2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bugün kontrolüm vardı.dr geçen haftaya oranla bebek kilo almamış bu çok iyi dedi zaten haftasından 1 hafta önde kilosuda boyuda iyi dedi.veeeee bebeğin başının aşağıya dönmüş oluğunu söledi.bu ne demek dedim(cahilliğime verin::)...)yani doğum pozisyonu dedi henüz doğum kanalında değil 8.ayın da olduğun için bebek dönmüş dedi kanala girmediği sürece sorun yok dedi birde umarım tekrar yukarı dönmez dönerse sezeryan kaçınılmaz dedi.
bu konuda bilgisi olan varmı.şuan bebeğin dönmesi çok erken değilmi sizcede?...

bende kızımın cicilerini ütülüyodum yemek molası verdim.. yoruldum yahu... ter bastı... ütü yapmaktan nefret ederim zaten... ama bunları ütülemek çok eğlenceli

bn daha yıkamadım hastane cıkışı da bı gelsın ole yıkıcam teyzem alıcak hedıye olarak oda alıcakmıs bu ay alsında yıkım yerıne koyım :))

yok canım ben 25. haftada gitmiştim doktora tek sorun bebek aşağı dönmemiş dediydi demekki normal seninki

ben de geçtiğimiz hafta sonu gittim.28.haftada.kafası aşağıya dönmüş ama bu erken doğum olacak anlamına gelmez,daha çok döner,yer değiştirir demişti.

Hastane çantanıza kesinlikle kendiniz için terlik ve çorabı unutmayın kızlar. bi de alt iç çamaşırı 5-10 tane koyun, kanama filan oluyo, bi de 2-3 gün kalırsanız lazım olabilir. olmayadabilir ama ya olursa :) ben normal doğumla bi gece yatmıştım, 3-4 tane deiştirmiştim yanlış hatırlamıyosam.

RNA TASARIM

kızlar n-bebek.com bakın ayh cok guzel papyonlu zıbın var erkek ıcın fıatlarıda makul bı ıncaleyn

ben de geçtiğimiz hafta sonu gittim.28.haftada.kafası aşağıya dönmüş ama bu erken doğum olacak anlamına gelmez,daha çok döner,yer değiştirir demişti.

anladım cnm.banada umarım bidaha yukarı dönmez dedi.kanala girmediği sürece sorun yok dedi.10 mayıstada çatı muanesi yapacak

Yok canım çok pozisyon değiştirebilir daha, ne güzel senin ki dönmüş dua et hep öyle kalsın :) benim kızım son haftaya kadar dönmemişti, doğumdan 2-3 gün önce konrole gitmiştim anca o zaman dönmüştü, korkmuştum normal doğum olamıcak mı diye, kanala da girememişti bi türlü, sancılarım vardı hep ama bi türlü yeterince aşağı inmemişti başı, daha öncede yazmıştım 12 saat sancı çektim, sanki inat etmişti çıkmıcam ben diye :)

RNA TASARIM

Son düzenleme:

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım,
o zaman dönmesi iyi bişi:)) dua ediyorum yukarı dönmesin çünkü ben normal doğum istiyorum.

anladım cnm.banada umarım bidaha yukarı dönmez dedi.kanala girmediği sürece sorun yok dedi.10 mayıstada çatı muanesi yapacak

normal doğum istiyorsan dönmesin yukarı tabi.
ben sezeryan istiyorum başından beri.normalinden korkuyorum
zaten doktor üni de prof olduğu için ameliyata giremiyor.normal doğum istesem de kendi doktorumun yaptıramama durumu var.son kontrole kadar git doğumda tanımadığın bilmediğin biri gelsin.istemiyorum.
Allah (c.c) nasip kısmet ederse hayırlısıyla önceden kararı verilmiş bir şekilde sezeryanla doğum istiyorum.

heran değişebilir ama:))))şimdilik normal doğum ama tansiyon ve hemoroid sorunum var eğer bunlar sıkıntı yaratmaz ve bebekde bu pozisyonda kalırsa korkularım yenip normal doğurucam kısmetse kuzum.
umarım seninde herşey istediğin gibi olur hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun.

kızlar akşamları şekerim çıkıyor.dr gidicem bakalım insülinimi arttıracak...

Canım inşallah gerek kalmaz. Akşamları meyve falan yiyorsan yanında mutlaka yoğurt yada süt tüketmeye dikkat et cnm. Bir de tarçın kan şekerini dengede tutuyor. Sütüne tarçın koyarak içersen faydasını görürsün inşallah

Bebeğe emzik,biberon,fırça tarak ve bıtane de carsaf da koy canım bence ve kendine de göğüs pompası,pedi,kremi,terlik çorap bir de cıkışta giyceğin rahat bi kıyafet..

ilaç tatlım adını unuttum yha bnada ablam soledı onn dr ole vermıs hm daha cabuk dusurmus adını oğrenır solerm canm
Canım su dalinin fln göbek bakım setleri var onlar nekadar iyi acaba?senn dediğin ayrı mı satılıyo ya ben alcaktım ozaman almim dr a mı danışim..

Bence güzel ama daha güzelleri de vardır canım o fiyata araştr sen biraz daha annesi..

kızlar n-bebek.com bakın ayh cok guzel papyonlu zıbın var erkek ıcın fıatlarıda makul bı ıncaleyn

Şimdi oraya bakıyorum da hakkaten güzel seyler var hem de uygun fiyatlar..

Maşallah kızına İnşallah bağırsakları da doğunca çabucak iyileşir canım

Kizlar beli agriyan varmi ben 27 haftadayim daha erken degilmi yaa oturamiyorum yatasim geliyo hemen

Ahh canım en büyük sorunum benim bel ağrısı çalıştığım için uzanma şansım felanda yok ne yapsam fayda etmiyor benim ağrılarım daha erken başladı canım 20.haftada başlamıştı sanırım şimdi dahada fazlalaştııı

DALINN faln degıl tatlm yha baska adı var unuttm işte :) kendım yapmak istıorum kapı susunu evdekı odsı ıcın oğluma :) gordnmu zıbını resmını alamadm yha 5 tl hmde papynlu suvetr baskılı

Benim çatı kemiklerim de çooook ağrıyo normal artık napalım doğuma kadar böyle olacak.

aynı ağrılar sancılar bendede var birde alttan bir ağrı vuruyor sabahları özellikle magnezyumu bıraktıktan sonra sanki daha çok olmaya başladı yada hep vardı ilaç hissettirmiyordu

kızımın ütüleri bitti ama bende bittim... belim feci ağrıdı yahu...
ütüledim ama dolabına yerleştirmedim daha... onu da babası gelince birlikte askılarız - katlarız yerleştiririz artık... ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…