2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar pijamadünyasından siparişini verdiiğim pijama takımım geldi... kumaşı mükemmel... tarzını da çok beğendim... ayrıca hem emzirmeye uygun hemde alt pijamanın belinde ilikli lastik mevcut olduğundan ayarlama yapılabilyor... hiç dışardan alıp tonlarca para vermeye gerek yok bence...
PJACLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas

Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..

Aldıklarının hepsi çok güzel.Güzel günlerde giydir canım...

Canım Akşam namazı sıralarımı hiç duymadım ne oluyorki...:18:

Canım hepsi çok güzel iyi günlerde giydir tatlım...

canm yha gogusunn acması kolay olucakmı tek acma yerı var yha gogusnu kolay cıkarabılıcekmısın

yarim güle güle kullan cnm.
kızlar illa hamile pijaması almak şart mı normal düğmeli pijama takımlarının büyüğünü alsak?
ben zaten çok kilo almadım,lastik olayını da sezeryan olursa aşağı ya da yukarı çekeriz olur biter.100-150 lira çok bana göre 1 seferlik birşey için.
lcwdeki gecelikle oradan büyük boy pijama takımı bakacağım çarşıya indiğimde

bende senin gibi düşünüyorum canım..zaten hamile pijaması adı altında normal pijama satıyorlar hep..normal pijama takımlarının büyük bedenini almayı düşünüyorum..yalnız alırken önden düğmeli modellere bakarsan daha rahat edersin canım

ben nuk biberon almaya karar verdim. genelde o çok önerilmiş. birde aventi çok duydum. yurtdışından aldırma imkanım olmadığı için bunları düşünüyorum ben

canım yurtdışından biberon almak ne kadar mantıklı bilemedim. 3 ayda bir biberon emziğini değiştirmek lazım. sonra en ufak çizik olsa atmak, biberonu yenilemek lazım. sakın kullanmayın diyor avent mesela. ben o yüzden avent almıştım. her yerden her zaman yedekleyebildim. koliğe karşı da etkili, hem de hiç öyle küçük parçayla filan uğraşmıyorsun temizliği için.

şimdi bir de natural seri çıkarmışlar ki, biberonlar iyice aşmış. aynı anne memesi gibi emziği: dokusu, boyu, şekli yaprakçıkları. koliğe karşı çift valfli sistem yapmış, yani o biberondan havanın bebeğin midesine gitmesine imkan yok. bak burda.

ama başka olsun dersen için bir tane de aldır istersen yurtdışından. bir de bir şey var ki, aslında biberonu da emziği de bebek seçiyor. sen iyisini teklif edebiliyorsun ancak.

100 150 vermene gerek yok tatlım tabı verılmez. bn ftgrfını yukledm aldğım pjama takımını gorumcem almıs saolsun 75 tl mıs o 40 a almıs tek kaldıgı için arastır bnce bde sabahlık var en gereklı olanndan dogum esnasında lazm oluo cunku hea lcw den bak onden dugmelı olsun yeter sabahlıktata ole tatlm. ama son ayına geldıgınde al bde cok buyuk alma sonucta bu gobusler gdeck :))

aynen cnm 3 düğmeli büyük boy pijama işimizi görür bencede

bu arada şık birşey olsun diyenler loya da beyaz renk yeni lohusa pijaması gelmiş kolları tüllü falan 69 du sanırım.

Son düzenleme:

benim ablam da normal pijama aldı (büyük bedenlerden) ama çok zorlandı kullanırken... sezeryan oldu ve aşağı indirse dikişlere denk geldi... yukarı göbek hizasına çekince de karnını sıktı... benim için önemli olan belimin rahatlığı... ayrıca bu hamile pijamalarının bel lastiklerini sabitleyip normal zamanda kullanmak gayet mümkün... ablamın sezeryan dikişleri enfeksiyon kaptı belindeki lastik sebebiyle 20 günde iyileşti dikişleri ve bi dünya antibiyotik kullandı...
hamile pijaması adı altında normal pijama satmaları imkansız - bunu yapıyolarsa bile tüketici olarak bizim dikkat etmemiz gereken en önemli şey bel lastiği...
ayrıca normal (büyük beden) pijama takımları 30 tl (min) ise, pijamadünyasında 40 tl'ye hamile pijaması alternatiflerini bulmak mümkün bi bakın derim... sağlığımızı riske atmaya değermi?

yha kızlar avent n kucuk bıberonlarında cam yok ama bn cam ıstıodum daha saglklı deglmı cam

evet ilk aldığım pijama takımımda sabahlık da vardı... onu da 70 tl'ye almıştım...

ikisinı ucuzza almıssn yha bnde baktım bı kac yere sabahlık ıçn ama cok pahallı buralarda bı samsuna ıle gtmelı yda nettn artk alirm bde terlklerı varmydı sennkınn

bende senin gibi düşünüyorum şimdi bile normal pijamlarımı giyiyorum belli rahat oluyor sıkmıyor. bende önden düğmeli normal alacağım. sonuçta doğumdan sonra hemen göbek gitmeyecek amöa şimdiki gibi de olmayacağız genelde 5 aylık gibi duruyor göbüşler :) en azından benim gördüklerim

geçen arkadaşım almış cnm 120 tl yok artık dedim.ama dediğin fiyatlar gayet makul

cnm sen gayet uyguna almışsın.ben görerek almak istiyorum birde.ama dediğim gibi 100 tl vermem pijamaya.hiçbir şey sağlıktan önemli değil tabi ki,Allah göstermesin.

evet cnm göğüs ve bel kısmına dikkat ederek alırsak sorun olmaz.cuma hastaneye yatacağım inş. sabahtan akşama bir tane almam lazım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…