2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben hep 3 ay var dıorum dr la konustm ole zatn ddı 40 haftadan hesaplıorum bn bnmde 88 gunum kaldı 3 aydan dustuk ama. sen bılırsın tatlım nası dersen :))

ay canım zaten 38.haftada muheteml taamamlamıs olyo heryeını. son 2 haftada dogmadı dersın artık:) sen nasl hsdyosan ole de canm:)

caım benm doktormda yaglı kızartma hamur ıısı tatlı uzak dur dıyo. bende yıorm meela evde nutella. ayy doktor da bole dyo haytmm yemym ben dıyrm.
aman ezberlems bııs her kontrode aynı seyı dıyor ye sen ne ıstyosan dıyor. ama bı gun sonra oow tosuncuk dıye dalga geciyor. guvenmemek lazm bunlara

bıızm oda takımı babanneden araba annaneden anakucagı ıs yerınden. banada ıvır zıvır kaldı dedgn gıbı benm annanem de battnıye nevresm ben halldrm dedi
senn gıbı bende 1 gnde halldrm dıye dusnuyorm. cok baktkca kafam karısıyo cnku

ben hep 3 ay var dıorum dr la konustm ole zatn ddı 40 haftadan hesaplıorum bn bnmde 88 gunum kaldı 3 aydan dustuk ama. sen bılırsın tatlım nası dersen :))

Benim 78 gün var normalde 2 ay 18 gün 2.5 ay de işte ama şöyle ki benm dr sunu demişti genelde bebekler beklenen tarihten 15 gün önce gelirler haziran sonuna hazır ol o yüzden hep ona odaklı gittim şimdi uzatmak işime gelmiyo :))

ohh senın az kalmıs benm temmuz sonu

aynn ole tatlım valla degısık bse gorursem alıorum :)) cok bakmıcaksın :) bnm sımdıden 5 tane battanıyesı oldu bebgmn :)

evet :) oda var dımı hazıranda hazır olmamz lazm. daha erken dıe erknden kucagma alıcam dıe uzatmak işine gelmez :))

aynn ole tatlım valla degısık bse gorursem alıorum :)) cok bakmıcaksın :) bnm sımdıden 5 tane battanıyesı oldu bebgmn :)

bıze kalsa kredı kartına sonsuz lımıt gerekıyo:) ben bas edmcm artık esm kredı krtnda alcck elmden o olcak:)

hem braz oda baksın begensın ıstyorm esımle brlkde alcam gerısını

kızlar benm oda gelr smdı ben bı ortalıgı toplym kv de de gelcek hem:)
gtmek ıstmyorm ama su oda gelsn herseyı sııznle paylascam resmlrnı fılan:)
optm hepnıızı

bıze kalsa kredı kartına sonsuz lımıt gerekıyo:) ben bas edmcm artık esm kredı krtnda alcck elmden o olcak:)

hem braz oda baksın begensın ıstyorm esımle brlkde alcam gerısını

Biz hiç kart kullanmıyoruz başlarda kullandk aldık boyumuzun ölçüsünü şimdi hiç borç istemiyorum 0 borç 0 sorun kafam rahat olur bebeğimle aman diyim siz de dikkat edin alırken güzel geliyo da sonrası :))

Bende hep 38 den hesaplıyorum haziran sonu olarak düşünüyorum zaten hep hiç temmuzda doğurucam demiyorum :)) Zaten benim büyük ihtimalle sezeryan olucağı için(taşikardiden dolayı) Dr 40. haftayı beklemez :)) Sende 38 de sorarlarsa geç geldi dersin arkadaşın dediği gibi

Neslihan güle güle kullansın canım bebişin. Nerden almıştın? Bende civilden size gösterdiğim şeyleri sipariş vermiştim bugün aradılar beğendim arabalı patiğin rengi kalmamış başka renk olurmu diyolar. Kırmızıyı seçtim bende. Perşembe gelmesin diye not düşmütüm kargo için dr a gidicem çünkü, Cumaya elimde olur inş.

Spor çantaları daha iyi olur kızlar geniş olur hem bebeğin hem kendinizin eşylarını koyarsınız. Bakalım elimde şuan öyle bi çanta yok anne çantasıda küçük gelecek gibi duruyo.

Boşveeer devam öyle demeye:)))Yani bende tansiyondan belki sezeryan olurum bakalım,aynen geç geldi napim:)Evet spor cantası anneyi de bebeği de alır ben biara ayarlar gösteririm hem fikir olur herkese benm içime sindi bakalım..Anne cantalarına ancak bebeğinki sığar ya bizim gecelik pijama terlik makyaj cantası yok tacı tarağı parfümü oooooooooo imkanı yokhele cocuğa 10 çeşit kıyafet ayarlayanlar imkansız

kızlar benm oda gelr smdı ben bı ortalıgı toplym kv de de gelcek hem:)
gtmek ıstmyorm ama su oda gelsn herseyı sııznle paylascam resmlrnı fılan:)
optm hepnıızı

Durduğun kabahat ayy ne güzel hadi kolay gelsin size hem iyi topla bak kv inceler mazallah :))

ayyy kargom geldı :)))) bebısımn kıyfetlerı :) cooook mutlu oldum yha cokk tatlı

Güle güle kullansın cicişleriii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…