23 nisan kutlu olsun.
Ben pek kutlamıyorum dedemiz bu tarihte vefat ettiği için.Allah rahmet eylesin hiç tanımadığım dedeme...
devamm ozaman :))
Kızlar sizler neler koyacaksınız hastane çantası için peki??
Bebek için hastane çıkışı, ince battaniye, bez, pişik kremi, ıslak mendil
Bizim için pijama tk, hasta bezi, iç çamaşırı, makyaj çantası, foto mk, tacımızbaşka:26::26:
Bende hep 38 den hesaplıyorum haziran sonu olarak düşünüyorum zaten hep hiç temmuzda doğurucam demiyorum :)) Zaten benim büyük ihtimalle sezeryan olucağı için(taşikardiden dolayı) Dr 40. haftayı beklemez :)) Sende 38 de sorarlarsa geç geldi dersin arkadaşın dediği gibi
Neslihan güle güle kullansın canım bebişin. Nerden almıştın? Bende civilden size gösterdiğim şeyleri sipariş vermiştim bugün aradılar beğendim arabalı patiğin rengi kalmamış başka renk olurmu diyolar. Kırmızıyı seçtim bende. Perşembe gelmesin diye not düşmütüm kargo için dr a gidicem çünkü, Cumaya elimde olur inş.
Spor çantaları daha iyi olur kızlar geniş olur hem bebeğin hem kendinizin eşylarını koyarsınız. Bakalım elimde şuan öyle bi çanta yok anne çantasıda küçük gelecek gibi duruyo.
canm tek hastane cıkısı koyma 2 tane daha takım koy amelyatla olursan 2 3gun kalıosun sonucta hastnede lazm oluyomus :)
emzık
goğüs kremını koy
kundak koy cok kusarsa dıe agız mendılı :)
tırnak makasını koy ne olur olmaz bn koyucam
bebgmzn gobek bagı ıcın fıs fıs koyucam hastnde suruolar ama krem olarak suruolarmıs fıs fıs olanları daha cabuk dusuruomus
kendm ıcın aynılarını koyarım :)
Kizlar beli agriyan varmi ben 27 haftadayim daha erken degilmi yaa oturamiyorum yatasim geliyo hemen
Canım fıs fıs dediğin bir ilaç galiba neymiş adı acaba?
ilaç tatlım adını unuttum yha bnada ablam soledı onn dr ole vermıs hm daha cabuk dusurmus adını oğrenır solerm canm
valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
Bende hep 38 den hesaplıyorum haziran sonu olarak düşünüyorum zaten hep hiç temmuzda doğurucam demiyorum :)) Zaten benim büyük ihtimalle sezeryan olucağı için(taşikardiden dolayı) Dr 40. haftayı beklemez :)) Sende 38 de sorarlarsa geç geldi dersin arkadaşın dediği gibi
Neslihan güle güle kullansın canım bebişin. Nerden almıştın? Bende civilden size gösterdiğim şeyleri sipariş vermiştim bugün aradılar beğendim arabalı patiğin rengi kalmamış başka renk olurmu diyolar. Kırmızıyı seçtim bende. Perşembe gelmesin diye not düşmütüm kargo için dr a gidicem çünkü, Cumaya elimde olur inş.
Spor çantaları daha iyi olur kızlar geniş olur hem bebeğin hem kendinizin eşylarını koyarsınız. Bakalım elimde şuan öyle bi çanta yok anne çantasıda küçük gelecek gibi duruyo.
selam canım..günaydın hamişler ve kuzucukları.nasılsınız, bebişler nasıl.bizde iyiyiz.tatiliz buğün.bol bol evde dinlenicez.öğleden sonra yürüyüşe çıkıcağız.bugün 23 nisan çocuk bayramı.inş bebeğiminde büyüdüğünü ve 23 nisan gösterisini görürüm.23 nisan gösterisi çocukların kostümlerine bayıldım.çok tatlılar.güzelde oynuyorlar. oğluşum büyüyünce o da katılacak inş.
Öğrenirsen sevinirim canım..Çünkü sprey ilaçların daha etkili olduğunu duymuştum.Homojen dağıldığı için ..
ayy ne güzell canım. hadi hazırlayında fotoları göster bizedeKizlar dun gece 10 da mobilyalari getirdi enistem.dolabini monteledi.cok guzel olduu.gerisini bu gun yapacak.cokk sevindimmm.biran once bitse de foto koysam
Safak 99 sonunda
ayhh bebegmn bı suru seyı olmus yha duzeltım ddm braz hmde bda bakım :)) ayh bı an once dogsalarda gıydrsek kullansak puffff
ohh ne güzel canım sağlıklı güzel bir bebeişin varkızlar bu kız halsızım dedı gttı bdaha gelmedı dıyebilrsiniz:)
babam rahatsızlandı 2 gundur onun yanındaydım dun eşim iiznliydi.doktorda randevumuz vardı. gebeliğimizin 26. haftasındayız. 900 gram olmus mınnosum. agzı burnu herseyı nasıl netlesmıs masallah:) cok guzel bır bebek hepmıızn bebeklerı gıbı cok mutlu olduk doktorda begenınce oglumuzu:) cd verdı durup durup ızlıom
meshur seker yukleme testı yapıldı sonucda bı sıkıntı yok sukur:)
hersey yolunda yanı fıstıklarr sizde iyisiniz insallah.
bugunde oda takımımız geliyo yerını ayarladık dun esımle hersey hazır bekliyorum kapı ne zamn calcak diye:)
bebişlerinizi ve siiz optum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?