gözün aydın canım maşallah bebişinenegüzel tavsiye vermiş doktor benimki hiçbişi demiyoo
benim arkadaşım 4. Günü bebeği annesine bırakıp düğüne gitti normal doğum yapmıştı :)evet ya.onlar hiç düşünmüyor böyle şeyleri.gerçi bizde de cesaretliler var.bir tanıdığım bebeğini hastaneden getirmiş ertesi gün alışverişe çıkmış.bir hafta sonra da tatile gittiler bir de bebğin de ayaklarını suya soktuk diyo
içmelisin cicim 3lt felan :)ben su içemıorummmmm yha
gördük cicim ama annem bakıyor o işlere ben hiç bakamdım :)kızlar gormedınz heralde lohusa şerbetı takımı sız baktnızmı aldıınızmı tatl tela
bebishroom bebe ve genç firmasının satışını yaptığı safari bebek odası ürününü inceleme sayfası | masko mobilya kenti
[ı]odamız bu canım :)
minik sevgilinden iyi haberlerini bekiyorummm[/ı]
bende 13 mayısta ayrılacağım ama bence doğum izni çıkmayacak sadece gündem yaratılıyor niye dersen 1 yıldır böyle bu durum ama tık yok istediklerinde 1 gecede çıkarırlar. Ayrıca şimdi seçimde yok seneye seçim bence seneye çkacak. Bana çıkmazsa süpriz değil çıkarsa süpriz olurkızlar iyi geceler nasılsınız? Okuldan fırsat bulup giremedim ne zamandır herkes iyidir umarım?
Mayıs 8 de 31 haftalık oluyoruz. Dr senin sezeryan olacağı için 1 hafta erken izne ayırayım dedi. Aslında ben 2-3 hafta daha çalışıp sona ekletmeyi düşünüyordum ama öğrenciler iyice cıvıttı havalar ısınınca, dayanamayacağım daha fazla. Bide erken doğum yaparsam çalıştığım da boşa gider o zaman vay bana vaylar bana :) izne ayrılan arkadaşlar oldu mu?
Bide kızlar bu 6 ay doğum izni hala muallakta değil mi?
Bu arada ilk bebeğimde lierac kullandım karnım hiç çatlmamıştı ama bunda da lierac kullanmama rağmen çok çatladım karnım çıktı kocaman maşallah :) şu ana kadar da 8 kilo almışım. Sizde durumlar nasıl?
canım bayıldım harika bir seçim yapmışsınAllah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Dün akşam kontrolümüz vardı.oğluşla 1 aylık aradan sonra tekrar buluştuk.Herşey güzel gidiyor kilosu 1000 gr boyu 33 cm suyu duruşu herşey yolundaymış.çok kıpır kıpırdı dr bile şaşırdı çok hareketli olacak dedi.
Uzun yürüyüşleri azaltacakmışım.yürüyüşlerde 20 dkda bir 10 dk dinlenme önerdi.tansiyon yüksekliği gebelikte önemlidir ona dikkat et dedi.tuzu minimumda tut mümkünse tuzsuz tüket,güneş koruyucularını kullanmadan dışarı çıkma,ağır kaldırma yukarı esneme ,az az sık sık beslen gibi tavsiyelerde bulundu.kilom gayet normalmiş.bu aydan sonra kilo artışı hızlanırmış.abur cuburdan uzak dur dedi.son olarakta dr um bana normal doğumu önerdi.kendime güvendiğimden daha çok siz bana güveniyorsunuz dediğimde sen yapabilirsin her şey yolundaysa neden normal olmasın dedi.benim öngörüm normal son duruma bakarız dedi.
ya kızlar şu son bir haftadır yoğunlukla yaşadığım bişey var. Günün belli saatlerinde aralıklarla karnım kaskatı kesiliyor böle ama patlıcakmış gibi oluyorum taşlaşıyor resmen, 1-2 saat sürüyor böle. Biraz rahatlıyor, bi bakıyorum yine aynı
Cok sıkıntı veriyor, magnezyumada dün başladım gerçi faydası olur inş.
Oturunca fln bi görseniz beni,yaşlı neneler gibi tıslaya pıslaya kalkıyorum gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla
Yürüyorum böle evin içinde ovalıyorum karnımı hafiften, geçmiyor ama naapsam
Böle olupta kendince bi çözüm bulabilen varmıki aramızda ?
Hızır acil servislerrim benim
benm bacaklarımn ıç tarafı boydan boya çatladıı((( sızdede varmı
Canım bayıldım harika bir seçim yapmışsınAllah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Dün akşam kontrolümüz vardı.Oğluşla 1 aylık aradan sonra tekrar buluştuk.Herşey güzel gidiyor kilosu 1000 gr boyu 33 cm suyu duruşu herşey yolundaymış.Çok kıpır kıpırdı dr bile şaşırdı çok hareketli olacak dedi.
Uzun yürüyüşleri azaltacakmışım.Yürüyüşlerde 20 dkda bir 10 dk dinlenme önerdi.Tansiyon yüksekliği gebelikte önemlidir ona dikkat et dedi.Tuzu minimumda tut mümkünse tuzsuz tüket,güneş koruyucularını kullanmadan dışarı çıkma,ağır kaldırma yukarı esneme ,az az sık sık beslen gibi tavsiyelerde bulundu.Kilom gayet normalmiş.Bu aydan sonra kilo artışı hızlanırmış.Abur cuburdan uzak dur dedi.Son olarakta dr um bana normal doğumu önerdi.Kendime güvendiğimden daha çok siz bana güveniyorsunuz dediğimde sen yapabilirsin her şey yolundaysa neden normal olmasın dedi.Benim öngörüm normal son duruma bakarız dedi.
ya kızlar şu son bir haftadır yoğunlukla yaşadığım bişey var. günün belli saatlerinde aralıklarla karnım kaskatı kesiliyor böle ama patlıcakmış gibi oluyorum taşlaşıyor resmen, 1-2 saat sürüyor böle. biraz rahatlıyor, bi bakıyorum yine aynı
cok sıkıntı veriyor, magnezyumada dün başladım gerçi faydası olur inş.
oturunca fln bi görseniz beni,yaşlı neneler gibi tıslaya pıslaya kalkıyorum gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla
yürüyorum böle evin içinde ovalıyorum karnımı hafiften, geçmiyor ama naapsam
böle olupta kendince bi çözüm bulabilen varmıki aramızda ?
hızır acil servislerrim benim
benim de oluyor ama birkaç dakika sürüyor.bebeğim kendini kasıyor gibi geliyor bana.ya kızlar şu son bir haftadır yoğunlukla yaşadığım bişey var. günün belli saatlerinde aralıklarla karnım kaskatı kesiliyor böle ama patlıcakmış gibi oluyorum taşlaşıyor resmen, 1-2 saat sürüyor böle. biraz rahatlıyor, bi bakıyorum yine aynı
oturunca fln bi görseniz beni,yaşlı neneler gibi tıslaya pıslaya kalkıyorum gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla
afiyet olsun peyniriniz gelsin de yiyin bakalım.benim de tam tersi selilüt yokken hamilelikte selilütlendim.kilo alınca oldu sanırım.ama önceki gibi olursa kiloları verince geçer heralde.inşallah yani.Biz geldikkkkk hayırlı cumalar kızçeler biz 29.haftamıza girdik
Ve bunu bol peynirli bir kahvaltıyla kutlayacağız kızçemle
Market peynirimi bir gönderse sıkıldım beklemekten
Ben soluma yattığım zaman orası pıt pıt atıyor sanki birşeyi
sıkışmış gibi kızçemin resmen beni uyandırıyor
Bugün kızçemin odası gelecek,pazartesi de kurmaya gelecekler
2 gündür birşey fark ettim ben ne kadar zayıf ve ne kadar uzun boylu olsam da
gebelikten önce spor ve pilates yapmama rağmen azıcık selülitlerim vardı.Kızçem
sayesinde yok olmuşlar çok ama çok şaşırdım.Galiba vücudum yağ istiyormuş çünkü
sabah akşam güreşçiler gibi yağlandığım için.(Lİerac,badem yağı,aktardan aldığım
karışım ve zeytinyağı)Ben krem,yağ olayını hiç ama hiç sevmezdim böyle vıcık vıcık
ve cildim kuruydu hep.Bundan sonra yağlanmaya devam.Ben de de henüz çatlak
oluşmadı anneme benzersem Türkiye haritasına benzerdim ama bakalım artık
doğumdna sonra neler olacakÇok ama çok su içiyorum.
Bu arada yürüyüşlerimiz yorucu olmayackmış kızlar yarım saatten az ve dinlene
dinlene.:18::18::18::18:
Peynirimmmmm hala gelmediiiiiiiiiiii offfffff
Kızlarrrrrr pazarlarda harika sebze meyveler var.Komposto yapalım meyvelerden
bol bol içelim ama az şekerli ne kadar da acıktım ben böyle
günaydın bu arada kızlarrr..
haftanın son günü hava bol güneşlii içimde bi neşeeee
yarın oğluşumla buluşucam inşallah sağlıklı sıhhatlidir onu çok özledim
bu arada bende süt içemiyorum yahiç canım istemiyo aklımada gelmiyo..sizleri burda okuyorum maşallah hepiniz dikkat ediyorsunuz ama ben normal hayatıma devam ediyorum yiyeceğime çok dikkat etmiyorum..
zaten normaldede çok fazla yemek yiyen yada yemege düşkün biri olmadıgım için böyle olsa gerek:26:
sevgili paradokss diye bir giriş yapıyorum güzin abla misali :)canımcım aynı sıkıntı bende de var özellikle akşamları patlamaya hazır bomba gibiyim. Soda rahatlatıyor beni birazcık yada sıcak süt . Ben magnezyum kullanmıyorum ama günde 1 soda içiyorum kramplar içinde muz yiyorum. Tıslayarak kalkman normal bende hemen kalkıyorum eşim kızıyor dikkat et diye bende tıslıyorum onun gönlü olsun diye :) ama şaka bi yana ağırlaştık ya artık zor oluyor benim belim çok ağrıyor geceleri tek taraflı yatmaktan. Ama benim sıkıntımda kasık ağrılarım sıklaştı bu aralar
bende içemiyodum süt , yaklaşik 1,5 aydir içiyorum ,evde işlerim bittikten sonra yatmadan once iyi yorulmus oluyorum ve soguk bişiler istiyor canim , direk soguk süt koca 1 bardak nefes almadan içiyorum :) yoksa gitmiyo. soguk süt tavsiye ederim :)
bende içemiyodum süt , yaklaşik 1,5 aydir içiyorum ,evde işlerim bittikten sonra yatmadan once iyi yorulmus oluyorum ve soguk bişiler istiyor canim , direk soguk süt koca 1 bardak nefes almadan içiyorum :) yoksa gitmiyo. soguk süt tavsiye ederim :)
birde değin gibi soğuk deneyim bakayım inşallah içebilirim..kaynatmadan direk mi içiyorsun canım ?
içmem lazım artık ya kendimi zorlamam lazım
yuh bee...
bizimkiler bize gelmezler... bende pek çağırmam zaten... mesafeliyiz... bugün eşimle telde konuşuyorum arkadan arıyo dedim annen arıyo e beni de arıyo dedi adam... yanmışmı noluyo dedi... bilmem dedim ara sor...
sonra yine aradı diyoki nasıl yakaladım ikinizi konuşurken... dedim elalemle konuşmuyorum kocamla konuşuyorum yakala... hayret bişi....
kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
eşimden Allah razı olsun. gözü gibi bakar bana. Başkada kimseden bişey beklemem ilgi bile..
o yüzden o yokken bende kendimi çok eksik hissediyorum
ay sormayın ya . benım calsdgm avm bıraz lux kesımın geldgı yerdı.
ay bı kadınlr vrdı hamile kalmadan onceden hamile kaldıgı dogurcakları zamana kadr gezdler gezdler her ay kendılerını gosterrler bole full grandtuvalet flan. daha sonra bı moda oldu bunlarda cocuklar dogdu ertesı gun cocukları getrmeye basladlar. tek tek hepsı bıde krsılasyolar flan magazada bos bos muhabbetler. cocuk arabada vızzaklıyo ama topuklu ayakkbı gymekden kıbrdaypda gdemıyolar emzırme odasına:)
ne zamandr snr olurdum onlara burda kısmetmıs dıle getrmek
hadı yaoralarda nem bakımı yap cnm hergun
benm goguslerım gitti..
bio oil ıyı bı urun gornumu azaltyo bence tazeyken smdden baslayn kullanmaya derım
benmde gogus altlarmd avar canm aama boyle catlak ızı degil elimle dokundgmda hssdblyorm anck gozle gorulmcek kdr kucuk ama hergun nemlendryorm korktm baya.
bio oil cok ıyı bı yag kullanan musterılerım var. yada regen oil da cok ıyı
bende selulıt arttı hamle kaldgmdan berı sanrm hareketsızlıkden
annem geliyo yarın kısmetse
Bu arada herkese günaydııın
10 bucukta doktor randevumuz varr cok heyecanlıyım
bebişimin kilosunu boyunu cok merak ediyorum
gerci boyunu söylemiyo ama kilosunu söylüyooo
bugün giremicem bi daha ama akşam belki ugrarım cok işim var bugünnn
öpüyorum hepsinizi iyi bol muhabbetler dilerimmmm
cok konuşursanız okuyamıyorum sonra gecmişi ama ... eee çeneler durmuyo ki genlerimde varrr :99:
artık belli olsun ama ya.ne iş yaparlar bunlar süründükçe süründü bu mevzu.nabersiniz bakalım bugün erkenciyiz biz, eşimin saatı 6,30da çalınca dahada uyuyamadım valla az biraz sersem gibiyim
yolculadık onu şimdi kahvaltı edicez kızımlaaaa
bu arada kızlar çalışanlarınıza sölemek için dikkatle dinledim,
doğum izni haberi vardı sabah tv.de, fatma şahin ve kalkınma bakanı dün açıklama yapmış önümüzdeki hafta herşey belli olacakmış artık. doğum izniniz 6 aya çıkıyor inş. az daha dayanın, bi gayret, ramak kaldı valla
ya kızlar şu son bir haftadır yoğunlukla yaşadığım bişey var. günün belli saatlerinde aralıklarla karnım kaskatı kesiliyor böle ama patlıcakmış gibi oluyorum taşlaşıyor resmen, 1-2 saat sürüyor böle. biraz rahatlıyor, bi bakıyorum yine aynı
bende selülitin kg ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok zayıf arakadaşlarımın var mesela kgsu olanalrın yok. biraz spor yada vücüt yapısı ile alakalı olabilir.Biz geldikkkkk hayırlı cumalar kızçeler biz 29.haftamıza girdik
Ve bunu bol peynirli bir kahvaltıyla kutlayacağız kızçemle
Market peynirimi bir gönderse sıkıldım beklemekten
Ben soluma yattığım zaman orası pıt pıt atıyor sanki birşeyi
sıkışmış gibi kızçemin resmen beni uyandırıyor
Bugün kızçemin odası gelecek,pazartesi de kurmaya gelecekler
2 gündür birşey fark ettim ben ne kadar zayıf ve ne kadar uzun boylu olsam da
gebelikten önce spor ve pilates yapmama rağmen azıcık selülitlerim vardı.Kızçem
sayesinde yok olmuşlar çok ama çok şaşırdım.Galiba vücudum yağ istiyormuş çünkü
sabah akşam güreşçiler gibi yağlandığım için.(Lİerac,badem yağı,aktardan aldığım
karışım ve zeytinyağı)Ben krem,yağ olayını hiç ama hiç sevmezdim böyle vıcık vıcık
ve cildim kuruydu hep.Bundan sonra yağlanmaya devam.Ben de de henüz çatlak
oluşmadı anneme benzersem Türkiye haritasına benzerdim ama bakalım artık
doğumdna sonra neler olacakÇok ama çok su içiyorum.
Bu arada yürüyüşlerimiz yorucu olmayackmış kızlar yarım saatten az ve dinlene
dinlene.:18::18::18::18:
Peynirimmmmm hala gelmediiiiiiiiiiii offfffff
Kızlarrrrrr pazarlarda harika sebze meyveler var.Komposto yapalım meyvelerden
bol bol içelim ama az şekerli ne kadar da acıktım ben böyle
benim de oluyor ama birkaç dakika sürüyor.bebeğim kendini kasıyor gibi geliyor bana.
afiyet olsun peyniriniz gelsin de yiyin bakalım.benim de tam tersi selilüt yokken hamilelikte selilütlendim.kilo alınca oldu sanırım.ama önceki gibi olursa kiloları verince geçer heralde.inşallah yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?