bende kızımın cicilerini ütülüyodum yemek molası verdim.. yoruldum yahu... ter bastı... ütü yapmaktan nefret ederim zaten... ama bunları ütülemek çok eğlenceli
bugün kontrolüm vardı.dr geçen haftaya oranla bebek kilo almamış bu çok iyi dedi zaten haftasından 1 hafta önde kilosuda boyuda iyi dedi.veeeee bebeğin başının aşağıya dönmüş oluğunu söledi.bu ne demek dedim(cahilliğime verin::)...)yani doğum pozisyonu dedi henüz doğum kanalında değil 8.ayın da olduğun için bebek dönmüş dedi kanala girmediği sürece sorun yok dedi birde umarım tekrar yukarı dönmez dönerse sezeryan kaçınılmaz dedi.
bu konuda bilgisi olan varmı.şuan bebeğin dönmesi çok erken değilmi sizcede?...
yok canım ben 25. haftada gitmiştim doktora tek sorun bebek aşağı dönmemiş dediydi demekki normal seninki
bugün kontrolüm vardı.dr geçen haftaya oranla bebek kilo almamış bu çok iyi dedi zaten haftasından 1 hafta önde kilosuda boyuda iyi dedi.veeeee bebeğin başının aşağıya dönmüş oluğunu söledi.bu ne demek dedim(cahilliğime verin::)...)yani doğum pozisyonu dedi henüz doğum kanalında değil 8.ayın da olduğun için bebek dönmüş dedi kanala girmediği sürece sorun yok dedi birde umarım tekrar yukarı dönmez dönerse sezeryan kaçınılmaz dedi.
ben de geçtiğimiz hafta sonu gittim.28.haftada.kafası aşağıya dönmüş ama bu erken doğum olacak anlamına gelmez,daha çok döner,yer değiştirir demişti.
Yok canım çok pozisyon değiştirebilir daha, ne güzel senin ki dönmüş dua et hep öyle kalsın :) benim kızım son haftaya kadar dönmemişti, doğumdan 2-3 gün önce konrole gitmiştim anca o zaman dönmüştü, korkmuştum normal doğum olamıcak mı diye, kanala da girememişti bi türlü, sancılarım vardı hep ama bi türlü yeterince aşağı inmemişti başı, daha öncede yazmıştım 12 saat sancı çektim, sanki inat etmişti çıkmıcam ben diye :)
Eki Görüntüle 693359
anladım cnm.banada umarım bidaha yukarı dönmez dedi.kanala girmediği sürece sorun yok dedi.10 mayıstada çatı muanesi yapacak
normal doğum istiyorsan dönmesin yukarı tabi.
ben sezeryan istiyorum başından beri.normalinden korkuyorum
zaten doktor üni de prof olduğu için ameliyata giremiyor.normal doğum istesem de kendi doktorumun yaptıramama durumu var.son kontrole kadar git doğumda tanımadığın bilmediğin biri gelsin.istemiyorum.
Allah (c.c) nasip kısmet ederse hayırlısıyla önceden kararı verilmiş bir şekilde sezeryanla doğum istiyorum.
kızlar akşamları şekerim çıkıyor.dr gidicem bakalım insülinimi arttıracak...
devamm ozaman :))
Kızlar sizler neler koyacaksınız hastane çantası için peki??
Bebek için hastane çıkışı, ince battaniye, bez, pişik kremi, ıslak mendil
Bizim için pijama tk, hasta bezi, iç çamaşırı, makyaj çantası, foto mk, tacımızbaşka:26::26:
Canım su dalinin fln göbek bakım setleri var onlar nekadar iyi acaba?senn dediğin ayrı mı satılıyo ya ben alcaktım ozaman almim dr a mı danışim..ilaç tatlım adını unuttum yha bnada ablam soledı onn dr ole vermıs hm daha cabuk dusurmus adını oğrenır solerm canm
kızlar n-bebek.com bakın ayh cok guzel papyonlu zıbın var erkek ıcın fıatlarıda makul bı ıncaleyn
valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
Kizlar beli agriyan varmi ben 27 haftadayim daha erken degilmi yaa oturamiyorum yatasim geliyo hemen
Bebeğe emzik,biberon,fırça tarak ve bıtane de carsaf da koy canım bence ve kendine de göğüs pompası,pedi,kremi,terlik çorap bir de cıkışta giyceğin rahat bi kıyafet..
Canım su dalinin fln göbek bakım setleri var onlar nekadar iyi acaba?senn dediğin ayrı mı satılıyo ya ben alcaktım ozaman almim dr a mı danışim..
Bence güzel ama daha güzelleri de vardır canım o fiyata araştr sen biraz daha annesi..
Şimdi oraya bakıyorum da hakkaten güzel seyler var hem de uygun fiyatlar..
Selamlaar herkesee.. Kızlar gece uyanmaları bende de oluyo kaç gündür gece uyanıyorum bende saat 4-4.30 civarı. Uyumam zorlaşıyor geri. Vee sizde de oluyormu bilmiyorum geceleri ve sabahlrı çatı kemiğim ağrıyo. Gündüz hissetmiyorum fazla ağrı ama gece daha da fazlalaşıyor. Bizim mobilyalar bugün yapılmaya başlanıyor. Babası ölçü vermeye gitti k.babama. Artık az kaldı kızlar yaa. bugün çıkıp hastane çantam için pijama takımımı, geniş iç çamaşırlarımı falan alıcam çantam hazır olsun artık. Birde siz nasıl bi çantaya koyucaksınız?
Bende soluma yatınca kalbim sıkışıyor birde omzum uyuşuyo ama sırt üstü ve sağda daha rahat ediyorum.Solda yatınca nefes nefese kalıyorum valla.
Kızlar birde benim kasıklarım acayip ağrıyor sanki idrarımı tutuyor gibi sancı var. sizde nasıl durumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?