kızlar taç kapı susu vs arayanlar rengimdesing.com bi baksanızaaaaaaa
farklı paket ve fiyat alternatifleri mevcut tabi...
örn;
Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları, Doğum Foto Fiyat, Paketler ve Albüm , Doğum Fotoğrafçısı Emine Mazı
Aldıklarının hepsi çok güzel.Güzel günlerde giydir canım...
Çok teşekkürler canımm..
yha kızlar avent n kucuk bıberonlarında cam yok ama bn cam ıstıodum daha saglklı deglmı cam
Ben nuk un aldım canım bence de cam daha sağlıklı..
çok doğru söylüyorsun canım amin ama detayluı usgden beri böyle olunca üzülüverdim
ah canım önceki haftalar sabahları gidiyordum bu sefer akşam gittim ama yine yemedi bizim bıcırık :))) kv öyle yaaa geçen hafta önce adına sonra süsüne illa birşeyine karışacak diye hırpaladı kendini de sonra küstü falan bir de utanmaz haftasonu çok şanslısın çok iyi gelinin var diyen akrabasına daha da iyi etsin allah dedi... ya ne diyeym benim için ne diyorsa on mislini versin allah ona
bence boşa kafana takmışsın, benimkinin faceindeki hatunları bir görsen bi de uluslararası çalışıyr bizimki ama başlarda tek tek sordum sonra evlilik fotonuz ekliyse onda zaten çok da takılacak birşey yoktur bence
Öyle canım herkesin gönlüne göre versin Allah sıkma canınııı..haha eşinde eskiden baya çapkınmış anlaşılan :) Şaka biyana kötü niyet olsa gizli yaparlar hem boy boy fotolarımz var ama ben manyağım işte :)
benim aldığım gecelikler de bunlar. pijama almıycam ben. lazım olur mu ki :/Eki Görüntüle 691906 Eki Görüntüle 691907
Çok beğendim 2. yi nerden aldın canım?Güle güle giy buarada..
Doğum fotoğrafçısı araştırması yapılıyormuuş bizim buralarda pek yapılmaz yada ben hiç görmedim ama bende özendim şimdi ya ama fiyatlar çok uçuk 400-500 çok fazla aklıma kardeşim geldi sinama televizyonculuk okuyor ağriyetten resim konusundada baya yetenekliii kardeşim ayrıyetten web tasarımcısı onnndaan bende ona söylemeyi düşünüyorum doğumun ilk anını çekemesede (giremez doğumhaneye baya utangaçtırda) sonraki fotolarını çeker diye düşünüyorumyaşasın buldum fotoğrafçımı iş eşime söylemeye kaldıı eminin kardeşimde hayır demez çok sevinmişti dayı olacağınaa
Aaa bak senn kardeşinde anlıyo bu işlerden ne güzel işte biz yırttık 500 kağıttan :)
Sağol cnm iyiyim çok şükür yan düştüm tam karnımın üzerine düşmedim akıntım ağrım felan olmadı hiç aksi bir durum olsa gidecektim ama iyiyim çok şükürAhhh canım demeye fırsat vermiyorlarkii arabaya biniyorlar biz geliyoruz diye haber veriyorlar banada değil eşime oda bişi diyemiyo tabiii ama bu sefer baya yorulduğumu görünce ayaklarım felan çok fena şişti morarmaya başlıyordu yani bundan sonra dikkat eder tedbirli gelir umarummm
ay kızlar bugün bir depresifim bir depresif dokunsalar ağlayacağım, önce perşembe günki dr maceramız sonra kv nin densizliği sonra bebişimn kafa çevresinin biraz geri olması derken bugün öğle yemeğinde mdr yardımcımızın çok balık yeme ısrarı ki dr yiyebileceğimi söyledi dememe rağmen yok yok ii değil demesi bir de gece uyandım karnım tahta gibi dr da dikkat et demişti ya allahım hepsi üst üste ödüm koptu keyfim yok birşey yapasım yok işim sakindi bugün allahtan gün boyu siteyi okudum ama eski işlerim kaldı :)))
böyle bi moral lazım bana.. birkaç hareketli şarkı da açtım ama yok işe yaramıyor
Erken lohusalık sendromu seziyorum dikkat :))
Birbiriyle Konuşan İkiz Bebekler - YouTube Bunu izle canım, neşen yerine gelsin :) ben hamileyken çok izlemiştim :)
Esas bunların büyük versiyonunu izleyin gülmekten altınıza yaparsınz :))
çok tatlılar canım. güle güle kullansın minnak aslanın
benim oğlumda doğuştan minnak kartal
Sağol canım benim eşimin marifetleri yoksa ben kanarya isterdm:)yesinler onlarııı bi doğsalar:))
ne kadar zamandır teşirdeydiki acaba :44: görünürde bişeyi yoksa alınabilir belki. ama yinede kapalı bir ürün almakta fayda var derim tatlım ben
bende yarın oğlumun cicişlerini yıkıycam
Çok eski değil canım çünkü ben o mağazaya sürekli giderim zaten almadan iyi bi bakarım ama dediğin gibi olmadı hiç açılmamış alırım annem aradı ben alcam diye zaten olmazsa netten alır gndrr du bakalım..Yıka tatlım yıka benmkileri de gnderem mi:)
çokk güzeller minik aslan şimdiden
Teşekkürler canımm :)
canım kanguruyu pahalıya almışsın netten mi aldım ben geçen sordum Kraft kanguru 47 tl kampanyada dedi.. ama ben kanguru düşünmüyorum bebeğin cinsel organına zarar veriyormuş önermiyorlar.. araba olarak ben de baston puset hafif bir şey düşünüyorum ama seneye bu yıl pek gezemeyiz sanırsam
Evet ya kazıklandım sanırım biraz ama canım belki model de farklıdır bu baya sağlam güzel bişi ayrıca ağ kısmı cok yumuşak ilk aylar için ideal aslında kanguru bende baston puset alablrm bakim da çünkü öneriler o yönde hep ama kaliteli bişey almalı cok uyduk var piyasada ,gezersin geze yaz cocuğu bunlaar :))
ay bu arada bende 100den aşağıya düşmüşümmmmm
çok mutlu oldummmmm
kızlar bu arada ben pek konuşkan değilim ama hepinizi takip ediyorummm bilginiz olsunnnn..fikrim olan konularda yazıyorumm hamiledaşlarımm benimm
ohh gozunuz yadın olsun canım benımmm evet kayserıdeyım ve cokk mutlu oldumm sende burda olmana yaaaaaaaaaaBiz geldik oğlumla :) bugün kontrolümüz vardı kan uyuşmazlığı iğnemizi vurulduk herşey yolundaymış çok şükür şeker yüklemesi de yaptılar çok şükür şeker de çıkmadı umarım sonuna kadar herşey hepimiz için yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.bu arada okul nöbeti için raporda aldım nöbette bitti artık sadece dersler var çok yoruyordu nöbet :)
suzan sen kayserideydin herhalde demi ? Bende kayserideyim hangi doktora gidiyorsun ?
canım acılmıyor lınkk yaaaaakızlar şu yazıyı bi okur musunuz yaaa, nasıl basit stressiz bir doğum....
http://istanbuldoula............../2012/07/hosgeldin-bebekdogal-dogum-hikayesi.html
bugünde yine mesaim geç bitiyor şekerim ama yarın izinliyim. çok yoruldum iki gündür.o ka dıkkat etmedım pardonn:26:
nddd cım nasılsın bakalım dun geceyı ge kapatmısın gene ALLAH Kolaylık versın ınsll
benım paşamm kac st dr sert hareketler yapıyor yaaaa:26::26:canım yanıyor ama olsunn sureklı hıssetmek cok gusel amaişte böle
sonr goru<me uzeree
benim uykum sabahtan beri açılmadı.Şimdi nasıl uyumamaya çalışim acayip uykum geldi napcam ben...
spreyler çok geçici çözüm üretiyor. sor bakalım dr.abi tek sprey kullanabilirmiişim... onun da adını sormamıştım saf gibi... ama benim derdim hapşırık ve göz kaşıntısı...
hapşırdıkça altıma kaçıracak gibi oluyorum :26: gözlerim için de dk başı elimi - yüzümü soğuk suyla yıkıyorum... burnum için de kağıt havlu rulosuyla geziyorum... bence ben bi dr arıyım yine...
Araştırmak lazım tabi bakalım bi..
gönder tatlım gönder. zaten kardeşim bende kalıyor bikaç gündür eşim yok diye.Aldıklarının hepsi çok güzel.Güzel günlerde giydir canım...
Çok teşekkürler canımm..
Ben nuk un aldım canım bence de cam daha sağlıklı..
Öyle canım herkesin gönlüne göre versin Allah sıkma canınııı..haha eşinde eskiden baya çapkınmış anlaşılan :) Şaka biyana kötü niyet olsa gizli yaparlar hem boy boy fotolarımz var ama ben manyağım işte :)
Çok beğendim 2. yi nerden aldın canım?Güle güle giy buarada..
Erken lohusalık sendromu seziyorum dikkat :))
Esas bunların büyük versiyonunu izleyin gülmekten altınıza yaparsınz :))
Sağol canım benim eşimin marifetleri yoksa ben kanarya isterdm:)yesinler onlarııı bi doğsalar:))
Çok eski değil canım çünkü ben o mağazaya sürekli giderim zaten almadan iyi bi bakarım ama dediğin gibi olmadı hiç açılmamış alırım annem aradı ben alcam diye zaten olmazsa netten alır gndrr du bakalım..Yıka tatlım yıka benmkileri de gnderem mi:)
Teşekkürler canımm :)
Evet ya kazıklandım sanırım biraz ama canım belki model de farklıdır bu baya sağlam güzel bişi ayrıca ağ kısmı cok yumuşak ilk aylar için ideal aslında kanguru bende baston puset alablrm bakim da çünkü öneriler o yönde hep ama kaliteli bişey almalı cok uyduk var piyasada ,gezersin geze yaz cocuğu bunlaar :))
ben bişeyi ellemiycem
Gel ıslatalım seni tatlım 100den düşmeni kutlayalım
yok canım bende aksıne oglum guclenmıs cok sukurkı canımı yakıyor dıyorum esımde öle paşamız guclenmıı dıyorrrbugünde yine mesaim geç bitiyor şekerim ama yarın izinliyim. çok yoruldum iki gündür.
benim oğlumda çok güçlü tekmeler atıyor. normaldir heralde bazen tedirgin oluyorum çünkü canım yanıyor. benim canım yanınca onada bişey olmuş gibi geliyor bana korkuyorum
ohh gozunuz yadın olsun canım benımmm evet kayserıdeyım ve cokk mutlu oldumm sende burda olmana yaaaaaaaaaaben tekdene gıdıyorum aytül hanımaa haydı hastanedmısde aynı olsunda goruselım sık sık yaaaaaaaaaaa ve belsın de oturuyorumm canım ve ortak nokta daha bısdede kan uyusmazlıgı var ama ben 9.haftada oldum dogum eıvnde cok az kahfe leke vardı erken oldumm:26:hangı okuldasın bakalım ogretmenımmm ben ev hanımcesiyimmm
canım acılmıyor lınkk yaaaaa
Ben bayıldım canım tam istediğim tarzdanereden aldın?
http://istanbuldoula............../2011/12/dogum-sanclaryla-basetmenin-10-yolu.htmlbir de şöyle deneyeyim canım;
istanbuldoula.blogspot. com/2012/07/hosgeldin-bebekdogal-dogum-hikayesi. html
boşluklar olmadan ama.
yarim güle güle kullan cnm.
kızlar illa hamile pijaması almak şart mı normal düğmeli pijama takımlarının büyüğünü alsak?
ben zaten çok kilo almadım,lastik olayını da sezeryan olursa aşağı ya da yukarı çekeriz olur biter.100-150 lira çok bana göre 1 seferlik birşey için.
lcwdeki gecelikle oradan büyük boy pijama takımı bakacağım çarşıya indiğimde
ıslatalım vallahiçok mutlu oldum bugün vallahi ya
uzan bari biraz canım.doktorumun telefonu kapalı yaa...
şmdi bide başağrım başladı... hiç enerjm kalmadı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?