2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
saol canm teysesı almıs oğlusuma tulum kişn gıymesı için inş dgerlerını cekermde atarm yne erindm onları çekmeye :))

Sağolsun düşünmüş benim de kendi halalarım alıyo suan o yüzden cok almıycam hatta bi tanesi daha yeni emekli oldu artık adaptasyon için mi bilemiyorum evde sürekli örgü örüyo seriye bağlamış 2 hırka 2 yelek bi tane de battaniye örmüş oğluma hemde cok orjinal şeyler yapar o yine örcem diyo bi de şaka gibi bende aslında bi patik fln yapmak istiyorum ama cok beceriksizim ya bi yaptığım dümdüz atkı örmekk aa atkı mı örsemkiiiiii

olur neden olmasın kışa lazm olur :)) bzmde cogu şeyımızı teysem ablm alıcak arkadslar faln 5 tane battanıye oldu :) bze fazla bse kalmadı bı alışverşte bter alıcaklarmz :)) bn bebgmn ağiz mendıllerını kendm yapıorum ığne oyasyla cevrıorum

bnde yha ama kızlarrr yha bn sırt ustu yattıgımda yana donemıorum agrdan eşim cevırıo bnı hep aglıorum bazen yha oyuzden sımdı hep sag sol eger srt ustu yatmssam eşim uyandrıo cevırıo bnı :)) agrı cekmm ıçın uyumuo yha bnı takp edıo bugun ılk defa keske hamıle olmasaydın ddı bukadar sancı ve agrında olmaz dı ddı. bnde olsun ddm herseyın bı zorlugu vardr bı kucagmza alsak heryesı unuturuz ddm

Ooo canım sen lohusa şerbetine geçmişsin ne güzel güle güle kullanın anne oğul :)

al ozmn bebgnn eksıklernı alırsın ustte kalan parayla :) bulursun tatlım daha cok var ztn doguma

Aynen öylee :)

Kız bu gidişle herkes ikeadan alcak y odasını bence ikea bize özel bi indirim yapmalı topik olarak:)) bende ikea alcam büyük ihtimalle ama mothercare de de taş gibi karyola şifonyer 1100 tl dolabı da var ama onun fiyatını bilmiyorum ahşap boya yok ve cok sağlam sık bişy şifonyerin üstünde alt açma yeri var ddüşünenler baksın bence 7-8 yaşa kadr kullanılıyomuşş..Doğum fotoğrafçısını bende baştan istiyodum ama şimdi düşündümde çok güzel olmak lazım fotolarda kötü çıkmak da var yani :)

Canım benimmmm ne güzel mutlu olmuşsun..Mutluluk çok basit yeter ki huzurlu,aşklı olalım
Ben de ne zaman giyinip süslensem eşim de beğense hemen fotoğrafımı çektiriyorum.Kızçeme göstereceğim
ilerde ALLAH'ım izin verirse Dİyeceğim senin anan hep süslüydü diye(yalan)evde tv karşısında paçoz
gibiyim ama ben bu halimi de çok seviyorum.Bankada çalışırken süslenip püslenmekten bıkmıştım şimdi rahatım

Canım Karar vermene sevindim :)bende dün ikeadaydım10:30-12 arası belki aynı koridorlarda dolaşıyorduk.Okadar çok hamile vardı ki o saatte bile neredeyse restoran full doluydu ucuz kahvaltıya talim yurdum insanı Bende senin gibi gezdim fikrim oldu ama liste yap alt kata git tek tek ürünleri yükle zor geldi.Kafamda şekilendi oda ama net karar verdiğim söylenemez.İnternetten spariş edicem bende.Kendimizi paladiuma attık mothercare ve marks&spencerde ciddi indirimler vardı herkese duyrulur.Ordan bazı eksiklerimizi aldık.İkeada güzel L koltuklar vardı belki görmüşsündür.

Ağız mendillerini stok yapmış bi yakınım paket paket hiç alma dedi bende almadım hatta su ayıcıklı fln sıcak su torbalarından almış bende bi tane alcam 2 tane olsun bi ona bi bana :)Gaz için mükemmel bi çözümmüş aklınızda bulunsun..

Ayy canım gülmekten öldüm yaa sen dönmek için eşini mi uyandırıyosun şimdi hanginize üzülceğimi şaşırdım kaç kilo oldunki canım seen :))

hehehe bnm kocada ole bn zayfm yakısıo dıe brak taytı dar kot ble gydırmıo bnmkı :))) sen yne ıkna edp almşsn bn alamm ble yada alırım evde gıyerm artk napım :)) salıklı bı sekılde gıy tatlm sefasını sur :)

15 kılo aldım :))) napımmm kendımı zor cevırıorum donerken hersyı topluyorum o yne kalkp ustumu ortuo :))) bna uzul tabıkı gorsun neler cektgmıde bda cocuk ıstemez :)

blgn08 çekirdek ailenle mutlu huzurlu nice yaşların olsun inşallah...

evasude minik prensesin odası için fikirlerin oturması şahane olmuş... kafalar biraz daha rahat uyuycak anne ve babası

bel fıtığı gebeliğe bağlı olarak ortaya çıktı.. çok rahatsızlık verici bi durum..en fazla yarım saat ayakta kalmaya dayanıyorum hemen sol bacağım uyuşuyo.. misafir için de yardımcı olacak kimsem yok ( gurbet elde bi kocam bi ben bi bebişim.. ama son misafir artık bu..

bugün bi acayip haldeyim kızlar...
sabah uyandığımdan beri hapşırıp duruyorum... az önce de gözlerim kaşınmaya başladı... şimdi de burnum akıyo şarıl şarıl...
normalde bahar alerjim vardı... sanırım bu yıl da açılışı yaptı... ben napıcam şimdi onu düşünüyorum... doktoruma sormuştum bi ara sadece sprey kullanabilirsin demişti... ama gözlerimin kaşıntısını napıcam yahu...

Doğum günün kutlu olsun kuzummmmmmm...NİCE MUTLU SENELERE

aynen öyle canım günlük yemek bile zor geliyo bazen bana da.. artık bu sene ramazanda misafir yok :))

gecmısss olsun tatlm yha gozlerde kasındıkca kasınmak ıster dıkkat et kendıne bebsne

15 kılo aldım :))) napımmm kendımı zor cevırıorum donerken hersyı topluyorum o yne kalkp ustumu ortuo :))) bna uzul tabıkı gorsun neler cektgmıde bda cocuk ıstemez :)

Eveet ilk ikonum sana kısmetmiş sonunda ayarladımCanım bende bi 10 kilo aldım ama benm bi 3 kilo fazlam vardı sen zayıfmışsın bak yine bi de beni düşün yanii çok kilom yok ama karnım kocaman dün alışverişte kadının teki kasada bakıp bakıp duruyo bi aldıklarıma bi bana ne kadar kaldı dedi 2 ay dedim erkek mi dedi evet dedim belli baya sivri karnın fln yaptı neyse gelini de hamileymiş 3 aylık da bundan önce düşük yaptı biz o yüzden sonlara doğru alcaz nolur nolmaz dedi gıcık oldum yaa nasıl bi mantık bu cok üzüldüm kızı ve bebeği düşünüp olcaksa doğduktan sonra da olur yani yada son dk eşim de diyo bak ne kv ler var tipi de tam kaynana diyo şapşal

valla haklısın. normalde eşimle birlikte yapıyoruz tüm işleri ama dün o dışarı çıkınca mecbur bana kaldı (

:))) şapşal :)) bnm de gobegm cok dık ıste oyuzden donemıorum :) ayh su erkeklerde zaten hemn annlerını ortaya atmasalar bnmkı de bna ole dıo ne kv var dıo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…