2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kuzum doğum anında güzel olmamın bir mantığı yok kimbilir saç baş ne halde olacağım.Zaten ağlamakla geçer
Ama onu ilk kucağıma aldığımda,neremden çıkacak bilmiyorum ama o anda birkaç foto istiyorum.
Odaya geçtiğim zaman süslenirim artık daha önce de bahsetmiştim eşim kuaför gibiSonra ailelerle çekilir
Birkaç ay sonra da bebişim serpilip göz doldurunca eve gelecekmiş.Bakalım artık doğum anındakilerle siyah beyaz olsun da
kapansın ağlamaklı tarafımNasıl olsa siyah beyaz yaşam felsefem(BEŞİKTAŞKKKKK)yenilsekte

Kuzum biz bayağı geç gittik ama berbat bir kalabalıktı.Her yer gebeydi o sana sen ona bakarken
akıp geçiyor zaman.Çocuk bölümü zaten gebe dolu...Annecikler çocuk odalarındaki tekli koltuklarda
oturup duruyorlardıBen de bir ara oturdum öyle kalakaldım hayaller,anne baba diye seslenişi,
ağlaması Koltukları ben çok beğeniyorum ama eşim koltuklarından memnun değil galiba
pek tatmin olmadı.Amannnn olmasın kızçemin odasını düzelim de ben yerde bile otururum
Hafta içi ikeaya gidilmeli abzürt bir vakitte.Yoksa ödeme sırasına kadar ben çocuk odasında doğum yaparım

hayırlı olsun canım ınslll ohh herseyı kafanızda bıtmıs ne gusell bısde bu ayy eksıklerı mayıs maası ıle de besık ve hast.masrafı dıye planlıyoruz ve bu ay ev keredımızde baslıyo rınsl hesabımıza gore uyarda ustesınden hıc kımselerden yardım almadann hallederız ınsl hayılrısı ıleeeeve mayıs maası ılede hopp bebesımızı beklıcezz ve doguma ınsll sonrda gelsın ebebgımın cennet kokusuu hehehe dun ark.gordum cok gusel dı besıkk bende ondan ıstıyorum esım ark.esıne soledı bızede ınsl ayarla dıye(o ark..ıhrac faslası olmıs cok uygunaa sıfonyer cekmecelı 5 yasına kdr kullanabılecegı besık dahılll)200 tl evet yanlıs degıl 200 tl almıs bende beyazından ıstıyorumm pless dedım ınsll ayarlanırr oda saglamm ve guse l vee uygun bır besık olur ınll

ben namazımı kılıp an komsuya gecıyorum yaprak srıca da komsuya ınsll

bu arada yenı bır tecrubem oldu belkım bılenler vardır aramısdaa
1-2 haftadır kasıklarımda su damlası gıbı pıt pıt gıbı seyler oluyorduu yan topık(hazıran)dakı ark.sordum hıckırıyordur dedıı o kaa mutlu oldum kı dogum pozızyonuna gecıyormus kasıgımda hıssedınce tabıı gece st 12 gıbı gene tututukıı saydım 200 gectı paşamın hıckırıgı sabah gene oldu ve suandada oluyor ark.10-15 dk suruyor dedı ben dk tutmadım sımdı tuttumdaa 12 dk oldu devam edıyorrr
esım taklıdını cıkarıyordaaaaaaaaaay cok guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

blgn08 çekirdek ailenle mutlu huzurlu nice yaşların olsun inşallah...

evasude minik prensesin odası için fikirlerin oturması şahane olmuş... kafalar biraz daha rahat uyuycak anne ve babası

Evet kuzum biraz daha rahat uyumak istiyorum.Göbüşlerle nasıl
olacaksa

alıntının yanında kutu var pencere şeklinde ona tik koy sonra en altta konuya cevap ver diyor orayı tıkla ve yazmaya başla :)

AAAAAA doğum pozisyonuna mı?Heyecanladım benim kızçem de çok hıçkırıyor deli gibi
Ben de saymaya başladım 10-20-30 derken sıkıldım saymaktan bıraktım ama hep attı pıt pıt pıt
Allah'ım size de maddi manevi her şekilde yardımcı olsun rızkıyla gelsin bebişlerimiz hepimizinnnnnn

Evet kuzum biraz daha rahat uyumak istiyorum.Göbüşlerle nasıl
olacaksa

iki hafta öncesine kadar kocamın yattığı taraftaki çarşafı her sabah düzeltmekten hoşafım çıkardı... son 2 haftadır benim yattığım taraf savaş alanı gibi oluyo sabahları... gece 40 kere dönmeye çalışıyorum... bide dönebilsem

Aynen haftasonu alışveriş akıl işi değil.En güzeli haftaiçi uygun bir saatte rahat rahat alışveriş yapmak Demek siz kalabalığın tam ortasına düşmüşsünüz ama inan erken saatlerde bile adım atılacak yer yoktu.Banada fenalıklar geldi Evde ufak tefek dekorasyon değişiklikleri yapmak istiyordum.Şimdi herşey ertelendi önce bebeğin odası ..öncelikler değişti doğal olarak

Ben azıcık çıkıyorum kızlar çamaşır asayım,duş alayım,evde 500 adım atayım,yemeğim hazır zaten
sonra yine gelirim.ALLAH'a emanet olun yavrucuklarımmmmm

Sağol canım benim iyiyim çok şükür ayaklarım şiş malum birde bel ağrım var onun haricinde iyiyim allaha şükür düşmüştüm ya allahtan bir sıkıntı olmadı iyiyiz kızçemle asıl siz nasılsınız tatlımmm

Ben daha o ufak tefeklerini almadım cnm ya önümüzdeki ay işten ayrılmadan almak istiyorum bakalım nasip artıkk hiç bilmiyom ki cnm hemşireler önerirlermi bir marka bilen birini sormak lazım hemşireye filen :44::44::44::44:

Ben daha dün farkettim cnm nefen alamadığımı sırt üstü yattıgımda benimde kızım sağa yatınca çok tepiyo sola yatıyom hemen tabi bilinçli dönüyom artıkınnn

artık geceleri uyumak zorlaştı eksiklerimi bu hafta bitirmeyi planlıyorum hamile yastığı kullanan var mı çok merak ediyorum, daha doğrusu işe yarar mı

ya bu doğum fotografçıları kaça geliyor ayıptır sorması kızlar ya :)

Ben cok kaprisliyimdir ya foto konusunda hoş o ağrıyla sıkıntıyla gözüm görmez bişeyi heralde, nerden cıkcağı bi muamma suan zaten ama normal bile olsa bebeği çeker yani dr havaya kaldırır öyle ceker yoksa cıkış anı cok tehlikeli mazallah bi ömür indiremezsin fotoyu videoyu raftanAma aynen doğum anı cok özel bebeğin ilk dünyaya gözünü açısı o kare çok özel ya bende ağlarım kesin çokk salya sümük olurumNeyse güzel bi hatıra olur bence de tut şimdiden ayarlamak gerek ya dimi neyse bi konuşim bakim eşimle olmadı o çeker

yenı bı sıte buldum 1 anne 1bebek dıe bebgmzn bze ne anlatmak ıstedgını nasıl bakılıcagını fln anlatıo hep bı bakın

yaaa...
bende çok istiyorum ama kocam pek sıcak bakmıyo bu olaya... benim araştırdıklarım 400-500 civarındaydı...

Çok fazla değil mi yaa Evet arkadaşlar suan itibariyle kariyerime doğum fotoğrafçısı olarak devam etmek istiyorum ayda 4 doğuma gitsem mis Ya olmadı hemşireler fln çeker ya da eşin ne bilim makineyi de veriyo muymuş o parayaNeyse şimdi hatırladım kardeşim benm reklamcılık okuyo ve fotoğrafçılık dersi var makine de tabi o ceksin yiğenine hediye etsin işte ne var bitti gitti

farklı paket ve fiyat alternatifleri mevcut tabi...
örn;
Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları, Doğum Foto Fiyat, Paketler ve Albüm , Doğum Fotoğrafçısı Emine Mazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…