2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet ınsallah ve cücülerimizde aynı burc dan olucakk hehehe

Kızlar herkese merhabaaaaa
haırlı haftalar
ben sık sık giremiyorum onun için iyi takip edemiyorum olan biteni
bizde cumartesi günü oğluşuma ciciler aldık
dünde kıyafetlerini yıkadım bugün onları ütülemeye başlayacağım hayırlısıyla

kendime 1 tane pijama takımı aldım 3 lü takım sabahlıklı (1 yada 2 tane daha alacağım)
oğluşuma biberon , emzik , emzik tutucu , emzik kutusu , saç fırça ve tarak seti , tırnak makası , su termometresi aldım
kapı süsü için tül aldım
hastanede lahusa şerbeti ikram etmek için plastik kadeh aldım (süslenecek)
cupcake standı aldım
minik minik süsler aldım
daha da çok eksiğimiz var...
Başka bi hafta yine çıkıcam alışverişe eksikleri tamamlamak için inşallah

Bunlarda cicişleri ama daha var eksik tabi hastane çıkışı ve 4 takım var yine onlar şehir dışından hediye gelcekler yakında :)

Eklentiler

• $DSCI0221.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCI0222.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSCI0223.webp
    21 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSCI0224.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSCI0228.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCI0236.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSCI0216.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCI0219.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
tatlım herseyı tam gıbı taaaaa 6 aylık ken gıycegnı ble amıssn :))) bız daha yenı baslıoruz almaya

Kızlar dün park yatak baktım şansıma mıdır nedir chicconun park yatağı 450 den 270 e düşmüş sırf teşhir ürünü olduğu için eşim alim istersen diyo baya da inceledim bi hasar yok alsammı sizce cok kaliteli gözüküyo..Bu hafta bir de ateş ölçeri,soğuk nem cihazı,oda termometresi,bebek telsizi,göğüs pompası,pedi vs onları halletcem bakalım alınca yine paylaşırım..Doğum çantamı da en kısa zamanda ayarlamam lazım artık poff ama hiç güzel gecelik pijama göremedim ben ya

tatlım bazen bı cızıkten ble fıatı dusurebılıolar hıc bseyı yoksa kacırma bnce.pjamayı hallettımde gecelık alıcam bnde yha bnde bulamadım poff

bende 2li orta kalite bir hastane çıkışı alacağım ayrıca.. ilk olarak giymesi için

Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..

süper bayıldım :))

bence kesinlikle kaçırma ben de kraft ın park yatağını aldım 295 e geldi diğerlerine göre kumaş kalitesi ve sağlamlığı daha iyi geldi oyüzden kraft tercih ettim..

Canım çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın inşş benim kızımın küvetide seninkinin aynı sadece kenarlarındaki lacivert olanlar sarı birde içindeki süsleri yok

Teşekkür ederim canım amaan süsleri olmasa da olur boşveer zaten 6 ay kullancaklar siz de güle güle kullanın annesi bi fırça tarak setim var süngeri var işte aa tabi güneş kremi alcam daha ve en önemlisi bebek deterjanı tabii çıkıp alsammı acep aklımdan çıkar en azından düşün düşün buarada göbek bakım seti almalı mı şimdi yoksa hemşireler bi marka fln mı önerrler mi kafama göre almasam mı saçmalıyorum dimi artık yani ne kadar farklı olablr ki :)

Çok teşekkür ederim canım diğer cicişlerimzde bi gelse:))Ben geri kalanı son ay alcam suan hayati eksiklerini tamamlamak istiyorum..Gercekten de cok güzeldi park yatak ya umarım kimse almadan alırım,kraftın kangurusunu aldım 100 tl sonra içime oturdu ama bence de kraft sağlam yani ben arabasını da kraft düşünüyorum yada olmadı su chicconun baston pusetlerinden alcam..

bilmem beceremedim işte

Canım eklentiler var aşağıda ona tıkla orda dosya seç var seç masaüstnden daha sonra upl. files de ekliyceklerini seç aşağıdaki dosyaya sürükle ve bitir ayy ne uzun yazdım:)bende toplu cevap yazmayı bilmiyorum biri yardımcı olablr mii Tanrım ne cahilim :))

tatlım bazen bı cızıkten ble fıatı dusurebılıolar hıc bseyı yoksa kacırma bnce.pjamayı hallettımde gecelık alıcam bnde yha bnde bulamadım poff

Yok ya hiçbişeyi yok valla taş ben onda 10 çocuk büyütürüm:))Geceliklerimi kv ben alim dedi bigün cıkalım mağazaları gezelim fln peki dedim bende:))umarım buluruz yaa

Yok ya hiçbişeyi yok valla taş ben onda 10 çocuk büyütürüm:))Geceliklerimi kv ben alim dedi bigün cıkalım mağazaları gezelim fln peki dedim bende:))umarım buluruz yaa

al ozmn bebgnn eksıklernı alırsın ustte kalan parayla :) bulursun tatlım daha cok var ztn doguma

Kızçeler,hayırlı günler,hayırlı haftalarrr
Biz geldik kızımla biraz bel ağrımız var garip bir acı hatta daha henüz bir iş bile yapmadık ama:44::44::44:
Geçer umarım.Dün yoğun bir gün geçirdik..Kızçemin odası,mutfağım için tül perde siparişi vermeye gittik
ama kapalıydı dükkanımızHafta içine kaldı artık.Oradan da modokoya uğrayalım dedik.Annemler
sadrazam beşiklerinden alackalr bize onun için bir bakalım dedik.Beşikleri hep nette görüyordum.SIrf bu tarz
beşikleri satan bir dükkan bulduk.Biraz fazla süslüler ama ben onları sade hale getiririm
Fiyatlar 400-700 arası nakitte indirim yapıyorlar.Katalog aldık ve çıktık.Sonra odası için eşim tuttturdu oda
modellerine bakalım diye.Benim aklım hep ikeadaydı ama neyse.Gezdik hiç birini beğenmedi çok hantal dedi
ve fiyatlar inanılmaz uçuk.3000-6000 arasında fiyatlar var.Beşik 1100 tl dedi ben güldüm içimden.
Bu kadarınA bence gerek yok.Zaten daha sonra kendi zevkine bırakacağımız için odasını o yüzden sade,düz birşey
olmalıydı...Eşime bakıp beni ve kızçemi yorma dedim dopru ikeaya gidelim.Aman ALLah'ım ne kalabalık.Sadece
fikir edinmek için gittik 2 saatte anca karar kıldık...Hafta içi alacağız çünkü o kadar kalabalıktı ki ben yorgunluktan
rahatsızlanırdım herhaldeBrımnes 3 kapaklı beyaz dolap(399 tl),brımnes 3 çekmeceli şifonyer(199 tl).beşiğin
fiyatını hatırlamıyorum 2 kademeli olarak ayarlanabiliyor ve önündeki materyal çıkıp 3 taraflı beşikte olabiliyor.Halısı,çarşafı,oyuncağı
şusu busu derken KIZÇEMİN ODASI İKEADAN olacak oleyyyyyAşkımı da mutlu görünce çok hoşuma gitti.
Biraz da olsa rahatlamıştık sırasıyla yapacaklarımızdan kurtuluyoruz....

Şöyle her iş bitse de koltuğa uzanıp gelmesini beklesem kızçemin
Ama eşim diyor ki son ana kadar sen yapacak birşeyler bulursun...Yapacak çok şeyim var
hepsi ıvır zıvır gibi gözükse de....Allah'ın izniyle yapacağım birer birer.Bu arada L koltuk
bakıyorduk oturma odamız için fiyat araştırması yaptık.Bayağı büyük istiyoruz halen
L koltuk kullanıyoruz ama biraz küçük..Fiyatları 4000den başlıyor sonu yok
Ben eşimden habersiz doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyordum.Meğer o bulmuş bile
canım aşkım....Hem hastane hem de evde güzel çekimler yapacağız kızçemle ALLAH'ımın izniyle

Çok konuştum geçmişe bakıp geliyorum sizleri çok seviyorum kızçelerrrrrrr

Hiç sorma canım aynen bende top yutmuş gibiyim dönerken bütüün çarşafı topluyorum bi güzel :)Ben de hiç uyku yok ilaç saatlerim wc fln derken zaten bilinçli dönüyorum artık sağa sola ben sırtüstü de yatıyorum ve inanmıyorum zararlı olduğuna en azından ciddi bıyutta çünkü öyle olsa drlar sürekli uyarır yani bende bazen nefes alamıyorum o pozisyonda ama bikaç gündr öyle daha rahat ettim inan ve hareketlerini daha cok hissedyrm o şeklde önemli olan bence cok uzun süre öyle durmamak ay bi doğuraydıkkkkkkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…