aynen öyle... en az 4 paket bez yapar 70 tl... yada oto koltuğu alınabilir... anadizi alınabilir... alternatif çok yani...
Hadi ya 4 paket oo iyiymişyalnız oto koltuğu alınır mı ki bir de halam ana dizi alcaktı sizce onun yerine oto koltuğu aldrsam yani gereksiz bişey olmasın sanırım cok az kullanılıyomuş ana dizi
valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
Canım ben de cam alacam ama Dr.Browns almaya planlıyorum
kızlar nasılsınız bakalım dun gece garıp bır ruya ıle uyandımkı sormayın st baktım 4:28 di sanırımm
hemen ruya yı dusundum ruyamda;
gorumcemın kızısı ıledısardayız benım garıp agrılarım oluryorr,,ve kendımı devlet hast.buluyoru bırden amaekınıyorum ben buraya gelmıyorum bana bakarlarmı azarlarlamı?fılan dıyee ve kendımı dogum acılma bakımı,vs kısılerın yattıgı odada buluyorumm uzanıyorum ebe gelıyor senn neyın var dıyo bende halsızımm az da agrım var dıyorum haydı gel bakalım dıyr genc den bır ebe lajıvert onluklu hemdesonra ben korka korka gıdıyorumm catala cıkarıyor(en kortugum sey)ellerım ayaklarım tıtrıyor ebe korkma dıyor ama bız daha cokkk kucuguzz daha acılma olmasın lutfen 4,5 seneden sonra bulduk bız onu dıyorumm ebe aglama ya baslıyor yanındakı yardımcısına bak seneler sonra bulmuslar dıyorr sonra benı muayene etmek ıcın egıldıgınde telefonu calıyor oda onun ustuymus ona bılgı verıyor 31 haftalk gebe senenler sonra bulmuslar dıyor 2 sn.de bakıyorkı acılması yok tmm dıye ve haydı acılman yok daha erken mıs dıyor benı masandan ındırıyor ama o msaya cıkarken makas flan goruyorum akımdan korkucn seyler gecıyordu hayır olsun ınslll uyandımm ula dedım ne oluyorrrrrr:18::18::18:
cok sukurhemen abdest aldım sabah namazımı kıldımm sukurler olsunkı yavrum kıpır kıpır dı
kızlar bu arada namaz kılarken artık zorlanıyorumkı söle oluyor bebegım agırlastıgı ıcın ben secdeye varırkenn agrı yapıyorkı cok farklı bır agrı yaaa oturarak kılabılırsın dedıler ama ben razı degılım onadaa:26::26:
Merhaba kızlar geceleri bacak ağrısından uyuyamayan var mı?Benim cok kötü ağrıyor doktoruma söylemiştim ama pek ilgilenmedi.Sizce ne yapmalıyım.
BEBEKLER KEMIKLESTIGI AICIN ARTIK CANIM BENIM artı kalsıyum a gerek duyuluyor sut yogurt peynır vb kalsıyum dengeleyıcılerı arttrabılır vede magnezyum ılacı alabılırsın ben 4 aydır kullanıyorum magnezyum ılacını ve gene kullanıcam bıtınce yenıden yazdırcamm ve sut urunlerını elımden geldıgınce bol uketıyorumm ama genede sbha karsı sag-sol bacagımın agrısı ıle uyanıyorumama o ka sık deılllMerhaba kızlar geceleri bacak ağrısından uyuyamayan var mı?Benim cok kötü ağrıyor doktoruma söylemiştim ama pek ilgilenmedi.Sizce ne yapmalıyım.
sen bırazcıkta bılınc altı yapmıssn tatlım çatala cıkma işini korktugn ıçn gormussun ama ruyalar tersne ckar aglamsssn gulersn hayırlısıyla cnm bnmkızlar nasılsınız bakalım dun gece garıp bır ruya ıle uyandımkı sormayın st baktım 4:28 di sanırımm
gorumcemın kızısı ıledısardayız benım garıp agrılarım oluryorr,,ve kendımı devlet hast.buluyoru bırden amaekınıyorum ben buraya gelmıyorum bana bakarlarmı azarlarlamı?fılan dıyee ve kendımı dogum acılma bakımı,vs kısılerın yattıgı odada buluyorumm uzanıyorum ebe gelıyor senn neyın var dıyo bende halsızımm az da agrım var dıyorum haydı gel bakalım dıyr genc den bır ebe lajıvert onluklu hemdesonra ben korka korka gıdıyorumm catala cıkarıyor(en kortugum sey)ellerım ayaklarım tıtrıyor ebe korkma dıyor ama bız daha cokkk kucuguzz daha acılma olmasın lutfen 4,5 seneden sonra bulduk bız onu dıyorumm ebe aglama ya baslıyor yanındakı yardımcısına bak seneler sonra bulmuslar dıyorr sonra benı muayene etmek ıcın egıldıgınde telefonu calıyor oda onun ustuymus ona bılgı verıyor 31 haftalk gebe senenler sonra bulmuslar dıyor 2 sn.de bakıyorkı acılması yok tmm dıye ve haydı acılman yok daha erken mıs dıyor benı masandan ındırıyor ama o msaya cıkarken makas flan goruyorum akımdan korkucn seyler gecıyordu hayır olsun ınslll uyandımm ula dedım ne oluyorrrrrr:18::18::18:
cok sukurhemen abdest aldım sabah namazımı kıldımm sukurler olsunkı yavrum kıpır kıpır dı
kızlar bu arada namaz kılarken artık zorlanıyorumkı söle oluyor bebegım agırlastıgı ıcın ben secdeye varırkenn agrı yapıyorkı cok farklı bır agrı yaaa oturarak kılabılırsın dedıler ama ben razı degılım onadaa:26::26:
Hadi ya 4 paket oo iyiymişyalnız oto koltuğu alınır mı ki bir de halam ana dizi alcaktı sizce onun yerine oto koltuğu aldrsam yani gereksiz bişey olmasın sanırım cok az kullanılıyomuş ana dizi
anadizleri max. 5 aya kadar kullanılabiliyo bence... çünkü bebek hareketlendikten sonra tehlikeli olabiliyor... oto koltuğu için de acele etme derim çünkü bebek arabası+oto koltuğu set olarak uygun fiyatada bulabilirsin... bizim çünkü hiç aklımızda yokken denk geldi ikili set aldık... bide oto koltuğu ihtiyacını düşün varmı öyle bi ihtiyacın kullanabilicekmisin? sürekli arabada bi yerlere gidilicekse evet gerekli ama taşımak içinse anlamsız... çünkü oto koltuğu ağırlıkları ortalama 5-6 kilo bide bebeğin 2. aydan sonra 5-6 kilo olduğunu düşün ikisini birlikte taşımak zor... bence düşün ihtiyaçlarını belirle ona göre talep et... yazık kullanılmayacak bişey alınmasın boşyere...
BEBEKLER KEMIKLESTIGI AICIN ARTIK CANIM BENIM artı kalsıyum a gerek duyuluyor sut yogurt peynır vb kalsıyum dengeleyıcılerı arttrabılır vede magnezyum ılacı alabılırsın ben 4 aydır kullanıyorum magnezyum ılacını ve gene kullanıcam bıtınce yenıden yazdırcamm ve sut urunlerını elımden geldıgınce bol uketıyorumm ama genede sbha karsı sag-sol bacagımın agrısı ıle uyanıyorumama o ka sık deılll
Canım rüyan hayırlara cıksın inşallah,bu rüyan senin endişelerini gösteriyo bence erken doğum vs. Allah korusun yavrularımızı çok takma kafana doğumu fln yalnız namaz kılman cok güzel ama eğilmen iki büklüm olman hiç doğru değil bence dedikleri doğru ille kılcam diyosan oturarak kıl canım bak gönlün ona razı değil ama bebeğinn rahatsız olmasına razı olur mu onu düşün ibadet ibadettr göz ucuyla bile kılınır önmeli olan niyet yeterki gözün o secdede olsun anlatabldm mi..Hem bişey diyim mi ağlamak gülmektir bence mutlu bi haber alcaksın bebeğinle ilgili :)
dr ara yabılrsın cnm dayanamıyorsan cunku bılıyorum cok kotu bır agrıııı bende ızlanarak esımı uyandırıyordumm:44:Benimkinin ağrısı hiç geçmiyor canım.Doktorum magnezyumda vermedi.ooooooooooooooofffffffffffffffff
inşallah canım yaaaaaaasen bırazcıkta bılınc altı yapmıssn tatlım çatala cıkma işini korktugn ıçn gormussun ama ruyalar tersne ckar aglamsssn gulersn hayırlısıyla cnm bnm
kızlar nasılsınız bakalım dun gece garıp bır ruya ıle uyandımkı sormayın st baktım 4:28 di sanırımm
Selamlaar herkesee.. Kızlar gece uyanmaları bende de oluyo kaç gündür gece uyanıyorum bende saat 4-4.30 civarı. Uyumam zorlaşıyor geri. Vee sizde de oluyormu bilmiyorum geceleri ve sabahlrı çatı kemiğim ağrıyo. Gündüz hissetmiyorum fazla ağrı ama gece daha da fazlalaşıyor. Bizim mobilyalar bugün yapılmaya başlanıyor. Babası ölçü vermeye gitti k.babama. Artık az kaldı kızlar yaa. bugün çıkıp hastane çantam için pijama takımımı, geniş iç çamaşırlarımı falan alıcam çantam hazır olsun artık. Birde siz nasıl bi çantaya koyucaksınız?
dr ara yabılrsın cnm dayanamıyorsan cunku bılıyorum cok kotu bır agrıııı bende ızlanarak esımı uyandırıyordumm:44:
Suzancım dr söylemiştim bebekle ilgili bişey değil o yüzden ben bakmıyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?