çıtçıtlı body ler çok uygun fiyatları ben 5-6 tl ye bi sürü aldımsağol cnm cevap için.ne bilim 15 çıtçıtlı body aldım çok kirleniyordu ancak yetiyordu diyorlar ondan kararsız kalıyorum.birde elbise iyi olur biri gelince süslü olsun kızım teyzesi :))
tulumu bir tane var.giydirebilir miyim o sıcakta alsam onu da biilmiyorum.
kışlıkları eylülden sonra alacağım zaten
bu aydan sonra ortalama kilolarını öğreniriz inş.
işte hamile bluzleri de öyle çok uzun değil malesef... hepsi tam kalçada... ama benim giyebileceğim bluzler totonun hemen altında olmalı... geçen yıl ebru maternity diye bi internet sitesinden bi bluz almışım ablama... tonlarca üst içinde bi tek o uzun... şimdi girip bakıyorum siteye çok pahalı ürünler... ben o zaman nasıl almışım bilemedim... indirimdeydi belkide...ayy canım yaa negüzel mutlu olmana çok sevindim...bu benimde en büyük derdim..bende normalde kiloluyum diye giymem tayt evde giyerim ama dışarıda giymem..3 tane hamile pantolonu almıştım ama üzerimde emanet gibi duruyo ve hiç beğenmiyorum...geçenlerde eşime dedim bak nasıl kötü duruyo ben yazın adam gibi bişey giyip dışarı çıkamıcam..şöyle bi tayt bi tşört ne güzel olur dedim rahat rahat...olur dedi :))) üzerine uzun bişeyler giy sorun dedğil dedi...bende hemen uzun tişört araştırmaya başladım ama nerde var bilmiyom bakınıcam artık günlük hayattada giybileceğim şeyler alıcam :)) zaten topu topu 2 ay anca giyeriz sonra biraz rahatlarız inş..
bugün bende çok özenli giyindim. herkeslerde çok beğendi iltifatlar iltifatlarcanım kocam kızartmaya aşermiş... bana da dokunduğu için ve kokudan midem bulandığı için, dün akşam annesini aradı, yarın sabah kahvaltıya geliyoruz diye... tabi anacığı hemen sormuş oğluna ne istersiniz diye... o da söylemiş kızartma istediğini... sabah uyandık ortalığı toparladık hemen çıktık gittik... kahvaltımızı yaptık, hemen kaçtıksonra kadıköye gittik... 2 hafta önce bi çanta almıştım onu değiştiricektik... neyse gittik onu hallettik... bi de ne görürüz "10 tl ye babet" siyah süet topuk kısmında gold şerit var... benim ayaklar 38'di ama 39 olmuş (neyse 2 ay giyebileyim yeter zaten)... asıl en önemli konu "TAYT"... normaldede kilolu olduğum için hiç tayt giyemedim bugüne kadar, giyebilen zayıf çıtır hatunlara da hep özenirdim... hep derdim ki; hamile kalıyım top gibi kilolu olmazsam, sadece karnım şişerse hep tayt giyicem derdim... ben derdim de; benim koca da tayt olayına takık... asla giyemem yasaklıyız yani bu konuda... neyse ben bikaç gündür yolunu yapıyorum... işte anlatıyorum "çok sıcak oluyo-terliyorum-taytla çok rahat ederim falan... üzerine söz uzun bişiler giyerim" diye yırtıyorum kendimi... kadıköyde dolanırken bi hamile mağazası gördüm, hemen daldık tabi tayt sormak için... ablanın elindeki en ucuz tayt 39 tl benim herif zaten takık verirmi ona 40 tl... çıktık dolanıyoruz öyle DeFacto gördük... bi de baktık ki orda tayt 15 tl... hemencik aldık kaçarmı bide dolanırken neon pembe t-shirt gördük (büyük beden) incecik kumaşı var... 5 tl... onu da aldık evde giyeriz sıcak havalarda diye... dizlerime kadar nerdeyse... gecelik gibi çok cici efil efil bide kızıma leoparlı tayt aldık (çoook tatlııı) evimize geldik hemen denedik tabi dururmuyuz... siyah süet babetlerimiz - üstüne siyah taytımız - onun üstüne siyah uzun bi hamile t-shirt (geçen yıl ablama almıştım-tam totoyu kapatıyo) ayyy kendimi bi beğendim bi beğendim anlatamam... hemde üzerimde hiçbişey yokmuş kadar rahat hissettim... asıl önemli olan babamız da çok beğendi... çok cici olmuşsunuz dedi 7 aydır ilk defa kendimi güzel hissettim ne acayip bi psikoloji bu yahu
canım güle güle giysin çok güzeller hepsi. bence kıyafet alma daha ihtiyaca göre alırsın gerek olursa. ama bir kaç tane daha penye battaniye bide ağız bezlerinden alabilirsin benim aklıma gelen. kimle konuşsam battanye türü şeylerin çok kullanıldığını ve çok kirlendiğini söylüyolar. bide ben bikaç tane büyük ince minder dikicem kendim. bebeği evin içinde onla taşımak ya da koltuğa falan koyarken minderle koymak daha kullanışlı olur gibi. emzirirken falan da rahat olur diye düşünüyorum.
çıtçıtlı body ler çok uygun fiyatları ben 5-6 tl ye bi sürü aldımihtiyaç olursa en kolay alınabilcek şey.
ama elbise mantıklı. değişik değişik giydirirsin. benim oğlumun öyle kıyafeti nerdeyse hiç yok. hep pijama tarzı şeyleri var. pijamayla gezdircem heralde çocuğumu
öyle bir tekme attıki oğlum canım acıdı çok şaşırdım bende. hissetti benim mutluluğumdan babasını heralde.vay canınaa... minik adam babasını özlemiş
bende eşim yurtdışına çıktığında arar diye telefonumu dk yanımdan ayırmıyorum... çok acayip bi duygu.. sanki flört dönemindeyiz gibi...
Allah mutluluğunuzu sonsuz kılsın
bende pijamalarla göstericem oğlumu herkeseevet cnm penye battaniye ve ağız bezi alacağım dediğin gibi.öyle bir becerin varsa yap cnm en güzeli
bende hep o fiyatlara aldım cnm.demin temmuz annelerini okudum çıtçıtlı body çorapla geçti yaz diyorlarbirşey almaya gerek yok yazık vallahi giymeden köşede duracaklar öylece.
valla bende de bir elbise var sadece.artık gelen giden onla görür kızımı herhalde
bende pijamalarla göstericem oğlumu herkeseçıtçıtlı body altına çorap fikri şahane yaaa. şimdi hayal ettimde o görüntüyü. inşallah üşümzelerde öyle giydiririz çok sevimli olurlar
zara pahalı cidden yaa. ne kadarda güzel olsa küçücük bikaç kerecik giydirebilcemiz şeylere ben çok para vermek istemiyorum.bende butikbebe unnado ya falan bakıyorum. değişik güzel şey olursa diye. denk gelirse bayramlık ordan bişeyler alırım. dışarda giydirmelik kıyafetlerin fiyatları çok yüksek oluyor :44:bayramlık konusunu ben de düşündüm evde çıtçıtlı body den başka bişi yok çocuğa :)) zara'da çook güzel şeyler vardı mesela şu ekteki takım çok beğendim ama çok pahalı tabiki almam indirime girerse belki...
New Born - New Born - Türkiye / Turkey
bir de h&m'de daha uyguna orjinal şeyler denk gelebilir diye düşünüyorum. arada bakmak lazım.
eveettt yerim yerim ben o bacaklarıo çıbıl bacakları bol bol koklarız işte annesiii
Aramıza hoşgeldinn..bende temmuz annesi olucam inş....
sat:14 ekim doğumum:21 temmuz
sabırsızlıkla bebişimi bekliyorum..
Allah herkese nasip etsin inşşş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayııı
evet cnm pahalıymış tunik,gömlek tarzı var o boylarda bende onlara bakıcam..bikaç tene olsa yeter dışarısı için evde zaten donla bile gezilir o sıcaklarda :)))işte hamile bluzleri de öyle çok uzun değil malesef... hepsi tam kalçada... ama benim giyebileceğim bluzler totonun hemen altında olmalı... geçen yıl ebru maternity diye bi internet sitesinden bi bluz almışım ablama... tonlarca üst içinde bi tek o uzun... şimdi girip bakıyorum siteye çok pahalı ürünler... ben o zaman nasıl almışım bilemedim... indirimdeydi belkide...
bunlar uzun gibi ama pahalı...
Hamile Koton Tunik | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Çiçekli Payetli Hamile Bluzu | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
bendeki bunun aynısı...
Çiçek Baskılı Tunik | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
arada bir değil herzaman annesi :))) taki doğurana kadar onsan sonra istesekte vaktimiz olmıcak gibime geliyorbugün bende çok özenli giyindim. herkeslerde çok beğendi iltifatlar iltifatlar
hakkaten çok iyi hissediyor insan kendini. meğer çok salmışız bak biz kendimizi hamileyiz diye. arada bir süslenmek lazım şekerim
bende temmuz annesi olucam inş....
sat:14 ekim doğumum:21 temmuz
sabırsızlıkla bebişimi bekliyorum..
Allah herkese nasip etsin inşşş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayııı
bende pijamalarla göstericem oğlumu herkeseçıtçıtlı body altına çorap fikri şahane yaaa. şimdi hayal ettimde o görüntüyü. inşallah üşümzelerde öyle giydiririz çok sevimli olurlar
zara pahalı cidden yaa. ne kadarda güzel olsa küçücük bikaç kerecik giydirebilcemiz şeylere ben çok para vermek istemiyorum.bende butikbebe unnado ya falan bakıyorum. değişik güzel şey olursa diye. denk gelirse bayramlık ordan bişeyler alırım. dışarda giydirmelik kıyafetlerin fiyatları çok yüksek oluyor :44:
işte hamile bluzleri de öyle çok uzun değil malesef... hepsi tam kalçada... ama benim giyebileceğim bluzler totonun hemen altında olmalı... geçen yıl ebru maternity diye bi internet sitesinden bi bluz almışım ablama... tonlarca üst içinde bi tek o uzun... şimdi girip bakıyorum siteye çok pahalı ürünler... ben o zaman nasıl almışım bilemedim... indirimdeydi belkide...
bunlar uzun gibi ama pahalı...
Hamile Koton Tunik | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
Çiçekli Payetli Hamile Bluzu | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
bendeki bunun aynısı...
Çiçek Baskılı Tunik | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
çok pahalıya gerek yok gerçekten. yazık onlara verilen paralara. dediğin gibi 50 yerine 20ye alırım 30 la da bez alırımkollar bacaklar kat kat dışarıda görüntü gözümün önünde şimdi. Allahım ısırıp öptüğümüz günler de gelir inşşşşşş.
canım çocuğun yediği helal giydiği haram diye bir laf var.özellikle 1 yaşına kadar ben bu felsefeden gidicem.
işte ilk çocuğum herşeyin en iyisi olsun mantığı yok bende.
ona değil kendin için alıyorsun aslında.
herşeyini alırım ama orta yol.gidip bir tuluma 50 tl vermem 20 tl veririm içimde kalmaz,cebimde kalır...
çok pahalıya gerek yok gerçekten. yazık onlara verilen paralara. dediğin gibi 50 yerine 20ye alırım 30 la da bez alırımo daha büyük ihtiyaç aslında
çok güzeller yeterli bence canım.bir penye battaniye daha alsan iyi olur.kızlar ben size şimdi aldıklarımı ekleyeceğim lütfen yardımcı olun ilk 3 ay için sizce benim ne almam lazım başka? kaç ay için olduklarını yazıyorum kıyafetlerin. yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 691232 -- 0-3 ay patikli pantolon
Eki Görüntüle 691234 -- 1-3 ay tulum diğeri 3-6 ay
Eki Görüntüle 691233 -- önlük şapka eldiven
Eki Görüntüle 691236 -- 3-6 ay body pijama takımı
Eki Görüntüle 691235 -- 3-6/6-9 ay body
Eki Görüntüle 691237 -- 2 battaniye (1 tane daha var) 0-3 ay ve 1 yaş elbise
Eki Görüntüle 691229 -- yenidoğan için çıtçıtlı body
Eki Görüntüle 691230 -- 2 tane iç diğerleri dış yenidoğan boy zıbın
Eki Görüntüle 691231 -- 6 ay sonrası pijama
Eki Görüntüle 691238 -- 1 yaş çıtçıtlı body
neyden ne kadar alayım kızlar sizce çokkkkkkkk kararsızım kafam bir dünya oldu vallahi
en alttaki lcwden hamile bluzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?