2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ohhh maaşallah minik prensese. Çok güzel haberle çok güzel... rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşaallah.

Geleceği güzelleştiren bugünün sevinçleri, düşleri, mutlulukları, özlemleridir..
Bugün yeni yaşamının hayalini düşünün
Yaşamınızdan olumsuzlukları çıkarın
Hayatınızda bozuk olan ne varsa tamir edin
Ve güne gülümseyerek başlayın
Bu kendinize yaptığınız en büyük iyilik olacak
Yeni gününüz güzelliklerle dolu geçsin
Yarınlarınız selamet olsun
Gönlünüz hep aydın ve mutluluk dolu olsun
Mutlu Olun, Sağlıklı Olun, Sevgiyle Kalın.
Günaydın, Günaydın Herkese...

günaydın anneler,

bugün bayram pek çok arkadaş tatilde sanırım.topik sakin biraz.
bize tatil yok malesef.ne de iyi giderdi ama.
havalar ısınıyor,ısındıkça nefes ve hareket sıkıntımız da artacak.hele ki burada Antalya da.
herkese bol tekmeli bir bayram geçirmesi dileğiyle...

ohhh bugun tatıl çalışmamak ne guzel yahuuuuuu:) valla kızlar ben ıkı hafta sora cıkıcam artık ızıne raporla sorada dogum ıznımı baslatıcam artık dayanamıyorum akşamlarım zor gecıyo zaten bu gece vallahı 5 kere lavaboya kalktım uykular yalan oldu bu sıpam yzunden :) sızde durumlar nasıl

cnm ben 5 haftalıkken kanama yaşamıştım bir tane o zaman vuruldum.bir tane de cuma günü vurulacağım inş.29 haftalık oluyorum o gün.

merhablar hayırlı gunler ınsl..
nasılsını z bız cok sukur ıyıyız ama dun den berı cokk duyguusalım var a yoga hungur hungur aglıyormm kı az once yan komsumun oglunun 23 nısan gosterısınden geldık ordada hıckırıga boguldumm benım oglusumda böle oynucakmı?? dıyeene bilim içimde emanet tasıyorum onu bır var bır yok dusunuyrm ama 4,5 senden sonra bunları bıle yasamak sukure boguyor ınsanıı kıı ıcımdekı bana bıze verılen bır emanett rabım kaldıramıyacagıımzı yuk yuklmez ınsll:26:işte böylee

cnm bedenini nasıl ayarladın onuda bilmiyorum kaç beden alsam
ben normalde (hamile kıyafetlerinde) "L" giyiyorum... pijamanın bedenini "XL" tercih ettim... çok yapışmaması adına... dilersen sende bir büyük bedenini alabilirsin... son anda dahada şişeceğimizi düşünürsek...
h2o mop bende de var... onunla temizlemek daha akıllıca... ayrıca benim aldığım park yatak da teşhir ürünüydü... görevli daha dün kurduk dedi ama ben heryerini inceledim öyle aldım... ve ütülenebilecek herşeyini ütüledim, ütülenmeyen yerlerini de ya sıcak fön yada h2o mopla dezenfekte edebilirim...
ooyyyy.... prenses Ece'ye kocaman maşallahhh büyümüş abla olmuş annesiii
Yarim cok gecmiş oldun bugün nasılsın peki
teşekkür ederim... bugün daha iyiyim... sanırım üşütmüşüm... çünkü dün gece epey terledim ve bikaç kere üstümü değiştim... bugün maşallahım var...
günaydın karabiberim...
valla benim de bi gezesim var öyle böyle değil... rüyamda bile eşim diyo ki "ben çıkıcam karşıya geçicem, sen de gel istersen" o kadar kafayı yemişim demekki

23 nisan kutlu olsun.
Ben pek kutlamıyorum dedemiz bu tarihte vefat ettiği için.Allah rahmet eylesin hiç tanımadığım dedeme...

istanbuldoula.blogspot. com/2012/07/hosgeldin-bebekdogal-dogum-hikayesi. html

boşluklar olmadan ama.

keşke benim de doula'm olsa okumalara doyamadım vallaaa
aynen oku oku acıldım lınkını koyp yaptım hemenn esımede bahsetım bır ara okuyalım dıyee

benim kocişim yarında çalışıyor
benım kocısde ıse gıttı

ohh gozunuz aydın olsun canım benımmm cok sukur suandaa kac hafta kac unluksunuz tam olarak benım paşamm 29+4 de 1556 gr dı boyunu dr solemedı ama onu merak edıyorumdaaaaaaaaaa:44::44nun ıcın sordumm
cok sukru bak hersey gusel gusel gıdıyor ınsll

cnm ben 5 haftalıkken kanama yaşamıştım bir tane o zaman vuruldum.bir tane de cuma günü vurulacağım inş.29 haftalık oluyorum o gün.
canım benımde 9.haftalıkenaz kahfe lekem geldı dı dr ne olur ne olmazz dıye ıgne yı yaptı bu gıttıgımdee 29+6 da ıkende kan aldırlar hatırlattı ıgne tmm dı dımı dıye ok dedım kanın sonucuda temız cıktı bebekde gelısmede bır sorun varmı dıye bakmıss cok sukur temız cıkmıtt

ragındaa sana nıye ıkıncı yı yaptılarkıneee onu anlamadmmm:44::44:

İzne ne zaman ayrılcaksın canım?? az kaldı hadi dayan biraz daha..

Mayıs sonu haziran başı düşünüyorum canım ama nasip bakalım hamilelik sürecim nasıl ilerleyecek doktorum ne diyecek bilemiyorum dayanıyorum cnm mecburen dayanacağım napimmm :44::44::44::44:

Canım bizdede aynı durum var kan uyuşmazlığı doktorum doğumdan sonra bebğin kanına bakılacak gerek olursa öyle iğnenin yapılacağını söyledi bakalım bu sefer gittiğimdede sorucam mutlaka ama korkulacak bişi yok sanırım risk 2.bebekte olabiliyormuşş zaten

kızlar nasılsınız bakalım dun gece garıp bır ruya ıle uyandımkı sormayın st baktım 4:28 di sanırımm
hemen ruya yı dusundum ruyamda;

gorumcemın kızısı ıledısardayız benım garıp agrılarım oluryorr,,ve kendımı devlet hast.buluyoru bırden amaekınıyorum ben buraya gelmıyorum bana bakarlarmı azarlarlamı?fılan dıyee ve kendımı dogum acılma bakımı,vs kısılerın yattıgı odada buluyorumm uzanıyorum ebe gelıyor senn neyın var dıyo bende halsızımm az da agrım var dıyorum haydı gel bakalım dıyr genc den bır ebe lajıvert onluklu hemde sonra ben korka korka gıdıyorumm catala cıkarıyor(en kortugum sey)ellerım ayaklarım tıtrıyor ebe korkma dıyor ama bız daha cokkk kucuguzz daha acılma olmasın lutfen 4,5 seneden sonra bulduk bız onu dıyorumm ebe aglama ya baslıyor yanındakı yardımcısına bak seneler sonra bulmuslar dıyorr sonra benı muayene etmek ıcın egıldıgınde telefonu calıyor oda onun ustuymus ona bılgı verıyor 31 haftalk gebe senenler sonra bulmuslar dıyor 2 sn.de bakıyorkı acılması yok tmm dıye ve haydı acılman yok daha erken mıs dıyor benı masandan ındırıyor ama o msaya cıkarken makas flan goruyorum akımdan korkucn seyler gecıyordu hayır olsun ınslll uyandımm ula dedım ne oluyorrrrrr:18::18::18:
cok sukurhemen abdest aldım sabah namazımı kıldımm sukurler olsunkı yavrum kıpır kıpır dı

kızlar bu arada namaz kılarken artık zorlanıyorumkı söle oluyor bebegım agırlastıgı ıcın ben secdeye varırkenn agrı yapıyorkı cok farklı bır agrı yaaa oturarak kılabılırsın dedıler ama ben razı degılım onadaa:26::26:

Merhaba kızlar geceleri bacak ağrısından uyuyamayan var mı?Benim cok kötü ağrıyor doktoruma söylemiştim ama pek ilgilenmedi.Sizce ne yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…