2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gelsın canım hatrlat kendıne. gece bıle bılıtre ıcyorm ben vcye kaldıkca su takvıyesı yapıyorum:)o torba bosalmıcak der gibi:)))))

nerelere gttın bakalm oh valla

valla gezmedk yer bırakmadm sanırım :)) dgışk bebek kyafetı varmı dye gezdm babet baktm bulamadım tabıkı :))) sebamed urunlernı arastrdm dr tafsıye edıo bde toptancı buldum ucuza verıo baya :) bı sebamed şampuanı 12 tl :) ablamda sana 2 3 ay yeter bu ddı cok ıı geldı yanı sabun felan zate kullnmıcaz bı şampuan yetermış :))

sebamed alcam bende kzum ıyı yapmıssın sampuan ve bakım yagı yeterlı olyo ılk ayalr bebekler ııcn:)

ewet kullananlar faydasını görmüş...

ay inş bizde görürüz

bndemı alsam kı yha aynaya bakamıyorum artk

al cnm max 5 tl falan

ben bir tek sürahi almayı düşünüyorum bardaklarım var ki bu sitede fiyatlar bayağı yüksek

çok güzel cnm iyi günlerde kullanın

Son düzenleme:
ay inş bizde görürüz

al cnm max 5 tl falan

ben bir tek sürahi almayı düşünüyorum bardaklarım var ki bu sitede fiyatlar bayağı yüksek

çok güzel cnm iyi günlerde kullanın

valla bı ev de canm ordeklı surahı var gordnmu blmm 50 tl hmde ondan var bnde :) bardaklarada şerit yaparm dıe dusunuorum kurdelelı bı şeklde oldu bıttı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…