2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
teşekkürler... bana normalde bile ped kâfi gelmiyordu... doğum sonrası çok daha zor... 9 ayın birikimi boşalıcak bi şekilde...

her birde şey duydumdu ne kadar çok emzirirsek kanamamız o kadar abuk azalırmış
emzirmek herşey için çok faydalı yaaa inş bi sorun yaşamadan emzirme işini becerebiliriz :26:

Çin malı olduğunu bilmiyorum ama %100 organik boyalardan yapılmıştır yazıyordu etiketlerinde.kumaşlarıda yumuşacık.
Bizlerinde giydiği çoğu şey çin malı.Önemli olan bence şu plastik çin malları...
Birde c&a da büyük kıyafetleride var ve bayağı pahalı...

Son düzenleme:
senin bilgilerin yanında ne demek :)

Canım benim sezeryan olacağı için doktorum 26- 28 haziran gibi alacağız dedi bir terslik olmazsa eğer.
ben nomral istiyorum ama bakalım ne olacak en büyük korkum erken doğum zaten

çok beğenirsen çok orjnal bulursan al toplu olursa 9 aylıkken giydirisin :)

bende de aynı sıkıtıntı vardı sütü azalttım sabah aç karna muz gün içibde bol su ve soda içtim geçti canım

bende epirdural istiyorum doktorum isteyen herkse yapıyormuş umarım sıkıntı olmaz.

kızlar yeni doğan çoraplarından kaç tane aldınız?lcwde var güzel çoraplar ama %80 pamuk genelde.onları alsak olur mu sizce ?
ben 10 tane aldım çok diye kızdılar daha da almayacağım hemen büyür dediler.

benim oğlumunda öyle canım hep pijama karizması sıfır şimdiden :)

Ablam 2 kez yengem 1 kez Sezeryan oldu.doktorları mı temizledi iyice bilmiyorum kanamaları hemen hemen 10 gün ve çok çok az sürmüş .
Gece pedleri yetmiş yani.
Normal doğumu bilemem ama.
Alt açmayı da hastanede kullandılar sadece yatak koruyucu olarak evde kullanmadılar.

Son düzenleme:
benim oğlumunda öyle canım hep pijama karizması sıfır şimdiden :)

eheheh
bak bu bayramlık mevzusunu konuşmaya başladığımızdan beri benim alışveriş çanlarım çalmaya başladı yine güya artık kıyafet almıycaktım. ama napayımmm oğlumun hiç dışarda giymelik kıyafeti yok

ben de çin malı mı diye çok bakarım öyle yazıyorsa hiç almam.çin malı oyuncaklara da dikkat ediyorum.bazı iyi marka oyuncaklar da çin malı oluyor çünkü.ama geçen bir programda illa çin malı kalitesiz ,zararlı olacak diye birşey yok.türk malı yazar ama kanserojen içerir bunu bilemeyiz dediler.içim karardı nasıl bileceğizki.

benim sezeryan oldu.40 gün sürdü nerdeyse,dediğim gibi ilk günler ped de yetmedi.herkeste değişiyordur belki.

kızlar iyi geceler yarın görüşmek üzere.annem de gelcek inşallah yarın mutluyum yani.

benim sezeryan oldu.40 gün sürdü nerdeyse,dediğim gibi ilk günler ped de yetmedi.herkeste değişiyordur belki.

Muhakkak öyledir canım.
Sen tecrübelisin. Neler yaşayacağını biliyorsun.
Bizler koyun gibi gidip başımıza gelecekleri bekleyeceğiz :)
Hayırla,sağlıkla kucağımıza alalım da yavruları gerisi çorap söküğü gibi gelir herhalde :)

Arkadaşlar bol bol bebek kıyafetlerinden konuşmuşsunuz :) ben de tecrübeli olarak bi kaç bişey söylemek istedim. Bizim 2 adet güzel hastane çıkışı takımımız vardı birini anneanne birini babaanne almıştı, onun dışındada 2 adet tulumu vardı kızımın eşimle ben almıştık. hastane çıkışlarında zaten en az 2 takım oluyo.tabi alttan çıtçıtlı atlet de almıştık. yıkayıp yıkayıp giydirdim, ben hastanede bebekleri üstünkörü temizlediklerini bilmiyodum, o yüzden iyi hastane çıkışlarından koymuştum çantaya, ama problem değil zaten sonra yıkıyosun çıkıyo, bi daha giydirebiliyosun. bizimki bembeyazdı zaten, leke olsada beyazda çıkarmak daha kolay :) zaten en fazla 3 ay giyiyolar, sonra büyüyolar, bu sefer gelen hediyelere bakmaya başlıyosunuz :) daha önce de söylemiştim kızım 15 aylık oldu, bu zamana kadar da çok az kıyafet aldık çünkü hediyeler de baya idare ediyo, şimdi mümkün olduğunca az para harcayın, asıl daha büyüdükçe lazım olucak o paracıklar :) ama mümkünse %100 pamuk olmasına dikkat edin aldıklarınızın, kısacası az alın ama öz alın :)
Ayrıca ben normal doğum yapmıştım, pedlerin gece olanları idare etmişti beni, yanlış hatırlamıyosam 2 hafta filan sürmüştü kanamam.Hastanede altıma o muşambalı gibi dörtgen hasta altlarından koymuşlardı, ayrıca ped gibi bişey de veriolardı lazım oldukça, ama evde normal pedle devam etmiştim. Bu arada mümkünse hastane için kendinize gecelik alın, pijamanın altını giy çıkar zor olur, çünkü normal doğumda doktor ya da hemşireler gelip kontrol ediyolar sürekli.

RNA TASARIM

Son düzenleme:

güle güle kullan canım

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı dışardaydık
sabah erkenden dr.a gidicez onu sölemek için girdim bize dua edin lütfen yi şeyler duyalım inş.
hepinizi öptük canlar iyi geceleerrr

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı dışardaydık
sabah erkenden dr.a gidicez onu sölemek için girdim bize dua edin lütfen yi şeyler duyalım inş.
hepinizi öptük canlar iyi geceleerrr

inş herşey yolunda gider cnm ve minik melek dahada iyidir

günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.. dün oğluşumla çok yorulduk temizlik yapmaktan.. sırt ve bel ağrısı mahvetti.. bi de bel fıtığı yüzünden bacak uyuşması.. berbat.. bugün de yemeğe misafir gelecek.. artık son misafir.. daha da kabul edemem dayanamıyoruz yorgunluğa...

Günaydınlaar

dün eminim cok kişinin yorucu gecmiştir seninde oldugu gbi ve bendeeeee
bu sabah zor kalktım işe geldim halbuki ben senin gibi iş de yapmadım gezmekten hepsiii yegenlerimi 23 nisan şenliklerine götürdük ablamla...

şimdiden bel fıtıgın mı var ? genelde dogumda cıkıyormuş ama Allah kolaylık versin.. bide evde öyle dururken daha cok agrıyor insanın beli , yürürken o kadar değil...

yok canım misafir valla zor egil kalk servis yap ölüyo insan
inşallah yardımcı olcak biri vardır sana...

Canım günaydın Nasılsın?
Gecmişimi Okuyorsun. bende bakıcam şimdi
kimbilir neler paylaşılmıştır ne ciciler:))))

günaydın kızlar.....
ya kızlar benim gece uykularım resmen yalan oldu sizde durumnasıl yatıyorum 2 ye kadar oğlum vuruyor uyutmuyor hiç sabah işe sürünerek geliyorum. birde sola yatıyorum bi uyanıryorum sağdayım yada sırt üstü yatmışım sonra vicdan azabı çekiyorum oğluma zarar verdim mi dye offff sizce bişey olur mu ?

kızlar dikkat edin ya ne temizliği yormayın lütfen kendinizi bakın erkenden çıkacak çocuklar size kızıp bu annem bana rahat vermiyor diye Allah korusun :) bende hiperaktifim resmen doktor uyardı artık haraketlerine dikkat et diye aman diyeyim dikkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…