2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çıtçıtlı body ler çok uygun fiyatları ben 5-6 tl ye bi sürü aldım ihtiyaç olursa en kolay alınabilcek şey.
ama elbise mantıklı. değişik değişik giydirirsin. benim oğlumun öyle kıyafeti nerdeyse hiç yok. hep pijama tarzı şeyleri var. pijamayla gezdircem heralde çocuğumu

işte hamile bluzleri de öyle çok uzun değil malesef... hepsi tam kalçada... ama benim giyebileceğim bluzler totonun hemen altında olmalı... geçen yıl ebru maternity diye bi internet sitesinden bi bluz almışım ablama... tonlarca üst içinde bi tek o uzun... şimdi girip bakıyorum siteye çok pahalı ürünler... ben o zaman nasıl almışım bilemedim... indirimdeydi belkide...
bunlar uzun gibi ama pahalı...
http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=1228&urun=Hamile-Koton-Tunik
http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=1412&urun=Cicekli-Payetli-Hamile-Bluzu
bendeki bunun aynısı...
http://www.ebrumaternity.com/index.php?page=product&id=870&urun=Cicek-Baskili-Tunik

Son düzenleme:
bugün bende çok özenli giyindim. herkeslerde çok beğendi iltifatlar iltifatlar
hakkaten çok iyi hissediyor insan kendini. meğer çok salmışız bak biz kendimizi hamileyiz diye. arada bir süslenmek lazım şekerim

evet cnm penye battaniye ve ağız bezi alacağım dediğin gibi.öyle bir becerin varsa yap cnm en güzeli

bende hep o fiyatlara aldım cnm.demin temmuz annelerini okudum çıtçıtlı body çorapla geçti yaz diyorlar birşey almaya gerek yok yazık vallahi giymeden köşede duracaklar öylece.
valla bende de bir elbise var sadece.artık gelen giden onla görür kızımı herhalde

Son düzenleme:
öyle bir tekme attıki oğlum canım acıdı çok şaşırdım bende. hissetti benim mutluluğumdan babasını heralde.
İnşallah hepimizin eşiyle mutluluğu huzuru hiç bozulmasın

bayramlık konusunu ben de düşündüm evde çıtçıtlı body den başka bişi yok çocuğa :)) zara'da çook güzel şeyler vardı mesela şu ekteki takım çok beğendim ama çok pahalı tabiki almam indirime girerse belki...
New Born - New Born - Türkiye / Turkey
bir de h&m'de daha uyguna orjinal şeyler denk gelebilir diye düşünüyorum. arada bakmak lazım.

bende pijamalarla göstericem oğlumu herkese çıtçıtlı body altına çorap fikri şahane yaaa. şimdi hayal ettimde o görüntüyü. inşallah üşümzelerde öyle giydiririz çok sevimli olurlar

bende pijamalarla göstericem oğlumu herkese çıtçıtlı body altına çorap fikri şahane yaaa. şimdi hayal ettimde o görüntüyü. inşallah üşümzelerde öyle giydiririz çok sevimli olurlar

o çıbıl bacakları bol bol koklarız işte annesiii

bende temmuz annesi olucam inş....
sat:14 ekim doğumum:21 temmuz
sabırsızlıkla bebişimi bekliyorum..
Allah herkese nasip etsin inşşş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayııı

zara pahalı cidden yaa. ne kadarda güzel olsa küçücük bikaç kerecik giydirebilcemiz şeylere ben çok para vermek istemiyorum.bende butikbebe unnado ya falan bakıyorum. değişik güzel şey olursa diye. denk gelirse bayramlık ordan bişeyler alırım. dışarda giydirmelik kıyafetlerin fiyatları çok yüksek oluyor :44:

Aramıza hoşgeldinn..

Amin inşallah hepimiz gülerek sağlıklı bebişlerimizi kucağımza alırız

evet cnm pahalıymış tunik,gömlek tarzı var o boylarda bende onlara bakıcam..bikaç tene olsa yeter dışarısı için evde zaten donla bile gezilir o sıcaklarda :)))
arada bir değil herzaman annesi :))) taki doğurana kadar onsan sonra istesekte vaktimiz olmıcak gibime geliyor

hayırlı olsun bebeğin cnm...hoş geldin :)))

kollar bacaklar kat kat dışarıda görüntü gözümün önünde şimdi. Allahım ısırıp öptüğümüz günler de gelir inşşşşşş.

canım çocuğun yediği helal giydiği haram diye bir laf var.özellikle 1 yaşına kadar ben bu felsefeden gidicem.
işte ilk çocuğum herşeyin en iyisi olsun mantığı yok bende.
ona değil kendin için alıyorsun aslında.
herşeyini alırım ama orta yol.gidip bir tuluma 50 tl vermem 20 tl veririm içimde kalmaz,cebimde kalır..
.

Bende de seninkinin aynısı var:))) ben de geçen yıl internetten almıştım (hamile olmadığım halde almıştım taytla tunik gibi giyerim demiştim) kısmette hamile olup da giymek varmış demek ki:)

çok pahalıya gerek yok gerçekten. yazık onlara verilen paralara. dediğin gibi 50 yerine 20ye alırım 30 la da bez alırım o daha büyük ihtiyaç aslında

çok güzeller yeterli bence canım.bir penye battaniye daha alsan iyi olur.
nasılsınız kızlar hafta sonu arkadaşlar vardı başka şehirden geldiler.yoruldum biraz.onların da 1 yaşında bir bebkleri vardı.yazık annesi hiç oturmuyor,yemek bile yiyemiyor doğru düzgün.eski günlerim aklıma geldi.kızımı büyüttüm yeni kolayladım derken şimdi de oğlum gelecek inşallah, başa döncez yeniden.valla zor gerçekten.yeni anne olacaklar pek hoşlanmıyorlar bu laflardan ama sabır işi annelik.o büyük sevgileri olmasa kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…