evet ınsallah ve cücülerimizde aynı burc dan olucakk heheheteşekkür ederim kuzumm
aminnnn inşallah canım benim teşekkür ederim
çok ama çok teşekkür ederim canım inşallah.
teşekkür ederim bitanem.inşallah alsın tabiii:))))) demekki ikimizde aynı burçtanız desene.
sağol canım benim.inşallahhhh aminnnnn
teşekkür ederim kuzum.inşallah hepberaber sağlıklı mutlu huzur dolu yarınlarımız olur.
tatlım herseyı tam gıbı taaaaa 6 aylık ken gıycegnı ble amıssn :))) bız daha yenı baslıoruz almayakızlar ben size şimdi aldıklarımı ekleyeceğim lütfen yardımcı olun ilk 3 ay için sizce benim ne almam lazım başka? kaç ay için olduklarını yazıyorum kıyafetlerin. yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 691232 -- 0-3 ay patikli pantolon
Eki Görüntüle 691234 -- 1-3 ay tulum diğeri 3-6 ay
Eki Görüntüle 691233 -- önlük şapka eldiven
Eki Görüntüle 691236 -- 3-6 ay body pijama takımı
Eki Görüntüle 691235 -- 3-6/6-9 ay body
Eki Görüntüle 691237 -- 2 battaniye (1 tane daha var) 0-3 ay ve 1 yaş elbise
Eki Görüntüle 691229 -- yenidoğan için çıtçıtlı body
Eki Görüntüle 691230 -- 2 tane iç diğerleri dış yenidoğan boy zıbın
Eki Görüntüle 691231 -- 6 ay sonrası pijama
Eki Görüntüle 691238 -- 1 yaş çıtçıtlı body
neyden ne kadar alayım kızlar sizce çokkkkkkkk kararsızım kafam bir dünya oldu vallahi
en alttaki lcwden hamile bluzu
Ben resim ekleyemiyorum
Kızlar dün park yatak baktım şansıma mıdır nedir chicconun park yatağı 450 den 270 e düşmüş sırf teşhir ürünü olduğu için eşim alim istersen diyo baya da inceledim bi hasar yok alsammı sizce cok kaliteli gözüküyo..Bu hafta bir de ateş ölçeri,soğuk nem cihazı,oda termometresi,bebek telsizi,göğüs pompası,pedi vs onları halletcem bakalım alınca yine paylaşırım..Doğum çantamı da en kısa zamanda ayarlamam lazım artık poff ama hiç güzel gecelik pijama göremedim ben ya
canım bende 1 tane hastane çıkışı aldım çok uygun fiyatlı bişey. ilk onu vericem doğumdan sonra. ama eşimin hayali var bjk lı hastane çıkışıda alıcaz. sonradan kendimiz onu giydiririz. öyle düşünüyorum bakalım nasıl olucak
Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..
Kızlar dün park yatak baktım şansıma mıdır nedir chicconun park yatağı 450 den 270 e düşmüş sırf teşhir ürünü olduğu için eşim alim istersen diyo baya da inceledim bi hasar yok alsammı sizce cok kaliteli gözüküyo..Bu hafta bir de ateş ölçeri,soğuk nem cihazı,oda termometresi,bebek telsizi,göğüs pompası,pedi vs onları halletcem bakalım alınca yine paylaşırım..Doğum çantamı da en kısa zamanda ayarlamam lazım artık poff ama hiç güzel gecelik pijama göremedim ben ya
Canım çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın inşş benim kızımın küvetide seninkinin aynı sadece kenarlarındaki lacivert olanlar sarı birde içindeki süsleri yok
neden?.............
bende 2li orta kalite bir hastane çıkışı alacağım ayrıca.. ilk olarak giymesi için
süper bayıldım :))
bence kesinlikle kaçırma ben de kraft ın park yatağını aldım 295 e geldi diğerlerine göre kumaş kalitesi ve sağlamlığı daha iyi geldi oyüzden kraft tercih ettim..
bilmem beceremedim işte
tatlım bazen bı cızıkten ble fıatı dusurebılıolar hıc bseyı yoksa kacırma bnce.pjamayı hallettımde gecelık alıcam bnde yha bnde bulamadım poff
Yok ya hiçbişeyi yok valla taş ben onda 10 çocuk büyütürüm:))Geceliklerimi kv ben alim dedi bigün cıkalım mağazaları gezelim fln peki dedim bende:))umarım buluruz yaa
Hepside çok güzel ama baştaki ayıcıklıya bayıldııımGüle güle kullanın canımcım..
Dün farkettim bende sırt üstü yatamıyorum nefes alamıyorum o zaman sağıma yatıncada kızım çok tepikliyo soluma dönüyom hemen ama her sağımdan soluma dönerken uyanıyorum hatta bir ara saat 1,30da telefon çalmış sesini duyuyorum ama gözümü açtığımda başucumda fırfırlı bebek beşiği vardı noluyo ya dedim uyandım sonra çok ilğinç geldi nedense :44::44::44::44::44: artık uyuyamıyacağız bu gidişle zaten basketbol topu yutmuş gibiyimm :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?