bende selülitin kg ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok zayıf arakadaşlarımın var mesela kgsu olanalrın yok. biraz spor yada vücüt yapısı ile alakalı olabilir.
şimdi durum şöyle ki. sen 32. haftanı doldurdun ama dedin ki ben 37 ye kadar çalışacağım bunun için doktoran bir rapor alman gerek ki oda şöyle oluyor. doktor sana 32 haftalık gebedir son 3 haftaya kadar açlışabilir raporu veriyor. böylelikle sen 32 den 37 ye kadar olan resmi doğum iznini doğumdan sonra kullanıyorsun. ama o izni almazsan kullanamıyorsun doğumdan sonra o 5 hafta yanıyor. zaten 40 haftaya kadar çalışacağım diye bişey yok 37 olduğu an mecbur ayrılacaksın yasada var ayrılmasan bile yanar o 3 haftan devretme diye bişey olmaz. sormak istediğin varsa sorabilirsin doğum izni ile ilgili.
birde kızlar facebookda doğum izni mücadelesi diye bir grup var katılın lütfen .
günaydın bu arada kızlarrr..
haftanın son günü hava bol güneşlii içimde bi neşeeee
yarın oğluşumla buluşucam inşallah sağlıklı sıhhatlidir onu çok özledim
bu arada bende süt içemiyorum yahiç canım istemiyo aklımada gelmiyo..sizleri burda okuyorum maşallah hepiniz dikkat ediyorsunuz ama ben normal hayatıma devam ediyorum yiyeceğime çok dikkat etmiyorum..
zaten normaldede çok fazla yemek yiyen yada yemege düşkün biri olmadıgım için böyle olsa gerek:26:
ay kız onlarıda yapıyorum ama benimki içerden şişiyor dışardan yağ mağ bi işe yaramıyorbendede oluyor , soda içiyorum , çogu zamanda bebe yagi johnson 'in aloe verali ve vaselin kullaniyorum , pamuk gibi oluyo göbüşüm :)
bende içemiyodum süt , yaklaşik 1,5 aydir içiyorum ,evde işlerim bittikten sonra yatmadan once iyi yorulmus oluyorum ve soguk bişiler istiyor canim , direk soguk süt koca 1 bardak nefes almadan içiyorum :) yoksa gitmiyo. soguk süt tavsiye ederim :)
şimdi durum şöyle ki. sen 32. haftanı doldurdun ama dedin ki ben 37 ye kadar çalışacağım bunun için doktoran bir rapor alman gerek ki oda şöyle oluyor. doktor sana 32 haftalık gebedir son 3 haftaya kadar açlışabilir raporu veriyor. böylelikle sen 32 den 37 ye kadar olan resmi doğum iznini doğumdan sonra kullanıyorsun. ama o izni almazsan kullanamıyorsun doğumdan sonra o 5 hafta yanıyor. zaten 40 haftaya kadar çalışacağım diye bişey yok 37 olduğu an mecbur ayrılacaksın yasada var ayrılmasan bile yanar o 3 haftan devretme diye bişey olmaz. sormak istediğin varsa sorabilirsin doğum izni ile ilgili.
birde kızlar facebookda doğum izni mücadelesi diye bir grup var katılın lütfen .
ben de soğuk içemiyorum :2: azıcık ılıtıp öyle içebiliyorum.
bana her türlü kokuyor ,bu yaşıma kadar içmeedğim sütü içtimbari tiksinmeyeyim diye diye nefessiz içiyorum kokusunu almamak için
ben de soğuk içemiyorum :2: azıcık ılıtıp öyle içebiliyorum.
bana her türlü kokuyor ,bu yaşıma kadar içmeedğim sütü içtimbari tiksinmeyeyim diye diye nefessiz içiyorum kokusunu almamak için
AZ ÖNCE HÜRRİYETTE ÇAĞLA ŞİKELİN RÖPORTAJINI OKUDUM İLK HAMİLELİĞİNDE 6,5 İKİNCİDE 10-12 KG ALMIŞ YEMEK YEMEKTEN HOŞLANMIYORMUŞ GICIK SEVİLMEZ Mİ YEMEK YEMEK YA HASTA MIDIR NEDİR :) TEK YEDİĞİ TATLI BUYMUŞ Sarelle BENDE İLK KEZ GÖRDÜM BUNU. :)
bio oil hamilelikte kullanılırmı ki?
senmiydin kız watson's cıaşığım ben o firmaya
yanlış mı anladım teyit eder misin canım? 32.hafta dolunca (ciddi bir sorun yoksa 37 ye kadar çalışmak zaten mantıklı olan ayrıca yasada 37 den sonrayı kabul etmiyor) 32 haftalık gebedir son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu veriyor.32-37 arasındaki süreç doğum sonrası hakkın olarak kullanılıyor.
canım modeller mankenler meslek alışkanlığından yemek yemiyorlar zaten resmen aç dolaşıyorlar.ekmek parası napacaksın
sut yerine yogurt ayranda tuketebilirsin canim yogurtun sutten daha faydali oldugunu okumustum biyerde bende sut icemiyorum ozelliklede hazir sut asla icemem bende yarin kizcemle bulusacam insallah hayirli haberlerle doneriz.
AZ ÖNCE HÜRRİYETTE ÇAĞLA ŞİKELİN RÖPORTAJINI OKUDUM İLK HAMİLELİĞİNDE 6,5 İKİNCİDE 10-12 KG ALMIŞ YEMEK YEMEKTEN HOŞLANMIYORMUŞ GICIK SEVİLMEZ Mİ YEMEK YEMEK YA HASTA MIDIR NEDİR :) TEK YEDİĞİ TATLI BUYMUŞ Sarelle BENDE İLK KEZ GÖRDÜM BUNU. :)
Annem aynı bendensin bu yaşıma kadar içmediğim sütü 7 ayda içiverdim
ama hala az miktarda içiyorum:18::18::18:Ben de soğuk ve azıcık türk kahvesi
atarak tüketiyorum öyle o kokusu filan kalmıyor.Burdaki teyzelerimizden ALLAh
razı olsun bizi uyarıyorlar vicdanım tavan yapıyor tavan sayelerinde süt konusunda
Annemi bile bu kadar dinlemedim süt konusunda
yaşasın KADINLAR KULUBÜ:118::118::118::119::119::119::119::119:
Bende soğuk yada sıcak sütü içemiyorum.Kakao yada tarçınla denedim daha içilebilitesi oluyor dene istersen :)
evet bio oil hamileler de kullanabiliyo
GÜNAYDIN KIZLAR...
bz uyandık kahvaltımızı yaptık... açtık bilgisayarımızı geçmişi okuduk ve hemen dahil oldukanneanne geliyo çok memnunuz ... sanırım kızım da hissetmiş olmalı ki kıpır kıpır bu sabah
çooooooookkk sıcakk yahu... yanıyorum resmen...bugün itibariyle pike takımlarımızı çıkarıcam geceleri pişyorum yoksa..
evet canım aynen öyle. Bende 37 ye kadar çalışacağım ama o 32 den sonraki 5 hafta varya onu doğumdan sonra kullnamk için doktorumdan rapor alacağım 37 ye kadar çalışabilir diye. Sonra o 5 haftayı doğumdan sonra kullnacağım. Mesela ben 37 ye kadar içerde biriken senelik izinlerimi alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?