Ooo canım sen lohusa şerbetine geçmişsin ne güzel güle güle kullanın anne oğul :)
Aynen öylee :)
Kız bu gidişle herkes ikeadan alcak y odasını bence ikea bize özel bi indirim yapmalı topik olarak:)) bende ikea alcam büyük ihtimalle ama mothercare de de taş gibi karyola şifonyer 1100 tl dolabı da var ama onun fiyatını bilmiyorum ahşap boya yok ve cok sağlam sık bişy şifonyerin üstünde alt açma yeri var ddüşünenler baksın bence 7-8 yaşa kadr kullanılıyomuşş..Doğum fotoğrafçısını bende baştan istiyodum ama şimdi düşündümde çok güzel olmak lazım fotolarda kötü çıkmak da var yani :)
Canım Karar vermene sevindim :)bende dün ikeadaydım10:30-12 arası belki aynı koridorlarda dolaşıyorduk.Okadar çok hamile vardı kio saatte bile neredeyse restoran full doluydu ucuz kahvaltıya talim yurdum insanı Bende senin gibi gezdim fikrim oldu ama liste yap alt kata git tek tek ürünleri yükle zor geldi.Kafamda şekilendi oda ama net karar verdiğim söylenemez.İnternetten spariş edicem bende.Kendimizi paladiuma attık mothercare ve marks&spencerde ciddi indirimler vardı herkese duyrulur.Ordan bazı eksiklerimizi aldık.İkeada güzel L koltuklar vardı belki görmüşsündür.
teşekkür ederim kuzumm
aminnnn inşallah canım benim teşekkür ederim
çok ama çok teşekkür ederim canım inşallah.
teşekkür ederim bitanem.inşallah alsın tabiii:))))) demekki ikimizde aynı burçtanız desene.
sağol canım benim.inşallahhhh aminnnnn
teşekkür ederim kuzum.inşallah hepberaber sağlıklı mutlu huzur dolu yarınlarımız olur.
hayırlı olsun canım ınslll ohh herseyı kafanızda bıtmıs ne gusell bısde bu ayy eksıklerı mayıs maası ıle de besık ve hast.masrafı dıye planlıyoruz ve bu ay ev keredımızde baslıyo rınsl hesabımıza gore uyarda ustesınden hıc kımselerden yardım almadann hallederız ınsl hayılrısı ıleeeeKızçeler,hayırlı günler,hayırlı haftalarrr
Biz geldik kızımla biraz bel ağrımız var garip bir acı hatta daha henüz bir iş bile yapmadık ama:44::44::44:
Geçer umarım.Dün yoğun bir gün geçirdik..Kızçemin odası,mutfağım için tül perde siparişi vermeye gittik
ama kapalıydı dükkanımızHafta içine kaldı artık.Oradan da modokoya uğrayalım dedik.Annemler
sadrazam beşiklerinden alackalr bize onun için bir bakalım dedik.Beşikleri hep nette görüyordum.SIrf bu tarz
beşikleri satan bir dükkan bulduk.Biraz fazla süslüler ama ben onları sade hale getiririm
Fiyatlar 400-700 arası nakitte indirim yapıyorlar.Katalog aldık ve çıktık.Sonra odası için eşim tuttturdu oda
modellerine bakalım diye.Benim aklım hep ikeadaydı ama neyse.Gezdik hiç birini beğenmedi çok hantal dedi
ve fiyatlar inanılmaz uçuk.3000-6000 arasında fiyatlar var.Beşik 1100 tl dedi ben güldüm içimden.
Bu kadarınA bence gerek yok.Zaten daha sonra kendi zevkine bırakacağımız için odasını o yüzden sade,düz birşey
olmalıydı...Eşime bakıp beni ve kızçemi yorma dedim dopru ikeaya gidelim.Aman ALLah'ım ne kalabalık.Sadece
fikir edinmek için gittik 2 saatte anca karar kıldık...Hafta içi alacağız çünkü o kadar kalabalıktı ki ben yorgunluktan
rahatsızlanırdım herhaldeBrımnes 3 kapaklı beyaz dolap(399 tl),brımnes 3 çekmeceli şifonyer(199 tl).beşiğin
fiyatını hatırlamıyorum 2 kademeli olarak ayarlanabiliyor ve önündeki materyal çıkıp 3 taraflı beşikte olabiliyor.Halısı,çarşafı,oyuncağı
şusu busu derken KIZÇEMİN ODASI İKEADAN olacak oleyyyyyAşkımı da mutlu görünce çok hoşuma gitti.
Biraz da olsa rahatlamıştık sırasıyla yapacaklarımızdan kurtuluyoruz....
Şöyle her iş bitse de koltuğa uzanıp gelmesini beklesem kızçemin
Ama eşim diyor ki son ana kadar sen yapacak birşeyler bulursun...Yapacak çok şeyim var
hepsi ıvır zıvır gibi gözükse de....Allah'ın izniyle yapacağım birer birer.Bu arada L koltuk
bakıyorduk oturma odamız için fiyat araştırması yaptık.Bayağı büyük istiyoruz halen
L koltuk kullanıyoruz ama biraz küçük..Fiyatları 4000den başlıyor sonu yok
Ben eşimden habersiz doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyordum.Meğer o bulmuş bile
canım aşkım....Hem hastane hem de evde güzel çekimler yapacağız kızçemle ALLAH'ımın izniyle
Çok konuştum geçmişe bakıp geliyorum sizleri çok seviyorum kızçelerrrrrrr
blgn08 çekirdek ailenle mutlu huzurlu nice yaşların olsun inşallah...
evasude minik prensesin odası için fikirlerin oturması şahane olmuş... kafalar biraz daha rahat uyuycak anne ve babası
Canım eklentiler var aşağıda ona tıkla orda dosya seç var seç masaüstnden daha sonra upl. files de ekliyceklerini seç aşağıdaki dosyaya sürükle ve bitir ayy ne uzun yazdım:)bende toplu cevap yazmayı bilmiyorum biri yardımcı olablr mii Tanrım ne cahilim :))
hayırlı olsun canım ınslll ohh herseyı kafanızda bıtmıs ne gusell bısde bu ayy eksıklerı mayıs maası ıle de besık ve hast.masrafı dıye planlıyoruz ve bu ay ev keredımızde baslıyo rınsl hesabımıza gore uyarda ustesınden hıc kımselerden yardım almadann hallederız ınsl hayılrısı ıleeeeve mayıs maası ılede hopp bebesımızı beklıcezz ve doguma ınsll sonrda gelsın ebebgımın cennet kokusuu hehehe dun ark.gordum cok gusel dı besıkk bende ondan ıstıyorum esım ark.esıne soledı bızede ınsl ayarla dıye(o ark..ıhrac faslası olmıs cok uygunaa sıfonyer cekmecelı 5 yasına kdr kullanabılecegı besık dahılll)200 tl evet yanlıs degıl 200 tl almıs bende beyazından ıstıyorumm pless dedım ınsll ayarlanırr oda saglamm ve guse l vee uygun bır besık olur ınll
ben namazımı kılıp an komsuya gecıyorum yaprak srıca da komsuya ınsll
bu arada yenı bır tecrubem oldu belkım bılenler vardır aramısdaa
1-2 haftadır kasıklarımda su damlası gıbı pıt pıt gıbı seyler oluyorduu yan topık(hazıran)dakı ark.sordum hıckırıyordur dedıı o kaa mutlu oldum kı dogum pozızyonuna gecıyormus kasıgımda hıssedınce tabıı gece st 12 gıbı gene tututukıı saydım 200 gectı paşamın hıckırıgı sabah gene oldu ve suandada oluyor ark.10-15 dk suruyor dedı ben dk tutmadım sımdı tuttumdaa 12 dk oldu devam edıyorrr
esım taklıdını cıkarıyordaaaaaaaaa ay cok guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet kuzum biraz daha rahat uyumak istiyorum.Göbüşlerle nasıl
olacaksa
Kuzum biz bayağı geç gittik ama berbat bir kalabalıktı.Her yer gebeydi o sana sen ona bakarken
akıp geçiyor zaman.Çocuk bölümü zaten gebe dolu...Annecikler çocuk odalarındaki tekli koltuklarda
oturup duruyorlardıBen de bir ara oturdum öyle kalakaldım hayaller,anne baba diye seslenişi,
ağlamasıKoltukları ben çok beğeniyorum ama eşim koltuklarından memnun değil galiba
pek tatmin olmadı.Amannnn olmasın kızçemin odasını düzelim de ben yerde bile otururum
Hafta içi ikeaya gidilmeli abzürt bir vakitte.Yoksa ödeme sırasına kadar ben çocuk odasında doğum yaparım
canım dıkat et aksam namazına 45 dk kalacaksa uyuma kerahet vaktıdır ve hıc saglıklı dgeıldır aklında bulunsun ılerde ebebcıklerımızıe o st uyutmamız enn ıyısınn (aklımda ıken solemk ıstedımde:)
canım hepsı cok gusel ve herek yok bence artık almana cunkum hedıye fılan da derkenn gıydırmeye vakıt bıle kalmazmıs ben artık almıcamm alt ust takım alcamm o kaa baskada yok
ben ılk zmanalr hasta bezı var gorumcemden kalann (6 aylık oldu paşamız)ondan geldı onu sonrasındada ped olucak haylrısı ıle ınsll normal dogumda bayagı pıs kan gıdıyormus cunkummm
sezeyanda pek olmuyormus ee adı ustunde sezeryan---norml---
haydı hayırlı haberlele gel ınsll cnm
rtık bend ekaldıramıyorum gnluk ıs yemek vs ancak sonrada aksam 10 gıbı uyku basıyorkıı amannnnnnnnnnn
geçen sene ramazanda hıc bos deıldım cok sukur ma eısme dıyorum bu ramazanda cucugummle ben alamam sanırım dıyorummm
sırt ustu yatmak beebgı gerip senınde organlarına zarar verırmıs yanına yastık koy ben ole yapıyorum bacak arama koyuyorum öle olunca ne saga nede sırt ustune gecıs yapabılıyorummm
canım nette var ve 29-33 haftaları arası 8.aylık oluyor her ay genelıı 5 hafta soruyormus gebelıkdeee sen suan 7.ıcındsın ınsll
aynen katılıyorumm canım benımmmmmm
cok guseller canım yaaaaaaaaa gule guel kullanın ınsll
tuana zehra nasılolsun canım benımmm ??:44::44:
bende dun arabaya bınerkene ayagımı burktum ılk dk cok acıdı ama sımdık eserı yokkkkkkkk
Teşekkür ederim canım amaan süsleri olmasa da olur boşveer zaten 6 ay kullancaklar siz de güle güle kullanın annesi bi fırça tarak setim var süngeri var işte aa tabi güneş kremi alcam daha ve en önemlisi bebek deterjanı tabii çıkıp alsammı acep aklımdan çıkar en azından düşün düşün buarada göbek bakım seti almalı mı şimdi yoksa hemşireler bi marka fln mı önerrler mi kafama göre almasam mı saçmalıyorum dimi artık yani ne kadar farklı olablr ki :)
Hiç sorma canım aynen bende top yutmuş gibiyim dönerken bütüün çarşafı topluyorum bi güzel :)Ben de hiç uyku yok ilaç saatlerim wc fln derken zaten bilinçli dönüyorum artık sağa sola ben sırtüstü de yatıyorum ve inanmıyorum zararlı olduğuna en azından ciddi bıyutta çünkü öyle olsa drlar sürekli uyarır yani bende bazen nefes alamıyorum o pozisyonda ama bikaç gündr öyle daha rahat ettim inan ve hareketlerini daha cok hissedyrm o şeklde önemli olan bence cok uzun süre öyle durmamak ay bi doğuraydıkkkkkkk :))
Kızçeler,hayırlı günler,hayırlı haftalarrr
Biz geldik kızımla biraz bel ağrımız var garip bir acı hatta daha henüz bir iş bile yapmadık ama:44::44::44:
Geçer umarım.Dün yoğun bir gün geçirdik..Kızçemin odası,mutfağım için tül perde siparişi vermeye gittik
ama kapalıydı dükkanımızHafta içine kaldı artık.Oradan da modokoya uğrayalım dedik.Annemler
sadrazam beşiklerinden alackalr bize onun için bir bakalım dedik.Beşikleri hep nette görüyordum.SIrf bu tarz
beşikleri satan bir dükkan bulduk.Biraz fazla süslüler ama ben onları sade hale getiririm
Fiyatlar 400-700 arası nakitte indirim yapıyorlar.Katalog aldık ve çıktık.Sonra odası için eşim tuttturdu oda
modellerine bakalım diye.Benim aklım hep ikeadaydı ama neyse.Gezdik hiç birini beğenmedi çok hantal dedi
ve fiyatlar inanılmaz uçuk.3000-6000 arasında fiyatlar var.Beşik 1100 tl dedi ben güldüm içimden.
Bu kadarınA bence gerek yok.Zaten daha sonra kendi zevkine bırakacağımız için odasını o yüzden sade,düz birşey
olmalıydı...Eşime bakıp beni ve kızçemi yorma dedim dopru ikeaya gidelim.Aman ALLah'ım ne kalabalık.Sadece
fikir edinmek için gittik 2 saatte anca karar kıldık...Hafta içi alacağız çünkü o kadar kalabalıktı ki ben yorgunluktan
rahatsızlanırdım herhaldeBrımnes 3 kapaklı beyaz dolap(399 tl),brımnes 3 çekmeceli şifonyer(199 tl).beşiğin
fiyatını hatırlamıyorum 2 kademeli olarak ayarlanabiliyor ve önündeki materyal çıkıp 3 taraflı beşikte olabiliyor.Halısı,çarşafı,oyuncağı
şusu busu derken KIZÇEMİN ODASI İKEADAN olacak oleyyyyyAşkımı da mutlu görünce çok hoşuma gitti.
Biraz da olsa rahatlamıştık sırasıyla yapacaklarımızdan kurtuluyoruz....
Şöyle her iş bitse de koltuğa uzanıp gelmesini beklesem kızçemin
Ama eşim diyor ki son ana kadar sen yapacak birşeyler bulursun...Yapacak çok şeyim var
hepsi ıvır zıvır gibi gözükse de....Allah'ın izniyle yapacağım birer birer.Bu arada L koltuk
bakıyorduk oturma odamız için fiyat araştırması yaptık.Bayağı büyük istiyoruz halen
L koltuk kullanıyoruz ama biraz küçük..Fiyatları 4000den başlıyor sonu yok
Ben eşimden habersiz doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyordum.Meğer o bulmuş bile
canım aşkım....Hem hastane hem de evde güzel çekimler yapacağız kızçemle ALLAH'ımın izniyle
Çok konuştum geçmişe bakıp geliyorum sizleri çok seviyorum kızçelerrrrrrr
Kuzum doğum anında güzel olmamın bir mantığı yok kimbilir saç baş ne halde olacağım.Zaten ağlamakla geçer
Ama onu ilk kucağıma aldığımda,neremden çıkacak bilmiyorum amao anda birkaç foto istiyorum.
Odaya geçtiğim zaman süslenirim artık daha önce de bahsetmiştim eşim kuaför gibiSonra ailelerle çekilir
Birkaç ay sonra da bebişim serpilip göz doldurunca eve gelecekmiş.Bakalım artık doğum anındakilerle siyah beyaz olsun da
kapansın ağlamaklı tarafımNasıl olsa siyah beyaz yaşam felsefem(BEŞİKTAŞKKKKK)yenilsekte
ya bu doğum fotografçıları kaça geliyor ayıptır sorması kızlar ya :)
yaaa...
bende çok istiyorum ama kocam pek sıcak bakmıyo bu olaya... benim araştırdıklarım 400-500 civarındaydı...
yaaa...
bende çok istiyorum ama kocam pek sıcak bakmıyo bu olaya... benim araştırdıklarım 400-500 civarındaydı...
Çok fazla değil mi yaaEvet arkadaşlar suan itibariyle kariyerime doğum fotoğrafçısı olarak devam etmek istiyorum ayda 4 doğuma gitsem mis Ya olmadı hemşireler fln çeker ya da eşin ne bilim makineyi de veriyo muymuş o paraya Neyse şimdi hatırladım kardeşim benm reklamcılık okuyo ve fotoğrafçılık dersi var makine de tabi o ceksin yiğenine hediye etsin işte ne var bitti gitti
farklı paket ve fiyat alternatifleri mevcut tabi...
örn;
Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları, Doğum Foto Fiyat, Paketler ve Albüm , Doğum Fotoğrafçısı Emine Mazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?