2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

:)) bende aynı sekilde valla nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum gece wc ye kalkıyorum ama gözler kapalı halde ay nasıl zor geliyoorrr

Oda takımına karar verdim :))) Marin e karar verdim
diğer cok soluk gibi geldi renkleri bu daha canlı 2. cocukda Artık Allah Kerim

Bizde badana boya işleri yapılacak onları eşim yapıcak bekliyorum suanda zaten bizimkide 15 -20 gün içinde gelicek acele etmiyoruz yavaş yavaşşş..
Tavan için gökyüzü duvar kâğıdı baktım belki onuda alırım bakayım daha krar vermedik..
ben nedense alıcak şey bulamıyorum :26:

bir tek bebek bakım çantası alıcaz onuda kv le alıcaz .. suanda bu kadar...

Ah canım sola yatınca tekme tekme üstüne hakketen resmen ayakları kasıklarımın orda:))) saga yatıyorum bende bi sag bi sol :))) napalım böyle gecicekkk

gerçekten gece uykularım benimde 1 aydır tekliyo hep uyanıyorum
sözde cok uykum var uyanınca bişey kalmıyoo dön dur sonra...

bişey olmaz canım ne olcak bebeklerimize onlar içerde rahat

iyiki doğduunnn şekerimmm

işe gelmek mi dedi biri
gözlerimi açamadım ben halaaa
bugün nasıl çalışıcam nasıl biticek çook merak ediyorum.

Bu arada Allah yardımcın olsun canım kv geliyormuş

eşin ve bebişinle sağlıklı kocaman yıllar o zaman :)

doğum günün kutlu kutlu olsun bebişinle eşinle sevdiklerinel daha nice nice yılların olsun inşallahhh

HAYURLI SABAHALR HAYIRLI HAFTALAR INSALLAHHŞAFAGIMIZA BAKTIK BUGUN MEMLEKETIMIZ YOZGAT'TAYIZ INSALLAH 66 COK SUKURHER GNUMUZE DUN COK GUSELDI ARK.BEBEGI DAHA HANUZ 38 HAFTALIK (33 HAFTALIK DOGDU)kucucuk duu hep uyuyor emzırmek ıcın zor uyandırıyor annesııı şimdide kahvaltımı yaptım an komsum kızına bana bıraktı 7 aylık orumcek arabsında ama acayıp hareketlı bız bızım olunca ne yapacagız bılmıyorum kızlarrr:18: cok hareketlılerr ve herseye sadıryorlarrrr bulasık makınesıne bulasık dızmeme bıle ızın vermediii:26:hemen ne buldusa kemırmek ıstıyorr ALLAH ım sen bıze bol sabır ıhsan eyle ınslalhhhhhhhh

inşl.kendı bebegımızde tecrube ve sabır yanında olurda gusel anne babalar oluruzzzzzzzzz

gecmıse bakmaya gıdıyorum ben kac dk--st surer seee

bu arada ark..15 kg geckın almstı ve daha 33 haftalkıken noraml dogumu olduu ve suan kg den eser yokkkkkkkkkkkkkkk ona gore ınsl kg lerı takmayınız pless

E canım bende yatıyorum ama sürekli dönüyoruz yani uzun süre yatmıyosun ki hem sen de insansın bu kadar pimpiriklenme drlar esas aynı pozisyonda yatmayın sürekli değiştrn diyo kan akımı için e sırt üstü de yatcan tabi dr muayenesinde yatıos ya :))

abowwwwwwwwww iyiki dogdun canım seneyekı yasında hazırlıklarını yapama emıı bebegınn o kaaa hareketlı olsunda babanız hazır alsın herseyınızıı
benımde ayın 5.de ınsallahhhhhhhhhhhhh

Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları.. Haftanızın keyifli huzurlu sağlıklı geçmesi dileğiyle..

Doğum günün kutlu olsun canım, eşinle ve meleğinle nice nice sağlıklı huzurlu senelere inşallah..

çok haklısın valla tatlım 9 ay boyunca tasırızda bakarızda bebgmız o bızım yha bde tek yanı ıkız fln olsaydı allahm onn sabrını verr

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllara bebişin ve eşinle inşşşş

işe gelmek mi dedi biri
gözlerimi açamadım ben halaaa
bugün nasıl çalışıcam nasıl biticek çook merak ediyorum.

Bu arada Allah yardımcın olsun canım kv geliyormuş

Ah bende bilmiyom nasıl bitecek bugünnn
Sorma hiç hatırlatma geliyor hanım efendi bide bana soruyo kal ağırlaştım ben iş felan göremem dersen kalayım diyom bende dedim sen nasıl planladıysan öyle yap ben iyiyim daha allaha şükür kendi işimi kendim görüyorum dedim yaniii kal desem kalacakk aman erkenden ne işi varr haziranda felan gelse bari mayıs sonu allah izin verirse işten ayrılacam azıcık evimin sefasını sürem yatem yuvarlenem yawww dimi ama nerdee eşime kalsa gitmesin anasııı

Dün farkettim bende sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum o zaman sağıma yatıncada kızım çok tepikliyo soluma dönüyom hemen ama her sağımdan soluma dönerken uyanıyorum hatta bir ara saat 1,30da telefon çalmış sesini duyuyorum ama gözümü açtığımda başucumda fırfırlı bebek beşiği vardı noluyo ya dedim uyandım sonra çok ilğinç geldi nedense :44::44::44::44::44: artık uyuyamıyacağız bu gidişle zaten basketbol topu yutmuş gibiyimm :18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..

Eklentiler

• $DSCI0214.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSCI0213.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSCI0212.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCI0211.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSCI0210.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $DSCI0209.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCI0206.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSCI0205.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 49
çok haklısın valla tatlım 9 ay boyunca tasırızda bakarızda bebgmız o bızım yha bde tek yanı ıkız fln olsaydı allahm onn sabrını verr

Keşke olsaydı ikiz ben çok istedim ikiz olsun ama nasip böyleymiş allahın hikmeti ayrıca bende çok kızıyorum nedemek o ya çocuk istemesini biliyorlar iş taşımasına gelince şikayet ediyorlar bunlar en tatlı yorgunluk sıkıntı bence 9 ay taşıyon sonra o doğunca yeniden doğmuş gibi oluyon (diyenler var yani)
allahın bizede yaşatsın o güzel anı inşşş

inşşş. o gunlerı gormeyı nasıp etsın allahm bze. bnde cok ıstedım bızde ıkız de cok var ama olmadı 2. cocugum ıkız olursa sasırmam :)))

Canım çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın inşş benim kızımın küvetide seninkinin aynı sadece kenarlarındaki lacivert olanlar sarı birde içindeki süsleri yok

Tünaydın.... hayırlı haftalar herkese..
Nasılsınız bakalım minişler nasıl..??
yine sayfalar almış başını gitmiş arada telefondan girdim okudum ama tel.de zor oluyor.. laptopumuzu babamız yanında götürdü bir iki gün o yüzden giremedik.. yarında kısmetse annemlere gidicem 1 hafta ordada kardeşimden otlanırım ama sık giremem en azından takip ederim

teşekkür ederim kuzumm

eşin ve bebişinle sağlıklı kocaman yıllar o zaman :)

aminnnn inşallah canım benim teşekkür ederim

doğum günün kutlu kutlu olsun bebişinle eşinle sevdiklerinel daha nice nice yılların olsun inşallahhh

çok ama çok teşekkür ederim canım inşallah.
abowwwwwwwwww iyiki dogdun canım seneyekı yasında hazırlıklarını yapama emıı bebegınn o kaaa hareketlı olsunda babanız hazır alsın herseyınızıı
benımde ayın 5.de ınsallahhhhhhhhhhhhh

teşekkür ederim bitanem.inşallah alsın tabiii:))))) demekki ikimizde aynı burçtanız desene.

sağol canım benim.inşallahhhh aminnnnn

teşekkür ederim kuzum.inşallah hepberaber sağlıklı mutlu huzur dolu yarınlarımız olur.

Yemeğimizi yedik kızımla azcık kestireceğiz.Öpüldünüz tyeyzeleri
canım dıkat et aksam namazına 45 dk kalacaksa uyuma kerahet vaktıdır ve hıc saglıklı dgeıldır aklında bulunsun ılerde ebebcıklerımızıe o st uyutmamız enn ıyısınn (aklımda ıken solemk ıstedımde:)

canım hepsı cok gusel ve herek yok bence artık almana cunkum hedıye fılan da derkenn gıydırmeye vakıt bıle kalmazmıs ben artık almıcamm alt ust takım alcamm o kaa baskada yok

teşekkürler... bana normalde bile ped kâfi gelmiyordu... doğum sonrası çok daha zor... 9 ayın birikimi boşalıcak bi şekilde...
ben ılk zmanalr hasta bezı var gorumcemden kalann (6 aylık oldu paşamız)ondan geldı onu sonrasındada ped olucak haylrısı ıle ınsll normal dogumda bayagı pıs kan gıdıyormus cunkummm

sezeyanda pek olmuyormus ee adı ustunde sezeryan---norml---

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı dışardaydık
sabah erkenden dr.a gidicez onu sölemek için girdim bize dua edin lütfen yi şeyler duyalım inş.
hepinizi öptük canlar iyi geceleerrr
haydı hayırlı haberlele gel ınsll cnm

rtık bend ekaldıramıyorum gnluk ıs yemek vs ancak sonrada aksam 10 gıbı uyku basıyorkıı amannnnnnnnnnn
geçen sene ramazanda hıc bos deıldım cok sukur ma eısme dıyorum bu ramazanda cucugummle ben alamam sanırım dıyorummm

sırt ustu yatmak beebgı gerip senınde organlarına zarar verırmıs yanına yastık koy ben ole yapıyorum bacak arama koyuyorum öle olunca ne saga nede sırt ustune gecıs yapabılıyorummm
Gunaydin kizlar.uc gun tatilin ardindan pazartesi sendromu cok agir oluyor.bu gun 25+5 im.28 haftaya girince kac aylik olacam ben.kafam hep karisiyor bu hesaplarda
canım nette var ve 29-33 haftaları arası 8.aylık oluyor her ay genelıı 5 hafta soruyormus gebelıkdeee sen suan 7.ıcındsın ınsll

aynen katılıyorumm canım benımmmmmm

cok guseller canım yaaaaaaaaa gule guel kullanın ınsll

tuana zehra nasılolsun canım benımmm ??:44::44:

bende dun arabaya bınerkene ayagımı burktum ılk dk cok acıdı ama sımdık eserı yokkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…