2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ben varya iyi tembel oldum gidim ders çalışim az akşama gelirim öpüldünzzzzz...

devamm ozaman :))

Kızlar sizler neler koyacaksınız hastane çantası için peki??

Bebek için hastane çıkışı, ince battaniye, bez, pişik kremi, ıslak mendil

Bizim için pijama tk, hasta bezi, iç çamaşırı, makyaj çantası, foto mk, tacımız başka:26::26:

canm tek hastane cıkısı koyma 2 tane daha takım koy amelyatla olursan 2 3gun kalıosun sonucta hastnede lazm oluyomus :)
emzık
goğüs kremını koy
kundak koy cok kusarsa dıe agız mendılı :)
tırnak makasını koy ne olur olmaz bn koyucam
bebgmzn gobek bagı ıcın fıs fıs koyucam hastnde suruolar ama krem olarak suruolarmıs fıs fıs olanları daha cabuk dusuruomus
kendm ıcın aynılarını koyarım :)

Son düzenleme:

cıvılden aldım tatlım kırmızı papyonlı cıtcıtlı badı bde patıklı tek alt aldım cok begndm kalıtelı hemde :) ayhh bnde persembe gnu gdecm dr

Canım fıs fıs dediğin bir ilaç galiba neymiş adı acaba?

Kizlar beli agriyan varmi ben 27 haftadayim daha erken degilmi yaa oturamiyorum yatasim geliyo hemen

Benimde öyle canım ...fazla ayakta duramıyorum,oturuncada yatar pozisyona geçmek istiyorum.Hafif egzersiz iyi geliyor.Tamdaq o konuyu okuyordum al sana bilgi :))
Sırt ağrısını hafifletmek

Düzenli egzersiz yapmak sırt ağrılarını uzak tutmaya yardım etmenin sağlam yollarından biridir ama şimdiden ağrınız varsa, şu önerileri deneyin:
• Ilık bir duş alın veya ağrıdan etkilenen bölgenin üzerine sıcak bir sargı uygulayın. (Bazen soğuk sargılar da işe yarayabilir.)
• Vücudunuzu eğmenizi veya bükmenizi gerektiren, süpürme veya temizlik gibi her türlü hareketten kaçının.
• Eğitimli bir terapiste doğum öncesi masajı yaptırın. Uzun süreler boyu oturuyorsanız, ayarlanabilir bir sandalye kullanın ve koltuğun önünü aşağıya doğru eğin.
• Uyurken sırtınızı ve karnınızı destekleyin.
• Pelvik eğilme hareketlerini yapmaya çalışın: Dizleriniz bükülü ve ayaklarınız yerde düz olacak bir şekilde sırtüstü uzanın. Nefes alın ve karnınızın genişlemesini sağlayın. Nefes verin ve kalçalarınızı yerde tutarak kuyruk kemiğinizi göbeğinize doğru kaldırın. Eğimin tam tepe noktasında, kalçalarınızı sıkın ve daha sonra serbest bırakın. Sekiz-on kez arasında tekrar edin.

Son düzenleme:
ilaç tatlım adını unuttum yha bnada ablam soledı onn dr ole vermıs hm daha cabuk dusurmus adını oğrenır solerm canm

Öğrenirsen sevinirim canım..Çünkü sprey ilaçların daha etkili olduğunu duymuştum.Homojen dağıldığı için ..

oyyy kuzumm çok güzel haberlerle gelmişsin. maşallah ECE ye kocaman olmuuşş
çok sevindim canım sağlıklı güzel haberler almana
darısı bizim başımıza inşallah

taşikardimi var sende?

selam canım..
bizim evin hemen yanı okul..
bende bu sabah okuldaki gösterileri dinlerken oğlumun elinde bayrak 23 nisanı kutladığımızı hayal ettim
inşallah o günleride görücez kızlar

Kizlar dun gece 10 da mobilyalari getirdi enistem.dolabini monteledi.cok guzel olduu.gerisini bu gun yapacak.cokk sevindimmm.biran once bitse de foto koysam
ayy ne güzell canım. hadi hazırlayında fotoları göster bizede

ayhh bebegmn bı suru seyı olmus yha duzeltım ddm braz hmde bda bakım :)) ayh bı an once dogsalarda gıydrsek kullansak puffff

ayhh bebegmn bı suru seyı olmus yha duzeltım ddm braz hmde bda bakım :)) ayh bı an once dogsalarda gıydrsek kullansak puffff

bende kızımın cicilerini ütülüyodum yemek molası verdim.. yoruldum yahu... ter bastı... ütü yapmaktan nefret ederim zaten... ama bunları ütülemek çok eğlenceli

ohh ne güzel canım sağlıklı güzel bir bebeişin var
oda takımın geldi heralde yoksun yine buralarda
foto göndermeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…