2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ne güzel yaa. herbişeyini almışsın.
keşke biride benim için çıksa alsa herşeyi.
vakit bulamıyorum ki ben
vakit olsa para olmuyooorr

Bunlarda cicişleri ama daha var eksik tabi hastane çıkışı ve 4 takım var yine onlar şehir dışından hediye gelcekler yakında :)
çok tatlılar canım. güle güle kullansın minnak aslanın
benim oğlumda doğuştan minnak kartal

ne kadar zamandır teşirdeydiki acaba :44: görünürde bişeyi yoksa alınabilir belki. ama yinede kapalı bir ürün almakta fayda var derim tatlım ben
bende yarın oğlumun cicişlerini yıkıycam

geçicek canım bu sıkıntıların hepsi.
bebişlerimizi kucağımıza alaımbel ağrısı vs hiçbişey kalmıycak

yok... resimde de görüldüğü üzre "gecelik dahil değildir" diyo.. alt üst pijama takım...
o ka dıkkat etmedım pardonn:26:

nddd cım nasılsın bakalım dun geceyı ge kapatmısın gene ALLAH Kolaylık versın ınsll

benım paşamm kac st dr sert hareketler yapıyor yaaaa:26::26:canım yanıyor ama olsunn sureklı hıssetmek cok gusel ama işte böle

sonr goru<me uzeree

Biz geldik oğlumla :) bugün kontrolümüz vardı kan uyuşmazlığı iğnemizi vurulduk herşey yolundaymış çok şükür şeker yüklemesi de yaptılar çok şükür şeker de çıkmadı umarım sonuna kadar herşey hepimiz için yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada okul nöbeti için raporda aldım nöbette bitti artık sadece dersler var çok yoruyordu nöbet :)

kop gel bi kahve yapayım sana... iki koca göbekli oturup, kadın programları izleyelim olurmu

ay böyle kendimi dışarılara atasım var ama kahve ve muhabbet süper olurdu zaten ben de anca yuvarlana yvarlana gelirim sana :)))

Birbiriyle Konuşan İkiz Bebekler - YouTube Bunu izle canım, neşen yerine gelsin :) ben hamileyken çok izlemiştim :)

:) ay deli bunlar yaa merciiiii hakkaten dadaaddadedaa mıncırlayasım geldi ne demekse o :)))

Son düzenleme:

suzan sen kayserideydin herhalde demi ? Bende kayserideyim hangi doktora gidiyorsun ?

gözün aydın canım

kızlar bana müsade öpüyorum hepinizi yarın 23 nisan ve tatil yuppiiiiiiiiii

cnm vurulup çıktın mı hemen hastaneden benim doktor 12 saat yatıcaksın dedi de

geçmiş olsun canım. kullanabileceğin bi ilaç yokmuymuş çok zor olur böyle

geçmiş olsun canım. kullanabileceğin bi ilaç yokmuymuş çok zor olur böyle

bi tek sprey kullanabilirmiişim... onun da adını sormamıştım saf gibi... ama benim derdim hapşırık ve göz kaşıntısı...
hapşırdıkça altıma kaçıracak gibi oluyorum :26: gözlerim için de dk başı elimi - yüzümü soğuk suyla yıkıyorum... burnum için de kağıt havlu rulosuyla geziyorum... bence ben bi dr arıyım yine...

selimin anlamına birkaç yerden baktın mı?

birkaç yerden baktım ''Kusuru, noksanı olmayan, sağlam, doğru. 2. Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş. 3. Temiz, samimi'' anlamındaydı canım başka anlamı mı var benim bilmediğim? içime şüphe düştü şimdi

canım kanguruyu pahalıya almışsın netten mi aldım ben geçen sordum Kraft kanguru 47 tl kampanyada dedi.. ama ben kanguru düşünmüyorum bebeğin cinsel organına zarar veriyormuş önermiyorlar.. araba olarak ben de baston puset hafif bir şey düşünüyorum ama seneye bu yıl pek gezemeyiz sanırsam

Ayyyy ben de öyleyim döne döne Mevlana'ya döndüm Garibim içeride ne yapıyor acep biz
böyle kıvranırken yatakta:44::44::44:

ya bu doğum fotografçıları kaça geliyor ayıptır sorması kızlar ya :)

Ayyyy sen ne ayıp şeyler soruyorsun öyle
Ne ayıbı annem ben araştırmıştım en düşüğü 400 tl den başlıyor.
Doğumda ayrı ücret,doğumdan sonra evde ya da stüdyoda
çekilecekse ayrı çekim alıyorlar....Çok uçuk fiyatlar var yaniii

Hayal ettim de tarihe geçerdin be anamHemşireler de
çekiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…