2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

al benden de o kadar dr dedim yogurt peynir yiyorum süt yerine olmazmi diye , oda bana dediki bebeginde içmediginde peynirmi yedireceksin kucucuk cocuga hemde kramplarin cok olur dedi , bende mecbur içiyorum işte , çok susamayi bekliyorum resmen akşamlari öle içiyorum az kaldi ama 2,5 ay daha içicem sonra kimse içiremez banaaaa

Dr un insiyatifindemi acaba umarım sıkıntısız alırım raporumu:) bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.

Ah o geçmişler yok mu ahhhhhh
Ben de hayatımda bir daha süt göremeyecekmişim,savaş,kıtlık çıkacakmış gibi
içmişim 6 yaşına kadar aynı küçük buzağılar gibiElimden zorla alırlarmış
sütü sonra hep ağlarmışım.Sütü almalarının sebebi de süt yüzünden başka birşey
yiyemiyormuşum ve çok şişmanmışım.Küçüklük resmimi paylaşasım geldi korkmazsanız

günaydin ,

hg canim

Aynen bende süt içmediğim için annem tarafından kakaolu süte alıştırıldım.Psikolojik bir reddediş oluyor ister istemez :)
light sütteki kalsiyum oranının fazla olduğunu bende duymuştum ayrıca en çok kalsiyum taze kaşar peynirinde bulunur bunuda bol bol tüketmeni öneririm.

ayy resmen kendimle iç savaş yaşıyorum süt içeceğim vakit.
başkası dese ne kadar abartıyor derdim ama vallahi sevmiyorum.
mutfaga girip girip çıkıyorum,elime alıp kutuyu bırakıyorum.
eşim görürse anlıyor artık sen git ben ısıtıp getireyim sana diyor.ısıtılınca mecbur gidiyor bir şekilde.
bir de asla yoğurt ,süt kaymağı sevmem.
hazır süt içiyorum ama süzmeden asla içemiyorum.benimde tek takıntım süt napiyim.
eşime soruyorum her seferinde süzdün mü? diye.artık sıkıldı eveeeet diyor hep

şimdi canım 32 haftalıkken 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp kadın doğumdan sonra iş görememzlik rapoaru alınca durum ne olur onu bilmiyorum sonuçta mantıken bi tezatlık var. Ama senelik izin alabilirsin o sorun değil. Sorun olan şu sen doğum yaptın 8 hafta hakkın var ya doğum izni eğer o izin başladığı andan itibaren rapor alırsan yada senelik izne yarılırsan olmaz işte hem senelik iznin yanar hem doğum iznin ikisi aynı anda işler yada hem senelik iznin yanar hem parorun aynı anda işliyor. Senelik iznini ve doğum izninin bitince alıyorsun. Ama bu 32 haftadan sonra alınan izinlerin düşürüp düşürülmediğini bir daha araştıracağım bakayım mevzuata.
Diğer soruna gelincede bence bi fark yaratmaz ama ben 32+1 de alacağım garanti olsun diye geçirmeden

Canım 32+1 ile 32+6 arasında 5 gün var 5 gün karın olur daha erken alırsan.Bende 32+1 de almayı düşünüyorum.Ne kadar erken o kadar iyi

of offf ... mecburuz katlaniyoruz işteee

paylaş tabi neden korkalım şekerim ,görelim süt canavarını

benim merak ettiğim konuda şuydu 37. haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? herkes 40. haftada doğum yapmıyo sonuçta.

benim yıllık iznim de var 14+10=24 gün iyi ayarlamak gerek o zaman bu rapor işini.

dr un insiyatifindemi acaba umarım sıkıntısız alırım raporumu:) bende senin gibi yapmayı düşünüyorum.
yok ya benim tüm arkadaşlarım aldı alınıyor cicim :)
ondan boyun uzun :)

benim merak ettiğim konuda şuydu 37. Haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? Herkes 40. Haftada doğum yapmıyo sonuçta.
yanacakbüyük ihtimalle canım mesela 40 haftada yapmayanlar 41 e uzayanlar içinde doktor 10 gün ek rapor yazıyor doğum gerçekleşmemiştir diye onun hatta bi adı var aklıma gelmedi şimdi o raporun adı.onu yazma nedenide doğum sonrası izinden gitmesin. Ay karışık cicim bu işler en iyisi 40 da doğuralım :)

benim merak ettiğim konuda şuydu 37. haftada izne çıktım ama 38 de doğum yaptım diyelim kalan 2 haftalık iznim ne olacak yanacak mı? herkes 40. haftada doğum yapmıyo sonuçta.

Güzel soru bende merak ettim açıkçası sık dişini doğurma yasal hakkını kullan nasıl slogan ama

benim yıllık iznim de var 14+10=24 gün iyi ayarlamak gerek o zaman bu rapor işini.

benim öncen yıllık izin alma nedenim şu hem memlekete gideceğim uçağa binemm 35 den sonra hemde eğer ben 8 önce 8 sonra kullanırsam benim iznim 28 ağustosta bitiyor ve iş başı yapmam gerek olurda yasa haziranda çıkmaz da eylüle sarkarsa faydalanmak için

canım o konuyu çok merak ediyorum bi araştırma yaptıktan sonra bizimle paylaşabilirmisin yani 32 ile 37 arasında yıllık izin alabiliyormuyuz diye ?

32+1 ile 32+6 araındaki farkı şu yüzden sordum canım sonuçta arada 5 gün oynuyor acaba..doğum sonrası izin konusunda bi avantaj yaratırmı acaba diye ?

Canım 32+1 ile 32+6 arasında 5 gün var 5 gün karın olur daha erken alırsan.Bende 32+1 de almayı düşünüyorum.Ne kadar erken o kadar iyi

canım bende burada sıkıntı yaşıyorum acaba erken almakmı iyi yoksa geç almakmı ? 32+6 da alsak doğumu erken yaparsak doğumdan sonraya aha çok izin kalmış olmuyormu ?

canım 37.haftada izne ayrılınca diyelim 38.haftada doğum yaparsan kalan 2 haftalık izninde doğum sonrasına ekleniyor diye biliyorum ama yanlışta biliyo olabilirimi..benimde aklım karıştı valla ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…