2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
paradoks dr a gidicektin bugun merak ettim seni :26:

istanbuldoula.blogspot. com/2012/07/hosgeldin-bebekdogal-dogum-hikayesi. html

boşluklar olmadan ama.

keşke benim de doula'm olsa okumalara doyamadım vallaaa

kızlar bende bunları beğendim ama beden renk seçenkleri yok gibi burdan alışveriş yapan oldu mu hiç :26:

Senfoni hamile pijamas Pijama Dnyas

AQUA Hamile Pijamas Pijama Dnyas

ARTI HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
ben yaptım burdan alışveriş... cumartesi işlemi yaptım bugün kargo ulaştı elime çok da kaliteli kumaşı... ama ikinci linktekinin beli ayarlanmıyor hamile pijamadansa normal pijama tarzında tekrar incele istersen
benim aldığım bu
PJACLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas

deragun cnm defactoya bak bir internet sitesine.2 tane önden düğmeli pijama var 30 tl.

Cnm gecmis olsun hayirdir nezlemi oldun tam okuyamadim ne ilaci gecen bende kullanmistim da

geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim kızlar...
nezle olmadım sanırım ama bahar alerjim diş gösterdi galiba... ama düşünüyorum belkide dün üşütmüş de olabilirim, yani nezle de olabilir... pffff... henüz ilaç falan almadım ama beynim zonkluyo hoşaf gibiyim...

Kizlar bende gecelik ariyorum soyle sik bisey ama oyle penye filan degil nedense.... bugunbaktim hep 50 kusur cok pahali

Ayy bunlar cok guzeeel yarin pc den bakiyim yanliz bu aldigin 3 lu takimmi yoksa pijama takimi ayri gecelik ayrimi anlamadim

Kızlar bebeğimin ananesi ve dedesi park yatağını bebek arabasını fln biz alalım demişlerdi ya akşam aradılar biz alırız beğenmezsinz belki gerçi fotolarını cekip yolluycaklardı ama benim huyumu bildikleri için riske atamadılar sanırım bi de cok tez canlıyım hemen olsun istiyorum herşey onların gelmesini beklemez alırım diye biz para yolluyalım siz alın dediler bende ok dedim 600 tl göndercekler şimdi esas mesele ben bu paraya neler alablrm yani bişeye baymak istemiyorum uygun fiyata bikaç şey alim diyorum sizden fikir alcam şimdii önce teşhir ürünü diye 450den 270 e inen ama tozlu olma ihtimali olan chicconun park yatağı var bir de bi arkadaşımız önermişti bende yerinde grdüm beğendim mothercare businet var şimdi fotolarını eklim bi fikir verin nolur 2. sinn kademesi alt açması var ama müzüği titreşimi oyuncak zımbırtısı yok cok da gerekli mi bilemedim zaten mothercare ayrıca 300 den 200 e düşmüş şimdi hangisini alim bir de bebek arabası veya puset sizce hem kaliteli hem de uygun fiyata ne alablrm??

Eklentiler

• $resim1907-1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $lr2548_1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 40
kızlar akşamları şekerim çıkıyor.dr gidicem bakalım insülinimi arttıracak...

kızlar akşamları şekerim çıkıyor.dr gidicem bakalım insülinimi arttıracak...

Geçmiş olsun canım dikkat ediyosun dimi yediklerine yada stres yapmamaya özen göster şekerin için gerçi sen bilirsin tabi bunları da söylim dedim yine off o insülin cok beter annemden biliyorum kadıncağız günde 2 kez yapıyo Allah sabır versin valla ama neyse az kaldı senn..

iyice nceledikte sonra iyi ısıda bir fön makinesi güzel bir dezenfektan olabilir... nacizhane fikrim...
bende kızımın yıkayamadığım şyalarını fön makinesiyle ısıtmayı düşünüyorum... örn; yatağı - beşiği...

cnm bedenini nasıl ayarladın onuda bilmiyorum kaç beden alsam

Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi özellikle hastane için en rahatı gecelik. ben geçen sene Loya mağazasından indirimden 25 tl ye penye çok şık gecelik sabahlık takımı almıştım, yakınınızda bi mağazası varsa bi girin bakın, belki denk gelir.
Bu arada alttan çıtçıtlı emzirme bodylerini de kesinlikle tevsiye ederim, yine geçen seneydi tabi, markafoniden denk gelmişti ve almıştım, eğer alttan çıtçıtlı atletlere alışıksanız kesinlikle çok kullanışlı, ayrı ayrı sütyen atletle uğraşmanıza gerek kalmıyo, hem de bluzu kaldırdığınız zaman göbekleriniz filan açılmıyo, üşümüyo. gerçi siz yazın doğum yapcaksınız, gömlek içine sadece emzirme sütyeni olabilir yazın ama, sonuçta kışın da emzirmeye devam etceksiniz. ben yaz kış belimin açılmasından rahatsız olduğum için hep aynı şekilde kullanıyorum. çok rahat geldi bana tek parça.
Alttan çıtçıtlı olmasını istemiyosanız da normal emzirme etletleri de var, onda da ayrıca sütyene gerek kalmıyo.

RNA TASARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…