blgn08 çekirdek ailenle mutlu huzurlu nice yaşların olsun inşallah...
evasude minik prensesin odası için fikirlerin oturması şahane olmuş... kafalar biraz daha rahat uyuycak anne ve babası
Doğum günün kutlu olsun kuzummmmmmm...NİCE MUTLU SENELERE
evet cnm göğüs ve bel kısmına dikkat ederek alırsak sorun olmaz.cuma hastaneye yatacağım inş. sabahtan akşama bir tane almam lazım =)
neden yatıyorsun canım cuma ?
Benim kızımda hep bi eliyle yüzünü kapıyor bir eliylede bana baş baş yapıyor.
Canım dr un dediğine bakma sen Allah sana bebişini ne zaman kavuşturmak isterse o zaman doğar önemli olan sağlıklı doğsun....
Daha erken bakmayın demek ne demek ya o nasıl bi dr anneye böyle şeyler söylüyo hem hepimizin karnı arada sertleşiyodur yani onun takibinin yapıldığını da ilk defa duydum hiç moralini bozma bence canım sen fotoğrafcıda araştır istediğini de yap..Kv ler hep bi hevesi kursağında bırakcak ya bu bi klasik yani onlara danışmıyoruz diye hep bunlar amaan boşver sen annesin senin hakkın eşin bile karışamaz yaptıklarına..Utanıyodur annesi:)Gittiğin saatleri değiştir mesela sabahsa akşamüstü fln git belki bebeğin öyle alışmıştır hem normal yanii ya eli ağzında olur ya burnunda..
böle doktorlara deli oluyorum. normalde doğumun zaten 1 nde gözüküyor 5-6 çok farkı yokki hem ulturason ölçümleri tam olmuyor az veya çok çıkabiliyor. utanıyordur annesi doktordanterbiyeli bebiş
utangaçtır annesi oğlun... korkma hemencik.. bizim kızımızda pek mızmız... genelde onun da eller yüzde...
Doğum fotoğrafçısı demişken bakın ne buldum...
Doğum Fotoğrafları, Doğum Fotoğrafçısı Emine Mazı, dogumfotografcisi34.com
Doğum FotoğraflarıDoğum Fotoğrafçısı | Doğum Fotoğrafçısı
Çok tatlılar ya...
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğiniKarın sertleşmesi gebeliğin sonlarında çok olur ve bu doğum sancılarını tetikleyebileceği için dr un senden haber vermeni istemiş olabilir.Bebekler büyüdükçe yerleri daraldığı için eli yüzünde olabilir endişelenme sakın
kuzum son zamanlarda benimde hep öyle. normalde kıpır kıpır olan oğlum usg eliyle koluyla hatta bacağıyla kapatıyor yüzünü. ne yapsak açmıyor.öylece duruyor. niye öyle anlamadım bende
idrar tutma hareketinin çok zararlı olduğunu bu hareketi idrar yapmıyorken yapmak gerektiğini öğrendim ben sabah 10 kere akşam 10 kere ile başlayıp zamanla sayısı artılıyor
korkma cnm
amin canlarımmmm
allah korusun cnm hiç korkma cnm diğer çıkaranlar nasıl çıkarıyor bizim ne farkımız var onlardan çatır çatır doğururuz allahın izni ile :13:
kırmızılıya bayıldım
cnm bir yerde okudum sanırım (burda olabilir ya da kursta öğrendim) ultrason bebeğe yoğun ses gönderiyormus bazı bebekler tepki olarak ellerini yüzüne çekiyormuş ki bizim tosbikte her seferinde öyle etkiye tepki daha ana karnında
geçmiş olsun cnm
siyah mor renk uyumu çok hoş
muzaffer ayaz diom ben
hayırlı işler cnm bende anne bebek kursuna gidiyorum akşam öğrendiklerimi paylaşırım
kızlar bu arada biz isme karar verdik utku selim düşünüyoruz sizce nasıl :)
canım ben de çarşamba doktora gittim benimkide göstermedi yüzünü takma kafanı olur böyle şeyler. benim doktorum bi problem olarak görmedi naz yapıyor dedi. hatta diğerlerinin bebekleri tek parmağını emerken benimki üç parmağını birden emiyor diğer eliyle de yüzünü kağatıp ayaklarını da kafasına doğru çevirmiş. düşün artık. canını sıkma haraketli ve nazlı bir bebektir o kadar. güzel şeyler düşün moralini yüksek tut.
ayrica kaç kilo aldinizzzz acaba(
ben dun kargo tartisinda tartildim 85 kg ciktimmm :18:
hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz
biz izindeyken yasa çıkarsa faydalanıyoruz değil mi ??
kızlar sizce hasan ali ismi nasıl? ya eşim de ben de hem erkek ismi olsun ama çok da ağır olmasın istiyoruz. böyle olunca da seçenekler azalıyor, güncel isimlerden istemiyorum çünkü 20 yıl sonra her yer deniz ege kuzey özgür rüzgar toprak olucak gibi geliyo bana. eski ve köklü isimleri daha çok seviyorum. ama abdullah muzaffer gibi çok da ağır olmasın. bi akıl verin bana?hasan ali?
Ali nin yanına Hasan değil de başka bişey mi koysanız canım? Mert Ali de güzel? Ali Kemal de güzel. veya Ali Kenan..
Tabi bunlar benim fikrim. Ben ali ile çok isim düşünmüştüm. Ali nin yanına çoğu isim yakışıyor esasında..
benimki de 25le bitirirsin dedi söylemek olsun diye söylyor işte her seferindeNe güzel anlayışlı doktorlarımız var. ben 10 kilo aldığımı söyleyince maşallah bi 10 kilo daha alır 70 le doğuma girersin dedi sadeceçok falan demedi. gülüştük sadece.
kızlar yaa dün akşamdan beri karnımda bir şişkinlik hissi var geçmedi hala. ağrıyorda birde. napsam bilemedim. soda da içtim fayda etmedi. yemek yiyesim yok şuan o yüzdden daha çok şişkinlik yapıcak diye
bende eminönüne gitmeyi planliyorum , seker seker sepeti vs vs için . aracla gidicem , eger gidersem sizede alabilirim ? evim ümraniyede ama iş yerim orhanlida. gelir alirim derseniz haber veririm almaya giderken.
kızımın çamaşırlarını çıkardım... tek tek hepsini seleye düzgünce koyuyodum ki; bazı kıyafetleri pembe pembe leke olmuşdelirdim... bişey boya salmış ama ne? oturdum makinenin önünde ağladım ablamı aradım annemi aradım kocamı aradım ben napıyım diye ablam diyoki at bi daha yıkansın... be salak kadın aynı şeyler yıkanmış zaten boya salan yine salar annem de diyoki beyaz sabunun varsa sabunla suya bırak çitileme sonra o lekelileri bi daha atarsın yıkanır diyo... kocam da diyoki nolucak gider bi daha alırız... ppffffff... çıldırdımm... hastane çıkış setinin battaniyesi ve beresi de olmuş biraz kendime geldim aldım elime bi tabure, gittim banyoya lavabonun dibine oturdum... doğal zeytinyağlı sabun almıştık bi tanıdığımızdan Ayliz'i yıkamak için... oturdum onları çitiledim (tabi farkettiğim bikaç parça bişey) yıkadım duruladım... bi pijama takımı vardı onun lekeler çıkmıyo sinir oldum yaa... belim de ağrıdı
ya bu insanlar aptalmı neden bebek kıyafetlerinde boya salan şeyler kullanıyolar... şimdi düşün dur hangisi boya saldı acaba diye... bi tane beyaz taytı vardı kenarlarında kurdeleden fiyonklar yapılmış... kesin ondan oldu gibi doğuyo içimeşimdilik çok kayıp yok gibi görünüyo ama sinirlerim bozuldu...
amin... bizde öyle... 7 buçuk ay önce evlendik... tek bir iğne bile almadılar... düğünümüze bile teşrif etmediler... kirada oturduk 5 ay boyunca çok şükür geçindik de... hanımefendi teşrif etti de evimde oturun dedi... kirada oturduğumuzun 200 tl eksiğini kira olarak isteyerekyarısını veririz dedik veriyoruzda ama senin de söylediğin gibi eşim görüyo herşeyi... benim sağlığımı - hamileliğimi sormadan bebeğin adını soruyolar utanmadan... o da belli değil daha diyomuş... eşime üzülüyorum kimseye değil...benim ailem en yok zamanlarında neler yapıyolar... ama onun ailesi bi elleri yağda bi elleri balda ve hala oğlundan para istiyo hanımağa... hemde bebek bekleyen - ev geçindiren ve eşi çalışmayan bi adam olduğunu bildiği halde... tek kelimeyle KARAKTERSİZ ama diycek bişey yok...
Kızlar yine bi kv muhabbeti dönüyo ortada :)) Aayy herkes ne kadar dertli ya bende dahil tabi ama bugün eşime çok kızgınım hormonlardan mı bilmiyorum ama kıskançlık durumu var bende anlatim haklı mıyım haksız mıyım söyleyin ya nolur,bugün face'de memleketinden çocukluk arkadaşını eklemiş eşim samimilermiş güya ama ne gerek var yani bende gıcık oldum birsürü laf saydım ve suan küsüm poff(
bu moral bozukluğuyla kendimi ödüllendirmek istiyorum... akşam kocamı kandırıyımda haftasonu bu çok beğendiğim babeti aldırayım... nasıl sizce?
201-P SİYAH SİM - SHOE TEK FİYAT
Ben hem yiyorum hem yazıyorum şekerim :)) Buarada eşim silmiş arkadsını faceden özür diliyo..
Aynen benim de doktorum hiç kiloya ilgilenmiyo. Hatta ben arsızlık yapıp tartıya çıkıyorum hemşiresi var bazen o bakıyo ama doktora söylemiyo bile. Anlamadım ben
KIzlar nasılsınız ben pek iyi değilim ya :2::2::2::2::2: sabah işe gelirken düştüm ama karnımın üzerine düşmedim yan düştüm allahtan :2::2::2::2::2: ama dizimi sürtmüşüm birazcık o acıyo sadece kızım hareket ediyo ama biraz şimdi tatlı giyeceğim o zaman daha çok hareketleniyor inş bişi olmamıştır çok korkuyorum kendime bişi olmasından değil kızıma bişi olacak diye korkuyorumallahım sen meleğimi koruuu yarabbim
Bu arada kızlar gene kaynanalar geldi dün akşam yemek yapacağım diye o kadar yoruldum ki artık ayaklarım felan şişti üzerine basamaz oldum yemekten sonra uzandım valla hiçbir bir şey yapmadım masayıda bulaşıklarıda kaynanam topladı sağolsun birde benim öyle ayaklarım felan şişinci hanım efendi ben bilseydim hazırlıklı gelirdim dedi yemek bakımından mıdır nedir sinir oldum belli bişi artık çabul yorulup ayaklarımın şişmesi felan düşünmesi lazım illa söyleyecezmi yani bide bana yüzünde şişmiş demezmi nasıl sinir oldum hiç kimse demedi bir o dedi ya
Ay birde ben uznıyordum yan odada esnedim üst üste birkaç kez gözümden yaş geldi kaltktı ne dese beyenirsiniz kayınpedere dönmüş yazık ayagının acısından ağlıyo dedi ya nasıl deli oldum dedim ya ne ağlaması esnedim üst üste sadece gelde kızma sanırım erkenden gelecek kaynana başıma yaa yandım valla kızlar yaaa
Günaydın kızçelerrr :) nasılsınız daha okumaya başlamadım sayfaları şimdi başlıcam inşallah :)) hadi bakalım he bu arada Ben kaynanamı çok severim.ama şu karnım çıktı çıkalı kayınvalidem ikide bir bana bakıp bakıp iyice ağarlaştın diyip böle üzülüyo en sonunda bişey dicem ama demyorummm...
slm hamişler ve kuzucukları nasılsınız.ben 4 gündür foruma bakamadım hastaydım.nisan ayındayız ama hava hala soğuk.güneşe hasret kaldım diyebilirim.bu değişen havalar yüzünden üşütmüşüm.iştahım kapandı, baş dönmesi, ağrı, mide bulantısı, kusmalar yaşadım.dr gittim ilaç vermedi bol dinlen dedi.bugün daha iyiyim ama halim yok hala.evde temizlik beni bekliyor.bir misafir gelse utanacağım.ben kendime pek dikkat edememişim ince giyindim siz dikkat edin.bebişim gayet iyi.28 haftalık olduk.kucagıma alacağım günleri iple çekiyorum.hepinizi öptüm
Hopp diye topiğinize dalıyorum ama  29+4günlük bebişim var.çok sorunlu çok sıkıntılıyız.hastanedeyım 40gündür.bütün sorunlar yetmezmiş gibi dün plesantamda kireçlenme olduğunu öğrendim.drum pztsye kadar yok asistanlarından bilgi alabiliyorum tabıkı net bısey diyemediler.varmı aranızda bilgisi bulunankızım 2 hafta geriden geliyomuş çok üzülüyorum.allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
selam kızlar..
Bugün eşimi yolcu ettim yurt dışına gitti 4 gün yok
Biraz keyifsizim o yüzden.
Güne biraz gergin başladım.
iş yerine geldim gerginliğpim devam etti. bakalım bugün nasıl biticek
Fırsat buldukça geçmişi okuyup aranıza katılmaya çalışıcam. (gerçi haftasonu pek kimsecikler olmuyor ya)
hepinizi öpüyorum fıstıklar
Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
ööffff yoruldum bee...
sabah kalktığımdan beri mutfaktan çıkamadım... benim bu manyakça aşermelerim başıma iş açıcak yakında... canımın istediği bi dünya ıvır zıvır vardı hepsi de birbirinden zararlı... oturdum onları yaptım... hoşafım çıktı ama... bi kurtulabilirsem mutfaktan duş alıp ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum....kızımın çamaşırları da kurumuştur onları da toplayıp ütülemem lazım...
ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?
Teyzoşları yeni aldıklarım...
[url=http://......./c25MCx][/URL] [url=http://......./c25MCx] [/URL]
Bunlarda halasından
Bir adet baton cıkolatayı mideme indirip indirmeme konusunda ecel terleri döküyorum su an.... Yardım ediiiiiinnnnn
Hanımlar işte benim tostosumun dolabı, şifonyeri ve park yatağı..Kurban olsun annesi ona bir de odasını düzenlesek bir an evvel içim çok rahatlayacak da!! halısının, perdesinin örneğini bulamadım nette yerleştirince komple çeker koyarım artık fotosunu..
Eki Görüntüle 690970
Eki Görüntüle 690971
Eki Görüntüle 690972
Eki Görüntüle 691196 Eki Görüntüle 691209 Eki Görüntüle 691210 Eki Görüntüle 691211 Eki Görüntüle 691212 Eki Görüntüle 691213 Eki Görüntüle 691214 Eki Görüntüle 691215 Eki Görüntüle 691216 Eki Görüntüle 691217 Eki Görüntüle 691218 Eki Görüntüle 691219 Eki Görüntüle 691220 Eki Görüntüle 691224 Eki Görüntüle 691208 Eki Görüntüle 691207 Eki Görüntüle 691206 Eki Görüntüle 691188 Eki Görüntüle 691194 Eki Görüntüle 691190 Eki Görüntüle 691191 Eki Görüntüle 691192 Eki Görüntüle 691193 Eki Görüntüle 691195 Eki Görüntüle 691197 Eki Görüntüle 691198 Eki Görüntüle 691199 Eki Görüntüle 691201 Eki Görüntüle 691221 Eki Görüntüle 691205 Eki Görüntüle 691223
cnm ne bilim bana kalsa 2 uzun 2 kısa kol 0-3 ay çıtçıtlı body,2 tulum,2 elbise,2 alt üst takım daha alayım diyorum ilk 3 ay için.ne bilim az gibi geliyor gözüme.
kışa kalın penye pijama takımları külotlu çorap örülenler pantolon falan alsak yeter.
çorabı battaniyesi ağız bezi falan var tabi daha.
bir yere gitsek böyle cicili bicili ne giydiricez ki biz bunlara,elbise alsam giydirilmiyor diyorlar üşür diyorlar,tulumla terler off ne bilim yaaa
Bu hafta siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Güne iyi başlayın,Üzgün olmayın
Nefret etmeyin,Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
Ne Olursa Olsun Gülmeyi Unutmayın..
Günaydın annişler ve kuzucukları.....
bugünün benim için ayrı bi önemi var.Bugün benim doğum günüm
artık geceleri uyumak zorlaştı eksiklerimi bu hafta bitirmeyi planlıyorum hamile yastığı kullanan var mı çok merak ediyorum, daha doğrusu işe yarar mı
ya bu doğum fotografçıları kaça geliyor ayıptır sorması kızlar ya :)
kızlar taç kapı susu vs arayanlar rengimdesing.com bi baksanızaaaaaaa
geçen arkadaşım almış cnm 120 tl yok artık dedim.ama dediğin fiyatlar gayet makul
cnm sen gayet uyguna almışsın.ben görerek almak istiyorum birde.ama dediğim gibi 100 tl vermem pijamaya.hiçbir şey sağlıktan önemli değil tabi ki,Allah göstermesin.
yha kızlar avent n kucuk bıberonlarında cam yok ama bn cam ıstıodum daha saglklı deglmı cam
Ben cok kaprisliyimdir ya foto konusunda hoş o ağrıyla sıkıntıyla gözüm görmez bişeyi heralde, nerden cıkcağı bi muamma suan zaten ama normal bile olsa bebeği çeker yani dr havaya kaldırır öyle ceker yoksa cıkış anı cok tehlikeli mazallah bi ömür indiremezsin fotoyu videoyu raftanAma aynen doğum anı cok özel bebeğin ilk dünyaya gözünü açısı o kare çok özel ya bende ağlarım kesin çokk salya sümük olurum Neyse güzel bi hatıra olur bence de tut şimdiden ayarlamak gerek ya dimi neyse bi konuşim bakim eşimle olmadı o çeker
Çok fazla değil mi yaaEvet arkadaşlar suan itibariyle kariyerime doğum fotoğrafçısı olarak devam etmek istiyorum ayda 4 doğuma gitsem mis Ya olmadı hemşireler fln çeker ya da eşin ne bilim makineyi de veriyo muymuş o paraya Neyse şimdi hatırladım kardeşim benm reklamcılık okuyo ve fotoğrafçılık dersi var makine de tabi o ceksin yiğenine hediye etsin işte ne var bitti gitti
çok doğru söylüyorsun canım amin ama detayluı usgden beri böyle olunca üzülüverdim
ah canım önceki haftalar sabahları gidiyordum bu sefer akşam gittim ama yine yemedi bizim bıcırık :))) kv öyle yaaa geçen hafta önce adına sonra süsüne illa birşeyine karışacak diye hırpaladı kendini de sonra küstü falan bir de utanmaz haftasonu çok şanslısın çok iyi gelinin var diyen akrabasına daha da iyi etsin allah dedi... ya ne diyeym benim için ne diyorsa on mislini versin allah ona
evet canım ya hayırlısı olsun artık da terbiyeli mi uykucu mu başka birşey midir nedir ben de bilmiyorumm o sonmuayene biraz can sıkıcıydı benim için işte
off umarım öyledir canım ya o, ben de bu kadar üst üste öyle olunca kafama taktım işte
ben de geçen hafta bunlara baka baka kafayı yiyordum çok güzel çekiyorlar
ya ne bileyim çok ciddi biçimde öyle deyince tırstım resmen.. ya bizim bebiş çok da tonton değil bol bol yer var ama işte ha bire kapatıyor yüzünü, sürekli myle olunca dr da uyuz olunca ben de stres yaptım
ya peki senin dr da uyuzluk yapıyor mu o yüzünü kapayınca?
hadi yaaa usg evet ses dalgası zaten gerçekten rahatsız mı ediyormuş kuzucuğu oy kıyamam ya zaten usg olmasaydı daha mı iyi olurdu hayat acaba?
selimin anlamına birkaç yerden baktın mı?
oy kıyamam maaşallah kuzucuğa çok mu acıkmış :)) inş. canım dediğin gibidir
+16
inşaallah çıkar da hazirana kadar
bence de isimlerden birini yeni dönemlerden ya da az bulunanlardan koyabilirsin
kenan bence de güzel ama anlamını bilmiyorum
benimki de 25le bitirirsin dedi söylemek olsun diye söylyor işte her seferinde
geçti mi canım
orada nereye park etmeyi planlıyorsun ki?? biz zorlanmıştık arabayla gittiğimizdee
zxor olsa da geçmiş işte güle güle giyinsin minnoş annesi elerine sağlık
allah yardımcın olsun canım hakikaten seninkiler de başka düşüncesizmiş
bence boşa kafana takmışsın, benimkinin faceindeki hatunları bir görsen bi de uluslararası çalışıyr bizimki ama başlarda tek tek sordum sonra evlilik fotonuz ekliyse onda zaten çok da takılacak birşey yoktur bence
güzel ama rahatsa haber ver lütfen
:)))
benimki ölçüyor her seferinde ilk iş sonra da şu kadar almışsın diyoama o kadar
canım geçmiş olsun gittin mi sonra dr ye
iyi de senin bu halinle ne demeye geliyorlar eşine söylesene ben iyi değilim artık kimseyi ağırlayamam diye
ay hepsi ayrı cins bu kvlerin
geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsun, kireçleme old. nasıl anladı ki?
allah kavuştursub canım
oy oy oyy gle güle giyinsin kuzuşşş
ne çektin be sen bu cicilerden şekerimm
mustelaa alacağımm
çok güzeller güle güle giyinsin canım
iyi günlerde sağlıkla kullansın inş.
güle güle kullansınn
canım güle güle giyinsin
canım doğumgünün kutlu olsun bugün ben de aksine tersimdeyim dokunsalar ağlayacağım cinsliğim üzerimde, neyse iyi ki doğdun senn
ben ön ve arkama destek için aldım ama ağır ve deli uyuduğumdan %50 etki ediyor ancak
canım 400den başlıyor 1500e kadar
canım ben daha önce e-posta atmıştım yoğunluktan sipariş alamadığını söylemişti ilgili kişi
kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacağım canım akşama kadar gözetim altında olmam gerekiyormuş.diğerinde yatmamıştım ama doktor böyle söyleyince birşey demedim.
Doğum fotoğrafçısı araştırması yapılıyormuuş bizim buralarda pek yapılmaz yada ben hiç görmedim ama bende özendim şimdi ya ama fiyatlar çok uçuk 400-500 çok fazla aklıma kardeşim geldi sinama televizyonculuk okuyor ağriyetten resim konusundada baya yetenekliii kardeşim ayrıyetten web tasarımcısı onnndaan bende ona söylemeyi düşünüyorum doğumun ilk anını çekemesede (giremez doğumhaneye baya utangaçtırda) sonraki fotolarını çeker diye düşünüyorumyaşasın buldum fotoğrafçımı iş eşime söylemeye kaldıı eminin kardeşimde hayır demez çok sevinmişti dayı olacağınaa
Sağol cnm iyiyim çok şükür yan düştüm tam karnımın üzerine düşmedim akıntım ağrım felan olmadı hiç aksi bir durum olsa gidecektim ama iyiyim çok şükürAhhh canım demeye fırsat vermiyorlarkii arabaya biniyorlar biz geliyoruz diye haber veriyorlar banada değil eşime oda bişi diyemiyo tabiii ama bu sefer baya yorulduğumu görünce ayaklarım felan çok fena şişti morarmaya başlıyordu yani bundan sonra dikkat eder tedbirli gelir umarummm
benim aldığım gecelikler de bunlar. pijama almıycam ben. lazım olur mu ki :/Eki Görüntüle 691906 Eki Görüntüle 691907
aynen canım benım kasıkda ıse hıssınız hıckırıyormus dogum pozısyonu alıpdaa
AAAAAA doğum pozisyonuna mı?Heyecanladım benim kızçem de çok hıçkırıyor deli gibi
Ben de saymaya başladım 10-20-30 derken sıkıldım saymaktan bıraktım ama hep attı pıt pıt pıt
Allah'ım size de maddi manevi her şekilde yardımcı olsun rızkıyla gelsin bebişlerimiz hepimizinnnnnn
bız cok ıyıyız cok sukur canım benımm aman ıyı olalımda hep beraberrrrrrrrSağol canım benim iyiyim çok şükür ayaklarım şiş malum birde bel ağrım var onun haricinde iyiyim allaha şükür düşmüştüm ya allahtan bir sıkıntı olmadı iyiyiz kızçemle asıl siz nasılsınız tatlımmm
Ben daha o ufak tefeklerini almadım cnm ya önümüzdeki ay işten ayrılmadan almak istiyorum bakalım nasip artıkk hiç bilmiyom ki cnm hemşireler önerirlermi bir marka bilen birini sormak lazım hemşireye filen :44::44::44::44:
Ben daha dün farkettim cnm nefen alamadığımı sırt üstü yattıgımda benimde kızım sağa yatınca çok tepiyo sola yatıyom hemen tabi bilinçli dönüyom artıkınnn
hamıs yastıgı degılde ben kırlent koyuyorum hehehe bacak arama gayette kullanıslı oluyorrrrrrrrrrartık geceleri uyumak zorlaştı eksiklerimi bu hafta bitirmeyi planlıyorum hamile yastığı kullanan var mı çok merak ediyorum, daha doğrusu işe yarar mı
cok gusel canım ya 5 parca mııı fıyatıda cok gusel un ben awm de baktım 3 lu parcaa hamısler ıcın 69 tl dııı:44:kızlar pijamadünyasından siparişini verdiiğim pijama takımım geldi... kumaşı mükemmel... tarzını da çok beğendim... ayrıca hem emzirmeye uygun hemde alt pijamanın belinde ilikli lastik mevcut olduğundan ayarlama yapılabilyor... hiç dışardan alıp tonlarca para vermeye gerek yok bence...
PJACLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
kerahat vaktı canım o vakıtte uyunmaz da gunes tam tepede oldugu ıcın o yusen aksam namazına 45 dk kala o vakıt olur ve hatta bir hadis var dı hatırladıgım kadarsı ıle kerahat vaktınde uyuyupda sag saglım uyanan kımse hemen sukur namazı kılsın dıye ve benım hamıslıgımden berii hem o st de uykum gelır o yusden dırenırım ve cok sukur bır kere uyudum oda bas agrısı halsızlık le cokkk pısman oldummm:26:Aldıklarının hepsi çok güzel.Güzel günlerde giydir canım...
Canım Akşam namazı sıralarımı hiç duymadım ne oluyorki...:18:
Canım hepsi çok güzel iyi günlerde giydir tatlım...
benım dr ole olunca bır hafta one alıyor dogumu ve sımdıde öle oldu one aldı canım benım yaHerkese merhaba Allah hepinizin bebeğini sağ salim kucaklamayı nasip etsin. Bizm de kızımız olucak inşallah. İsim belirlediniz mi?
Bir de sorum olucak şuan 22haftam bitmek üzere ama ultrasonda 1hafta önden gidiyor hangisini baz alıcım
ay kızlar bugün bir depresifim bir depresif dokunsalar ağlayacağım, önce perşembe günki dr maceramız sonra kv nin densizliği sonra bebişimn kafa çevresinin biraz geri olması derken bugün öğle yemeğinde mdr yardımcımızın çok balık yeme ısrarı ki dr yiyebileceğimi söyledi dememe rağmen yok yok ii değil demesi bir de gece uyandım karnım tahta gibi dr da dikkat et demişti ya allahım hepsi üst üste ödüm koptu keyfim yok birşey yapasım yok işim sakindi bugün allahtan gün boyu siteyi okudum ama eski işlerim kaldı :)))
böyle bi moral lazım bana.. birkaç hareketli şarkı da açtım ama yok işe yaramıyor
cok gusel canım ya 5 parca mııı fıyatıda cok gusel un ben awm de baktım 3 lu parcaa hamısler ıcın 69 tl dııı:44:
ay kızlar bugün bir depresifim bir depresif dokunsalar ağlayacağım, önce perşembe günki dr maceramız sonra kv nin densizliği sonra bebişimn kafa çevresinin biraz geri olması derken bugün öğle yemeğinde mdr yardımcımızın çok balık yeme ısrarı ki dr yiyebileceğimi söyledi dememe rağmen yok yok ii değil demesi bir de gece uyandım karnım tahta gibi dr da dikkat et demişti ya allahım hepsi üst üste ödüm koptu keyfim yok birşey yapasım yok işim sakindi bugün allahtan gün boyu siteyi okudum ama eski işlerim kaldı :)))
böyle bi moral lazım bana.. birkaç hareketli şarkı da açtım ama yok işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?