2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tabiki hiç bişey sağlığımızdan önemli değil kızlar..ama geçen çarşıda bi pijama baktım benim evde kullandıgım pijamalardan daha lastikli..hemde 3lü takım 120 tl diyor ve hamile pijaması göya

bende protesto ediyorum onları

zaten hava çok sıcak olucak sadece hastaneden çıkışta ve bir misafir geldiğinde kullanacağımızı düşünüyorum...

sonraki zamanlarda zaten sıcak olacağından askılı filan bişey giyerim diye düşünüyorum..uzun kollu ayağa kadar olan pijamayı giyebileceğimi hiç ama hiç sanmıyorum ama tabi bu benim fikrim

ay bu arada bende 100den aşağıya düşmüşümmmmm

çok mutlu oldummmmm

kızlar bu arada ben pek konuşkan değilim ama hepinizi takip ediyorummm bilginiz olsunnnn..fikrim olan konularda yazıyorumm hamiledaşlarımm benimm

çok doğru söylüyorsun canım amin ama detayluı usgden beri böyle olunca üzülüverdim

ah canım önceki haftalar sabahları gidiyordum bu sefer akşam gittim ama yine yemedi bizim bıcırık :))) kv öyle yaaa geçen hafta önce adına sonra süsüne illa birşeyine karışacak diye hırpaladı kendini de sonra küstü falan bir de utanmaz haftasonu çok şanslısın çok iyi gelinin var diyen akrabasına daha da iyi etsin allah dedi... ya ne diyeym benim için ne diyorsa on mislini versin allah ona

böle doktorlara deli oluyorum. normalde doğumun zaten 1 nde gözüküyor 5-6 çok farkı yokki hem ulturason ölçümleri tam olmuyor az veya çok çıkabiliyor. utanıyordur annesi doktordan terbiyeli bebiş

evet canım ya hayırlısı olsun artık da terbiyeli mi uykucu mu başka birşey midir nedir ben de bilmiyorumm o sonmuayene biraz can sıkıcıydı benim için işte

utangaçtır annesi oğlun... korkma hemencik.. bizim kızımızda pek mızmız... genelde onun da eller yüzde...

off umarım öyledir canım ya o, ben de bu kadar üst üste öyle olunca kafama taktım işte

ben de geçen hafta bunlara baka baka kafayı yiyordum çok güzel çekiyorlar

ya ne bileyim çok ciddi biçimde öyle deyince tırstım resmen.. ya bizim bebiş çok da tonton değil bol bol yer var ama işte ha bire kapatıyor yüzünü, sürekli myle olunca dr da uyuz olunca ben de stres yaptım

kuzum son zamanlarda benimde hep öyle. normalde kıpır kıpır olan oğlum usg eliyle koluyla hatta bacağıyla kapatıyor yüzünü. ne yapsak açmıyor. öylece duruyor. niye öyle anlamadım bende

ya peki senin dr da uyuzluk yapıyor mu o yüzünü kapayınca?

hadi yaaa usg evet ses dalgası zaten gerçekten rahatsız mı ediyormuş kuzucuğu oy kıyamam ya zaten usg olmasaydı daha mı iyi olurdu hayat acaba?

kızlar bu arada biz isme karar verdik utku selim düşünüyoruz sizce nasıl :)

selimin anlamına birkaç yerden baktın mı?

oy kıyamam maaşallah kuzucuğa çok mu acıkmış :)) inş. canım dediğin gibidir

ayrica kaç kilo aldinizzzz acaba (

ben dun kargo tartisinda tartildim 85 kg ciktimmm :18:

hamilelikten önce 68-70 arasiydim 27. haftadayim yairn kontrol var i dr dan firca yicem yine cok kilo almişsin die sizler ne durumdasiniz

+16

biz izindeyken yasa çıkarsa faydalanıyoruz değil mi ??

inşaallah çıkar da hazirana kadar

bence de isimlerden birini yeni dönemlerden ya da az bulunanlardan koyabilirsin

kenan bence de güzel ama anlamını bilmiyorum

Ne güzel anlayışlı doktorlarımız var. ben 10 kilo aldığımı söyleyince maşallah bi 10 kilo daha alır 70 le doğuma girersin dedi sadece çok falan demedi. gülüştük sadece.
benimki de 25le bitirirsin dedi söylemek olsun diye söylyor işte her seferinde

geçti mi canım

bende eminönüne gitmeyi planliyorum , seker seker sepeti vs vs için . aracla gidicem , eger gidersem sizede alabilirim ? evim ümraniyede ama iş yerim orhanlida. gelir alirim derseniz haber veririm almaya giderken.

orada nereye park etmeyi planlıyorsun ki?? biz zorlanmıştık arabayla gittiğimizdee

zxor olsa da geçmiş işte güle güle giyinsin minnoş annesi elerine sağlık

allah yardımcın olsun canım hakikaten seninkiler de başka düşüncesizmiş

bence boşa kafana takmışsın, benimkinin faceindeki hatunları bir görsen bi de uluslararası çalışıyr bizimki ama başlarda tek tek sordum sonra evlilik fotonuz ekliyse onda zaten çok da takılacak birşey yoktur bence

bu moral bozukluğuyla kendimi ödüllendirmek istiyorum... akşam kocamı kandırıyımda haftasonu bu çok beğendiğim babeti aldırayım... nasıl sizce?
201-P SİYAH SİM - SHOE TEK FİYAT

güzel ama rahatsa haber ver lütfen

Ben hem yiyorum hem yazıyorum şekerim :)) Buarada eşim silmiş arkadsını faceden özür diliyo..

:)))

Aynen benim de doktorum hiç kiloya ilgilenmiyo. Hatta ben arsızlık yapıp tartıya çıkıyorum hemşiresi var bazen o bakıyo ama doktora söylemiyo bile. Anlamadım ben

benimki ölçüyor her seferinde ilk iş sonra da şu kadar almışsın diyo ama o kadar

canım geçmiş olsun gittin mi sonra dr ye

iyi de senin bu halinle ne demeye geliyorlar eşine söylesene ben iyi değilim artık kimseyi ağırlayamam diye

ay hepsi ayrı cins bu kvlerin

geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun, kireçleme old. nasıl anladı ki?

allah kavuştursub canım

oy oy oyy gle güle giyinsin kuzuşşş

ne çektin be sen bu cicilerden şekerimm

ben hala ne marka şampuan alacağıma karar veremedim. chicco iyimidir ki? sen baya araştırmışsın galiba.çevrende kullanan var mı?

mustelaa alacağımm

çok güzeller güle güle giyinsin canım

Bir adet baton cıkolatayı mideme indirip indirmeme konusunda ecel terleri döküyorum su an.... Yardım ediiiiiinnnnn

iyi günlerde sağlıkla kullansın inş.

güle güle kullansınn

canım güle güle giyinsin

canım doğumgünün kutlu olsun bugün ben de aksine tersimdeyim dokunsalar ağlayacağım cinsliğim üzerimde, neyse iyi ki doğdun senn

artık geceleri uyumak zorlaştı eksiklerimi bu hafta bitirmeyi planlıyorum hamile yastığı kullanan var mı çok merak ediyorum, daha doğrusu işe yarar mı

ben ön ve arkama destek için aldım ama ağır ve deli uyuduğumdan %50 etki ediyor ancak

ya bu doğum fotografçıları kaça geliyor ayıptır sorması kızlar ya :)

canım 400den başlıyor 1500e kadar

kızlar taç kapı susu vs arayanlar rengimdesing.com bi baksanızaaaaaaa

canım ben daha önce e-posta atmıştım yoğunluktan sipariş alamadığını söylemişti ilgili kişi

Herkese merhaba Allah hepinizin bebeğini sağ salim kucaklamayı nasip etsin. Bizm de kızımız olucak inşallah. İsim belirlediniz mi?
Bir de sorum olucak şuan 22haftam bitmek üzere ama ultrasonda 1hafta önden gidiyor hangisini baz alıcım

Katılıyorum
Kızlar yolunuz eminönuya düşerse pazara girmeden önce ÇİÇEĞİM mağazası var sadece pijama ve gecelik satılıyor oraya bi bakın derim. Seri sonu ürünler 20-30 tl yeni sezonda 50% indirim var. Kumaşı da güzel. Bi de defolu diye sepete koydukları var evde giymek için ordan 10tl ye alabilirsiniz (alt kısmı defolu ise üstünü de sepete koyuyorlar). Ben aldım 2 üst tam emzirmeye uygun evde giymek için çok ta uygun. 100 tl ye 1 pijama 1 gecelik 2 evde giymek için üst ve 1 alt aldım çok te memnunum

23 nisan dolayısıyla indirim kampanyaları yapan sitelerden, mağazalardan veya markalardan haberi olan var mı kızlar?

Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa seviniriz !!!!!

Doğum fotoğrafçısı araştırması yapılıyormuuş bizim buralarda pek yapılmaz yada ben hiç görmedim ama bende özendim şimdi ya ama fiyatlar çok uçuk 400-500 çok fazla aklıma kardeşim geldi sinama televizyonculuk okuyor ağriyetten resim konusundada baya yetenekliii kardeşim ayrıyetten web tasarımcısı onnndaan bende ona söylemeyi düşünüyorum doğumun ilk anını çekemesede (giremez doğumhaneye baya utangaçtırda) sonraki fotolarını çeker diye düşünüyorum yaşasın buldum fotoğrafçımı iş eşime söylemeye kaldıı eminin kardeşimde hayır demez çok sevinmişti dayı olacağınaa

Sağol cnm iyiyim çok şükür yan düştüm tam karnımın üzerine düşmedim akıntım ağrım felan olmadı hiç aksi bir durum olsa gidecektim ama iyiyim çok şükür Ahhh canım demeye fırsat vermiyorlarkii arabaya biniyorlar biz geliyoruz diye haber veriyorlar banada değil eşime oda bişi diyemiyo tabiii ama bu sefer baya yorulduğumu görünce ayaklarım felan çok fena şişti morarmaya başlıyordu yani bundan sonra dikkat eder tedbirli gelir umarummm

kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacağım canım akşama kadar gözetim altında olmam gerekiyormuş.diğerinde yatmamıştım ama doktor böyle söyleyince birşey demedim.

boşver gözetim altında olmak kötü değildir

allahım ya valla bizimkiler eskiden çok ağırlanmak istiyorlardı şimdi geldiklerinde üşüyorum halsizim diyorum kocama diyorum sen doldur çayları çok bir hazırlık da yapmıyorum sonra bir de laf vuruyorum halsizim diye artık misafir çağırmıyoruz diye, işlerine gelirse..
neryse canım geçmiş olsun tekrar

ay kızlar bugün bir depresifim bir depresif dokunsalar ağlayacağım, önce perşembe günki dr maceramız sonra kv nin densizliği sonra bebişimn kafa çevresinin biraz geri olması derken bugün öğle yemeğinde mdr yardımcımızın çok balık yeme ısrarı ki dr yiyebileceğimi söyledi dememe rağmen yok yok ii değil demesi bir de gece uyandım karnım tahta gibi dr da dikkat et demişti ya allahım hepsi üst üste ödüm koptu keyfim yok birşey yapasım yok işim sakindi bugün allahtan gün boyu siteyi okudum ama eski işlerim kaldı :)))

böyle bi moral lazım bana.. birkaç hareketli şarkı da açtım ama yok işe yaramıyor

aynen canım benım kasıkda ıse hıssınız hıckırıyormus dogum pozısyonu alıpdaa

bız cok ıyıyız cok sukur canım benımm aman ıyı olalımda hep beraberrrrrrrr
artık geceleri uyumak zorlaştı eksiklerimi bu hafta bitirmeyi planlıyorum hamile yastığı kullanan var mı çok merak ediyorum, daha doğrusu işe yarar mı
hamıs yastıgı degılde ben kırlent koyuyorum hehehe bacak arama gayette kullanıslı oluyorrrrrrrrrr
cok gusel canım ya 5 parca mııı fıyatıda cok gusel un ben awm de baktım 3 lu parcaa hamısler ıcın 69 tl dııı:44:

Aldıklarının hepsi çok güzel.Güzel günlerde giydir canım...

Canım Akşam namazı sıralarımı hiç duymadım ne oluyorki...:18:

Canım hepsi çok güzel iyi günlerde giydir tatlım...
kerahat vaktı canım o vakıtte uyunmaz da gunes tam tepede oldugu ıcın o yusen aksam namazına 45 dk kala o vakıt olur ve hatta bir hadis var dı hatırladıgım kadarsı ıle kerahat vaktınde uyuyupda sag saglım uyanan kımse hemen sukur namazı kılsın dıye ve benım hamıslıgımden berii hem o st de uykum gelır o yusden dırenırım ve cok sukur bır kere uyudum oda bas agrısı halsızlık le cokkk pısman oldummm:26:

benım dr ole olunca bır hafta one alıyor dogumu ve sımdıde öle oldu one aldı canım benım ya

kop gel bi kahve yapayım sana... iki koca göbekli oturup, kadın programları izleyelim olurmu

Birbiriyle Konuşan İkiz Bebekler - YouTube Bunu izle canım, neşen yerine gelsin :) ben hamileyken çok izlemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…