Kızlar herkese merhabaaaaa
haırlı haftalar
ben sık sık giremiyorum onun için iyi takip edemiyorum olan biteni
bizde cumartesi günü oğluşuma ciciler aldık
dünde kıyafetlerini yıkadım bugün onları ütülemeye başlayacağım hayırlısıyla
kendime 1 tane pijama takımı aldım 3 lü takım sabahlıklı (1 yada 2 tane daha alacağım)
oğluşuma biberon , emzik , emzik tutucu , emzik kutusu , saç fırça ve tarak seti , tırnak makası , su termometresi aldım
kapı süsü için tül aldım
hastanede lahusa şerbeti ikram etmek için plastik kadeh aldım (süslenecek)
cupcake standı aldım
minik minik süsler aldım
daha da çok eksiğimiz var...
Başka bi hafta yine çıkıcam alışverişe eksikleri tamamlamak için inşallah
çok tatlılar canım. güle güle kullansın minnak aslanınBunlarda cicişleri ama daha var eksik tabi hastane çıkışı ve 4 takım var yine onlar şehir dışından hediye gelcekler yakında :)
ne kadar zamandır teşirdeydiki acaba :44: görünürde bişeyi yoksa alınabilir belki. ama yinede kapalı bir ürün almakta fayda var derim tatlım benKızlar dün park yatak baktım şansıma mıdır nedir chicconun park yatağı 450 den 270 e düşmüş sırf teşhir ürünü olduğu için eşim alim istersen diyo baya da inceledim bi hasar yok alsammı sizce cok kaliteli gözüküyo..Bu hafta bir de ateş ölçeri,soğuk nem cihazı,oda termometresi,bebek telsizi,göğüs pompası,pedi vs onları halletcem bakalım alınca yine paylaşırım..Doğum çantamı da en kısa zamanda ayarlamam lazım artık poff ama hiç güzel gecelik pijama göremedim ben ya
geçicek canım bu sıkıntıların hepsi.bnde yha ama kızlarrr yha bn sırt ustu yattıgımda yana donemıorum agrdan eşim cevırıo bnı hep aglıorum bazen yha oyuzden sımdı hep sag soleger srt ustu yatmssam eşim uyandrıo cevırıo bnı :)) agrı cekmm ıçın uyumuo yha bnı takp edıo bugun ılk defa keske hamıle olmasaydın ddı bukadar sancı ve agrında olmaz dı ddı. bnde olsun ddm herseyın bı zorlugu vardr bı kucagmza alsak heryesı unuturuz ddm
o ka dıkkat etmedım pardonn:26:yok... resimde de görüldüğü üzre "gecelik dahil değildir" diyo.. alt üst pijama takım...
kop gel bi kahve yapayım sana... iki koca göbekli oturup, kadın programları izleyelim olurmu
Birbiriyle Konuşan İkiz Bebekler - YouTube Bunu izle canım, neşen yerine gelsin :) ben hamileyken çok izlemiştim :)
o ka dıkkat etmedım pardonn:26:
Nddd cım nasılsın bakalım dun geceyı ge kapatmısın gene allah kolaylık versın ınsll
benım paşamm kac st dr sert hareketler yapıyor yaaaa:26::26:canım yanıyor ama olsunn sureklı hıssetmek cok gusel amaişte böle
sonr goru<me uzeree
Bunlarda cicişleri ama daha var eksik tabi hastane çıkışı ve 4 takım var yine onlar şehir dışından hediye gelcekler yakında :)
gözün aydın canımBiz geldik oğlumla :) bugün kontrolümüz vardı kan uyuşmazlığı iğnemizi vurulduk herşey yolundaymış çok şükür şeker yüklemesi de yaptılar çok şükür şeker de çıkmadı umarım sonuna kadar herşey hepimiz için yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada okul nöbeti için raporda aldım nöbette bitti artık sadece dersler var çok yoruyordu nöbet :)
Biz geldik oğlumla :) bugün kontrolümüz vardı kan uyuşmazlığı iğnemizi vurulduk herşey yolundaymış çok şükür şeker yüklemesi de yaptılar çok şükür şeker de çıkmadı umarım sonuna kadar herşey hepimiz için yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada okul nöbeti için raporda aldım nöbette bitti artık sadece dersler var çok yoruyordu nöbet :)
geçmiş olsun canım. kullanabileceğin bi ilaç yokmuymuş çok zor olur böylebugün bi acayip haldeyim kızlar...
sabah uyandığımdan beri hapşırıp duruyorum... az önce de gözlerim kaşınmaya başladı... şimdi de burnum akıyo şarıl şarıl...
normalde bahar alerjim vardı... sanırım bu yıl da açılışı yaptı... ben napıcam şimdi onu düşünüyorum... doktoruma sormuştum bi ara sadece sprey kullanabilirsin demişti... ama gözlerimin kaşıntısını napıcam yahu...
geçmiş olsun canım. kullanabileceğin bi ilaç yokmuymuş çok zor olur böyle
Çok teşekkür ederim canım diğer cicişlerimzde bi gelse:))Ben geri kalanı son ay alcam suan hayati eksiklerini tamamlamak istiyorum..Gercekten de cok güzeldi park yatak ya umarım kimse almadan alırım,kraftın kangurusunu aldım 100 tl sonra içime oturdu ama bence de kraft sağlam yani ben arabasını da kraft düşünüyorum yada olmadı su chicconun baston pusetlerinden alcam..
iki hafta öncesine kadar kocamın yattığı taraftaki çarşafı her sabah düzeltmekten hoşafım çıkardı... son 2 haftadır benim yattığım taraf savaş alanı gibi oluyo sabahları... gece 40 kere dönmeye çalışıyorum... bide dönebilsem
ya bu doğum fotografçıları kaça geliyor ayıptır sorması kızlar ya :)
Allah dan kendimin prof.makinesi varda kendim çekiyorum ama sıkıntı kendim doğuruken çekmek :) artık yatar pozisyonda elime makine alırım kaldır doktor indir doktor derim hahaha :) böylece tarihe geçerim kendi doğum fotosunu çeken olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?