kızlar taç kapı susu vs arayanlar rengimdesing.com bi baksanızaaaaaaa
Aramıza hoşgeldinn..
Amin inşallah hepimiz gülerek sağlıklı bebişlerimizi kucağımza alırız
Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..
canım dıkat et aksam namazına 45 dk kalacaksa uyuma kerahet vaktıdır ve hıc saglıklı dgeıldır aklında bulunsun ılerde ebebcıklerımızıe o st uyutmamız enn ıyısınn (aklımda ıken solemk ıstedımde:)
canım hepsı cok gusel ve herek yok bence artık almana cunkum hedıye fılan da derkenn gıydırmeye vakıt bıle kalmazmıs ben artık almıcamm alt ust takım alcamm o kaa baskada yok
ben ılk zmanalr hasta bezı var gorumcemden kalann (6 aylık oldu paşamız)ondan geldı onu sonrasındada ped olucak haylrısı ıle ınsll normal dogumda bayagı pıs kan gıdıyormus cunkummm
sezeyanda pek olmuyormus ee adı ustunde sezeryan---norml---
haydı hayırlı haberlele gel ınsll cnm
rtık bend ekaldıramıyorum gnluk ıs yemek vs ancak sonrada aksam 10 gıbı uyku basıyorkıı amannnnnnnnnnn
geçen sene ramazanda hıc bos deıldım cok sukur ma eısme dıyorum bu ramazanda cucugummle ben alamam sanırım dıyorummm
sırt ustu yatmak beebgı gerip senınde organlarına zarar verırmıs yanına yastık koy ben ole yapıyorum bacak arama koyuyorum öle olunca ne saga nede sırt ustune gecıs yapabılıyorummm
canım nette var ve 29-33 haftaları arası 8.aylık oluyor her ay genelıı 5 hafta soruyormus gebelıkdeee sen suan 7.ıcındsın ınsll
aynen katılıyorumm canım benımmmmmm
cok guseller canım yaaaaaaaaa gule guel kullanın ınsll
tuana zehra nasılolsun canım benımmm ??:44::44:
bende dun arabaya bınerkene ayagımı burktum ılk dk cok acıdı ama sımdık eserı yokkkkkkkk
kızlar pijamadünyasından siparişini verdiiğim pijama takımım geldi... kumaşı mükemmel... tarzını da çok beğendim... ayrıca hem emzirmeye uygun hemde alt pijamanın belinde ilikli lastik mevcut olduğundan ayarlama yapılabilyor... hiç dışardan alıp tonlarca para vermeye gerek yok bence...
PJACLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
Aldıklarının hepsi çok güzel.Güzel günlerde giydir canım...
Canım Akşam namazı sıralarımı hiç duymadım ne oluyorki...:18:
Canım hepsi çok güzel iyi günlerde giydir tatlım...
yarim güle güle kullan cnm.
kızlar illa hamile pijaması almak şart mı normal düğmeli pijama takımlarının büyüğünü alsak?
ben zaten çok kilo almadım,lastik olayını da sezeryan olursa aşağı ya da yukarı çekeriz olur biter.100-150 lira çok bana göre 1 seferlik birşey için.
lcwdeki gecelikle oradan büyük boy pijama takımı bakacağım çarşıya indiğimde
ben nuk biberon almaya karar verdim. genelde o çok önerilmiş. birde aventi çok duydum. yurtdışından aldırma imkanım olmadığı için bunları düşünüyorum ben
canm yha gogusunn acması kolay olucakmı tek acma yerı var yha gogusnu kolay cıkarabılıcekmısın
kızlar illa hamile pijaması almak şart mı normal düğmeli pijama takımlarının büyüğünü alsak?
ben zaten çok kilo almadım,lastik olayını da sezeryan olursa aşağı ya da yukarı çekeriz olur biter.100-150 lira çok bana göre 1 seferlik birşey için.
bende senin gibi düşünüyorum canım..zaten hamile pijaması adı altında normal pijama satıyorlar hep..normal pijama takımlarının büyük bedenini almayı düşünüyorum..yalnız alırken önden düğmeli modellere bakarsan daha rahat edersin canım
çift düğmeli olduğundan sorun yok... bi takım daha almıştım... bide annem almış... oldu 3 takım olmadı onu evdeyken kullanırım...
bende senin gibi düşünüyorum canım..zaten hamile pijaması adı altında normal pijama satıyorlar hep..normal pijama takımlarının büyük bedenini almayı düşünüyorum..yalnız alırken önden düğmeli modellere bakarsan daha rahat edersin canım
canım yurtdışından biberon almak ne kadar mantıklı bilemedim. 3 ayda bir biberon emziğini değiştirmek lazım. sonra en ufak çizik olsa atmak, biberonu yenilemek lazım. sakın kullanmayın diyor avent mesela. ben o yüzden avent almıştım. her yerden her zaman yedekleyebildim. koliğe karşı da etkili, hem de hiç öyle küçük parçayla filan uğraşmıyorsun temizliği için.
şimdi bir de natural seri çıkarmışlar ki, biberonlar iyice aşmış. aynı anne memesi gibi emziği: dokusu, boyu, şekli yaprakçıkları. koliğe karşı çift valfli sistem yapmış, yani o biberondan havanın bebeğin midesine gitmesine imkan yok. bak burda.
ama başka olsun dersen için bir tane de aldır istersen yurtdışından. bir de bir şey var ki, aslında biberonu da emziği de bebek seçiyor. sen iyisini teklif edebiliyorsun ancak.
:)) bı susru olmus :) sabahlık aldınmı
evet ilk aldığım pijama takımımda sabahlık da vardı... onu da 70 tl'ye almıştım...
100 150 vermene gerek yok tatlım tabı verılmez. bn ftgrfını yukledm aldğım pjama takımını gorumcem almıs saolsun 75 tl mıs o 40 a almıs tek kaldıgı için arastır bnce bde sabahlık var en gereklı olanndan dogum esnasında lazm oluo cunku hea lcw den bak onden dugmelı olsun yeter sabahlıktata ole tatlm. ama son ayına geldıgınde al bde cok buyuk alma sonucta bu gobusler gdeck :))
benim ablam da normal pijama aldı (büyük bedenlerden) ama çok zorlandı kullanırken... sezeryan oldu ve aşağı indirse dikişlere denk geldi... yukarı göbek hizasına çekince de karnını sıktı... benim için önemli olan belimin rahatlığı... ayrıca bu hamile pijamalarının bel lastiklerini sabitleyip normal zamanda kullanmak gayet mümkün... ablamın sezeryan dikişleri enfeksiyon kaptı belindeki lastik sebebiyle 20 günde iyileşti dikişleri ve bi dünya antibiyotik kullandı...
hamile pijaması adı altında normal pijama satmaları imkansız - bunu yapıyolarsa bile tüketici olarak bizim dikkat etmemiz gereken en önemli şey bel lastiği...
ayrıca normal (büyük beden) pijama takımları 30 tl (min) ise, pijamadünyasında 40 tl'ye hamile pijaması alternatiflerini bulmak mümkün bi bakın derim... sağlığımızı riske atmaya değermi?
bende senin gibi düşünüyorum şimdi bile normal pijamlarımı giyiyorum belli rahat oluyor sıkmıyor. bende önden düğmeli normal alacağım. sonuçta doğumdan sonra hemen göbek gitmeyecek amöa şimdiki gibi de olmayacağız genelde 5 aylık gibi duruyor göbüşler :) en azından benim gördüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?