2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar taç kapı susu vs arayanlar rengimdesing.com bi baksanızaaaaaaa

Benim her gün açıp açıp baktığım site ve en sonunda dayanamadım sipariş
verdim mail attım.Mayıs ayında siparişler alacakmış.2 adet lohusa tacı,altın
yastığı,anı defteri,kalemi,anne bebek tacı bunları istedim.Maille döndü nisan
ayı bitsin ilk benimkini alır inşallah.Biran önce benim olsun istiyorum

Araştırmak lazım tabi bakalım bi..

Gel ıslatalım seni tatlım 100den düşmeni kutlayalım

ohh gozunuz yadın olsun canım benımmm evet kayserıdeyım ve cokk mutlu oldumm sende burda olmana yaaaaaaaaaaben tekdene gıdıyorum aytül hanımaa haydı hastanedmısde aynı olsunda goruselım sık sık yaaaaaaaaaaave belsın de oturuyorumm canım ve ortak nokta daha bısdede kan uyusmazlıgı var ama ben 9.haftada oldum dogum eıvnde cok az kahfe leke vardı erken oldumm:26:hangı okuldasın bakalım ogretmenımmm ben ev hanımcesiyimmm
suzan sen kayserideydin herhalde demi ? Bende kayserideyim hangi doktora gidiyorsun ?

kızlar şu yazıyı bi okur musunuz yaaa, nasıl basit stressiz bir doğum....

http://istanbuldoula............../2012/07/hosgeldin-bebekdogal-dogum-hikayesi.html
canım acılmıyor lınkk yaaaaa

bugünde yine mesaim geç bitiyor şekerim ama yarın izinliyim. çok yoruldum iki gündür.
benim oğlumda çok güçlü tekmeler atıyor. normaldir heralde bazen tedirgin oluyorum çünkü canım yanıyor. benim canım yanınca onada bişey olmuş gibi geliyor bana korkuyorum

spreyler çok geçici çözüm üretiyor. sor bakalım dr.a

yok canım bende aksıne oglum guclenmıs cok sukurkı canımı yakıyor dıyorum esımde öle paşamız guclenmıı dıyorrr

bir de şöyle deneyeyim canım;

istanbuldoula.blogspot. com/2012/07/hosgeldin-bebekdogal-dogum-hikayesi. html

boşluklar olmadan ama.

Son düzenleme:
Ben bayıldım canım tam istediğim tarzda nereden aldın?

canım reflections diye bi mağazadan aldım. ankara'da optimum'da var başka da biyerde görmedim. ama fotoları ararken buraya koymak için, indirim sitelerinde gördüm arada bir giriyor heralde online alışveriş sitelerine. bence fiyatları da uygun biri 30 diğeri 40 tl (seri sonu kısmından aldım). sabahlık ve pijamayla falan uğraşamam ben o sıcakta o yüzden takım düşünmedim hiç. bunlar yeter bana, hem sonra da giyerim.

canım lcvde önü açılan göremedim bulursan haber et bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…