2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
DALINN faln degıl tatlm yha baska adı var unuttm işte :) kendım yapmak istıorum kapı susunu evdekı odsı ıcın oğluma :) gordnmu zıbını resmını alamadm yha 5 tl hmde papynlu suvetr baskılı

Öğrende alalım tatlım ya bir de gazlı bez alcaz başka ne alıyodukki göbek bakımı için bişey daha vardı sanki :)

Oh ellerine sağlık

Öğrende alalım tatlım ya bir de gazlı bez alcaz başka ne alıyodukki göbek bakımı için bişey daha vardı sanki :)

valla tatlım ablam bna bez verdı dıkdortgen sekılde sarmak ıçin normal bı bez degl ama gazlı bezn kalını gıbı daha alıncak bse varmı bılmıorumkı

yeni yaşını güzel sağlıklı huzurlu mutlu ve tabiki eşin ve bebişinle ve sevdiklerinle geçirirsin inşallah

Cnm Dr bana da magnezyum yazmıştı ; 12.haftamda kuyruk sokumu etrafı ağrımıştı diye ama ; mecbur kalmadıkça dayanılmaz olmadıktan sonra içme demişti ben de toplamda 1 kez içtim.

Bizim kız 1.5 aydır baş aşağı dr iyi bişi dedi geri dönmesin de

ANNELİTE Acaba hangi dr'a gidiyorsun Adana da. Memnunmusun? Ben özel meridien hastanesi Berrin Ercan Kavuz'a gidiyorum. Ama değişmeyi düşünüyorum. Bilgi verirsen çok sevinirim.

merhaba... berrin hanımı neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba bende ona gidiyorum da, doğum için cok kararsızım hastane konusunda imkanları yeterli mi tam emin değilim....

valla tatlım ablam bna bez verdı dıkdortgen sekılde sarmak ıçin normal bı bez degl ama gazlı bezn kalını gıbı daha alıncak bse varmı bılmıorumkı

Bak ne buldum sprey şeklinde bunu mu alsam

Eklentiler

• $42892BBBD-901.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 39
cnm vurulup çıktın mı hemen hastaneden benim doktor 12 saat yatıcaksın dedi de

canım cevap biraz geç oldu kusura bakma tekrar giremedim nete evet vurulup çıktım hemen benim daha öncede bi dış gebeliğim olmuştu onda da bebek düşünce vurmuşlardı onda da vurulup çıkmıştım. sen vuruldun mu peki?

Öncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!

Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺

Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!

Son düzenleme:

oyyy maşallah minik paşaya

lastikli çarşafa talim yapcak bişey yok

Ayy maşallaah çok net ve güzel cıkmış ya bukadar büyümüşler mi benmde yarın kontrol bakalım nolcak :)

Maşallah minik kuzuna darısı sağ salim kucağına almana inşallah. Tabi hepimiz için:)))

cnm nettede 28. hafta itibariyle vurulması lazım diye yazıyor.kimisi de çocuk doğduğunda kan grubuna bakılarak vurulsa yeter diyor bilmiyorum ki.aklım kalmasın vurulacağım cuma inş.

cuma canım inş. bakalım estağfurullah bu arada

ınsallah kuzum ınsan hemen ozluyor dımı ya:)

bu arada bu doguma gıderken guusl abdestı alıp namaz kılanlara cok ozenıyorum bızede nasip olurmu ki?
ınsl..duamız oyle cnm bnmm

pc gene kapnadı ya sabahdan berı hata verıp duruyor bırsey dıll sızden uzak kalırsam uzulurum yaaaaaaaaaaa pc gıdersee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…