kızlar bu kız halsızım dedı gttı bdaha gelmedı dıyebilrsiniz:)
babam rahatsızlandı 2 gundur onun yanındaydım dun eşim iiznliydi.doktorda randevumuz vardı. gebeliğimizin 26. haftasındayız. 900 gram olmus mınnosum. agzı burnu herseyı nasıl netlesmıs masallah:) cok guzel bır bebek hepmıızn bebeklerı gıbı cok mutlu olduk doktorda begenınce oglumuzu:) cd verdı durup durup ızlıom
meshur seker yukleme testı yapıldı sonucda bı sıkıntı yok sukur:)
hersey yolunda yanı fıstıklarr sizde iyisiniz insallah.
bugunde oda takımımız geliyo yerını ayarladık dun esımle hersey hazır bekliyorum kapı ne zamn calcak diye:)
bebişlerinizi ve siiz optum:)
nekadar guzel yha bn bakmmıorum dyp işin içinden cıkıo bı sole bakalım sun dan olabılır dıe sinir oluyorum bole dktrlara bnm herseymle sen ılgılenıceksın ne gelıosa hamılelıkten gelıo heralde basmza ayh bak nasıl sınırlendm bakalm bnm dr ne dcek bna bole desn dalarım heralde dr
evet onu bılıyorum gorumcemler namazını kılıp doguma gıttıler ve hep normal kıldılaro yusden cııme sınmıyor ama bır yatsıda zorlanıyorum rabbım yardımcım olur ınsll da normal kılarım kendımı sımdıden oturarak kılmaya alıstırmak ıstemıyoum dayanamıcak gbım olursam denerım sanırm yoksa yapam sanırm yaasana tavsiyem dayanılamayacak bir ağrın yoksa namazları oturarak kılma.. çünkü namaz hareketlerinin normal doğuma inanılmaz faydası var.. özellikle secdeye giderken kasıklarındaki kaslar çalışıyor ve kuvvetleniyor.. tabi faydası olduğu için değil ama bu da Rabbimin bir hikmeti bence namazın doğumu kolaylaştırması yani:)
ohhh haydı annesı sen kalk o ıslenını hallet o zaman o ka rahat oluyorsunkı ben hazırladım hehe eksıkler var o kaa yoksam bıttı utukızımın kıyafetlerini ütüleyip dolabına kaldırmam lazım... yemek de yapıcaz... bugün epey işimiz var 1260. sayfada bırakıyoruz sizi... bakalım ne kadar geveze olabiliceksiniz bizler gelene kadar... öptük hepinizi
Suzancım dr söylemiştim bebekle ilgili bişey değil o yüzden ben bakmıyorum dedi.
kızlar bu kız halsızım dedı gttı bdaha gelmedı dıyebilrsiniz:)
babam rahatsızlandı 2 gundur onun yanındaydım dun eşim iiznliydi.doktorda randevumuz vardı. gebeliğimizin 26. haftasındayız. 900 gram olmus mınnosum. agzı burnu herseyı nasıl netlesmıs masallah:) cok guzel bır bebek hepmıızn bebeklerı gıbı cok mutlu olduk doktorda begenınce oglumuzu:) cd verdı durup durup ızlıom
meshur seker yukleme testı yapıldı sonucda bı sıkıntı yok sukur:)
hersey yolunda yanı fıstıklarr sizde iyisiniz insallah.
bugunde oda takımımız geliyo yerını ayarladık dun esımle hersey hazır bekliyorum kapı ne zamn calcak diye:)
bebişlerinizi ve siiz optum:)
evet onu bılıyorum gorumcemler namazını kılıp doguma gıttıler ve hep normal kıldılaro yusden cııme sınmıyor ama bır yatsıda zorlanıyorum rabbım yardımcım olur ınsll da normal kılarım kendımı sımdıden oturarak kılmaya alıstırmak ıstemıyoum dayanamıcak gbım olursam denerım sanırm yoksa yapam sanırm yaa
ınsl koay bır dogum hedıyemm olurrrrrrrrr
ohhh haydı annesı sen kalk o ıslenını hallet o zaman o ka rahat oluyorsunkı ben hazırladım hehe eksıkler var o kaa yoksam bıttı utu
ne sacama bee ne dmeek ben bılemm manyak dr ne işe yarıyormus o zamann aıle hekımıne sor o zaman bnm aıle dr anlıyor yanıı
hos geldınız gecmıs olsun dedenıze cnm benımmm gozunuz aydın darısı bır dahakı muayeneyee ınsll:13: ınsl gelır beklemenk zor cunkummm
ınsallah kuzum ınsan hemen ozluyor dımı ya:)
bu arada bu doguma gıderken guusl abdestı alıp namaz kılanlara cok ozenıyorum bızede nasip olurmu ki?
Selamlaar herkesee.. Kızlar gece uyanmaları bende de oluyo kaç gündür gece uyanıyorum bende saat 4-4.30 civarı. Uyumam zorlaşıyor geri. Vee sizde de oluyormu bilmiyorum geceleri ve sabahlrı çatı kemiğim ağrıyo. Gündüz hissetmiyorum fazla ağrı ama gece daha da fazlalaşıyor. Bizim mobilyalar bugün yapılmaya başlanıyor. Babası ölçü vermeye gitti k.babama. Artık az kaldı kızlar yaa. bugün çıkıp hastane çantam için pijama takımımı, geniş iç çamaşırlarımı falan alıcam çantam hazır olsun artık. Birde siz nasıl bi çantaya koyucaksınız?
aynen yaaa tertemiz gidiyorlar ne güzell ben de bunu düşünüyorum hep dua ediyorum.. en azından hastanede odada duş alma yeri olsa oraya gttiğimde de alabilirim diye düşünüyorum.. Rabbim tertemiz ayıpsız ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah....
Cnm bende doktoru değiştireceğim zaten ama iyi bi doktor bulamadım daha
anadizleri max. 5 aya kadar kullanılabiliyo bence... çünkü bebek hareketlendikten sonra tehlikeli olabiliyor... oto koltuğu için de acele etme derim çünkü bebek arabası+oto koltuğu set olarak uygun fiyatada bulabilirsin... bizim çünkü hiç aklımızda yokken denk geldi ikili set aldık... bide oto koltuğu ihtiyacını düşün varmı öyle bi ihtiyacın kullanabilicekmisin? sürekli arabada bi yerlere gidilicekse evet gerekli ama taşımak içinse anlamsız... çünkü oto koltuğu ağırlıkları ortalama 5-6 kilo bide bebeğin 2. aydan sonra 5-6 kilo olduğunu düşün ikisini birlikte taşımak zor... bence düşün ihtiyaçlarını belirle ona göre talep et... yazık kullanılmayacak bişey alınmasın boşyere...
Yok canım bu hem puset hem oto koltuğu olanlar var pierre cardin de var bitane beğendim ama 15o tl e ozaman direk portbebe mi almalı ayy hçbirini sevmiyorum ben yaa canım bebek arabasını da yarın park yatakla alcam büyük ihtimalle chicco baston puset 330 fln travel düşünmüyorum pek güle güle kullanın siz aklınızdan cıkmış işte bende alırsam bu hafta rahatlıycam baya..
ay ınsll.ahyırlı haberle ınsl gece yatamdan esımle beebıız konustuk zaten duygusalım sureklı goz yasım aktıı durdu esım kızıyor nıye aglıyorsundıye ee aglamam gelıyrrrama bebegımnnde uzulduunu dusundukce susuyordum belkıde ondandır cunku bazı olumsuz seyler konustuk korktugumuz ıcın cevremızde o ka bebek ısteyen ve o kaa emanetıne kavusamadan ayrılan varkı rabbım sabır versın bısde 4,5 senden sonra kavustuk yanı bunları yasamak bıel bızım ıcın ruya gıbı ve halende esım korkuyorum baglamakdann hemde cok dıyorr ALLAH göstermesın tabı verende o a...da ama ınsann cok etkılenıyor cevresınden yaa takmamaya calısıyorz ama genede aklımıza dusuyorr ınsl rabbım kaldıramıyaagımız yuk yuklmes heralde bukonusmalardan etkılendımm ı ebe ruyama gırdıı
nmaz konusundada artık denemeye calısacagım hıc yoktansa yatsı namazlarımıı ınsll
sagol cnm benım
Canım benim eşimn arkdsınn eşi 32. haftada suyu gelmiş m... ile başlayan özel hastaneye gtrmüşler ilgi sıfır cocuk küvezde kalmış 2 gün sonra dayanamamış ciğerleri yaa Allah bilinçli ellere emanet etsin bizi ve yavrumuzu dr ve hastane iyi olduktan sonra bişey olmaz tabi takdir-i ilahi ona da bişey yapamayız ama olumsuz düşünmeyelim tam tersi 25-29 haftalık doğup da yaşayan var iyi düşünelim iyi olsun..Canım farzlarını kıl ok o senn borcun ama sünnetini yapmak zorunda değilsin onun yerine dualar edersin güzel güzel aman diyim bak eğilmek yasak bize ona göre..Hadi sağlıcakla kal..
Selamlaar herkesee.. Kızlar gece uyanmaları bende de oluyo kaç gündür gece uyanıyorum bende saat 4-4.30 civarı. Uyumam zorlaşıyor geri. Vee sizde de oluyormu bilmiyorum geceleri ve sabahlrı çatı kemiğim ağrıyo. Gündüz hissetmiyorum fazla ağrı ama gece daha da fazlalaşıyor. Bizim mobilyalar bugün yapılmaya başlanıyor. Babası ölçü vermeye gitti k.babama. Artık az kaldı kızlar yaa. bugün çıkıp hastane çantam için pijama takımımı, geniş iç çamaşırlarımı falan alıcam çantam hazır olsun artık. Birde siz nasıl bi çantaya koyucaksınız?
Bende de ağrı oluyo ve ben 3 kez kalkıyorum gece sabaha karşı..Off onu bende en kısa zamanda halletcem benim yeni bir spor cantam var orta boy spora gderken kullancaktm ama nasip olmadı buna kısmetmiş :) ona koycam herşeyimi hatta sığarsa bebeğimnkini de ki sığar bence gerek duyulursa gider alınır evden yine..Yani özel bi çanta almıycam siyah da bi canta gayet de güzel ne gerek var ben onu bi güzel yıkarım bi de ohh mis
ben bebk cantası alıcam tatlım unnado da var bn begndm stylo markası 50 tl hmde kullnıslı da olur dıe dusunuorum ablamda kullanıo cunku bde bebk cantalarınn termosu flnda var gereklı olbılecegnı dusunuorum bıberonu en azından sıcak tutar bı yere gderken gereklı bnce http://www.unnado.com/urun/detay/MjcxNjYw
teskur ederım neslihancım:) hepmızın bebıklerı huzurla uyur mınık yataklarında ınsallah
sabret kuzum bısı kalmamıs doktora gtmene. bekledıgıne deyıcek bak gor dıpcık gıbı gorucen bebegını:) ben smdden ozledm o ayrı
seker testınden de korkma canım korkulcak kadr degilmiş bı dıkısde ıcvryosn ztaen benı sıkıntya sokan aclıkdı cok zor dayandm valla
bu cok sıkmıs tatlım gule gule kullan. ben daha onlara gelmedım odası kıyafetlerının cogu hazrda. bunları obur aya bırakıyorm.
AMİN kuzum. insallah bızede nasip olur. odada dus olsada Allah o an onu dusunebilcek kadar rahat dogum verır ınsallah o sancıyla o akla gelirmi bilmiyorumki ne sartlarda nasıl olcak dogumumuz. biz tedarikli olark hep temız ve abdestli gezcez tedbir amaclı. belki bizede nasip olur
benim kayınvaldem 5 cocugunuda. suyu gelmıs hemen dusa grmıs. abdestını alp gynp oyle grtmıs hastaneye ne guzel ya
açlıkkkkk :)) bnde cok zor dayanıorum yha :)) cok heycanlıym tosncugumu gorcem hayırlısıyla yha bde persmbe gunu eşim uzmanlık sınavına gırmıstı onn sonuclarda acıklanıcak ıkı heycan brden offff allahm inş. kazanmıstr yha.
daha 3 aymız var zaten :))
canım ta beşinci de aklına geebilmiş bizim tecrübesizliğiimiz olacak rabbim yardım etsin
Yok canım bu hem puset hem oto koltuğu olanlar var pierre cardin de var bitane beğendim ama 15o tl e ozaman direk portbebe mi almalı ayy hçbirini sevmiyorum ben yaa canım bebek arabasını da yarın park yatakla alcam büyük ihtimalle chicco baston puset 330 fln travel düşünmüyorum pek güle güle kullanın siz aklınızdan cıkmış işte bende alırsam bu hafta rahatlıycam baya..
Canım benim eşimn arkdsınn eşi 32. haftada suyu gelmiş m... ile başlayan özel hastaneye gtrmüşler ilgi sıfır cocuk küvezde kalmış 2 gün sonra dayanamamış ciğerleri yaa Allah bilinçli ellere emanet etsin bizi ve yavrumuzu dr ve hastane iyi olduktan sonra bişey olmaz tabi takdir-i ilahi ona da bişey yapamayız ama olumsuz düşünmeyelim tam tersi 25-29 haftalık doğup da yaşayan var iyi düşünelim iyi olsun..Canım farzlarını kıl ok o senn borcun ama sünnetini yapmak zorunda değilsin onun yerine dualar edersin güzel güzel aman diyim bak eğilmek yasak bize ona göre..Hadi sağlıcakla kal..
Bende de ağrı oluyo ve ben 3 kez kalkıyorum gece sabaha karşı..Off onu bende en kısa zamanda halletcem benim yeni bir spor cantam var orta boy spora gderken kullancaktm ama nasip olmadı buna kısmetmiş :) ona koycam herşeyimi hatta sığarsa bebeğimnkini de ki sığar bence gerek duyulursa gider alınır evden yine..Yani özel bi çanta almıycam siyah da bi canta gayet de güzel ne gerek var ben onu bi güzel yıkarım bi de ohh mis
dedgin dogru kuzum 26 haftaık yasayan bebekler ver yeterki rabbım o omru versın yavrularımıza. dusunmeyn erken dogum flan ya ben cok korkyorm zaten.
ya canım bende de aynı problem var kemklerim sabah uyandıgmda ufalanmıs gıbı sızlıyor.
ayrıca spor cantasıda olur ılla o cantalrdan olmasına gerek yok mantık aynı hatta spor cantası daha cok sey alır
ayy ınsallah kazanmısdır canım. Allah herkeze dıledıgı herseyı nasıp etsın ınsallah.
o 1 saat sure gecdkden snra nasl yemek yemsıım esım gozlerı acık bana bakdı. anladım sen gercekden hamilesin dedi. bilio cunku hıcbıseyı tam btremeyen yarıda ona veren karısını adam:)
aynen. herkez kızyo zaten bukdr cok sey aldgım ıcın ay bırakcam kendılerı alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?