2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sağol adiyefcim annem içi pamuk kumaşlı bir battaniye diktirmiş.2 tane de pazenden yapıcak.1 tane de ben alırım yeter

Son düzenleme:
ilk zamanlar ağlayıp karınlarını doyurup uyuyorlar. ama sonra ilgi istemeye başlıyorlar. o zaman çok zor işte dimi. mecbur bizde hep peşlerinden koşturcaz. çok zor ve yorucu gerçekten Allah yardımcımız olsun hepimizin

kurs hocamız söyledi doğum hemşiresi kendisi yanlış bilgilerin verildiği izlenmesi gerekmeyen bir prog olduğunu söyledi

Canım C&A mağazasında harika şeyler var ben çok alıyorum ordan renkler tarzlar filan süper...

Hanımlar şu linke bir bakın ilkkez anne olacaklara tavsiyeler...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/164503-ilk-bebeklerini-bekleyenlere-ufak-tavsiyler.html

kızlar ben de sizle aynı fikirdeyim az ve orta kalite şeyler alıyorum.. bi tane kaliteli hastane çıkışı aldım 0-3 ay gerisi normal.. ona da pişman oldum sonradan o kadar para verdiğime çünkü hastanede bebeği öyle üstün körü siliyorlarmış ve hemen giydiriyolarmış hastane çıkışını kaliteli almayın çünkü hemen kirleniyor ve 2. gün çıkartıyorsunuz dediler sonradan..

anlatılmaz yaşanır diyim ben kısaca.inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş.allah onlara sağlık versin

kızlarrrrrrrr...
şimdi internetten askı aldım kızımın kıyafetlerini asabilmek için... sanırım salı günü gelir biz de o gün ütülemeye başlar yerleştiririz dolabına...
bende inanılmaz askı hastalığı var... ütülediğim herşeyi askılayıp dolaba kaldırıyorum... evlenirken de tam 1 koli askı almıştım... t-shirtleri bile askıyla mum gibi diziyorum hastamıyım acaba
18 adet askı 11 tl gitti gidiyorda

anlatılmaz yaşanır diyim ben kısaca.inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş.allah onlara sağlık versin

tecrübeli anneyi yakalamışken sormadan olmaz
hastane bize hasta bezi vermiyorsa eğer nasıl bişey almalıyız biz... böyle bebek bezinin büyüklerinden mi yoksa alt bezi gibi su geçirmez bezler varya dört köşe onlardanmı?

tecrübesiz anne adayı olarak cevap verme hakkımı kullanıyorum

dört keşeyi her hastane verir yatakları kirlenmesin diye
bizde yoğun günler orkidi alırsak yeterli orkid gece mesela
(tembellik etmeyip kursa geleydin bilirdin )

tedi mağzalarını biliyorsan cnm orda da çok güzel askılar var

bii kere ben tembellik etmedim... ilk başladığı hafta kocam yurt dışındaydı yol iz bilmediğimden giidemedim ikinci hafta da anacığımdaydım... sonraki hafta ebe mi ne yokmuş... sonraki hafta geçen hafta malum işte
tedi mağzalarını biliyorsan cnm orda da çok güzel askılar var

bilmiyorum ama sipariş verdim bile

canım bende 1 tane hastane çıkışı aldım çok uygun fiyatlı bişey. ilk onu vericem doğumdan sonra. ama eşimin hayali var bjk lı hastane çıkışıda alıcaz. sonradan kendimiz onu giydiririz. öyle düşünüyorum bakalım nasıl olucak

Hayırlı geceler bayanlar, bayadır uğrayamıyordum.
İlçeye gittim akraba ziyaretine.

Bugün bebek bakım çantası sipariş ettim netten.

Bu arada almak isteyenler varsa normalda 140tl olan bu çanta hepsiburada.com'da indirime girmiş, stoklarla sınırlı.
Ben 100tl'ye aldım.

canım bildiğin bbebek bezinin büyükler için olanından kullandım ben 1 hafta falan.onlardan hastanede de veriyorlar da sonradan da lazım yani.

yoğun günler orkidi falan da olsa yetmiyor ki canım.benim 7-8 gün hasta bezi anca yetti.benim sezeryandı.mesela bir arkadaşımın da normal doğumdu o da böyle oldu.kanaması daha az olan da olabilir tabi de hastanede ped değil de hasta bezi verdiklerine göre ilk zaman genelde böyle galiba.

çok güzelmiş güle güle kullan cnm

Arkadaşlar yavrularınıza giysi alırken çin malı olup olmamasına bakıyor musunuz yoksa kumaş kalitesi yeterli mi, hani %100 pamuk olması filan. Bi arkadaş bahsetmiş C&Adan mesela, gerçekten çok tatlı şeyler var ama hepsi çin malı. kararsız kalıyorum. ne dersiniz???

teşekkürler... bana normalde bile ped kâfi gelmiyordu... doğum sonrası çok daha zor... 9 ayın birikimi boşalıcak bi şekilde...

ben kumaş ve modelini beğendiğimi alırım... nerdeyse kullandığımız herşey çin malı... dikkat etmedim şimdiye kadar ama yine etmem sanırım... bunlarla yaşayıp büyüycek, bu kadar herşeyden soyutlarsak sonra dış dünyayla uyumu zor olmazmı... alerjik bi birey olmazmı...

teşekkürler... bana normalde bile ped kâfi gelmiyordu... doğum sonrası çok daha zor... 9 ayın birikimi boşalıcak bi şekilde...

cnm iç çamaşırı gibi giyilenler var kullanışlımı bilmiyorum ama int ten biraz araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…