Kızlar ya ben 38. haftamda doğururum diye düşünüp hep ona göre söylüyorum herkese acaba yanlış mı düşünüyorum mesela cuma günü 30 haftalık olcam yani son 2 ay diycem böyle hem çok hoşuma gidiyo
dedgin dogru kuzum 26 haftaık yasayan bebekler ver yeterki rabbım o omru versın yavrularımıza. dusunmeyn erken dogum flan ya ben cok korkyorm zaten.
ya canım bende de aynı problem var kemklerim sabah uyandıgmda ufalanmıs gıbı sızlıyor.
ayrıca spor cantasıda olur ılla o cantalrdan olmasına gerek yok mantık aynı hatta spor cantası daha cok sey alır
Amin canım.Benim bikini bölgemde cok acıyo hani tüyler cok uzayınca canın yanar ya çamaşıra değdikçe öyle bi acı oysaki gayet de temizim sürekli anlamadım ve arada hareket ederken özellikle o bölgede ağrı oluyo normal heralde,aynen sırtım fln da cok ağrıyo sabahları..Ya ben ilk şöyle deri klas bi seyahat cantası düşündüm sonra dedim ki aptal mısın okadar masrafın içinde ona para vercen evdekileri sıraladım en mantıklı en ideal o cıktı valla hem dediğin gibi cok da şey alır içi işte bi de içini doldurursak süper olcak
Kızlar ya ben 38. haftamda doğururum diye düşünüp hep ona göre söylüyorum herkese acaba yanlış mı düşünüyorum mesela cuma günü 30 haftalık olcam yani son 2 ay diycem böyle hem çok hoşuma gidiyo
inş tatlım :)) bnde nutellyı alıp oturup yıyorum kasık kasık napım oğlum ıstıo :)) eşimde bna bakıo napıosun dıe zatn dr cıkolatı kestı yemıceksın ddı cok kılo alıosun ddı eşim artk almıo bna bnde evdekınden yıyorum :)) cnm bn okadar sey almadım herkes cocugmn bseyını alıo bna ıvır zıvır kalıo :)) onuda bı gunde halledrm dıe dusunuorum
ben hep 3 ay var dıorum dr la konustm ole zatn ddı 40 haftadan hesaplıorum bn bnmde 88 gunum kaldı 3 aydan dustuk ama. sen bılırsın tatlım nası dersen :))
Amin canım.Benim bikini bölgemde cok acıyo hani tüyler cok uzayınca canın yanar ya çamaşıra değdikçe öyle bi acı oysaki gayet de temizim sürekli anlamadım ve arada hareket ederken özellikle o bölgede ağrı oluyo normal heralde,aynen sırtım fln da cok ağrıyo sabahları..Ya ben ilk şöyle deri klas bi seyahat cantası düşündüm sonra dedim ki aptal mısın okadar masrafın içinde ona para vercen evdekileri sıraladım en mantıklı en ideal o cıktı valla hem dediğin gibi cok da şey alır içi işte bi de içini doldurursak süper olcak
canım smdden boyle acıları yasadıkca kı bıde dogumu var bnmde annemın kaynvaldemın hatta butun annelerın ellrını opesım geliyoannelere karsı cok duygusallasdım bu aralar. durup durp bırı bırıne bısı dedgnde demeyın o bı anne diye zırvaluıyom
yok canm bencede verme doguma gderken kullanırsın onu ama bebek ıcın belki bi canta gerekebilri. yannda gezdrmek ııcn. ınsallah ıcınıde doldrursun kuzum takma kafana bı gunluk ıs o
Benim 78 gün var normalde 2 ay 18 gün 2.5 ay de işte ama şöyle ki benm dr sunu demişti genelde bebekler beklenen tarihten 15 gün önce gelirler haziran sonuna hazır ol o yüzden hep ona odaklı gittim şimdi uzatmak işime gelmiyo :))
ay canım zaten 38.haftada muheteml taamamlamıs olyo heryeını. son 2 haftada dogmadı dersın artık:) sen nasl hsdyosan ole de canm:)
caım benm doktormda yaglı kızartma hamur ıısı tatlı uzak dur dıyo. bende yıorm meela evde nutella. ayy doktor da bole dyo haytmm yemym ben dıyrm.
aman ezberlems bııs her kontrode aynı seyı dıyor ye sen ne ıstyosan dıyor. ama bı gun sonra oow tosuncuk dıye dalga geciyor. guvenmemek lazm bunlara
bıızm oda takımı babanneden araba annaneden anakucagı ıs yerınden. banada ıvır zıvır kaldı dedgn gıbı benm annanem de battnıye nevresm ben halldrm dedi
senn gıbı bende 1 gnde halldrm dıye dusnuyorm. cok baktkca kafam karısıyo cnku
Benim 78 gün var normalde 2 ay 18 gün 2.5 ay de işte ama şöyle ki benm dr sunu demişti genelde bebekler beklenen tarihten 15 gün önce gelirler haziran sonuna hazır ol o yüzden hep ona odaklı gittim şimdi uzatmak işime gelmiyo :))
aynn ole tatlım valla degısık bse gorursem alıorum :)) cok bakmıcaksın :) bnm sımdıden 5 tane battanıyesı oldu bebgmn :)
bıze kalsa kredı kartına sonsuz lımıt gerekıyo:) ben bas edmcm artık esm kredı krtnda alcck elmden o olcak:)
hem braz oda baksın begensın ıstyorm esımle brlkde alcam gerısını
canım smdden boyle acıları yasadıkca kı bıde dogumu var bnmde annemın kaynvaldemın hatta butun annelerın ellrını opesım geliyoannelere karsı cok duygusallasdım bu aralar. durup durp bırı bırıne bısı dedgnde demeyın o bı anne diye zırvaluıyom
Hahah o bir anne :)) Öyle tabi daha cok kıymeti anlaşılıyo annelerimzn ama ben ne kadar zor olsa da taşımanın veya doğurmanın cok da büyük zanaat olduğunu düşünmüyorum çünkü esas mesele iyi bi şekilde büyütmek ama maalesef öyle anneler varki yolda daha bit kadar yavrularının ellerini tutmaktan aciz ondan sonra feryat ediyolar bişey olduğunda ne bilim ben cok kızıyorum o tiplere onlarda tasıdı işte karnında her anne anne olsaa ooo neyse sen benim gibi bak olaya daha az duygusala bağlarsın :)) Ben esas o bebeleri düşündükçe duygusala bağlıyorum
yok canm bencede verme doguma gderken kullanırsın onu ama bebek ıcın belki bi canta gerekebilri. yannda gezdrmek ııcn. ınsallah ıcınıde doldrursun kuzum takma kafana bı gunluk ıs o
Bebek için cicili bitane alırım olmazsa aslında onun içinde var su bavul cantalardan hani biara modaydı herkesin kolunda :))
ohh senın az kalmıs benm temmuz sonu
Dimiii ay cok sevndim öyle demene çünkü kime ay daha sunu almadım fln desem e daha var modundalar özellkle kv. :) ama az yani az işte azCanım e senn de az sanki aramızda ne var 1 ay bile yok hem daha rahatsındr alışveriş konusunda ben tutuştum misal..
bızde de ole olucak eşimle ve ablamla cıkıcaz ablam tecrubelı :)
Bebek için cicili bitane alırım olmazsa aslında onun içinde var su bavul cantalardan hani biara modaydı herkesin kolunda :))
Dimiii ay cok sevndim öyle demene çünkü kime ay daha sunu almadım fln desem e daha var modundalar özellkle kv. :) ama az yani az işte azCanım e senn de az sanki aramızda ne var 1 ay bile yok hem daha rahatsındr alışveriş konusunda ben tutuştum misal..
evet canm ben onur ayın sonunda halltcem hersynı. senın ııcın zamanı ama yapabılrsın bence.
ay gıcık olyorm bende bısı dyorm kv deye sundan alcam onlara daha var bu lazm o ne kı ona dha var. dycgne fıkr verde bı ıse yara dyesm gelio. ama oda bı anne kıyamam:))))
bıze kalsa kredı kartına sonsuz lımıt gerekıyo:) ben bas edmcm artık esm kredı krtnda alcck elmden o olcak:)
hem braz oda baksın begensın ıstyorm esımle brlkde alcam gerısını
evet canm ben onur ayın sonunda halltcem hersynı. senın ııcın zamanı ama yapabılrsın bence.
ay gıcık olyorm bende bısı dyorm kv deye sundan alcam onlara daha var bu lazm o ne kı ona dha var. dycgne fıkr verde bı ıse yara dyesm gelio. ama oda bı anne kıyamam:))))
kızlar benm oda gelr smdı ben bı ortalıgı toplym kv de de gelcek hem:)
gtmek ıstmyorm ama su oda gelsn herseyı sııznle paylascam resmlrnı fılan:)
optm hepnıızı
Off onlar öyle tatlım para cıkmasın diye işte ve bizim kadar detaylı düşünemiyolar niyeyse mesela göğüs pompasını dedim biara kızım sütün bol gelir belki diyo e onun için istiyorum zaten sağıp buzluğa atcam dedim ay nekadar detaycısın diyo tövbee:))amcası alır dedi eczcı ben umudumu kestim ondan dedim annemler alcak fln neyse o gazla geceliklerine bakalım fln oldu hakkaten bu gaz işe yarıyo yaaama ne varsa kendi sülalemde var valla yine en ince detayına kadar düşünüyolar, babam bile yazık diyo ki daha cok sey var bebek telsizi var oyun minderi varr diyo canım ya kıyamam
Bende hep 38 den hesaplıyorum haziran sonu olarak düşünüyorum zaten hep hiç temmuzda doğurucam demiyorum :)) Zaten benim büyük ihtimalle sezeryan olucağı için(taşikardiden dolayı) Dr 40. haftayı beklemez :)) Sende 38 de sorarlarsa geç geldi dersin arkadaşın dediği gibiKızlar ya ben 38. haftamda doğururum diye düşünüp hep ona göre söylüyorum herkese acaba yanlış mı düşünüyorum mesela cuma günü 30 haftalık olcam yani son 2 ay diycem böyle hem çok hoşuma gidiyo
Bende hep 38 den hesaplıyorum haziran sonu olarak düşünüyorum zaten hep hiç temmuzda doğurucam demiyorum :)) Zaten benim büyük ihtimalle sezeryan olucağı için(taşikardiden dolayı) Dr 40. haftayı beklemez :)) Sende 38 de sorarlarsa geç geldi dersin arkadaşın dediği gibi
Neslihan güle güle kullansın canım bebişin. Nerden almıştın? Bende civilden size gösterdiğim şeyleri sipariş vermiştim bugün aradılar beğendim arabalı patiğin rengi kalmamış başka renk olurmu diyolar. Kırmızıyı seçtim bende. Perşembe gelmesin diye not düşmütüm kargo için dr a gidicem çünkü, Cumaya elimde olur inş.
Spor çantaları daha iyi olur kızlar geniş olur hem bebeğin hem kendinizin eşylarını koyarsınız. Bakalım elimde şuan öyle bi çanta yok anne çantasıda küçük gelecek gibi duruyo.
kızlar benm oda gelr smdı ben bı ortalıgı toplym kv de de gelcek hem:)
gtmek ıstmyorm ama su oda gelsn herseyı sııznle paylascam resmlrnı fılan:)
optm hepnıızı
ayyy kargom geldı :)))) bebısımn kıyfetlerı :) cooook mutlu oldum yha cokk tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?