2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın hatunlar,bugün erkenciyim kahvaltımı yaptıım eşimi uğurladım geldim valla bundan sonra böyle oğlum öyle tepinrken daha uyuyamam acıkıyo yavrucak hem kendimi daha zinde hissediyorum böyle,neyse umarım herkees iyidir bebişleriyle 1 gün daha yaklaştık bebeklerimizi kucağımıza almayaa

Bende su h2 mop lardan var yüksek ısıda buhar veriyo sırf oğlum için almıştım zaten odasını fln onla temzlerim diye kıyafet aparatı fln da var da eşim 2. daha pratik diyo chicco biraz ağır ve hakkaten düşünüyorum da nekadar hijyenik bebeğimi riske atamam ki ne bilim annem h2 mop la yaparız dedi ama ben cok evhamlıyımdr pek bilemedim ayy kararsız kalmaktan nefret ediyorum:26:

valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodu sabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş 1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr

günaydın hamişler ve kuzucukları.nasılsınız, bebişler nasıl.bizde iyiyiz.tatiliz buğün.bol bol evde dinlenicez.öğleden sonra yürüyüşe çıkıcağız.bugün 23 nisan çocuk bayramı.inş bebeğiminde büyüdüğünü ve 23 nisan gösterisini görürüm.23 nisan gösterisi çocukların kostümlerine bayıldım.çok tatlılar.güzelde oynuyorlar.oğluşum büyüyünce o da katılacak inş.

Gunaydın.
Oooohh günü böyle güzel haberlerle başlamak ne güzel. Amin canım inşaallah hepimiz doktora gidince hep güzel haberler alalım ve sağlıklı bebişlere Rabbim hepimizi zamanında kavuştursun :))

tüm temmuz anneleri ve forumun 23 nisan ulusal eğemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun.Rabbim çocuklarımızı sağlıklı kucagımıza almayı ve büyütmeyi nasip eder inş.oğluşum öper teyzelerinin ellerinden....

Maşallah canımadı gibi güzel yaşasın inşallah,bende yarın gtcem bakalım ne alemde oğlum merak ediyorum zaten bundan sonra 2 hafta bir gitmek gerek..

İnşallah canım o günleri de görürüzz hava cok güzel ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama yanıma arkadaş yok poff

Günaydııınlarr bende burdayımm
bugün yarım gün çalışıyorum aaamaaaa öğleden sonrasına hiç bi plan yapamadım
kocişde calşıyo keşke çalışmasaydııı ne güzel gezerdik....

bu sabah cok kasıklarım agrıyo kızlar zor yürüyorum
heralde bu sıralar normal ama
bide giydiğim çorapla tayt sıkıyo gibii üff ne giycez sıkıldım pantolon giymektende....

yaz gelse de çorapsız elbise etek filan giysekkk

ogluşumun gene maşallahı var hatırlatıyo kendini sürekliii

bende merak ediyorum boyunu kilosunu:44::44:

Canım duanı okudum allah kabul etsin (amin)

Günaydın annişler ve onlarım melekleri nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz kızımlan kıpır kıpır bol tekmeli bir gün bizim için umarım herks için öğledirrr bugün akşam nasıl olacak 23 nisan ama bize tatil yok çalışmaya devam valla ya özel sektör olunca böyle oluyor işte yaaa

İzne ne zaman ayrılcaksın canım?? az kaldı hadi dayan biraz daha..

günaydın öncelikle bayramımız kutlu olsun kızlar,ben rh negatif bir anne adayıyım ve bu haftalarda kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırmam gerekiyor diye biliyorum benim durumumda olanlar varmı acaba yaptıranlar yada yaptıracak olanlar

günaydın cnm.dar giysiler giyme bence.ben normalde hiç giyemem.tayt yapışıyor.değill ki hamilelikte giyeyim..hamilileliğimde kendime hep büyük beden bir çok giysi aldım.iç çamaşırı bile.sonuçta 10 ay hamileyiz.sadece bir hafta değil.dar giymeme zaten eşimde karşı.bende giyemiyorum.bence birkaç tane bol giysi al.eger doğumdan sonra giyemezsen sevabına birine hediye edersin.

Canım bende de var aynı durum drum hiç gerek görmedi yani sadece bir dr da deği bak 4 dr a gttim sırf bu nedenden 350 tl vermek istiyosan yaptr dedi biri ilk bebeğin bu dedi eğer düşük,kürtaj olursa 3 gün içinde yapılması gerekir dedi ve doğumdan sonra bebeğin kanı da negatifse hiç gerek yokmuş tabi pozitif olursa 2. bebek için yine 3 gün içinde aşı olunacakmış ben tatmin oldum açıkcası eğer öyle kanaman fln olmadıysa gebeliğin süresince bence gerek yok ama tabi sen yine de dr a sor

Kizlar dun gece 10 da mobilyalari getirdi enistem.dolabini monteledi.cok guzel olduu.gerisini bu gun yapacak.cokk sevindimmm.biran once bitse de foto koysam

gözün aydın cnm.herşeyin yolunda olmasına sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada ece de çok şirin bi isim:))yesin onu teyzesi poposundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…