saol canm teysesı almıs oğlusuma tulum kişn gıymesı için inş dgerlerını cekermde atarm yne erindm onları çekmeye :))
tatlım herseyı tam gıbı taaaaa 6 aylık ken gıycegnı ble amıssn :))) bız daha yenı baslıoruz almaya
Sağolsun düşünmüş benim de kendi halalarım alıyo suan o yüzden cok almıycam hatta bi tanesi daha yeni emekli oldu artık adaptasyon için mi bilemiyorum evde sürekli örgü örüyo seriye bağlamış 2 hırka 2 yelek bi tane de battaniye örmüş oğluma hemde cok orjinal şeyler yapar o yine örcem diyo bi de şaka gibi bende aslında bi patik fln yapmak istiyorum ama cok beceriksizim ya bi yaptığım dümdüz atkı örmekk aa atkı mı örsemkiiiiii
sağol cnm alırsın takma çarşıya bir git bak gözün dönecek :))
Hiç sorma canım aynen bende top yutmuş gibiyim dönerken bütüün çarşafı topluyorum bi güzel :)Ben de hiç uyku yok ilaç saatlerim wc fln derken zaten bilinçli dönüyorum artık sağa sola ben sırtüstü de yatıyorum ve inanmıyorum zararlı olduğuna en azından ciddi bıyutta çünkü öyle olsa drlar sürekli uyarır yani bende bazen nefes alamıyorum o pozisyonda ama bikaç gündr öyle daha rahat ettim inan ve hareketlerini daha cok hissedyrm o şeklde önemli olan bence cok uzun süre öyle durmamak ay bi doğuraydıkkkkkkk :))
Kızlar herkese merhabaaaaa
haırlı haftalar
ben sık sık giremiyorum onun için iyi takip edemiyorum olan biteni
bizde cumartesi günü oğluşuma ciciler aldık
dünde kıyafetlerini yıkadım bugün onları ütülemeye başlayacağım hayırlısıyla
kendime 1 tane pijama takımı aldım 3 lü takım sabahlıklı (1 yada 2 tane daha alacağım)
oğluşuma biberon , emzik , emzik tutucu , emzik kutusu , saç fırça ve tarak seti , tırnak makası , su termometresi aldım
kapı süsü için tül aldım
hastanede lahusa şerbeti ikram etmek için plastik kadeh aldım (süslenecek)
cupcake standı aldım
minik minik süsler aldım
daha da çok eksiğimiz var...
Başka bi hafta yine çıkıcam alışverişe eksikleri tamamlamak için inşallah
al ozmn bebgnn eksıklernı alırsın ustte kalan parayla :) bulursun tatlım daha cok var ztn doguma
Kızçeler,hayırlı günler,hayırlı haftalarrr
Biz geldik kızımla biraz bel ağrımız var garip bir acı hatta daha henüz bir iş bile yapmadık ama:44::44::44:
Geçer umarım.Dün yoğun bir gün geçirdik..Kızçemin odası,mutfağım için tül perde siparişi vermeye gittik
ama kapalıydı dükkanımızHafta içine kaldı artık.Oradan da modokoya uğrayalım dedik.Annemler
sadrazam beşiklerinden alackalr bize onun için bir bakalım dedik.Beşikleri hep nette görüyordum.SIrf bu tarz
beşikleri satan bir dükkan bulduk.Biraz fazla süslüler ama ben onları sade hale getiririm
Fiyatlar 400-700 arası nakitte indirim yapıyorlar.Katalog aldık ve çıktık.Sonra odası için eşim tuttturdu oda
modellerine bakalım diye.Benim aklım hep ikeadaydı ama neyse.Gezdik hiç birini beğenmedi çok hantal dedi
ve fiyatlar inanılmaz uçuk.3000-6000 arasında fiyatlar var.Beşik 1100 tl dedi ben güldüm içimden.
Bu kadarınA bence gerek yok.Zaten daha sonra kendi zevkine bırakacağımız için odasını o yüzden sade,düz birşey
olmalıydı...Eşime bakıp beni ve kızçemi yorma dedim dopru ikeaya gidelim.Aman ALLah'ım ne kalabalık.Sadece
fikir edinmek için gittik 2 saatte anca karar kıldık...Hafta içi alacağız çünkü o kadar kalabalıktı ki ben yorgunluktan
rahatsızlanırdım herhaldeBrımnes 3 kapaklı beyaz dolap(399 tl),brımnes 3 çekmeceli şifonyer(199 tl).beşiğin
fiyatını hatırlamıyorum 2 kademeli olarak ayarlanabiliyor ve önündeki materyal çıkıp 3 taraflı beşikte olabiliyor.Halısı,çarşafı,oyuncağı
şusu busu derken KIZÇEMİN ODASI İKEADAN olacak oleyyyyyAşkımı da mutlu görünce çok hoşuma gitti.
Biraz da olsa rahatlamıştık sırasıyla yapacaklarımızdan kurtuluyoruz....
Şöyle her iş bitse de koltuğa uzanıp gelmesini beklesem kızçemin
Ama eşim diyor ki son ana kadar sen yapacak birşeyler bulursun...Yapacak çok şeyim var
hepsi ıvır zıvır gibi gözükse de....Allah'ın izniyle yapacağım birer birer.Bu arada L koltuk
bakıyorduk oturma odamız için fiyat araştırması yaptık.Bayağı büyük istiyoruz halen
L koltuk kullanıyoruz ama biraz küçük..Fiyatları 4000den başlıyor sonu yok
Ben eşimden habersiz doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyordum.Meğer o bulmuş bile
canım aşkım....Hem hastane hem de evde güzel çekimler yapacağız kızçemle ALLAH'ımın izniyle
Çok konuştum geçmişe bakıp geliyorum sizleri çok seviyorum kızçelerrrrrrr
canım kocam kızartmaya aşermiş... bana da dokunduğu için ve kokudan midem bulandığı için, dün akşam annesini aradı, yarın sabah kahvaltıya geliyoruz diye... tabi anacığı hemen sormuş oğluna ne istersiniz diye... o da söylemiş kızartma istediğini... sabah uyandık ortalığı toparladık hemen çıktık gittik... kahvaltımızı yaptık, hemen kaçtıksonra kadıköye gittik... 2 hafta önce bi çanta almıştım onu değiştiricektik... neyse gittik onu hallettik... bi de ne görürüz "10 tl ye babet" siyah süet topuk kısmında gold şerit var... benim ayaklar 38'di ama 39 olmuş (neyse 2 ay giyebileyim yeter zaten)... asıl en önemli konu "TAYT"... normaldede kilolu olduğum için hiç tayt giyemedim bugüne kadar, giyebilen zayıf çıtır hatunlara da hep özenirdim... hep derdim ki; hamile kalıyım top gibi kilolu olmazsam, sadece karnım şişerse hep tayt giyicem derdim... ben derdim de; benim koca da tayt olayına takık... asla giyemem yasaklıyız yani bu konuda... neyse ben bikaç gündür yolunu yapıyorum... işte anlatıyorum "çok sıcak oluyo-terliyorum-taytla çok rahat ederim falan... üzerine söz uzun bişiler giyerim" diye yırtıyorum kendimi... kadıköyde dolanırken bi hamile mağazası gördüm, hemen daldık tabi tayt sormak için... ablanın elindeki en ucuz tayt 39 tl benim herif zaten takık verirmi ona 40 tl... çıktık dolanıyoruz öyle DeFacto gördük... bi de baktık ki orda tayt 15 tl... hemencik aldık kaçarmı bide dolanırken neon pembe t-shirt gördük (büyük beden) incecik kumaşı var... 5 tl... onu da aldık evde giyeriz sıcak havalarda diye... dizlerime kadar nerdeyse... gecelik gibi çok cici efil efil bide kızıma leoparlı tayt aldık (çoook tatlııı) evimize geldik hemen denedik tabi dururmuyuz... siyah süet babetlerimiz - üstüne siyah taytımız - onun üstüne siyah uzun bi hamile t-shirt (geçen yıl ablama almıştım-tam totoyu kapatıyo) ayyy kendimi bi beğendim bi beğendim anlatamam... hemde üzerimde hiçbişey yokmuş kadar rahat hissettim... asıl önemli olan babamız da çok beğendi... çok cici olmuşsunuz dedi 7 aydır ilk defa kendimi güzel hissettim ne acayip bi psikoloji bu yahu
Kızçeler,hayırlı günler,hayırlı haftalarrr
Biz geldik kızımla biraz bel ağrımız var garip bir acı hatta daha henüz bir iş bile yapmadık ama:44::44::44:
Geçer umarım.Dün yoğun bir gün geçirdik..Kızçemin odası,mutfağım için tül perde siparişi vermeye gittik
ama kapalıydı dükkanımızHafta içine kaldı artık.Oradan da modokoya uğrayalım dedik.Annemler
sadrazam beşiklerinden alackalr bize onun için bir bakalım dedik.Beşikleri hep nette görüyordum.SIrf bu tarz
beşikleri satan bir dükkan bulduk.Biraz fazla süslüler ama ben onları sade hale getiririm
Fiyatlar 400-700 arası nakitte indirim yapıyorlar.Katalog aldık ve çıktık.Sonra odası için eşim tuttturdu oda
modellerine bakalım diye.Benim aklım hep ikeadaydı ama neyse.Gezdik hiç birini beğenmedi çok hantal dedi
ve fiyatlar inanılmaz uçuk.3000-6000 arasında fiyatlar var.Beşik 1100 tl dedi ben güldüm içimden.
Bu kadarınA bence gerek yok.Zaten daha sonra kendi zevkine bırakacağımız için odasını o yüzden sade,düz birşey
olmalıydı...Eşime bakıp beni ve kızçemi yorma dedim dopru ikeaya gidelim.Aman ALLah'ım ne kalabalık.Sadece
fikir edinmek için gittik 2 saatte anca karar kıldık...Hafta içi alacağız çünkü o kadar kalabalıktı ki ben yorgunluktan
rahatsızlanırdım herhaldeBrımnes 3 kapaklı beyaz dolap(399 tl),brımnes 3 çekmeceli şifonyer(199 tl).beşiğin
fiyatını hatırlamıyorum 2 kademeli olarak ayarlanabiliyor ve önündeki materyal çıkıp 3 taraflı beşikte olabiliyor.Halısı,çarşafı,oyuncağı
şusu busu derken KIZÇEMİN ODASI İKEADAN olacak oleyyyyyAşkımı da mutlu görünce çok hoşuma gitti.
Biraz da olsa rahatlamıştık sırasıyla yapacaklarımızdan kurtuluyoruz....
Şöyle her iş bitse de koltuğa uzanıp gelmesini beklesem kızçemin
Ama eşim diyor ki son ana kadar sen yapacak birşeyler bulursun...Yapacak çok şeyim var
hepsi ıvır zıvır gibi gözükse de....Allah'ın izniyle yapacağım birer birer.Bu arada L koltuk
bakıyorduk oturma odamız için fiyat araştırması yaptık.Bayağı büyük istiyoruz halen
L koltuk kullanıyoruz ama biraz küçük..Fiyatları 4000den başlıyor sonu yok
Ben eşimden habersiz doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyordum.Meğer o bulmuş bile
canım aşkım....Hem hastane hem de evde güzel çekimler yapacağız kızçemle ALLAH'ımın izniyle
Çok konuştum geçmişe bakıp geliyorum sizleri çok seviyorum kızçelerrrrrrr
olur neden olmasın kışa lazm olur :)) bzmde cogu şeyımızı teysem ablm alıcak arkadslar faln 5 tane battanıye oldu :) bze fazla bse kalmadı bı alışverşte bter alıcaklarmz :)) bn bebgmn ağiz mendıllerını kendm yapıorum ığne oyasyla cevrıorum
bnde yha ama kızlarrr yha bn sırt ustu yattıgımda yana donemıorum agrdan eşim cevırıo bnı hep aglıorum bazen yha oyuzden sımdı hep sag soleger srt ustu yatmssam eşim uyandrıo cevırıo bnı :)) agrı cekmm ıçın uyumuo yha bnı takp edıo bugun ılk defa keske hamıle olmasaydın ddı bukadar sancı ve agrında olmaz dı ddı. bnde olsun ddm herseyın bı zorlugu vardr bı kucagmza alsak heryesı unuturuz ddm
hehehe bnm kocada ole bn zayfm yakısıo dıe brak taytı dar kot ble gydırmıo bnmkı :))) sen yne ıkna edp almşsn bn alamm ble yada alırım evde gıyerm artk napım :)) salıklı bı sekılde gıy tatlm sefasını sur :)canım kocam kızartmaya aşermiş... bana da dokunduğu için ve kokudan midem bulandığı için, dün akşam annesini aradı, yarın sabah kahvaltıya geliyoruz diye... tabi anacığı hemen sormuş oğluna ne istersiniz diye... o da söylemiş kızartma istediğini... sabah uyandık ortalığı toparladık hemen çıktık gittik... kahvaltımızı yaptık, hemen kaçtıksonra kadıköye gittik... 2 hafta önce bi çanta almıştım onu değiştiricektik... neyse gittik onu hallettik... bi de ne görürüz "10 tl ye babet" siyah süet topuk kısmında gold şerit var... benim ayaklar 38'di ama 39 olmuş (neyse 2 ay giyebileyim yeter zaten)... asıl en önemli konu "TAYT"... normaldede kilolu olduğum için hiç tayt giyemedim bugüne kadar, giyebilen zayıf çıtır hatunlara da hep özenirdim... hep derdim ki; hamile kalıyım top gibi kilolu olmazsam, sadece karnım şişerse hep tayt giyicem derdim... ben derdim de; benim koca da tayt olayına takık... asla giyemem yasaklıyız yani bu konuda... neyse ben bikaç gündür yolunu yapıyorum... işte anlatıyorum "çok sıcak oluyo-terliyorum-taytla çok rahat ederim falan... üzerine söz uzun bişiler giyerim" diye yırtıyorum kendimi... kadıköyde dolanırken bi hamile mağazası gördüm, hemen daldık tabi tayt sormak için... ablanın elindeki en ucuz tayt 39 tl benim herif zaten takık verirmi ona 40 tl... çıktık dolanıyoruz öyle DeFacto gördük... bi de baktık ki orda tayt 15 tl... hemencik aldık kaçarmı bide dolanırken neon pembe t-shirt gördük (büyük beden) incecik kumaşı var... 5 tl... onu da aldık evde giyeriz sıcak havalarda diye... dizlerime kadar nerdeyse... gecelik gibi çok cici efil efil bide kızıma leoparlı tayt aldık (çoook tatlııı) evimize geldik hemen denedik tabi dururmuyuz... siyah süet babetlerimiz - üstüne siyah taytımız - onun üstüne siyah uzun bi hamile t-shirt (geçen yıl ablama almıştım-tam totoyu kapatıyo) ayyy kendimi bi beğendim bi beğendim anlatamam... hemde üzerimde hiçbişey yokmuş kadar rahat hissettim... asıl önemli olan babamız da çok beğendi... çok cici olmuşsunuz dedi 7 aydır ilk defa kendimi güzel hissettim ne acayip bi psikoloji bu yahu
Ağız mendillerini stok yapmış bi yakınım paket paket hiç alma dedi bende almadım hatta su ayıcıklı fln sıcak su torbalarından almış bende bi tane alcam 2 tane olsun bi ona bi bana :)Gaz için mükemmel bi çözümmüş aklınızda bulunsun..
Ayy canım gülmekten öldüm yaa sen dönmek için eşini mi uyandırıyosun şimdi hanginize üzülceğimi şaşırdım kaç kilo oldunki canım seen :))
Günaydınlaar
dün eminim cok kişinin yorucu gecmiştir seninde oldugu gbi ve bendeeeee
bu sabah zor kalktım işe geldim halbuki ben senin gibi iş de yapmadım gezmekten hepsiiiyegenlerimi 23 nisan şenliklerine götürdük ablamla...
şimdiden bel fıtıgın mı var ? genelde dogumda cıkıyormuş ama Allah kolaylık versin.. bide evde öyle dururken daha cok agrıyor insanın beli , yürürken o kadar değil...
yok canım misafir valla zor egil kalk servis yap ölüyo insan
inşallah yardımcı olcak biri vardır sana...
Bu hafta siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Güne iyi başlayın,Üzgün olmayın
Nefret etmeyin,Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
Ne Olursa Olsun Gülmeyi Unutmayın..
Günaydın annişler ve kuzucukları.....
bugünün benim için ayrı bi önemi var.Bugün benim doğum günüm
canım dıkat et aksam namazına 45 dk kalacaksa uyuma kerahet vaktıdır ve hıc saglıklı dgeıldır aklında bulunsun ılerde ebebcıklerımızıe o st uyutmamız enn ıyısınn (aklımda ıken solemk ıstedımde:)
canım hepsı cok gusel ve herek yok bence artık almana cunkum hedıye fılan da derkenn gıydırmeye vakıt bıle kalmazmıs ben artık almıcamm alt ust takım alcamm o kaa baskada yok
ben ılk zmanalr hasta bezı var gorumcemden kalann (6 aylık oldu paşamız)ondan geldı onu sonrasındada ped olucak haylrısı ıle ınsll normal dogumda bayagı pıs kan gıdıyormus cunkummm
sezeyanda pek olmuyormus ee adı ustunde sezeryan---norml---
haydı hayırlı haberlele gel ınsll cnm
rtık bend ekaldıramıyorum gnluk ıs yemek vs ancak sonrada aksam 10 gıbı uyku basıyorkıı amannnnnnnnnnn
geçen sene ramazanda hıc bos deıldım cok sukur ma eısme dıyorum bu ramazanda cucugummle ben alamam sanırım dıyorummm
sırt ustu yatmak beebgı gerip senınde organlarına zarar verırmıs yanına yastık koy ben ole yapıyorum bacak arama koyuyorum öle olunca ne saga nede sırt ustune gecıs yapabılıyorummm
canım nette var ve 29-33 haftaları arası 8.aylık oluyor her ay genelıı 5 hafta soruyormus gebelıkdeee sen suan 7.ıcındsın ınsll
aynen katılıyorumm canım benımmmmmm
cok guseller canım yaaaaaaaaa gule guel kullanın ınsll
tuana zehra nasılolsun canım benımmm ??:44::44:
bende dun arabaya bınerkene ayagımı burktum ılk dk cok acıdı ama sımdık eserı yokkkkkkkk
bugün bi acayip haldeyim kızlar...
sabah uyandığımdan beri hapşırıp duruyorum... az önce de gözlerim kaşınmaya başladı... şimdi de burnum akıyo şarıl şarıl...
normalde bahar alerjim vardı... sanırım bu yıl da açılışı yaptı... ben napıcam şimdi onu düşünüyorum... doktoruma sormuştum bi ara sadece sprey kullanabilirsin demişti... ama gözlerimin kaşıntısını napıcam yahu...
15 kılo aldım :))) napımmm kendımı zor cevırıorum donerken hersyı topluyorum o yne kalkp ustumu ortuo :))) bna uzul tabıkı gorsun neler cektgmıde bda cocuk ıstemez :)
kızlar dikkat edin ya ne temizliği yormayın lütfen kendinizi bakın erkenden çıkacak çocuklar size kızıp bu annem bana rahat vermiyor diye Allah korusun :) bende hiperaktifim resmen doktor uyardı artık haraketlerine dikkat et diye aman diyeyim dikkat :)
Eveet ilk ikonum sana kısmetmiş sonunda ayarladımCanım bende bi 10 kilo aldım ama benm bi 3 kilo fazlam vardı sen zayıfmışsın bak yine bi de beni düşün yanii çok kilom yok ama karnım kocaman dün alışverişte kadının teki kasada bakıp bakıp duruyo bi aldıklarıma bi bana ne kadar kaldı dedi 2 ay dedim erkek mi dedi evet dedim belli baya sivri karnın fln yaptı neyse gelini de hamileymiş 3 aylık da bundan önce düşük yaptı biz o yüzden sonlara doğru alcaz nolur nolmaz dedi gıcık oldum yaa nasıl bi mantık bu cok üzüldüm kızı ve bebeği düşünüp olcaksa doğduktan sonra da olur yani yada son dk eşim de diyo bak ne kv ler var tipi de tam kaynana diyo şapşal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?