kimsecikk kalmamış bende gideyim artık kocişim yarın tatili yuppiiiiöptük teyzeleri sizi
iyice nceledikte sonra iyi ısıda bir fön makinesi güzel bir dezenfektan olabilir... nacizhane fikrim...
bende kızımın yıkayamadığım şyalarını fön makinesiyle ısıtmayı düşünüyorum... örn; yatağı - beşiği...
valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
günaydın hamişler ve kuzucukları.nasılsınız, bebişler nasıl.bizde iyiyiz.tatiliz buğün.bol bol evde dinlenicez.öğleden sonra yürüyüşe çıkıcağız.bugün 23 nisan çocuk bayramı.inş bebeğiminde büyüdüğünü ve 23 nisan gösterisini görürüm.23 nisan gösterisi çocukların kostümlerine bayıldım.çok tatlılar.güzelde oynuyorlar. oğluşum büyüyünce o da katılacak inş.
Canım duanı okudum allah kabul etsin (amin)
Günaydın annişler ve onlarım melekleri nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz kızımlan kıpır kıpır bol tekmeli bir gün bizim için umarım herks için öğledirrr bugün akşam nasıl olacak 23 nisan ama bize tatil yok çalışmaya devam valla ya özel sektör olunca böyle oluyor işte yaaa
Günaydııınlarr bende burdayımm
bugün yarım gün çalışıyorum aaamaaaa öğleden sonrasına hiç bi plan yapamadım
kocişde calşıyo keşke çalışmasaydııı ne güzel gezerdik....
bu sabah cok kasıklarım agrıyo kızlar zor yürüyorum
heralde bu sıralar normal ama
bide giydiğim çorapla tayt sıkıyo gibii üff ne giycez sıkıldım pantolon giymektende....
yaz gelse de çorapsız elbise etek filan giysekkk
ogluşumun gene maşallahı var hatırlatıyo kendini sürekliii
bende merak ediyorum boyunu kilosunu:44::44:
günaydın öncelikle bayramımız kutlu olsun kızlar,ben rh negatif bir anne adayıyım ve bu haftalarda kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırmam gerekiyor diye biliyorum benim durumumda olanlar varmı acaba yaptıranlar yada yaptıracak olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?