çok güzeller yeterli bence canım.bir penye battaniye daha alsan iyi olur.
nasılsınız kızlar hafta sonu arkadaşlar vardı başka şehirden geldiler.yoruldum biraz.onların da 1 yaşında bir bebkleri vardı.yazık annesi hiç oturmuyor,yemek bile yiyemiyor doğru düzgün.eski günlerim aklıma geldi.kızımı büyüttüm yeni kolayladım derken şimdi de oğlum gelecek inşallah, başa döncez yeniden.valla zor gerçekten.yeni anne olacaklar pek hoşlanmıyorlar bu laflardan ama sabır işi annelik.o büyük sevgileri olmasa kolay değil.
ilk zamanlar ağlayıp karınlarını doyurup uyuyorlar. ama sonra ilgi istemeye başlıyorlar. o zaman çok zor işte dimi. mecbur bizde hep peşlerinden koşturcaz. çok zor ve yorucu gerçektençok güzeller yeterli bence canım.bir penye battaniye daha alsan iyi olur.
nasılsınız kızlar hafta sonu arkadaşlar vardı başka şehirden geldiler.yoruldum biraz.onların da 1 yaşında bir bebkleri vardı.yazık annesi hiç oturmuyor,yemek bile yiyemiyor doğru düzgün.eski günlerim aklıma geldi.kızımı büyüttüm yeni kolayladım derken şimdi de oğlum gelecek inşallah, başa döncez yeniden.valla zor gerçekten.yeni anne olacaklar pek hoşlanmıyorlar bu laflardan ama sabır işi annelik.o büyük sevgileri olmasa kolay değil.
Kızlar Show tv deki ilk nefes programını izliyor musunuz pzr günleri 12.45te yayınlanıyor. Her hafta bir doğumu gösteriyorlar ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Doğum anı çok etkiliyo beni. Hele bi de doğum anında anne ağlıyor hiç dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum:))
zara pahalı cidden yaa. ne kadarda güzel olsa küçücük bikaç kerecik giydirebilcemiz şeylere ben çok para vermek istemiyorum.bende butikbebe unnado ya falan bakıyorum. değişik güzel şey olursa diye. denk gelirse bayramlık ordan bişeyler alırım. dışarda giydirmelik kıyafetlerin fiyatları çok yüksek oluyor :44:
ilk zamanlar ağlayıp karınlarını doyurup uyuyorlar. ama sonra ilgi istemeye başlıyorlar. o zaman çok zor işte dimi. mecbur bizde hep peşlerinden koşturcaz. çok zor ve yorucu gerçektenAllah yardımcımız olsun hepimizin
anlatılmaz yaşanır diyim ben kısaca.inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş.allah onlara sağlık versin
tecrübeli anneyi yakalamışken sormadan olmaz
hastane bize hasta bezi vermiyorsa eğer nasıl bişey almalıyız biz... böyle bebek bezinin büyüklerinden mi yoksa alt bezi gibi su geçirmez bezler varya dört köşe onlardanmı?
kızlarrrrrrrr...
şimdi internetten askı aldım kızımın kıyafetlerini asabilmek için... sanırım salı günü gelir biz de o gün ütülemeye başlar yerleştiririz dolabına...
bende inanılmaz askı hastalığı var... ütülediğim herşeyi askılayıp dolaba kaldırıyorum... evlenirken de tam 1 koli askı almıştım... t-shirtleri bile askıyla mum gibi diziyorum hastamıyım acaba
18 adet askı 11 tl gitti gidiyorda
sağol adiyefcim annem içi pamuk kumaşlı bir battaniye diktirmiş.2 tane de pazenden yapıcak.1 tane de ben alırım yeter
bii kere ben tembellik etmedim... ilk başladığı hafta kocam yurt dışındaydı yol iz bilmediğimden giidemedimtecrübesiz anne adayı olarak cevap verme hakkımı kullanıyorum
dört keşeyi her hastane verir yatakları kirlenmesin diye
bizde yoğun günler orkidi alırsak yeterli orkid gece mesela
(tembellik etmeyip kursa geleydin bilirdin)
tedi mağzalarını biliyorsan cnm orda da çok güzel askılar var
canım bende 1 tane hastane çıkışı aldım çok uygun fiyatlı bişey. ilk onu vericem doğumdan sonra. ama eşimin hayali var bjk lı hastane çıkışıda alıcaz. sonradan kendimiz onu giydiririz. öyle düşünüyorum bakalım nasıl olucakkızlar ben de sizle aynı fikirdeyim az ve orta kalite şeyler alıyorum.. bi tane kaliteli hastane çıkışı aldım 0-3 ay gerisi normal.. ona da pişman oldum sonradan o kadar para verdiğime çünkü hastanede bebeği öyle üstün körü siliyorlarmış ve hemen giydiriyolarmış hastane çıkışını kaliteli almayın çünkü hemen kirleniyor ve 2. gün çıkartıyorsunuz dediler sonradan..
canım bildiğin bbebek bezinin büyükler için olanından kullandım ben 1 hafta falan.onlardan hastanede de veriyorlar da sonradan da lazım yani.tecrübeli anneyi yakalamışken sormadan olmaz
hastane bize hasta bezi vermiyorsa eğer nasıl bişey almalıyız biz... böyle bebek bezinin büyüklerinden mi yoksa alt bezi gibi su geçirmez bezler varya dört köşe onlardanmı?
tecrübesiz anne adayı olarak cevap verme hakkımı kullanıyorum
dört keşeyi her hastane verir yatakları kirlenmesin diye
bizde yoğun günler orkidi alırsak yeterli orkid gece mesela
(tembellik etmeyip kursa geleydin bilirdin)
Hayırlı geceler bayanlar, bayadır uğrayamıyordum.
İlçeye gittim akraba ziyaretine.
Bugün bebek bakım çantası sipariş ettim netten.
Eki Görüntüle 691408
Bu arada almak isteyenler varsa normalda 140tl olan bu çanta hepsiburada.com'da indirime girmiş, stoklarla sınırlı.
Ben 100tl'ye aldım.
canım bildiğin bbebek bezinin büyükler için olanından kullandım ben 1 hafta falan.onlardan hastanede de veriyorlar da sonradan da lazım yani.
yoğun günler orkidi falan da olsa yetmiyor ki canım.benim 7-8 gün hasta bezi anca yetti.benim sezeryandı.mesela bir arkadaşımın da normal doğumdu o da böyle oldu.kanaması daha az olan da olabilir tabi de hastanede ped değil de hasta bezi verdiklerine göre ilk zaman genelde böyle galiba.
Arkadaşlar yavrularınıza giysi alırken çin malı olup olmamasına bakıyor musunuz yoksa kumaş kalitesi yeterli mi, hani %100 pamuk olması filan. Bi arkadaş bahsetmiş C&Adan mesela, gerçekten çok tatlı şeyler var ama hepsi çin malı. kararsız kalıyorum. ne dersiniz???
teşekkürler... bana normalde bile ped kâfi gelmiyordu... doğum sonrası çok daha zor... 9 ayın birikimi boşalıcak bi şekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?