valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
günaydın öncelikle bayramımız kutlu olsun kızlar,ben rh negatif bir anne adayıyım ve bu haftalarda kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırmam gerekiyor diye biliyorum benim durumumda olanlar varmı acaba yaptıranlar yada yaptıracak olanlar
günaydın anneler,
bugün bayram pek çok arkadaş tatilde sanırım.topik sakin biraz.
bize tatil yok malesef.ne de iyi giderdi ama.
havalar ısınıyor,ısındıkça nefes ve hareket sıkıntımız da artacak.hele ki burada Antalya da.
herkese bol tekmeli bir bayram geçirmesi dileğiyle...[/QUOTE
evet yaaa ben de çalışıyorum, oysa ne çok isterdim oğlumla olmayı bugün. Yzaık kuzumu anneanneye bıraktık sabahın köründe insafsızlık yaaaa(((
ohhh bugun tatıl çalışmamak ne guzel yahuuuuuu:) valla kızlar ben ıkı hafta sora cıkıcam artık ızıne raporla sorada dogum ıznımı baslatıcam artık dayanamıyorum akşamlarım zor gecıyo zaten bu gece vallahı 5 kere lavaboya kalktım uykular yalan oldu bu sıpam yzunden :) sızde durumlar nasıl
ben de aynısını yapmayı düşünüyorum, mayısın ilk haftası yıllık izin sonra da doktorun belirleyeceği ytarihte 32. hafta da doğum iznimi başlatıcam.Antalya nın sıcağında şimdiden çalışmak zor gelmeye başladı.Herşeyden önemlisi oğlum 8 yaşında doğuma kadar onunla meşgul olmak istiyourm hayırlısı bakalım...
ben normalde (hamile kıyafetlerinde) "L" giyiyorum... pijamanın bedenini "XL" tercih ettim... çok yapışmaması adına... dilersen sende bir büyük bedenini alabilirsin... son anda dahada şişeceğimizi düşünürsek...cnm bedenini nasıl ayarladın onuda bilmiyorum kaç beden alsam
h2o mop bende de var... onunla temizlemek daha akıllıca... ayrıca benim aldığım park yatak da teşhir ürünüydü... görevli daha dün kurduk dedi ama ben heryerini inceledim öyle aldım... ve ütülenebilecek herşeyini ütüledim, ütülenmeyen yerlerini de ya sıcak fön yada h2o mopla dezenfekte edebilirim...Bende su h2 mop lardan var yüksek ısıda buhar veriyo sırf oğlum için almıştım zaten odasını fln onla temzlerim diye kıyafet aparatı fln da var da eşim 2. daha pratik diyo chicco biraz ağır ve hakkaten düşünüyorum da nekadar hijyenik bebeğimi riske atamam ki ne bilim annem h2 mop la yaparız dedi ama ben cok evhamlıyımdr pek bilemedim ayy kararsız kalmaktan nefret ediyorum:26:
ooyyyy.... prenses Ece'ye kocaman maşallahhhvalla gözümü açtım geldim pc başına
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
teşekkür ederim... bugün daha iyiyim... sanırım üşütmüşüm... çünkü dün gece epey terledim ve bikaç kere üstümü değiştim... bugün maşallahım var...Yarim cok gecmiş oldun bugün nasılsın peki
günaydın karabiberim...günaydın anneler,
bugün bayram pek çok arkadaş tatilde sanırım.topik sakin biraz.
bize tatil yok malesef.ne de iyi giderdi ama.
havalar ısınıyor,ısındıkça nefes ve hareket sıkıntımız da artacak.hele ki burada Antalya da.
herkese bol tekmeli bir bayram geçirmesi dileğiyle...
aynen oku oku acıldım lınkını koyp yaptım hemenn esımede bahsetım bır ara okuyalım dıyeeistanbuldoula.blogspot. com/2012/07/hosgeldin-bebekdogal-dogum-hikayesi. html
boşluklar olmadan ama.
keşke benim de doula'm olsa okumalara doyamadım vallaaa
benım kocısde ıse gıttıbenim kocişim yarında çalışıyor
ohh gozunuz aydın olsun canım benımmm cok sukur suandaa kac hafta kac unluksunuz tam olarak benım paşamm 29+4 de 1556 gr dı boyunu dr solemedı ama onu merak edıyorumdaaaaaaaaaa:44::44valla gözümü açtım geldim pc başına
günaydın öncelikle bayramımız kutlu olsun kızlar,ben rh negatif bir anne adayıyım ve bu haftalarda kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırmam gerekiyor diye biliyorum benim durumumda olanlar varmı acaba yaptıranlar yada yaptıracak olanlar
canım benımde 9.haftalıkenaz kahfe lekem geldı dı dr ne olur ne olmazz dıye ıgne yı yaptı bu gıttıgımdee 29+6 da ıkende kan aldırlar hatırlattı ıgne tmm dı dımı dıye ok dedım kanın sonucuda temız cıktı bebekde gelısmede bır sorun varmı dıye bakmıss cok sukur temız cıkmıtt
cnm ben 5 haftalıkken kanama yaşamıştım bir tane o zaman vuruldum.bir tane de cuma günü vurulacağım inş.29 haftalık oluyorum o gün.
ohhh bugun tatıl çalışmamak ne guzel yahuuuuuu:) valla kızlar ben ıkı hafta sora cıkıcam artık ızıne raporla sorada dogum ıznımı baslatıcam artık dayanamıyorum akşamlarım zor gecıyo zaten bu gece vallahı 5 kere lavaboya kalktım uykular yalan oldu bu sıpam yzunden :) sızde durumlar nasıl
İzne ne zaman ayrılcaksın canım?? az kaldı hadi dayan biraz daha..
ben normalde (hamile kıyafetlerinde) "L" giyiyorum... pijamanın bedenini "XL" tercih ettim... çok yapışmaması adına... dilersen sende bir büyük bedenini alabilirsin... son anda dahada şişeceğimizi düşünürsek...
h2o mop bende de var... onunla temizlemek daha akıllıca... ayrıca benim aldığım park yatak da teşhir ürünüydü... görevli daha dün kurduk dedi ama ben heryerini inceledim öyle aldım... ve ütülenebilecek herşeyini ütüledim, ütülenmeyen yerlerini de ya sıcak fön yada h2o mopla dezenfekte edebilirim...
Evet bende öyle yaparım ozaman onu alırsam ama sanrm mothercaredekini alcam çünkü yorumlara fln baktımda chicco daki biçok seyin gereksiz olduğunu gördüm ve içi karanlık oluymş hem temizliğide kolay ve hafif ayrıca bakalım..
ben normalde (hamile kıyafetlerinde) "L" giyiyorum... pijamanın bedenini "XL" tercih ettim... çok yapışmaması adına... dilersen sende bir büyük bedenini alabilirsin... son anda dahada şişeceğimizi düşünürsek...
h2o mop bende de var... onunla temizlemek daha akıllıca... ayrıca benim aldığım park yatak da teşhir ürünüydü... görevli daha dün kurduk dedi ama ben heryerini inceledim öyle aldım... ve ütülenebilecek herşeyini ütüledim, ütülenmeyen yerlerini de ya sıcak fön yada h2o mopla dezenfekte edebilirim...
Evet bende öyle yaparım ozaman onu alırsam ama sanrm mothercaredekini alcam çünkü yorumlara fln baktımda chicco daki biçok seyin gereksiz olduğunu gördüm ve içi karanlık oluymş hem temizliğide kolay ve hafif ayrıca bakalım..
olabilir... ayrıca titreşim aparatı yok demiştin yanlış haırlamıyosam... sanırım onlar tek satılıyor... bizim aldığımız mağazadaki kız öyle söylemişti yanlış hatırlamıyosam...
olabilir... ayrıca titreşim aparatı yok demiştin yanlış haırlamıyosam... sanırım onlar tek satılıyor... bizim aldığımız mağazadaki kız öyle söylemişti yanlış hatırlamıyosam...
Teşhir ürününün var canım herşeyi titreşimi çok hafifmiş ama hissedilmiyomuş ayrıca oyuncaklarını ve müziklerini kullanmamış kimse,diğerinin yok titreşimi fln yok ama 2 kademeli ferah ve alt açma yeri fln var ve gayet de şık hatta içinn yatağı da var bakcam işte ikisini kıyaslayıp bütçeme göre mantıklı bi karar vercem 2si arasında 70 tl var o bile bişey başka ufak bi ihtiyaç karşılanır yani onla da mesela bezini alablrm
Teşhir ürününün var canım herşeyi titreşimi çok hafifmiş ama hissedilmiyomuş ayrıca oyuncaklarını ve müziklerini kullanmamış kimse,diğerinin yok titreşimi fln yok ama 2 kademeli ferah ve alt açma yeri fln var ve gayet de şık hatta içinn yatağı da var bakcam işte ikisini kıyaslayıp bütçeme göre mantıklı bi karar vercem 2si arasında 70 tl var o bile bişey başka ufak bi ihtiyaç karşılanır yani onla da mesela bezini alablrm
aynen öyle... en az 4 paket bez yapar 70 tl... yada oto koltuğu alınabilir... anadizi alınabilir... alternatif çok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?