2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gözün aydın canım maşallah bebişine negüzel tavsiye vermiş doktor benimki hiçbişi demiyoo

Teşekkür ederim canım seninkinede maşşallah Bu tavsiye verip vermeme durumu sanıyorum dr un yapısıyla ilgili.Kimi sever konuşmayı kimi uzatmaz kısa keser.Sana önerim randevu öncesi bir not kağıdına merak ettiğin soruları listele.Hepsine cevap verecektir.Benimki benim listeyi görünce korkuyo heralde ben sormaya başlamadan herşeyi anlatmaya başlıyor

benim arkadaşım 4. Günü bebeği annesine bırakıp düğüne gitti normal doğum yapmıştı :)

ben su içemıorummmmm yha
içmelisin cicim 3lt felan :)

kızlar gormedınz heralde lohusa şerbetı takımı sız baktnızmı aldıınızmı tatl tela
gördük cicim ama annem bakıyor o işlere ben hiç bakamdım :)

çok güzel canım güle güle kullan :)

bende 13 mayısta ayrılacağım ama bence doğum izni çıkmayacak sadece gündem yaratılıyor niye dersen 1 yıldır böyle bu durum ama tık yok istediklerinde 1 gecede çıkarırlar. Ayrıca şimdi seçimde yok seneye seçim bence seneye çkacak. Bana çıkmazsa süpriz değil çıkarsa süpriz olur

canım maşşlah bebişine :)

ya kızlar şu son bir haftadır yoğunlukla yaşadığım bişey var. günün belli saatlerinde aralıklarla karnım kaskatı kesiliyor böle ama patlıcakmış gibi oluyorum taşlaşıyor resmen, 1-2 saat sürüyor böle. biraz rahatlıyor, bi bakıyorum yine aynı
cok sıkıntı veriyor, magnezyumada dün başladım gerçi faydası olur inş.
oturunca fln bi görseniz beni,yaşlı neneler gibi tıslaya pıslaya kalkıyorum gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla
yürüyorum böle evin içinde ovalıyorum karnımı hafiften, geçmiyor ama naapsam
böle olupta kendince bi çözüm bulabilen varmıki aramızda ?
hızır acil servislerrim benim

sevgili paradokss diye bir giriş yapıyorum güzin abla misali :)canımcım aynı sıkıntı bende de var özellikle akşamları patlamaya hazır bomba gibiyim. Soda rahatlatıyor beni birazcık yada sıcak süt . Ben magnezyum kullanmıyorum ama günde 1 soda içiyorum kramplar içinde muz yiyorum. Tıslayarak kalkman normal bende hemen kalkıyorum eşim kızıyor dikkat et diye bende tıslıyorum onun gönlü olsun diye :) ama şaka bi yana ağırlaştık ya artık zor oluyor benim belim çok ağrıyor geceleri tek taraflı yatmaktan. Ama benim sıkıntımda kasık ağrılarım sıklaştı bu aralar

Biz geldikkkkk hayırlı cumalar kızçeler biz 29.haftamıza girdik
Ve bunu bol peynirli bir kahvaltıyla kutlayacağız kızçemle
Market peynirimi bir gönderse sıkıldım beklemekten
Ben soluma yattığım zaman orası pıt pıt atıyor sanki birşeyi
sıkışmış gibi kızçemin resmen beni uyandırıyor
Bugün kızçemin odası gelecek,pazartesi de kurmaya gelecekler
2 gündür birşey fark ettim ben ne kadar zayıf ve ne kadar uzun boylu olsam da
gebelikten önce spor ve pilates yapmama rağmen azıcık selülitlerim vardı.Kızçem
sayesinde yok olmuşlar çok ama çok şaşırdım.Galiba vücudum yağ istiyormuş çünkü
sabah akşam güreşçiler gibi yağlandığım için.(Lİerac,badem yağı,aktardan aldığım
karışım ve zeytinyağı)Ben krem,yağ olayını hiç ama hiç sevmezdim böyle vıcık vıcık
ve cildim kuruydu hep.Bundan sonra yağlanmaya devam.Ben de de henüz çatlak
oluşmadı anneme benzersem Türkiye haritasına benzerdim ama bakalım artık
doğumdna sonra neler olacakÇok ama çok su içiyorum.
Bu arada yürüyüşlerimiz yorucu olmayackmış kızlar yarım saatten az ve dinlene
dinlene.:18::18::18::18:
Peynirimmmmm hala gelmediiiiiiiiiiii offfffff
Kızlarrrrrr pazarlarda harika sebze meyveler var.Komposto yapalım meyvelerden
bol bol içelim ama az şekerli ne kadar da acıktım ben böyle

benm bacaklarımn ıç tarafı boydan boya çatladıı ((( sızdede varmı

galiba bnm de karnım çatlıcak ama olsun... yıllarca xs bedende incecik gezdim kimse de madalya takmadı. Şimdi de karnım çatlak diye kapıdan çeviriceklerini sanmıyorum hiçbi plajda... Allah sağlıklı çocuklar versin çatlarım da patlarım da ne yapalım bikini değil şık şık mayolar giyerim...

gözün aydın canım maşallah oğluna...inşallah son ana kadar böyle sorunsuz devam eder..

Güzellikler sizinin olsun Üzüntüleriniz son bulsun
Yaşam kolaylıkları size sunsun
Damla damla yaş gözlerde kurusun
Işığınız güzel gözleriniz olsun
Ne kalbiniz kırılsın; ne gülünüz solsun
Umut Hiç İçinizden eksik olmasın
Bugününüz Bereketli ve Hayırlı olsun
Dualarınızın kabul olduğu, Umutlarınızın eksik olmadığı bir gün olsun
Güneşin bereketiyle, çiçeklerin mis kokusuyla Cumanız Mübarek olsun
Gönlünüz ve gününüz aydın olsun
Günaydın Günaydın Herkese...

günaydın bu arada kızlarrr..

haftanın son günü hava bol güneşlii içimde bi neşeeee

yarın oğluşumla buluşucam inşallah sağlıklı sıhhatlidir onu çok özledim

bu arada bende süt içemiyorum ya hiç canım istemiyo aklımada gelmiyo..sizleri burda okuyorum maşallah hepiniz dikkat ediyorsunuz ama ben normal hayatıma devam ediyorum yiyeceğime çok dikkat etmiyorum..

zaten normaldede çok fazla yemek yiyen yada yemege düşkün biri olmadıgım için böyle olsa gerek:26:

bendede oluyor , soda içiyorum , çogu zamanda bebe yagi johnson 'in aloe verali ve vaselin kullaniyorum , pamuk gibi oluyo göbüşüm :)

benim de oluyor ama birkaç dakika sürüyor.bebeğim kendini kasıyor gibi geliyor bana.
afiyet olsun peyniriniz gelsin de yiyin bakalım.benim de tam tersi selilüt yokken hamilelikte selilütlendim.kilo alınca oldu sanırım.ama önceki gibi olursa kiloları verince geçer heralde.inşallah yani.

bende içemiyodum süt , yaklaşik 1,5 aydir içiyorum ,evde işlerim bittikten sonra yatmadan once iyi yorulmus oluyorum ve soguk bişiler istiyor canim , direk soguk süt koca 1 bardak nefes almadan içiyorum :) yoksa gitmiyo. soguk süt tavsiye ederim :)

canm magnezyum kullanmadıgın ıcın kasık ağrın oluyo işte. evet artk ağırlştık baya bı. bndede aksamları oluyo ama rahatsız etmıo bnı

birde değin gibi soğuk deneyim bakayım inşallah içebilirim..kaynatmadan direk mi içiyorsun canım ?

içmem lazım artık ya kendimi zorlamam lazım

bncede en guzelı soğuk sut canm bnde alıyorum gun içinde yavas yavas sıznle konusurken ıcıorum :))))

birde değin gibi soğuk deneyim bakayım inşallah içebilirim..kaynatmadan direk mi içiyorsun canım ?

içmem lazım artık ya kendimi zorlamam lazım

kaynatmadan içiyorum , zaten hazir pastorize edilmiş süt , kaynatmaya gerek varmiki ? cocuklara bile kutu süt içiriyorlar okullarda vs , süt süttür diye düşündüm ben :) havalarda isindi şimdi , susadıkca süt içmeye calısıyorum , sıcak bende içemiyorum kokuyo bana

günaydın anneler ve kuzuları,
hayırlı cumalar herkese
nihayet haftasonu geldi.bir hafta daha bitti

havalar ısındı iyice

bugün pek iyi değiliz,havalardan mıdır,sersem gibiyiz.

kızlar bilen varsa merakımı giderirse çok sevinirim.
şimdi 32.haftadan sonra çalışabilir raporu almamız gerek,çalıştıgımız zamanlar doğum sonrasına aktarılsın diye değil mi?yoksa aktarılmıyor.
bir de izne göre erken doğum yaparsak -32.haftadan önce- o zaman ne olacak bu izinler?
birkaç sorum daha vardı da uçtu gitti :26:

ne enteresan insanmış yahu.sanki flörtün de yakalamaya çalışıyor

kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya

aram yoktu ama son 2 haftadır aklımdan çıkmıyorlar.halley özellikle.

eşimden Allah razı olsun. gözü gibi bakar bana. Başkada kimseden bişey beklemem ilgi bile..
o yüzden o yokken bende kendimi çok eksik hissediyorum

Allah eksikliklerini göstermesin.

işleri güçleri hava atmak zaten.marka yarıştırmak.biliyorum o tipleri.evleri mi yakın yoksa özellikle mi geliyrlar bilmiyorum ama sabahtan akşama avm den çıkmıyorlar.mesai yapıyorlar

hadı ya oralarda nem bakımı yap cnm hergun

benm goguslerım gitti..

benimde

portakal kabuğu görüntüsündeyiz.yürüyüş yaptığım ve bol su içtiğim halde böyle oldu

annem geliyo yarın kısmetse

gözün aydın

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.güle güle git gel.
artık belli olsun ama ya.ne iş yaparlar bunlar süründükçe süründü bu mevzu.

bu zamanlarda yaşayacakmışız bu tür kasılmaları.doktor 1 saatte 4 den fazla olursa gel demişti.

bende selülitin kg ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok zayıf arakadaşlarımın var mesela kgsu olanalrın yok. biraz spor yada vücüt yapısı ile alakalı olabilir.

Geldi geldi peynirimiz hemen kahvaltıya oturdum
Herkeste farklı oluyor kuzum.Bir doğuralım verelim kiloları selülitlerin de
derdine bakarız.Ben geçen süre zarfında çok fazla kivi,yeşil elma,ananas
ve dereotu tükettim hala da tüketmeye devam ediyorum.Bunlar ödem oluşturmuyor
şişlik yapmıyor.Bir de yoğurt suyunu çok seviyorum böyle yoğurt kaplarında kenarlarda
oluşuyor ya bayılıyorum

şimdi durum şöyle ki. sen 32. haftanı doldurdun ama dedin ki ben 37 ye kadar çalışacağım bunun için doktoran bir rapor alman gerek ki oda şöyle oluyor. doktor sana 32 haftalık gebedir son 3 haftaya kadar açlışabilir raporu veriyor. böylelikle sen 32 den 37 ye kadar olan resmi doğum iznini doğumdan sonra kullanıyorsun. ama o raporu almazsan kullanamıyorsun doğumdan sonra o 5 hafta yanıyor. zaten 40 haftaya kadar çalışacağım diye bişey yok 37 olduğu an mecbur ayrılacaksın yasada var ayrılmasan bile yanar o 3 haftan devretme diye bişey olmaz. sormak istediğin varsa sorabilirsin doğum izni ile ilgili.
birde kızlar facebookda doğum izni mücadelesi diye bir grup var katılın lütfen .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…