ben de soğuk içemiyorum :2: azıcık ılıtıp öyle içebiliyorum.
bana her türlü kokuyor ,bu yaşıma kadar içmeedğim sütü içtimbari tiksinmeyeyim diye diye nefessiz içiyorum kokusunu almamak için
evet canım aynen öyle. Bende 37 ye kadar çalışacağım ama o 32 den sonraki 5 hafta varya onu doğumdan sonra kullnamk için doktorumdan rapor alacağım 37 ye kadar çalışabilir diye. Sonra o 5 haftayı doğumdan sonra kullnacağım. Mesela ben 37 ye kadar içerde biriken senelik izinlerimi alacağım.
küçükken annem kahveli içirdiği için geçmişte içtiğim süt aklıma geliyor.gitmiyor.
yağlı ,yarım yağlı süt de içemiyorum.daha bir kokuyor sanki.light süt içebiliyorum.diyetisyene sormuştum daha çok kalsiyum var light sütte hem de yağsız iç tabi demişti
GÜNAYDIN KIZLAR...
bz uyandık kahvaltımızı yaptık... açtık bilgisayarımızı geçmişi okuduk ve hemen dahil oldukanneanne geliyo çok memnunuz ... sanırım kızım da hissetmiş olmalı ki kıpır kıpır bu sabah
çooooooookkk sıcakk yahu... yanıyorum resmen...bugün itibariyle pike takımlarımızı çıkarıcam geceleri pişyorum yoksa..
küçükken annem kakaolu,kahveli içirdiği için geçmişte içtiğim süt aklıma geliyor.gitmiyor.
yağlı ,yarım yağlı süt de içemiyorum.daha bir kokuyor sanki.light süt içebiliyorum.diyetisyene sormuştum daha çok kalsiyum var light sütte hem de yağsız iç tabi demişti
al benden de o kadar dr dedim yogurt peynir yiyorum süt yerine olmazmi diye , oda bana dediki bebeginde içmediginde peynirmi yedireceksin kucucuk cocugahemde kramplarin cok olur dedi , bende mecbur içiyorum işte , çok susamayi bekliyorum resmen akşamlari öle içiyorum az kaldi ama 2,5 ay daha içicem sonra kimse içiremez banaaaa
yarim_ kızının ismini çok beğendim ayliz'in anlamı nedir?
canım bende birşey sormak istiyorum..şimdi 32.haftada rapor alıp 37ye kadar çalışabilir raporu alıyoruz ya..
32 ile 37. Hafta arası alınan rapor ve yıllık izinler daha sonra kalan doğum izninden düşüyormuş diye biliyorum ?
Birde bişey daha sormak istiyorum.. Mesela 32+1 ile 32+6 arasında bi fark varmı yani hangi gün yazdırsak bizim açımızdan okadar iyi olur ?
canım bende birşey sormak istiyorum..şimdi 32.haftada rapor alıp 37ye kadar çalışabilir raporu alıyoruz ya..
32 ile 37. hafta arası alınan rapor ve yıllık izinler daha sonra kalan doğum izninden düşüyormuş diye biliyorum ?
birde bişey daha sormak istiyorum.. mesela 32+1 ile 32+6 arasında bi fark varmı yani hangi gün yazdırsak bizim açımızdan okadar iyi olur ?
ayy resmen kendimle iç savaş yaşıyorum süt içeceğim vakit.
başkası dese ne kadar abartıyor derdim ama vallahi sevmiyorum.
mutfaga girip girip çıkıyorum,elime alıp kutuyu bırakıyorum.
eşim görürse anlıyor artık sen git ben ısıtıp getireyim sana diyor.ısıtılınca mecbur gidiyor bir şekilde.
bir de asla yoğurt ,süt kaymağı sevmem.
hazır süt içiyorum ama süzmeden asla içemiyorum.benimde tek takıntım süt napiyim.
eşime soruyorum her seferinde süzdün mü? diye.artık sıkıldı eveeeet diyor hep
Ah o geçmişler yok mu ahhhhhh
Ben de hayatımda bir daha süt göremeyecekmişim,savaş,kıtlık çıkacakmış gibi
içmişim 6 yaşına kadar aynı küçük buzağılar gibiElimden zorla alırlarmış
sütü sonra hep ağlarmışım.Sütü almalarının sebebi de süt yüzünden başka birşey
yiyemiyormuşum ve çok şişmanmışım.Küçüklük resmimi paylaşasım geldi korkmazsanız
şimdi canım 32 haftalıkken 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp kadın doğumdan sonra iş görememzlik rapoaru alınca durum ne olur onu bilmiyorum sonuçta mantıken bi tezatlık var. Ama senelik izin alabilirsin o sorun değil. Sorun olan şu sen doğum yaptın 8 hafta hakkın var ya doğum izni eğer o izin başladığı andan itibaren rapor alırsan yada senelik izne yarılırsan olmaz işte hem senelik iznin yanar hem doğum iznin ikisi aynı anda işler yada hem senelik iznin yanar hem parorun aynı anda işliyor. Senelik iznini ve doğum izninin bitince alıyorsun. Ama bu 32 haftadan sonra alınan izinlerin düşürüp düşürülmediğini bir daha araştıracağım bakayım mevzuata.
Diğer soruna gelincede bence bi fark yaratmaz ama ben 32+1 de alacağım garanti olsun diye geçirmeden
yok ya benim tüm arkadaşlarım aldı alınıyor cicim :)dr un insiyatifindemi acaba umarım sıkıntısız alırım raporumu:) bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.
ondan boyun uzun :)ah o geçmişler yok mu ahhhhhh
Ben de hayatımda bir daha süt göremeyecekmişim,savaş,kıtlık çıkacakmış gibi
içmişim 6 yaşına kadar aynı küçük buzağılar gibielimden zorla alırlarmış
sütü sonra hep ağlarmışım.sütü almalarının sebebi de süt yüzünden başka birşey
yiyemiyormuşum ve çok şişmanmışım.küçüklük resmimi paylaşasım geldi korkmazsanız
yanacakbüyük ihtimalle canım mesela 40 haftada yapmayanlar 41 e uzayanlar içinde doktor 10 gün ek rapor yazıyor doğum gerçekleşmemiştir diye onun hatta bi adı var aklıma gelmedi şimdi o raporun adı.onu yazma nedenide doğum sonrası izinden gitmesin. Ay karışık cicim bu işler en iyisi 40 da doğuralım :)benim merak ettiğim konuda şuydu 37. Haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? Herkes 40. Haftada doğum yapmıyo sonuçta.
benim merak ettiğim konuda şuydu 37. haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? herkes 40. haftada doğum yapmıyo sonuçta.
benim yıllık iznim de var 14+10=24 gün iyi ayarlamak gerek o zaman bu rapor işini.
şimdi canım 32 haftalıkken 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp kadın doğumdan sonra iş görememzlik rapoaru alınca durum ne olur onu bilmiyorum sonuçta mantıken bi tezatlık var. Ama senelik izin alabilirsin o sorun değil. Sorun olan şu sen doğum yaptın 8 hafta hakkın var ya doğum izni eğer o izin başladığı andan itibaren rapor alırsan yada senelik izne yarılırsan olmaz işte hem senelik iznin yanar hem doğum iznin ikisi aynı anda işler yada hem senelik iznin yanar hem parorun aynı anda işliyor. Senelik iznini ve doğum izninin bitince alıyorsun. Ama bu 32 haftadan sonra alınan izinlerin düşürüp düşürülmediğini bir daha araştıracağım bakayım mevzuata.
Diğer soruna gelincede bence bi fark yaratmaz ama ben 32+1 de alacağım garanti olsun diye geçirmeden
Canım 32+1 ile 32+6 arasında 5 gün var 5 gün karın olur daha erken alırsan.Bende 32+1 de almayı düşünüyorum.Ne kadar erken o kadar iyi
benim merak ettiğim konuda şuydu 37. haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? herkes 40. haftada doğum yapmıyo sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?