaptık, hemen kaçtıksonra kadıköye gittik... 2 hafta önce bi çanta almıştım onu değiştiricektik... neyse gittik onu hallettik... bi de ne görürüz "10 tl ye babet" siyah süet topuk kısmında gold şerit var... benim ayaklar 38'di ama 39 olmuş (neyse 2 ay giyebileyim yeter zaten)... asıl en önemli konu "TAYT"... normaldede kilolu olduğum için hiç tayt giyemedim bugüne kadar, giyebilen zayıf çıtır hatunlara da hep özenirdim... hep derdim ki; hamile kalıyım top gibi kilolu olmazsam, sadece karnım şişerse hep tayt giyicem derdim... ben derdim de; benim koca da tayt olayına takık... asla giyemem yasaklıyız yani bu konuda... neyse ben bikaç gündür yolunu yapıyorum... işte anlatıyorum "çok sıcak oluyo-terliyorum-taytla çok rahat ederim falan... üzerine söz uzun bişiler giyerim" diye yırtıyorum kendimi... kadıköyde dolanırken bi hamile mağazası gördüm, hemen daldık tabi tayt sormak için... ablanın elindeki en ucuz tayt 39 tl benim herif zaten takık verirmi ona 40 tl... çıktık dolanıyoruz öyle DeFacto gördük... bi de baktık ki orda tayt 15 tl... hemencik aldık kaçarmı bide dolanırken neon pembe t-shirt gördük (büyük beden) incecik kumaşı var... 5 tl... onu da aldık evde giyeriz sıcak havalarda diye... dizlerime kadar nerdeyse... gecelik gibi çok cici efil efil bide kızıma leoparlı tayt aldık (çoook tatlııı) evimize geldik hemen denedik tabi dururmuyuz... siyah süet babetlerimiz - üstüne siyah taytımız - onun üstüne siyah uzun bi hamile t-shirt (geçen yıl ablama almıştım-tam totoyu kapatıyo) ayyy kendimi bi beğendim bi beğendim anlatamam... hemde üzerimde hiçbişey yokmuş kadar rahat hissettim... asıl önemli olan babamız da çok beğendi... çok cici olmuşsunuz dedi 7 aydır ilk defa kendimi güzel hissettim ne acayip bi psikoloji bu yahu
bayramda ne giydircez hakkaten oğluşlarımıza. o papyonlu tulumlar çok şirin ama hep aynı tip. değişik bişey yok hiç. :44:cnm lvw yeni doğan pek bir şey yok..3-6 ay gördümde ama öle süslü tatlı şeyler hiç gözüme çarpmadı...artık bakıcaz bakalım..şu papyonlu tulumlar var onlar hoşuma gidiyo onlardan alırım bayram için..allahım o günlere çıkarsında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?