2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah canım bebeişine ben de yaerın gidiyorum bakalım ne olmuş benimki

Canım rüyan hayırlara cıksın inşallah,bu rüyan senin endişelerini gösteriyo bence erken doğum vs. Allah korusun yavrularımızı çok takma kafana doğumu fln yalnız namaz kılman cok güzel ama eğilmen iki büklüm olman hiç doğru değil bence dedikleri doğru ille kılcam diyosan oturarak kıl canım bak gönlün ona razı değil ama bebeğinn rahatsız olmasına razı olur mu onu düşün ibadet ibadettr göz ucuyla bile kılınır önmeli olan niyet yeterki gözün o secdede olsun anlatabldm mi..Hem bişey diyim mi ağlamak gülmektir bence mutlu bi haber alcaksın bebeğinle ilgili :)

Merhaba kızlar geceleri bacak ağrısından uyuyamayan var mı?Benim cok kötü ağrıyor doktoruma söylemiştim ama pek ilgilenmedi.Sizce ne yapmalıyım.

ben bu gece bagrarak uyandım kramp gırdı ama sankı bacagmı koparıolar gbıydı yha esim hmn masj yaptıda ole gectı cok kotu bse yha offf bn daha solemdm dktra persmbe gdcez ozmn solcm

Merhaba kızlar geceleri bacak ağrısından uyuyamayan var mı?Benim cok kötü ağrıyor doktoruma söylemiştim ama pek ilgilenmedi.Sizce ne yapmalıyım.
BEBEKLER KEMIKLESTIGI AICIN ARTIK CANIM BENIM artı kalsıyum a gerek duyuluyor sut yogurt peynır vb kalsıyum dengeleyıcılerı arttrabılır vede magnezyum ılacı alabılırsın ben 4 aydır kullanıyorum magnezyum ılacını ve gene kullanıcam bıtınce yenıden yazdırcamm ve sut urunlerını elımden geldıgınce bol uketıyorumm ama genede sbha karsı sag-sol bacagımın agrısı ıle uyanıyorumama o ka sık deılll

sen bırazcıkta bılınc altı yapmıssn tatlım çatala cıkma işini korktugn ıçn gormussun ama ruyalar tersne ckar aglamsssn gulersn hayırlısıyla cnm bnm

Hayırlı günler
ATAMIZIN armağan bıraktığı bayramımız kutlu olsun annecikler
Bir zamanlar annelerimiz çocuktu anne oldular biz dünyaya geldik.Biz çocuktuk,anne adayıyız ve meleklerimizi
bekliyoruz ALLAH'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.....
Bugün 23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İNSAN:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
Annem ile babamın evlilik yıldönümleri
Bugün kısa yazacağım.Eltimin bir yakını vefat etmiş.3 adet kızçe bakmaya gidiyorum.Karnımdakiyle 4 kızçe
Aman ALLAH'ımSağsalim dönünce yazarım size
Çok öpüyorum sizleriiiii çokkkkkkkkkk meleklerinizi de
Bu arada bebişlerini gören arkadaşlarım maşallah diyorummmmmm kocaman olmuş
Seviyorum len sizi

Benimkinin ağrısı hiç geçmiyor canım.Doktorum magnezyumda vermedi.ooooooooooooooofffffffffffffffff

ay ınsll.ahyırlı haberle ınsl gece yatamdan esımle beebıız konustuk zaten duygusalım sureklı goz yasım aktıı durdu esım kızıyor nıye aglıyorsundıye ee aglamam gelıyrrrama bebegımnnde uzulduunu dusundukce susuyordum belkıde ondandır cunku bazı olumsuz seyler konustuk korktugumuz ıcın cevremızde o ka bebek ısteyen ve o kaa emanetıne kavusamadan ayrılan varkı rabbım sabır versın bısde 4,5 senden sonra kavustuk yanı bunları yasamak bıel bızım ıcın ruya gıbı ve halende esım korkuyorum baglamakdann hemde cok dıyorrALLAH göstermesın tabı verende o a...da ama ınsann cok etkılenıyor cevresınden yaa takmamaya calısıyorz ama genede aklımıza dusuyorr ınsl rabbım kaldıramıyaagımız yuk yuklmes heralde bukonusmalardan etkılendımm ı ebe ruyama gırdıı

nmaz konusundada artık denemeye calısacagım hıc yoktansa yatsı namazlarımıı ınsll

sagol cnm benım

Benimkinin ağrısı hiç geçmiyor canım.Doktorum magnezyumda vermedi.ooooooooooooooofffffffffffffffff
dr ara yabılrsın cnm dayanamıyorsan cunku bılıyorum cok kotu bır agrıııı bende ızlanarak esımı uyandırıyordumm:44:

Selamlaar herkesee.. Kızlar gece uyanmaları bende de oluyo kaç gündür gece uyanıyorum bende saat 4-4.30 civarı. Uyumam zorlaşıyor geri. Vee sizde de oluyormu bilmiyorum geceleri ve sabahlrı çatı kemiğim ağrıyo. Gündüz hissetmiyorum fazla ağrı ama gece daha da fazlalaşıyor. Bizim mobilyalar bugün yapılmaya başlanıyor. Babası ölçü vermeye gitti k.babama. Artık az kaldı kızlar yaa. bugün çıkıp hastane çantam için pijama takımımı, geniş iç çamaşırlarımı falan alıcam çantam hazır olsun artık. Birde siz nasıl bi çantaya koyucaksınız?

sana tavsiyem dayanılamayacak bir ağrın yoksa namazları oturarak kılma.. çünkü namaz hareketlerinin normal doğuma inanılmaz faydası var.. özellikle secdeye giderken kasıklarındaki kaslar çalışıyor ve kuvvetleniyor.. tabi faydası olduğu için değil ama bu da Rabbimin bir hikmeti bence namazın doğumu kolaylaştırması yani:)

çatı ağrısı bendede oluyor... ama geceleri yatarken bacak arana bi kırlent koyarsan biraz hafifliyor ağrı... kemiklerim çekiliyo gibi oluyorum ama dayanıyorum...
bu arada bende doğum çantası olarak orta boy bi spor çantası hazırlamayı düşünüyorum... hem bebeğin hem benim eşyalarım güzelce sığar ve parça parça taşımak zorunda kalmayız...

kızımın kıyafetlerini ütüleyip dolabına kaldırmam lazım... yemek de yapıcaz... bugün epey işimiz var 1260. sayfada bırakıyoruz sizi... bakalım ne kadar geveze olabiliceksiniz bizler gelene kadar... öptük hepinizi

kızlar bu kız halsızım dedı gttı bdaha gelmedı dıyebilrsiniz:)
babam rahatsızlandı 2 gundur onun yanındaydım dun eşim iiznliydi.doktorda randevumuz vardı. gebeliğimizin 26. haftasındayız. 900 gram olmus mınnosum. agzı burnu herseyı nasıl netlesmıs masallah:) cok guzel bır bebek hepmıızn bebeklerı gıbı cok mutlu olduk doktorda begenınce oglumuzu:) cd verdı durup durup ızlıom
meshur seker yukleme testı yapıldı sonucda bı sıkıntı yok sukur:)
hersey yolunda yanı fıstıklarr sizde iyisiniz insallah.
bugunde oda takımımız geliyo yerını ayarladık dun esımle hersey hazır bekliyorum kapı ne zamn calcak diye:)
bebişlerinizi ve siiz optum:)

Suzancım dr söylemiştim bebekle ilgili bişey değil o yüzden ben bakmıyorum dedi.

nekadar guzel yha bn bakmmıorum dyp işin içinden cıkıo bı sole bakalım sun dan olabılır dıe sinir oluyorum bole dktrlara bnm herseymle sen ılgılenıceksın ne gelıosa hamılelıkten gelıo heralde basmza ayh bak nasıl sınırlendm bakalm bnm dr ne dcek bna bole desn dalarım heralde dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…