2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende selülitin kg ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok zayıf arakadaşlarımın var mesela kgsu olanalrın yok. biraz spor yada vücüt yapısı ile alakalı olabilir.

Kesinlikle haklısın ama hep bir yargı oluşmuş ya
Şimdi spor filan da yapmıyorum ama yediğim,içtiğim,yağlandığım
şeylerle de alakalı olabilir.Ya da doğumda sonra bir bakıyorum her yer
selülit sürprizKısmet artık sağlıklı bir şekilde
doğuruverelim de

çok teşekkür ederim canım çok sağol.sabah sıralamıştım sorularımı ama yok uçtu gitti.aklıma geldikçe sorarım.

sut yerine yogurt ayranda tuketebilirsin canim yogurtun sutten daha faydali oldugunu okumustum biyerde bende sut icemiyorum ozelliklede hazir sut asla icemem bende yarin kizcemle bulusacam insallah hayirli haberlerle doneriz.

bendede oluyor , soda içiyorum , çogu zamanda bebe yagi johnson 'in aloe verali ve vaselin kullaniyorum , pamuk gibi oluyo göbüşüm :)
ay kız onlarıda yapıyorum ama benimki içerden şişiyor dışardan yağ mağ bi işe yaramıyor

neyse hadi herkese hayırlı cumalar annişler hepinizi öpüyoruz kocaman
ben biraz ders çalışıyım biraz kuran okuyum müsait olunca yine girerim
belkibirazda uyurum sonra, evi toparlarım, ütüler var yine,
eh akşam oldu işte demi

ben de soğuk içemiyorum :2: azıcık ılıtıp öyle içebiliyorum.
bana her türlü kokuyor ,bu yaşıma kadar içmeedğim sütü içtim bari tiksinmeyeyim diye diye nefessiz içiyorum kokusunu almamak için

Yanlış mı anladım teyit eder misin canım? 32.hafta dolunca (ciddi bir sorun yoksa 37 ye kadar çalışmak zaten mantıklı olan ayrıca yasada 37 den sonrayı kabul etmiyor) 32 haftalık gebedir son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu veriyor.32-37 arasındaki süreç doğum sonrası hakkın olarak kullanılıyor.

GÜNAYDIN KIZLAR...
bz uyandık kahvaltımızı yaptık... açtık bilgisayarımızı geçmişi okuduk ve hemen dahil olduk anneanne geliyo çok memnunuz ... sanırım kızım da hissetmiş olmalı ki kıpır kıpır bu sabah
çooooooookkk sıcakk yahu... yanıyorum resmen...bugün itibariyle pike takımlarımızı çıkarıcam geceleri pişyorum yoksa..

AZ ÖNCE HÜRRİYETTE ÇAĞLA ŞİKELİN RÖPORTAJINI OKUDUM İLK HAMİLELİĞİNDE 6,5 İKİNCİDE 10-12 KG ALMIŞ YEMEK YEMEKTEN HOŞLANMIYORMUŞ GICIK SEVİLMEZ Mİ YEMEK YEMEK YA HASTA MIDIR NEDİR :) TEK YEDİĞİ TATLI BUYMUŞ Sarelle BENDE İLK KEZ GÖRDÜM BUNU. :)

Bende soğuk yada sıcak sütü içemiyorum.Kakao yada tarçınla denedim daha içilebilitesi oluyor dene istersen :)

Annem aynı bendensin bu yaşıma kadar içmediğim sütü 7 ayda içiverdim
ama hala az miktarda içiyorum:18::18::18:Ben de soğuk ve azıcık türk kahvesi
atarak tüketiyorum öyle o kokusu filan kalmıyor.Burdaki teyzelerimizden ALLAh
razı olsun bizi uyarıyorlar vicdanım tavan yapıyor tavan sayelerinde süt konusunda
Annemi bile bu kadar dinlemedim süt konusunda
yaşasın KADINLAR KULUBÜ:118::118::118::119::119::119::119::119:

Canım modeller mankenler meslek alışkanlığından yemek yemiyorlar zaten resmen aç dolaşıyorlar.Ekmek parası napacaksın

evet canım aynen öyle. Bende 37 ye kadar çalışacağım ama o 32 den sonraki 5 hafta varya onu doğumdan sonra kullnamk için doktorumdan rapor alacağım 37 ye kadar çalışabilir diye. Sonra o 5 haftayı doğumdan sonra kullnacağım. Mesela ben 37 ye kadar içerde biriken senelik izinlerimi alacağım.

sut yerine yogurt ayranda tuketebilirsin canim yogurtun sutten daha faydali oldugunu okumustum biyerde bende sut icemiyorum ozelliklede hazir sut asla icemem bende yarin kizcemle bulusacam insallah hayirli haberlerle doneriz.

evet öyle bir yazı bende okumuştum yoğurtun içinde sütten daha fazla kalsiyum var yazıyordu..tek tesellim o zaten akşamları bol bol yoğurt tüketiyorum..ama azcık bişeyde süt içiyim diyorum kar kardır

yarın ikimizde bebeişlerimizi görücezz demekkiii inşallah dediğin gibi hayırlı haberler alırız canım

gerçekten oluyo inanabilirsin bende normalde yemek yemeyi hiç sevmem..hamile olmadan önce gelsin tatlılar gitsin yemekler diyen bi insan değildim hatta hayatım boyuncada olmadım :)

hamilelikte oğluma destek olabilmek ve yetebilmek adına herseyden yemeye çalışıyorum..hatta annemler oğlun sana yemek yemeyi öğretti çok şükür diyorlar

Bende soğuk yada sıcak sütü içemiyorum.Kakao yada tarçınla denedim daha içilebilitesi oluyor dene istersen :)

küçükken annem kakaolu,kahveli içirdiği için geçmişte içtiğim süt aklıma geliyor.gitmiyor.
yağlı ,yarım yağlı süt de içemiyorum.daha bir kokuyor sanki.light süt içebiliyorum.diyetisyene sormuştum daha çok kalsiyum var light sütte hem de yağsız iç tabi demişti

Son düzenleme:

Oh oh sefanız bol,neşeniz bol olsun kuzum anneciğinizle
Sıkıntın da gider azıcık...Çok sıcak di mi beni eve daha güneş dönmedi
Öğleden sonra bir dönüyor,batana kadar kaçacak yer arıyorum vallahi :18::18::18::18::18:
Klimayı da daha açmaya içim el vermiyor korkuyorum canavar gibi duruyor duvarda:18::18::18:
BEn de geceleri çok terliyorum sabah kalktığım da kavuşmayan düğmelerin sahipleri su gibi oluyor

canım bende birşey sormak istiyorum..şimdi 32.haftada rapor alıp 37ye kadar çalışabilir raporu alıyoruz ya..

32 ile 37. hafta arası alınan rapor ve yıllık izinler daha sonra kalan doğum izninden düşüyormuş diye biliyorum ?

birde bişey daha sormak istiyorum.. mesela 32+1 ile 32+6 arasında bi fark varmı yani hangi gün yazdırsak bizim açımızdan okadar iyi olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…