2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar iyi geceler nasılsınız? okuldan fırsat bulup giremedim ne zamandır herkes iyidir umarım?

mayıs 8 de 31 haftalık oluyoruz. dr senin sezeryan olacağı için 1 hafta erken izne ayırayım dedi. aslında ben 2-3 hafta daha çalışıp sona ekletmeyi düşünüyordum ama öğrenciler iyice cıvıttı havalar ısınınca, dayanamayacağım daha fazla. bide erken doğum yaparsam çalıştığım da boşa gider o zaman vay bana vaylar bana :) izne ayrılan arkadaşlar oldu mu?

bide kızlar bu 6 ay doğum izni hala muallakta değil mi?

Bu arada ilk bebeğimde Lierac kullandım karnım hiç çatlmamıştı ama bunda da Lierac kullanmama rağmen çok çatladım karnım çıktı kocaman maşallah :) şu ana kadar da 8 kilo almışım. sizde durumlar nasıl?

valla bı ev de canm ordeklı surahı var gordnmu blmm 50 tl hmde ondan var bnde :) bardaklarada şerit yaparm dıe dusunuorum kurdelelı bı şeklde oldu bıttı :)

grdüm cnm ben de onların düz olanından alırım herhalde

evt cnm hala kesinleşmiş bir durum yok 6 ay için ben çalışmıyorum ama burdan bildiğim çalışan arkadaşlardan henüz izine çıkan olmadı

oohh ne güzel denk gelmiş canım.. istesen yapmazlar bunu.

ozaman neyle ilgisi var onu bir arastirmasi gerek doktorun hicbisey demedimi size hersey yoluna girer takmamaya calis bebisinide etkileme dualarimiz seninle

damar yapısıyla ilgisi olabilir.
eğer annenin bebeği besleyen damarları vaktigeldiğinde yeterince genişlemiiyorsa anne ne yerse yesin, bebeğe giden kan akışı az olduğu için bebek beslenmesi yavaş oluyor.

nasılsınız? biz iyiyiz şükür bugün haftanın son işgünü olduğu için daha bi iyiyiz
canım üzülme ölçümler bazen yanılabiliyor belki öle bişidirr belkide anne babası gibi olacaktır çıtı pıtı..
ohh maşallah sizee
doğum erken olursa kullanamadığın izinleri sonraya aktarabiliyorsun canım ben öle biliyorum

çok tatlı gülegüle kullanın

Son düzenleme:
:) benimde cıkmıyor suanda ama genelde 1 yıl içinde 2 defa hamilelik gecirildiğinde doğru cıkmıyoo
tabi dedim ya %90 ama nedense ben inanıyorum yaaa kısmet bakalımm hayırlısı herseyin Allah ne derse o olur :)) inşallah da gönlümüze göre olurrr

süt de içmeyi ihmal etme... hatta 1 lt 'yi paylaştır gün içinde kaynatıp içine bide doğal bal buldunmu misssss

günde 1 litre süt müüüü cok değil miii? ben günde 1 bardak içiyorum acayip kilo aldırıyo bana ama ben şekerli içerim

kizlar bu arada sisliklerden bahsetmisiniz bendede coktu ama suan bayagi hafifledi doktorum bol bol salatalik tuketmemi onerdi sislikler icin gercektende ise yariyor ama salatalik yemekten icimde hiyar tarlasi cikcak neredeyse

bende son zamanlar cok salatalık yiyorum cok seviyorum bak megersem iyi geliyormuş şişliklere, benimde sanırım ayaklarımda şişlik oluyor ama cok cok değil... doğru yoldaymışım teşekkür ederim...:79:

hamileliğin ilk zamanı da muz yemiştim
muz da kramplara iyi geliyormuş megersee
benle hamile olan arkadasın hep kramp girerken bana girmiyodu sonra muzdan dolayı oldugunu ögrendim süperim yaaa ay mutlu oldummm

Bu arada herkese günaydııın
10 bucukta doktor randevumuz varr cok heyecanlıyım
bebişimin kilosunu boyunu cok merak ediyorum
gerci boyunu söylemiyo ama kilosunu söylüyooo

bugün giremicem bi daha ama akşam belki ugrarım cok işim var bugünnn
öpüyorum hepsinizi iyi bol muhabbetler dilerimmmm

cok konuşursanız okuyamıyorum sonra gecmişi ama ... eee çeneler durmuyo ki genlerimde varrr :99:

nabersiniz bakalım bugün erkenciyiz biz, eşimin saatı 6,30da çalınca dahada uyuyamadım valla az biraz sersem gibiyim
yolculadık onu şimdi kahvaltı edicez kızımlaaaa
bu arada kızlar çalışanlarınıza sölemek için dikkatle dinledim,
doğum izni haberi vardı sabah tv.de, fatma şahin ve kalkınma bakanı dün açıklama yapmış önümüzdeki hafta herşey belli olacakmış artık. doğum izniniz 6 aya çıkıyor inş. az daha dayanın, bi gayret, ramak kaldı valla

Gunayn kizlarr.nassiniz bakem.bugun cuma.oohh hafta sonu geliyor.neyseki bu aralar fazla mesai yapmiyoruz da rahat rahat dinleniyorum.

herkese günaydin , hayirli cumalar , umarim bugun çabuk biterrr :))))

herkes iyidir umarimm ???

GÜNAYDINLAR HERKESE, VALLAHİ SÜPER BİR HABER VERDİN.Sabah ofise gelirken biraz yürüdüm, Allahım karnım kaskatı kesildi güne ii başlıyorum ama bitmek bilmiyor. Bu habar moral oldu valla harikasın:)

teşekkür ederim canım

Günaydın herkese cumaları çok mutlu oluyorum ben ya 2 gün tatil çok iyi geliyor.
çok beğendim ben gerçekten güzelmiş.

benim de 15 mayıs civarı izin günüm başlıyor ama ben çalışabildiğim kadar çalışıp sonraya atıcam.
benim de ilk bebeğimde hiçbirşey kullanmadım ama üşengeçliğimden.ilk bir kaç gün kullanıp bırakmıştım.hiç çatlağım olmadı.şimdi de ona güvenip kullanmıyorum. yine yok ama inşallah da olmaz.baya kötü görünüyor çatlaklar çaresi de olmayınca insan kötü oluyor.inşallah olmaz ya..selülitlendim ben de.o görüntüye dayanamıyorum bakmamaya çalışıyorum.ilkinde de selülit çok olmuştu bende.doğumdan belli bir süre sonra sanki hiç olmamış gibi yok olup gitmişti.şimdi de öyle olur diye teselli ediyorum kendimi.benim eşim de selilüt kilo falan hiiiç sevmez.ben de zaten kendimi öyle görmek istemem.olursa da ne yapcaz 2.çocuk olacak artık.

ellerine sağlık çok şeker.

dört gözle bekliyorum valla.ne güzel bir haber verdin.ah bir olsa

Canım bayıldım harika bir seçim yapmışsın Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Dün akşam kontrolümüz vardı.Oğluşla 1 aylık aradan sonra tekrar buluştuk. Herşey güzel gidiyor kilosu 1000 gr boyu 33 cm suyu duruşu herşey yolundaymış.Çok kıpır kıpırdı dr bile şaşırdı çok hareketli olacak dedi.

Uzun yürüyüşleri azaltacakmışım.Yürüyüşlerde 20 dkda bir 10 dk dinlenme önerdi.Tansiyon yüksekliği gebelikte önemlidir ona dikkat et dedi.Tuzu minimumda tut mümkünse tuzsuz tüket,güneş koruyucularını kullanmadan dışarı çıkma,ağır kaldırma yukarı esneme ,az az sık sık beslen gibi tavsiyelerde bulundu.Kilom gayet normalmiş.Bu aydan sonra kilo artışı hızlanırmış.Abur cuburdan uzak dur dedi.Son olarakta dr um bana normal doğumu önerdi.Kendime güvendiğimden daha çok siz bana güveniyorsunuz dediğimde sen yapabilirsin her şey yolundaysa neden normal olmasın dedi.Benim öngörüm normal son duruma bakarız dedi.

hadi hayırlı haberlerle dön inşallahjh...

hade bakalım yaa amma uzattılar çıkacaksa çıksın çıkmayacaksada kapatsınlar yaa bir parmak bal sürdüler 1 sene olacak nerdeyse pöff inşallah çıkar ama

Günaydın kızlar nasılsınız daha geçmişi bitiremedim sabahtan beri halada bitmedi :)

o zaman vicdan yapma cicim sen peynir yoğurt yiyorsan ama arada hatırlatmayı emir biiriz teyzesi ne demek :)

cicim bozma moralini bebeğini düşün kilo nedir ki bende evlendiğimde 60 kg idim ama artık evdeki düğün fotolarını kaldırmak istiyorum duvarlardan :)

ay bende çok ağlamıştım ben hazır değilim nasıl bakarım bebeğe diye sağolsun eşim bakarız ben bakarım demişti ama şimdi doğuştan anne gibi hissediyorum :)
doktor her gittigimde fircaliyor beniii Sinirimi bozuyor ...
en iyi doktor kg sormayan doktor :) benim doktorumda hiç umursamıyor kg mu ben diyorum şu kadar aldım bu kadar aldım diye normal normal diyor ki 10 kg aldım bende :)

benim doktorumda dedi bebek büyüdü artık doymaz mutlaka yemelisin 3 er saatten fazla ara verme diye.
bende süt içemiyorum Bugün mesela az içeyim dedim ama yok gitmedi. 1 bardağın yarısını anca içtim. Akşama doğru kalanınıda içerim belki
Oysaki ne çok severdim sütü. Ama şimdi içemiyorum
bak bak oğluşun tekme atsın inşallah sana süt içmiyorsun diye :) içmen lazım cicim oğlun güçlü olmalı delikanlı o :)

ben de bu sene tatil yapamayacağımı düşünüyorum çok küçük olacaklar.
bende yapmayacağım çok küçük olacak sıcaktan mahvolur sanki birde zaten bu kg ile ne denizi ya işkence olur bana odadan çıkmam:)

benim o marka hakkında bilgim yok ama dalin aldım sıvı deterjanı

gözün aydın canım maşallah bebişine negüzel tavsiye vermiş doktor benimki hiçbişi demiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…