2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım günaydın Nasılsın?
Gecmişimi Okuyorsun. bende bakıcam şimdi
kimbilir neler paylaşılmıştır ne ciciler:))))

günaydın canımm iyiyim çok şükür..

haftasonu çok yorucu geçti düğünler vardı akşam yataga nasıl yattgımı bilmiyorum
evet geçmişe baktım biraz ama mümkün değil bitirmek yarıda bıraktım

sen nasılsın canım?ne yaptın oda takımına filan karar verdinmi? daha lıncak çok şey var bazen böyle ruhum daralıyo ya

günaydın canım..bende uykuda çok problem yaşıyorum..yan yatınca benimde oğlum hemen azmaya başlıyor...birde baya ağrım oluyo benim ya tutuldugumdan olabilir belkide :S

bende bazen uyanınca sırt üstü oluyorum canım üzülme senin bilerek yaptıgın birşey değilki sonuçta.

Ayni durum bendede varcnm sola yatiyorum rahat edemiyorum saga yatiyorum daha rahatim sanki gece cok donuyorum oglum tekmeliyo acaba rahatsizmi oluyo diye korkuyorum dr sorucm bu hafta cunku tum gece solda yatamiyorum

Ayni durum bendede varcnm sola yatiyorum rahat edemiyorum saga yatiyorum daha rahatim sanki gece cok donuyorum oglum tekmeliyo acaba rahatsizmi oluyo diye korkuyorum dr sorucm bu hafta cunku tum gece solda yatamiyorum

evet ya bi sor canım benim cumartesiydi kontrolum unuttum sormayı

Gunaydin kizlar.uc gun tatilin ardindan pazartesi sendromu cok agir oluyor.bu gun 25+5 im.28 haftaya girince kac aylik olacam ben.kafam hep karisiyor bu hesaplarda

günaydın cnm bende gece çok uyanıp uyanıyorum.hep aynı yöne uyuyamıyorum.uykusuzum.sabaha karsı sag tarafımda uyanıyorum.az kaldı doğuma.bir tanıdık kışın doğum yapmıştı bebegi 5 aylık diş çıkartıyormuş.hiç uyumadığını söylüyor.çocuğu hep aglayıp ateşleniyormuş dişten.dra götürmüş.ilaçla bile sakinleşmemiş.keşke diyor karnımda olsaydı falan diyor şimdi daha zor diyor.

Gunaydin kizlar.uc gun tatilin ardindan pazartesi sendromu cok agir oluyor.bu gun 25+5 im.28 haftaya girince kac aylik olacam ben.kafam hep karisiyor bu hesaplarda

canım sen 28 . haftaya girince 7 aylık olyorsun. 28 bitip 29'un ilk günü 7. aynını tamamlamış 8. aydan ilk günü almış oluyorsun. mesela ben şimdi 30. haftadayım 7. ayım bitti 8. ayın 2. haftasındayım ama 8 değilim daha dolmadı 8 anlatabildim mi :)

kızlar ben geçen hafta sormuştum doktora. benim bebeğim de sol tarafımda kafası falan genelde solda üstte. soluma yatınca da çok tekmeliyor uyutmuyor. bunu sordum soluma yatsam bebeğe zararı oluyo mudur dedim hayır dedi. ama çok tekmeliyo falan diyince o zaman sağına yat, uyanınca sola dönersin değiştirerek yatabilirsin dedi. yeter ki sırt üstü yatma dedi.

evet canım o konuda haklısın karnımızda daha kolay benimde arkadaş yeni doğum yaptı 2 hafta oldu hayatım kabusa döndü diyor :) ama sağa yatıncada vicdan azabı çekiyorum

ben bi uyanıyorum hep sırt üstü yada sağda offf

Günaydın herkese cumartesiden beri gireemdim iş başı yaptım hemencecik okuyorum geçen sayfaları.Artık benim yeni yeni sabah kalkmalarım zorlandı bide dün sağ tarafıma yatmışım.gece bi kalktım sol böbrek tarafım sırtım nasıl ağrımış ağrısından ağlıcaktım hemen sola yattım 10 dakika sonra geçti dediğişk değişik şeyler yaşyoruz :) sağa sağlim doğsada yavrucaklar kurtulsak diyorum ama doğduktan sonra size tavsiyem kucağa sakın alıştırmayın benim yiğenim 5 aylık oldu tosun gibi çingene beşiksiz kesinlikle yatmıyo nasıl alıştı kucağa bilmiyorum gerçi her çocuk farklı ama bi şekilde kolay yolu sevdi bebişimiz başka türlüde yatmıyo ..hepimize allah kolaylık versinnnn :))

bu, bebekten sonra hayatım kabusa döndü vs diyenlere sinir oluyorum tabiki hayatımız çok değişecek bunu kabul ederek seve seve çocuk yapmadık mı zaten? zordur eminim çok zorlandığımız yorulduğumuz zamanlar tabiki olacak ama buna kendimizi önceden hazırlarsak o kadar zor olmaz diye düşünüyorum. bebek doğar doğmaz herşeyin mükemmel olacağını düşünen yoktur eminim. bana da herkes sürekli diyor bunlar iyi günlerin vs. çok sinirleniyorum. benim bir arkadaşım var ikizlerine yalnız bakıyor biri de üçüzlerine. bir tane bebeğe bakmak onların yanında hiçbişey bence.

Anladim canim.su anda 6,5 ayligim o zaman ben.bi turlu aklimda tutamiyom hesabi. cok tenkyüü

Bende soluma yatınca kalbim sıkışıyor birde omzum uyuşuyo ama sırt üstü ve sağda daha rahat ediyorum.Solda yatınca nefes nefese kalıyorum valla.

Kızlar birde benim kasıklarım acayip ağrıyor sanki idrarımı tutuyor gibi sancı var. sizde nasıl durumlar...

walla haklısın canım benimde tanıdığımızn üçüzleri var kız hem onlara baktı hem öss çalıştı kazandı okudu ve öğretmen oldu düşün yani çocukları bi görsen disiplin abidesi zaten onu örnek alıyorum yetiştirmede :)

zor tabi bebeğe bakmak. ama kabus gibi olsa korkunç olsa kimse 2.yi yapmaz dimi
bazı şeyleri öngörebilmek lazım.
benim en büyük korkum hastalanması. o insanı psikolojik olarakta çok yıpratır. gerisi bir şekilde halloluyor zaten. biz nasıl büyüdüysek onlarda büyücek

maşallah ona helal olsun yaaa

Canım bişilerin etkisinde kalmışın ama kanda görmüşün kan rüyayı bozar derler hayır olsun inşşş

hasimed Canım duanı okudum allah kabul etsin inşş

Günaydınlar herkesi güzel bir hafat diliyorum kızlar çok yorgunum bugün nedense artık işe gelmek eziyet oluyor bana Allahım bütün çalışanların yardımcısı olsunnn çok zor gerçekten Bu arada biliyorsunuz dumartesi düşmüştüm allaha şükür iyiyim ne ağrım nede akıntım felan oldu kızımda gayet iyi kıpır kıpır allahıma şükür Misafirlerimide yolladım çok şükür bakalım tekrar ne zaman gelecek benim kaynana kızıma aldıklarınıda getirecekmiş ondan sonra hep burda allahım bana sabır versin artıkın

canım artık dikkat etmek lazım sürekliyse bi doktoruna görün hemen ama üşütmüşte olabilirsin benimde ağrıyor ama geçiyor sürekli değil

Bu hafta siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Güne iyi başlayın,Üzgün olmayın
Nefret etmeyin,Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
Ne Olursa Olsun Gülmeyi Unutmayın..
Günaydın annişler ve kuzucukları.....

bugünün benim için ayrı bi önemi var.Bugün benim doğum günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…