slm kızlar
bugun benim doğum günüm
abow hayırlı yasların olsun lyre cımm bebegınle esınle aılenle hayırlı seneler gecırmen dılegımleeeeeeee
allah sevdiklerinle bebeişinle eşinle sağlıklı huzurlu uzun ömürler verisn canım. ömrünün bereketini gör inşallah her iki cihanda da mutlu ol
iyi ki doğdun canım bebeğinle birlikte nice yıllara
Biz hiç kart kullanmıyoruz başlarda kullandk aldık boyumuzun ölçüsünü şimdi hiç borç istemiyorum 0 borç 0 sorun kafam rahat olur bebeğimle aman diyim siz de dikkat edin alırken güzel geliyo da sonrası :))
Bak ne buldum sprey şeklinde bunu mu alsam
Happy Bhirtday güzel annee
dilediğin tüm güzellikler seninle olsun... çekirdek ailenizin mutluluğu sonsuz olsun
Eki Görüntüle 693511
mutlu nıce senelere tatlm bebsnle ve esınle
Öncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Eki Görüntüle 693403 Eki Görüntüle 693404 Eki Görüntüle 693405
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
tam prens annelerine layık dimi... kocişin neler yapıcak bakalım
işten başını kaldırıp eve gelebilirse
ii aksamlar pc acıldı sukur ler olsungene kapanmassa tabımm oglumn ccılerını ayırdım yarın utu gunum sanımrsammmama olsun paamın cıcılerınede olsa tabı babamızında var bır yıgın heh ama olsun oda benım askımmmmmmmm
ee n eyaptınız bakalım yarımm senn kocıs full dolu benımkıde haftaya 2 gunlugune yok ne yaparsak o gelıncede ınsl memekete gıdecegızz baba anne ve anne anne mıseeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?