teşekkürler... bana normalde bile ped kâfi gelmiyordu... doğum sonrası çok daha zor... 9 ayın birikimi boşalıcak bi şekilde...
Arkadaşlar yavrularınıza giysi alırken çin malı olup olmamasına bakıyor musunuz yoksa kumaş kalitesi yeterli mi, hani %100 pamuk olması filan. Bi arkadaş bahsetmiş C&Adan mesela, gerçekten çok tatlı şeyler var ama hepsi çin malı. kararsız kalıyorum. ne dersiniz???
senin bilgilerin yanında ne demek :)çok sağol cnm
ben nomral istiyorum ama bakalım ne olacak en büyük korkum erken doğum zatenCanım benim sezeryan olacağı için doktorum 26- 28 haziran gibi alacağız dedi bir terslik olmazsa eğer.
çok beğenirsen çok orjnal bulursan al toplu olursa 9 aylıkken giydirisin :)Kaliteli diyosun yani canım. Fiyatları çok uygun geldi o yüzden tereddüt etmiştim. O zaman alaabilirim. Keşke adanada da açılsa civil.
Bide kızlar sizce 1 yaş için bişiler alıyımmı yoksa daha erkenmi?
bende de aynı sıkıtıntı vardı sütü azalttım sabah aç karna muz gün içibde bol su ve soda içtim geçti canımStanndart 1 yaş için yazıyo ya o yüzden alıyımmı diye düşündüm canım ama bi yandan haklısın belki daha kilolu olucak o zaman almak daha mantıklı gibi. O zaman o kot şort takımını bide mickeyli takımı almıcam çünkü küçüğüde yok 1 yaş için onlar.
Kızlar yaa söylemesi ayıpben ishal olmuşum 2-3 gündür geçmedi. Bence içtiğim kan hapından dolayı oluyo. midem bulanıyo bişi yemek istemiyorum. Zorla nesquik mısır gevreğiyle süt yiyorum şimdi tutsun diye canım yemek istemiyo. Napsam iyi gelir ki halsiz düşürdü beni. Bi iş yapıyorum sonra geri oturuyorum
bende epirdural istiyorum doktorum isteyen herkse yapıyormuş umarım sıkıntı olmaz.kızlaarr az önce bir bayanla konuştum.
38. haftasında normal doğum yapmış. 2buçuk ay önce. bana kesinlikle epidural öneriyorum dedi. hiç ağrı sancı hissetmiyosun kolayca doğuruyorsun dedi.aklıma girdi şimdi. birde normal istediği için suni sancıda vermişler. epidural takıldıktan sonra hiç ağrı hissetmemiş. Aklıma girdi şimdi. 30 unda kontrolüm var artık doktor bahseder heralde doğumdan. :44: ya da ben artık kendim sorucam.
ben 10 tane aldım çok diye kızdılar daha da almayacağım hemen büyür dediler.kızlar yeni doğan çoraplarından kaç tane aldınız?lcwde var güzel çoraplar ama %80 pamuk genelde.onları alsak olur mu sizce ?
benim oğlumunda öyle canım hep pijama karizması sıfır şimdiden :)çıtçıtlı body ler çok uygun fiyatları ben 5-6 tl ye bi sürü aldımihtiyaç olursa en kolay alınabilcek şey.
ama elbise mantıklı. değişik değişik giydirirsin. benim oğlumun öyle kıyafeti nerdeyse hiç yok. hep pijama tarzı şeyleri var. pijamayla gezdircem heralde çocuğumu
tecrübeli anneyi yakalamışken sormadan olmaz
hastane bize hasta bezi vermiyorsa eğer nasıl bişey almalıyız biz... böyle bebek bezinin büyüklerinden mi yoksa alt bezi gibi su geçirmez bezler varya dört köşe onlardanmı?
benim oğlumunda öyle canım hep pijama karizması sıfır şimdiden :)
Arkadaşlar yavrularınıza giysi alırken çin malı olup olmamasına bakıyor musunuz yoksa kumaş kalitesi yeterli mi, hani %100 pamuk olması filan. Bi arkadaş bahsetmiş C&Adan mesela, gerçekten çok tatlı şeyler var ama hepsi çin malı. kararsız kalıyorum. ne dersiniz???
Ablam 2 kez yengem 1 kez Sezeryan oldu.doktorları mı temizledi iyice bilmiyorum kanamaları hemen hemen 10 gün ve çok çok az sürmüş .
Gece pedleri yetmiş yani.
Normal doğumu bilemem ama.
Alt açmayı da hastanede kullandılar sadece yatak koruyucu olarak evde kullanmadılar.
kızlar iyi geceler yarın görüşmek üzere.annem de gelcek inşallah yarın mutluyum yani.
benim sezeryan oldu.40 gün sürdü nerdeyse,dediğim gibi ilk günler ped de yetmedi.herkeste değişiyordur belki.
Hayırlı geceler bayanlar, bayadır uğrayamıyordum.
İlçeye gittim akraba ziyaretine.
Bugün bebek bakım çantası sipariş ettim netten.
Eki Görüntüle 691408
Bu arada almak isteyenler varsa normalda 140tl olan bu çanta hepsiburada.com'da indirime girmiş, stoklarla sınırlı.
Ben 100tl'ye aldım.
kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı dışardaydık
sabah erkenden dr.a gidicez onu sölemek için girdim bize dua edin lütfen yi şeyler duyalım inş.
hepinizi öptük canlar iyi geceleerrr
günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.. dün oğluşumla çok yorulduk temizlik yapmaktan.. sırt ve bel ağrısı mahvetti.. bi de bel fıtığı yüzünden bacak uyuşması.. berbat.. bugün de yemeğe misafir gelecek.. artık son misafir.. daha da kabul edemem dayanamıyoruz yorgunluğa...
kızlar dikkat edin ya ne temizliği yormayın lütfen kendinizi bakın erkenden çıkacak çocuklar size kızıp bu annem bana rahat vermiyor diye Allah korusun :) bende hiperaktifim resmen doktor uyardı artık haraketlerine dikkat et diye aman diyeyim dikkat :)günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.. dün oğluşumla çok yorulduk temizlik yapmaktan.. sırt ve bel ağrısı mahvetti.. bi de bel fıtığı yüzünden bacak uyuşması.. berbat.. bugün de yemeğe misafir gelecek.. artık son misafir.. daha da kabul edemem dayanamıyoruz yorgunluğa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?