günaydın canımm iyiyim çok şükür..
haftasonu çok yorucu geçti düğünler vardı akşam yataga nasıl yattgımı bilmiyorum
evet geçmişe baktım biraz ama mümkün değil bitirmek yarıda bıraktım
sen nasılsın canım?ne yaptın oda takımına filan karar verdinmi? daha lıncak çok şey var bazen böyle ruhum daralıyo ya
günaydın canım..bende uykuda çok problem yaşıyorum..yan yatınca benimde oğlum hemen azmaya başlıyor...birde baya ağrım oluyo benim ya tutuldugumdan olabilir belkide :S
bende bazen uyanınca sırt üstü oluyorum canım üzülme senin bilerek yaptıgın birşey değilki sonuçta.
kızlar ben geçen hafta sormuştum doktora. benim bebeğim de sol tarafımda kafası falan genelde solda üstte. soluma yatınca da çok tekmeliyor uyutmuyor. bunu sordum soluma yatsam bebeğe zararı oluyo mudur dedim hayır dedi. ama çok tekmeliyo falan diyince o zaman sağına yat, uyanınca sola dönersin değiştirerek yatabilirsin dedi. yeter ki sırt üstü yatma dedi.
günaydın kızlar.....
ya kızlar benim gece uykularım resmen yalan oldu sizde durumnasılyatıyorum 2 ye kadar oğlum vuruyor uyutmuyor hiç sabah işe sürünerek geliyorum. birde sola yatıyorum bi uyanıryorum sağdayım yada sırt üstü yatmışım sonra vicdan azabı çekiyorum oğluma zarar verdim mi dye offff sizce bişey olur mu ?
iyiki doğduunnn şekerimmmBu hafta siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Güne iyi başlayın,Üzgün olmayın
Nefret etmeyin,Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
Ne Olursa Olsun Gülmeyi Unutmayın..
Günaydın annişler ve kuzucukları.....
bugünün benim için ayrı bi önemi var.Bugün benim doğum günüm
işe gelmek mi dedi biriCanım bişilerin etkisinde kalmışın ama kanda görmüşün kan rüyayı bozar derler hayır olsun inşşş
hasimed Canım duanı okudum allah kabul etsin inşş
Günaydınlar herkesi güzel bir hafat diliyorum kızlar çok yorgunum bugün nedense artık işe gelmek eziyet oluyor banaAllahım bütün çalışanların yardımcısı olsunnn çok zor gerçekten Bu arada biliyorsunuz dumartesi düşmüştüm allaha şükür iyiyim ne ağrım nede akıntım felan oldu kızımda gayet iyi kıpır kıpır allahıma şükür Misafirlerimide yolladım çok şükür bakalım tekrar ne zaman gelecek benim kaynana kızıma aldıklarınıda getirecekmiş ondan sonra hep burda allahım bana sabır versin artıkın
Bu hafta siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
Diliyorum ki;
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
günaydın kızlar.....
ya kızlar benim gece uykularım resmen yalan oldu sizde durumnasılyatıyorum 2 ye kadar oğlum vuruyor uyutmuyor hiç sabah işe sürünerek geliyorum. birde sola yatıyorum bi uyanıryorum sağdayım yada sırt üstü yatmışım sonra vicdan azabı çekiyorum oğluma zarar verdim mi dye offff sizce bişey olur mu ?
Diliyorum ki;
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
Diliyorum ki;
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
bu, bebekten sonra hayatım kabusa döndü vs diyenlere sinir oluyorum tabiki hayatımız çok değişecek bunu kabul ederek seve seve çocuk yapmadık mı zaten? zordur eminim çok zorlandığımız yorulduğumuz zamanlar tabiki olacak ama buna kendimizi önceden hazırlarsak o kadar zor olmaz diye düşünüyorum. bebek doğar doğmaz herşeyin mükemmel olacağını düşünen yoktur eminim. bana da herkes sürekli diyor bunlar iyi günlerin vs. çok sinirleniyorum. benim bir arkadaşım var ikizlerine yalnız bakıyor biri de üçüzlerine. bir tane bebeğe bakmak onların yanında hiçbişey bence.
Diliyorum ki;
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
işe gelmek mi dedi biri
gözlerimi açamadım ben halaaa
bugün nasıl çalışıcam nasıl biticek çook merak ediyorum.
Bu arada Allah yardımcın olsun canım kv geliyormuş
E canım bende yatıyorum ama sürekli dönüyoruz yani uzun süre yatmıyosun ki hem sen de insansın bu kadar pimpiriklenme drlar esas aynı pozisyonda yatmayın sürekli değiştrn diyo kan akımı için e sırt üstü de yatcan tabi dr muayenesinde yatıos ya :))
çok haklısın valla tatlım 9 ay boyunca tasırızda bakarızda bebgmız o bızım yha bde tek yanı ıkız fln olsaydı allahm onn sabrını verr
Keşke olsaydı ikiz ben çok istedim ikiz olsun ama nasip böyleymiş allahın hikmeti ayrıca bende çok kızıyorum nedemek o ya çocuk istemesini biliyorlar iş taşımasına gelince şikayet ediyorlar bunlar en tatlı yorgunluk sıkıntı bence 9 ay taşıyon sonra o doğunca yeniden doğmuş gibi oluyon (diyenler var yani)
allahın bizede yaşatsın o güzel anı inşşş
Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..
Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..
eşin ve bebişinle sağlıklı kocaman yıllar o zaman :)
doğum günün kutlu kutlu olsun bebişinle eşinle sevdiklerinel daha nice nice yılların olsun inşallahhh
abowwwwwwwwww iyiki dogduncanım seneyekı yasında hazırlıklarını yapama emıı bebegınn o kaaa hareketlı olsunda babanız hazır alsın herseyınızıı
benımde ayın 5.de ınsallahhhhhhhhhhhhh
Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Haftanızın keyifli huzurlu sağlıklı geçmesi dileğiyle..
Doğum günün kutlu olsun canım, eşinle ve meleğinle nice nice sağlıklı huzurlu senelere inşallah..
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllara bebişin ve eşinle inşşşş
Ah bende bilmiyom nasıl bitecek bugünnn
Sorma hiç hatırlatma geliyor hanım efendi bide bana soruyo kal ağırlaştım ben iş felan göremem dersen kalayım diyom bende dedim sen nasıl planladıysan öyle yap ben iyiyim daha allaha şükür kendi işimi kendim görüyorum dedim yaniii kal desem kalacakk aman erkenden ne işi varr haziranda felan gelse bari mayıs sonu allah izin verirse işten ayrılacam azıcık evimin sefasını sürem yatem yuvarlenem yawww dimi ama nerdee eşime kalsa gitmesin anasııı
Dün farkettim bende sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum o zaman sağıma yatıncada kızım çok tepikliyo soluma dönüyom hemen ama her sağımdan soluma dönerken uyanıyorum hatta bir ara saat 1,30da telefon çalmış sesini duyuyorum ama gözümü açtığımda başucumda fırfırlı bebek beşiği vardı noluyo ya dedim uyandım sonra çok ilğinç geldi nedense :44::44::44::44::44: artık uyuyamıyacağız bu gidişle zaten basketbol topu yutmuş gibiyimm :18::18::18::18::18::18:
canım dıkat et aksam namazına 45 dk kalacaksa uyuma kerahet vaktıdır ve hıc saglıklı dgeıldır aklında bulunsun ılerde ebebcıklerımızıe o st uyutmamız enn ıyısınn (aklımda ıken solemk ıstedımde:)Yemeğimizi yedik kızımla azcık kestireceğiz.Öpüldünüz tyeyzeleri
canım hepsı cok gusel ve herek yok bence artık almana cunkum hedıye fılan da derkenn gıydırmeye vakıt bıle kalmazmıs ben artık almıcamm alt ust takım alcamm o kaa baskada yokkızlar ben size şimdi aldıklarımı ekleyeceğim lütfen yardımcı olun ilk 3 ay için sizce benim ne almam lazım başka? kaç ay için olduklarını yazıyorum kıyafetlerin. yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 691232 -- 0-3 ay patikli pantolon
Eki Görüntüle 691234 -- 1-3 ay tulum diğeri 3-6 ay
Eki Görüntüle 691233 -- önlük şapka eldiven
Eki Görüntüle 691236 -- 3-6 ay body pijama takımı
Eki Görüntüle 691235 -- 3-6/6-9 ay body
Eki Görüntüle 691237 -- 2 battaniye (1 tane daha var) 0-3 ay ve 1 yaş elbise
Eki Görüntüle 691229 -- yenidoğan için çıtçıtlı body
Eki Görüntüle 691230 -- 2 tane iç diğerleri dış yenidoğan boy zıbın
Eki Görüntüle 691231 -- 6 ay sonrası pijama
Eki Görüntüle 691238 -- 1 yaş çıtçıtlı body
neyden ne kadar alayım kızlar sizce çokkkkkkkk kararsızım kafam bir dünya oldu vallahi
en alttaki lcwden hamile bluzu
ben ılk zmanalr hasta bezı var gorumcemden kalann (6 aylık oldu paşamız)ondan geldı onu sonrasındada ped olucak haylrısı ıle ınsll normal dogumda bayagı pıs kan gıdıyormus cunkummmteşekkürler... bana normalde bile ped kâfi gelmiyordu... doğum sonrası çok daha zor... 9 ayın birikimi boşalıcak bi şekilde...
sezeyanda pek olmuyormus ee adı ustunde sezeryan---norml---Ablam 2 kez yengem 1 kez Sezeryan oldu.doktorları mı temizledi iyice bilmiyorum kanamaları hemen hemen 10 gün ve çok çok az sürmüş .
Gece pedleri yetmiş yani.
Normal doğumu bilemem ama.
Alt açmayı da hastanede kullandılar sadece yatak koruyucu olarak evde kullanmadılar.
haydı hayırlı haberlele gel ınsll cnmkızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı dışardaydık
sabah erkenden dr.a gidicez onu sölemek için girdim bize dua edin lütfen yi şeyler duyalım inş.
hepinizi öptük canlar iyi geceleerrr
rtık bend ekaldıramıyorum gnluk ıs yemek vs ancak sonrada aksam 10 gıbı uyku basıyorkıı amannnnnnnnnnngünaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.. dün oğluşumla çok yorulduk temizlik yapmaktan.. sırt ve bel ağrısı mahvetti.. bi de bel fıtığı yüzünden bacak uyuşması.. berbat.. bugün de yemeğe misafir gelecek.. artık son misafir.. daha da kabul edemem dayanamıyoruz yorgunluğa...
sırt ustu yatmak beebgı gerip senınde organlarına zarar verırmıs yanına yastık koy ben ole yapıyorum bacak arama koyuyorum öle olunca ne saga nede sırt ustune gecıs yapabılıyorummmgünaydın kızlar.....
canım nette var ve 29-33 haftaları arası 8.aylık oluyor her ay genelıı 5 hafta soruyormus gebelıkdeee sen suan 7.ıcındsın ınsllGunaydin kizlar.uc gun tatilin ardindan pazartesi sendromu cok agir oluyor.bu gun 25+5 im.28 haftaya girince kac aylik olacam ben.kafam hep karisiyor bu hesaplarda
aynen katılıyorumm canım benımmmmmmbu, bebekten sonra hayatım kabusa döndü vs diyenlere sinir oluyorum tabiki hayatımız çok değişecek bunu kabul ederek seve seve çocuk yapmadık mı zaten? zordur eminim çok zorlandığımız yorulduğumuz zamanlar tabiki olacak ama buna kendimizi önceden hazırlarsak o kadar zor olmaz diye düşünüyorum. bebek doğar doğmaz herşeyin mükemmel olacağını düşünen yoktur eminim. bana da herkes sürekli diyor bunlar iyi günlerin vs. çok sinirleniyorum. benim bir arkadaşım var ikizlerine yalnız bakıyor biri de üçüzlerine. bir tane bebeğe bakmak onların yanında hiçbişey bence.
cok guseller canım yaaaaaaaaa gule guel kullanın ınsllKızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?