DALINN faln degıl tatlm yha baska adı var unuttm işte :) kendım yapmak istıorum kapı susunu evdekı odsı ıcın oğluma :) gordnmu zıbını resmını alamadm yha 5 tl hmde papynlu suvetr baskılı
kızımın ütüleri bitti ama bende bittim... belim feci ağrıdı yahu...
ütüledim ama dolabına yerleştirmedim daha... onu da babası gelince birlikte askılarız - katlarız yerleştiririz artık... ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum...
Öğrende alalım tatlım ya bir de gazlı bez alcaz başka ne alıyodukki göbek bakımı için bişey daha vardı sanki :)
Bu hafta siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Güne iyi başlayın,Üzgün olmayın
Nefret etmeyin,Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın.....
Ne Olursa Olsun Gülmeyi Unutmayın..
Günaydın annişler ve kuzucukları.....
bugünün benim için ayrı bi önemi var.Bugün benim doğum günüm
BEBEKLER KEMIKLESTIGI AICIN ARTIK CANIM BENIM artı kalsıyum a gerek duyuluyor sut yogurt peynır vb kalsıyum dengeleyıcılerı arttrabılır vede magnezyum ılacı alabılırsın ben 4 aydır kullanıyorum magnezyum ılacını ve gene kullanıcam bıtınce yenıden yazdırcamm ve sut urunlerını elımden geldıgınce bol uketıyorumm ama genede sbha karsı sag-sol bacagımın agrısı ıle uyanıyorumama o ka sık deılll
Bizim kız 1.5 aydır baş aşağı dr iyi bişi dedi geri dönmesin debugün kontrolüm vardı.dr geçen haftaya oranla bebek kilo almamış bu çok iyi dedi zaten haftasından 1 hafta önde kilosuda boyuda iyi dedi.veeeee bebeğin başının aşağıya dönmüş oluğunu söledi.bu ne demek dedim(cahilliğime verin::)...)yani doğum pozisyonu dedi henüz doğum kanalında değil 8.ayın da olduğun için bebek dönmüş dedi kanala girmediği sürece sorun yok dedi birde umarım tekrar yukarı dönmez dönerse sezeryan kaçınılmaz dedi.
bu konuda bilgisi olan varmı.şuan bebeğin dönmesi çok erken değilmi sizcede?...
ANNELİTE Acaba hangi dr'a gidiyorsun Adana da. Memnunmusun? Ben özel meridien hastanesi Berrin Ercan Kavuz'a gidiyorum. Ama değişmeyi düşünüyorum. Bilgi verirsen çok sevinirim.
valla tatlım ablam bna bez verdı dıkdortgen sekılde sarmak ıçin normal bı bez degl ama gazlı bezn kalını gıbı daha alıncak bse varmı bılmıorumkı
cnm vurulup çıktın mı hemen hastaneden benim doktor 12 saat yatıcaksın dedi de
ohh gozunuz yadın olsun canım benımmm evet kayserıdeyım ve cokk mutlu oldumm sende burda olmana yaaaaaaaaaaben tekdene gıdıyorum aytül hanımaa haydı hastanedmısde aynı olsunda goruselım sık sık yaaaaaaaaaaa ve belsın de oturuyorumm canım ve ortak nokta daha bısdede kan uyusmazlıgı var ama ben 9.haftada oldum dogum eıvnde cok az kahfe leke vardı erken oldumm:26:hangı okuldasın bakalım ogretmenımmm ben ev hanımcesiyimmm
sağol canım ben erciyes hastanesinde demet hanıma gidiyorum ve talasta oturuyorum biraz uzak kaldıkkayseriden bi yol arkadaşı iyi oldu bana da alışveriş falan yardım edersin artık bana ben daha beşik falan almadım bi kaç kıyafet o kadar büyük alınacak herşeyi duruyor daha
Öncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Eki Görüntüle 693403 Eki Görüntüle 693404 Eki Görüntüle 693405
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Yaklaşık olarak doktorumuz boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepinize kontrollerinizden böylesi güzel haberlerle dönmek ve bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
iki hafta öncesine kadar kocamın yattığı taraftaki çarşafı her sabah düzeltmekten hoşafım çıkardı... son 2 haftadır benim yattığım taraf savaş alanı gibi oluyo sabahları... gece 40 kere dönmeye çalışıyorum... bide dönebilsem
Öncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
evet cnm göğüs ve bel kısmına dikkat ederek alırsak sorun olmaz.cuma hastaneye yatacağım inş. sabahtan akşama bir tane almam lazım =)
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
aynen oku oku acıldım lınkını koyp yaptım hemenn esımede bahsetım bır ara okuyalım dıyee
benım kocısde ıse gıttı
ohh gozunuz aydın olsun canım benımmm cok sukur suandaa kac hafta kac unluksunuz tam olarak benım paşamm 29+4 de 1556 gr dı boyunu dr solemedı ama onu merak edıyorumdaaaaaaaaaa:44::44nun ıcın sordumm
cok sukru bak hersey gusel gusel gıdıyor ınsll
canım benımde 9.haftalıkenaz kahfe lekem geldı dı dr ne olur ne olmazz dıye ıgne yı yaptı bu gıttıgımdee 29+6 da ıkende kan aldırlar hatırlattı ıgne tmm dı dımı dıye ok dedım kanın sonucuda temız cıktı bebekde gelısmede bır sorun varmı dıye bakmıss cok sukur temız cıkmıtt
ragındaa sana nıye ıkıncı yı yaptılarkıneee onu anlamadmmm:44::44:
canım cevap biraz geç oldu kusura bakma tekrar giremedim nete evet vurulup çıktım hemen benim daha öncede bi dış gebeliğim olmuştu onda da bebek düşünce vurmuşlardı onda da vurulup çıkmıştım. sen vuruldun mu peki?
ınsl..duamız oyle cnm bnmmınsallah kuzum ınsan hemen ozluyor dımı ya:)
bu arada bu doguma gıderken guusl abdestı alıp namaz kılanlara cok ozenıyorum bızede nasip olurmu ki?
yaniii bnm ark.benm gıttıgım dr 33 haftalık yaptı hast.ve deneyımm var ınsl zamanında 39.haftadan once gelmeslerde hasthakkında az cok bılgım olduuu ınsl cok zorda kalırsam da öle olur yaaaaYok canım bu hem puset hem oto koltuğu olanlar var pierre cardin de var bitane beğendim ama 15o tl e ozaman direk portbebe mi almalı ayy hçbirini sevmiyorum ben yaa canım bebek arabasını da yarın park yatakla alcam büyük ihtimalle chicco baston puset 330 fln travel düşünmüyorum pek güle güle kullanın siz aklınızdan cıkmış işte bende alırsam bu hafta rahatlıycam baya..
Canım benim eşimn arkdsınn eşi 32. haftada suyu gelmiş m... ile başlayan özel hastaneye gtrmüşler ilgi sıfır cocuk küvezde kalmış 2 gün sonra dayanamamış ciğerleri yaa Allah bilinçli ellere emanet etsin bizi ve yavrumuzu dr ve hastane iyi olduktan sonra bişey olmaz tabi takdir-i ilahi ona da bişey yapamayız ama olumsuz düşünmeyelim tam tersi 25-29 haftalık doğup da yaşayan var iyi düşünelim iyi olsun..Canım farzlarını kıl ok o senn borcun ama sünnetini yapmak zorunda değilsin onun yerine dualar edersin güzel güzel aman diyim bak eğilmek yasak bize ona göre..Hadi sağlıcakla kal..
Bende de ağrı oluyo ve ben 3 kez kalkıyorum gece sabaha karşı..Off onu bende en kısa zamanda halletcem benim yeni bir spor cantam var orta boy spora gderken kullancaktm ama nasip olmadı buna kısmetmiş :) ona koycam herşeyimi hatta sığarsa bebeğimnkini de ki sığar bence gerek duyulursa gider alınır evden yine..Yani özel bi çanta almıycam siyah da bi canta gayet de güzel ne gerek var ben onu bi güzel yıkarım bi de ohh mis
cnm normall artık gun gun degısık agrılarımız olucakkkk hayırlısııle ınsllKizlar beli agriyan varmi ben 27 haftadayim daha erken degilmi yaa oturamiyorum yatasim geliyo hemen
zamanında ınsllayhh bebegmn bı suru seyı olmus yha duzeltım ddm braz hmde bda bakım :)) ayh bı an once dogsalarda gıydrsek kullansak puffff
aynen o ka zevklı geldıkı bır makınada ben yıkadım yıyenın ıkıncı ellerını kurudu utu ıstıyorrrrbende kızımın cicilerini ütülüyodum yemek molası verdim.. yoruldum yahu... ter bastı... ütü yapmaktan nefret ederim zaten... ama bunları ütülemek çok eğlenceli
cnm artık alıstırma yapıyorlar bu ck ıı bırseyyy bende tahmını ındıgını hıssedıyorum ama dr ole bırsey demedı bu gıttıgımızde der ınslllbugün kontrolüm vardı.dr geçen haftaya oranla bebek kilo almamış bu çok iyi dedi zaten haftasından 1 hafta önde kilosuda boyuda iyi dedi.veeeee bebeğin başının aşağıya dönmüş oluğunu söledi.bu ne demek dedim(cahilliğime verin::)...)yani doğum pozisyonu dedi henüz doğum kanalında değil 8.ayın da olduğun için bebek dönmüş dedi kanala girmediği sürece sorun yok dedi birde umarım tekrar yukarı dönmez dönerse sezeryan kaçınılmaz dedi.
bu konuda bilgisi olan varmı.şuan bebeğin dönmesi çok erken değilmi sizcede?...
banada hıc aksma dedı ılacın adı magnorm....Cnm Dr bana da magnezyum yazmıştı ; 12.haftamda kuyruk sokumu etrafı ağrımıştı diye ama ; mecbur kalmadıkça dayanılmaz olmadıktan sonra içme demişti ben de toplamda 1 kez içtim.
Bizim kız 1.5 aydır baş aşağı dr iyi bişi dedi geri dönmesin de
bende tekdene gıdıyorummm evet ıı oldu cnm ya yasın kacc ben cıvılden bırde duve onun onur dan aldım cıcılerımızıı onur hem kalıtelı hemde cok gusel malz varrrohh gozunuz yadın olsun canım benımmm evet kayserıdeyım ve cokk mutlu oldumm sende burda olmana yaaaaaaaaaaben tekdene gıdıyorum aytül hanımaa haydı hastanedmısde aynı olsunda goruselım sık sık yaaaaaaaaaaa ve belsın de oturuyorumm canım ve ortak nokta daha bısdede kan uyusmazlıgı var ama ben 9.haftada oldum dogum eıvnde cok az kahfe leke vardı erken oldumm:26:hangı okuldasın bakalım ogretmenımmm ben ev hanımcesiyimmm
sağol canım ben erciyes hastanesinde demet hanıma gidiyorum ve talasta oturuyorum biraz uzak kaldıkkayseriden bi yol arkadaşı iyi oldu bana da alışveriş falan yardım edersin artık bana ben daha beşik falan almadım bi kaç kıyafet o kadar büyük alınacak herşeyi duruyor daha
maasallah sıze yaa cok guzel cıkmıs fotodaaa ulrasonunuz cok super bızımkı bu ka degılllÖncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
dr bır sor vurulurken ya bır daha gerekırmı dıyeee:44::44:cnm nettede 28. hafta itibariyle vurulması lazım diye yazıyor.kimisi de çocuk doğduğunda kan grubuna bakılarak vurulsa yeter diyor bilmiyorum ki.aklım kalmasın vurulacağım cuma inş.
cuma canım inş. bakalım estağfurullah bu arada
bu arada pc mm bozuk yaaa gıreemssemm merak etmeyınn
abow hayırlı yasların olsun lyre cımm bebegınle esınle aılenle hayırlı seneler gecırmen dılegımleeeeeeeeslm kızlar
bugun benim doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?