aklıma gelmıo kı su ıcmekk susamıorum yanı :)
inşş:)) bnm ayaklarımn altı acms valla 2 gundur gezmekten :)))
ubundan sonrahavalar hep sıcak inallah bebemmm
annem geliyo yarın kısmetseınsallah canım sende cık dolas sıklma
gelsın canım hatrlat kendıne. gece bıle bılıtre ıcyorm ben vcye kaldıkca su takvıyesı yapıyorum:)o torba bosalmıcak der gibi:)))))
nerelere gttın bakalm oh valla
annem geliyo yarın kısmetse
valla gezmedk yer bırakmadm sanırım :)) dgışk bebek kyafetı varmı dye gezdm babet baktm bulamadım tabıkı :))) sebamed urunlernı arastrdm dr tafsıye edıo bde toptancı buldum ucuza verıo baya :) bı sebamed şampuanı 12 tl :) ablamda sana 2 3 ay yeter bu ddı cok ıı geldı yanı sabun felan zate kullnmıcaz bı şampuan yetermış :))
sebamed alcam bende kzum ıyı yapmıssın sampuan ve bakım yagı yeterlı olyo ılk ayalr bebekler ııcn:)
evet bde toptancı bulun tatlım kendınze valla cok ucuza gelıo bezı felan
Teşekkür ederim canımsevgiliyle randevum 16:30 da bakalım buluşma nasıl geçecek çok heyecanlıyım ...
Fotoyu koymayı unutma merak ediyorummmm.Ben bu haftasonu son kararımı vericem heralde
ne dıyelım ayaklarına saglık ozaamn:)
tasarruflu bı gezme olmus bu:) h
kızlar gormedınz heralde lohusa şerbetı takımı sız baktnızmı aldıınızmı Tatl Tela
Bebishroom Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı Safari bebek odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ
Odamız bu canım :)
Minik sevgilinden iyi haberlerini bekiyorummm
Bebishroom Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı Safari bebek odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ
süpermıs bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gule gule kullanın ınsallahhhhhhhhBebishroom Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı Safari bebek odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ
kızlar bugunluk bukdar nobet yeter :)))))
optm hepnzı:))))))) ıyı geceler
kızlar bugunluk bukdar nobet yeter :)))))
optm hepnzı:))))))) ıyı geceler
ewet kullananlar faydasını görmüş...
bndemı alsam kı yha aynaya bakamıyorum artk
ay inş bizde görürüz
al cnm max 5 tl falan
ben bir tek sürahi almayı düşünüyorum bardaklarım var ki bu sitede fiyatlar bayağı yüksek
çok güzel cnm iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?