Canım günaydın Nasılsın?
Gecmişimi Okuyorsun. bende bakıcam şimdi
kimbilir neler paylaşılmıştır ne ciciler:))))
günaydın kızlar.....
ya kızlar benim gece uykularım resmen yalan oldu sizde durumnasılyatıyorum 2 ye kadar oğlum vuruyor uyutmuyor hiç sabah işe sürünerek geliyorum. birde sola yatıyorum bi uyanıryorum sağdayım yada sırt üstü yatmışım sonra vicdan azabı çekiyorum oğluma zarar verdim mi dye offff sizce bişey olur mu ?
günaydın kızlar.....
ya kızlar benim gece uykularım resmen yalan oldu sizde durumnasılyatıyorum 2 ye kadar oğlum vuruyor uyutmuyor hiç sabah işe sürünerek geliyorum. birde sola yatıyorum bi uyanıryorum sağdayım yada sırt üstü yatmışım sonra vicdan azabı çekiyorum oğluma zarar verdim mi dye offff sizce bişey olur mu ?
Ayni durum bendede varcnm sola yatiyorum rahat edemiyorum saga yatiyorum daha rahatim sanki gece cok donuyorum oglum tekmeliyo acaba rahatsizmi oluyo diye korkuyorum dr sorucm bu hafta cunku tum gece solda yatamiyorum
günaydın kızlar.....
Gunaydin kizlar.uc gun tatilin ardindan pazartesi sendromu cok agir oluyor.bu gun 25+5 im.28 haftaya girince kac aylik olacam ben.kafam hep karisiyor bu hesaplarda
günaydın cnm bende gece çok uyanıp uyanıyorum.hep aynı yöne uyuyamıyorum.uykusuzum.sabaha karsı sag tarafımda uyanıyorum.az kaldı doğuma.bir tanıdık kışın doğum yapmıştı bebegi 5 aylık diş çıkartıyormuş.hiç uyumadığını söylüyor.çocuğu hep aglayıp ateşleniyormuş dişten.dra götürmüş.ilaçla bile sakinleşmemiş.keşke diyor karnımda olsaydı falan diyor şimdi daha zor diyor.
kızlar ben geçen hafta sormuştum doktora. benim bebeğim de sol tarafımda kafası falan genelde solda üstte. soluma yatınca da çok tekmeliyor uyutmuyor. bunu sordum soluma yatsam bebeğe zararı oluyo mudur dedim hayır dedi. ama çok tekmeliyo falan diyince o zaman sağına yat, uyanınca sola dönersin değiştirerek yatabilirsin dedi. yeter ki sırt üstü yatma dedi.
canım sen 28 . haftaya girince 7 aylık olyorsun. 28 bitip 29'un ilk günü 7. aynını tamamlamış 8. aydan ilk günü almış oluyorsun. mesela ben şimdi 30. haftadayım 7. ayım bitti 8. ayın 2. haftasındayım ama 8 değilim daha dolmadı 8 anlatabildim mi :)
günaydın kızlar.....
bu, bebekten sonra hayatım kabusa döndü vs diyenlere sinir oluyorum tabiki hayatımız çok değişecek bunu kabul ederek seve seve çocuk yapmadık mı zaten? zordur eminim çok zorlandığımız yorulduğumuz zamanlar tabiki olacak ama buna kendimizi önceden hazırlarsak o kadar zor olmaz diye düşünüyorum. bebek doğar doğmaz herşeyin mükemmel olacağını düşünen yoktur eminim. bana da herkes sürekli diyor bunlar iyi günlerin vs. çok sinirleniyorum. benim bir arkadaşım var ikizlerine yalnız bakıyor biri de üçüzlerine. bir tane bebeğe bakmak onların yanında hiçbişey bence.
zor tabi bebeğe bakmak. ama kabus gibi olsa korkunç olsa kimse 2.yi yapmaz dimibu, bebekten sonra hayatım kabusa döndü vs diyenlere sinir oluyorum tabiki hayatımız çok değişecek bunu kabul ederek seve seve çocuk yapmadık mı zaten? zordur eminim çok zorlandığımız yorulduğumuz zamanlar tabiki olacak ama buna kendimizi önceden hazırlarsak o kadar zor olmaz diye düşünüyorum. bebek doğar doğmaz herşeyin mükemmel olacağını düşünen yoktur eminim. bana da herkes sürekli diyor bunlar iyi günlerin vs. çok sinirleniyorum. benim bir arkadaşım var ikizlerine yalnız bakıyor biri de üçüzlerine. bir tane bebeğe bakmak onların yanında hiçbişey bence.
walla haklısın canım benimde tanıdığımızn üçüzleri var kız hem onlara baktı hem öss çalıştı kazandı okudu ve öğretmen oldu düşün yani çocukları bi görsen disiplin abidesi zaten onu örnek alıyorum yetiştirmede :)
Kızlar ya ben gece rüyamda kötü bir şey gördüm allahım hayra yorsun sizede anlatayım baya garip bir rüyaydı..
beni hastaneye kaldırıyorlar sancım geliyor ama daha çok var diyolar neyse hastanede suni sancı verildiğini görüyorum ağrı çekiyorum neyse yanımda 6-7 yaşlarında bi kız çocuğuda yatıyo oda hamileymiş ve doğuma gelmiş benim gibi , kendimi unutmuş onu soruyorum devamlı daha çok küçük o yaştaki biri nasıl hamile kalabilir ya diyorum..sonra bende sarı kum akıyo ama nasıl biliyomusunuz sular seller gibi..suyumun gelmesi gerekirken kum geliyor sonrdan kumla beraber kan görüyorum herkesler panik yapıyo bu kan iyi olmadı bi sorun var galiba diyip doktora hbr veriyolar..uyandığımda çok korkmuştum dedimya bi anlam veremedim ama garipti allaha emanet yavrularımız...
Bende soluma yatınca kalbim sıkışıyor birde omzum uyuşuyo ama sırt üstü ve sağda daha rahat ediyorum.Solda yatınca nefes nefese kalıyorum valla.
Kızlar birde benim kasıklarım acayip ağrıyor sanki idrarımı tutuyor gibi sancı var. sizde nasıl durumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?