2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gecmıs olsun tatlım. masallh bebgne bnde catlıorum perşmbeyı ıple cekıorum cok ozledm oğlumu. offf bnde yaptrcm sanırm seker testmı persmbe puff. heycan dorukta :) bebgnn odasını sağlıklı mutlu bı sekılde buyumeyı nasıp etsın tatlım :)))

Cnm bende doktoru değiştireceğim zaten ama iyi bi doktor bulamadım daha

teskur ederım neslihancım:) hepmızın bebıklerı huzurla uyur mınık yataklarında ınsallah
sabret kuzum bısı kalmamıs doktora gtmene. bekledıgıne deyıcek bak gor dıpcık gıbı gorucen bebegını:) ben smdden ozledm o ayrı
seker testınden de korkma canım korkulcak kadr degilmiş bı dıkısde ıcvryosn ztaen benı sıkıntya sokan aclıkdı cok zor dayandm valla

evet onu bılıyorum gorumcemler namazını kılıp doguma gıttıler ve hep normal kıldılaro yusden cııme sınmıyor ama bır yatsıda zorlanıyorum rabbım yardımcım olur ınsll da normal kılarım kendımı sımdıden oturarak kılmaya alıstırmak ıstemıyoum dayanamıcak gbım olursam denerım sanırm yoksa yapam sanırm yaa

ınsl koay bır dogum hedıyemm olurrrrrrrrr

ohhh haydı annesı sen kalk o ıslenını hallet o zaman o ka rahat oluyorsunkı ben hazırladım hehe eksıkler var o kaa yoksam bıttı utu
Suzancım dr söylemiştim bebekle ilgili bişey değil o yüzden ben bakmıyorum dedi.
ne sacama bee ne dmeek ben bılemm manyak dr ne işe yarıyormus o zamannaıle hekımıne sor o zaman bnm aıle dr anlıyor yanıı

hos geldınız gecmıs olsun dedenıze cnm benımmm gozunuz aydın darısı bır dahakı muayeneyee ınsll:13: ınsl gelır beklemenk zor cunkummm

ınsallah kuzum ınsan hemen ozluyor dımı ya:)

bu arada bu doguma gıderken guusl abdestı alıp namaz kılanlara cok ozenıyorum bızede nasip olurmu ki?

ınsallah kuzum ınsan hemen ozluyor dımı ya:)

bu arada bu doguma gıderken guusl abdestı alıp namaz kılanlara cok ozenıyorum bızede nasip olurmu ki?

aynen yaaa tertemiz gidiyorlar ne güzell ben de bunu düşünüyorum hep dua ediyorum.. en azından hastanede odada duş alma yeri olsa oraya gttiğimde de alabilirim diye düşünüyorum.. Rabbim tertemiz ayıpsız ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah....

kızlar dun kompedena giridm 9.90a emzirme sutyenı aldım .cokda raht bısmıs .ayy nasıl sevndrk oldum ındrıımde bısı aldm dıye gecelik takımını flanda ordan dusnuyorm almayı.
sehirlerinde olanlar bı gtsn derim

ben bebk cantası alıcam tatlım unnado da var bn begndm stylo markası 50 tl hmde kullnıslı da olur dıe dusunuorum ablamda kullanıo cunku bde bebk cantalarınn termosu flnda var gereklı olbılecegnı dusunuorum bıberonu en azından sıcak tutar bı yere gderken gereklı bnce http://www.unnado.com/urun/detay/MjcxNjYw

AMİN kuzum. insallah bızede nasip olur. odada dus olsada Allah o an onu dusunebilcek kadar rahat dogum verır ınsallah o sancıyla o akla gelirmi bilmiyorumki ne sartlarda nasıl olcak dogumumuz. biz tedarikli olark hep temız ve abdestli gezcez tedbir amaclı. belki bizede nasip olur
benim kayınvaldem 5 cocugunuda. suyu gelmıs hemen dusa grmıs. abdestını alp gynp oyle grtmıs hastaneye ne guzel ya

bu cok sıkmıs tatlım gule gule kullan. ben daha onlara gelmedım odası kıyafetlerının cogu hazrda. bunları obur aya bırakıyorm.

açlıkkkkk :)) bnde cok zor dayanıorum yha :)) cok heycanlıym tosncugumu gorcem hayırlısıyla yha bde persmbe gunu eşim uzmanlık sınavına gırmıstı onn sonuclarda acıklanıcak ıkı heycan brden offff allahm inş. kazanmıstr yha.

canım ta beşinci de aklına geebilmiş bizim tecrübesizliğiimiz olacak rabbim yardım etsin

ayy ınsallah kazanmısdır canım. Allah herkeze dıledıgı herseyı nasıp etsın ınsallah.
o 1 saat sure gecdkden snra nasl yemek yemsıım esım gozlerı acık bana bakdı. anladım sen gercekden hamilesin dedi. bilio cunku hıcbıseyı tam btremeyen yarıda ona veren karısını adam:)

daha 3 aymız var zaten :))

aynen. herkez kızyo zaten bukdr cok sey aldgım ıcın ay bırakcam kendılerı alsınlar

Kızlar ya ben 38. haftamda doğururum diye düşünüp hep ona göre söylüyorum herkese acaba yanlış mı düşünüyorum mesela cuma günü 30 haftalık olcam yani son 2 ay diycem böyle hem çok hoşuma gidiyo

inş tatlım :)) bnde nutellyı alıp oturup yıyorum kasık kasık napım oğlum ıstıo :)) eşimde bna bakıo napıosun dıe zatn dr cıkolatı kestı yemıceksın ddı cok kılo alıosun ddı eşim artk almıo bna bnde evdekınden yıyorum :)) cnm bn okadar sey almadım herkes cocugmn bseyını alıo bna ıvır zıvır kalıo :)) onuda bı gunde halledrm dıe dusunuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…