Eki Görüntüle 696192
İşte küçük buzağı,süt delisi,şekerli yoğurt canavarı ben
canım o konuyu çok merak ediyorum bi araştırma yaptıktan sonra bizimle paylaşabilirmisin yani 32 ile 37 arasında yıllık izin alabiliyormuyuz diye ?
32+1 ile 32+6 araındaki farkı şu yüzden sordum canım sonuçta arada 5 gün oynuyor acaba..doğum sonrası izin konusunda bi avantaj yaratırmı acaba diye ?
canım bende burada sıkıntı yaşıyorum acaba erken almakmı iyi yoksa geç almakmı ? 32+6 da alsak doğumu erken yaparsak doğumdan sonraya aha çok izin kalmış olmuyormu ?
canım 37.haftada izne ayrılınca diyelim 38.haftada doğum yaparsan kalan 2 haftalık izninde doğum sonrasına ekleniyor diye biliyorum ama yanlışta biliyo olabilirimi..benimde aklım karıştı valla ya :S
Ayyy maşşallah bacaklara bak boğum boğum öpülesi bacaklar
Umarım bebişler senin gibi sütü severde böyle tosun paşa olurlar
Eki Görüntüle 696192
MAŞALLAHbu ne hal.boğum boğum bacaklar
benim de küçükken kuzenim böyleymiş şimdi çubuk gibi zayıf ve uzun.
kızın da böyle mi olur acep ?
Eki Görüntüle 696192
hayılrı gunler cuma st ıcersındeyız dua lard a bulusmak uzere ınslll
nasılsınız bız sabahın 5 den benı kramp agrısı cekıyorum sag kalcadan asagısııı uyyyyyy:18::18:cok agrıyor ya
ama paşamm gece her st kıpır ıpırdı ben uyandım o uyandıı sonrada babamzıı kaldırdık sabah kahvaltı aptık sonra uykuya sımdı kan ılacımızı ıctıkk ve gene kahvaltı ve st 1,5 da ark.KUR AN okumamız var ınsll ona gıdecegız ınsalah
bir gecmıse bakalımm
anammmm yumoşa bakkk
ben bu olaya sinir oluyorum kızlar kusura kalmayın ama bebekliği şişko olanlar yetişkin olunca çıtır bişi oluyolar... ben küçükken hep çirozmuşum... büyüdük serpildik maşallah...
kıskandım seni
anammmm yumoşa bakkk
ben bu olaya sinir oluyorum kızlar kusura kalmayın ama bebekliği şişko olanlar yetişkin olunca çıtır bişi oluyolar... ben küçükken hep çirozmuşum... büyüdük serpildik maşallah...
kıskandım seni
Kızçeler ben bir kaçayım tutmayın beni
Evimi toparlayayım,yütü yapayım,duş alayım,Kur'an okuyayım
hepimize bağışlayayım ALLAH'ım kabul etsin dualarımızı
Öpüldünüzzzz göbüşlerinizden
ABOWW MAASLLAHINIZ VAR INSL KISCENDE SENN GIBIM olur evesuda cımmmEki Görüntüle 696192
haydı gusel haberle gel ınsl canım benım saglıcakla kalllBu arada herkese günaydııın
10 bucukta doktor randevumuz varr cok heyecanlıyım
bebişimin kilosunu boyunu cok merak ediyorum
gerci boyunu söylemiyo ama kilosunu söylüyooo
bugün giremicem bi daha ama akşam belki ugrarım cok işim var bugünnn
öpüyorum hepsinizi iyi bol muhabbetler dilerimmmm
cok konuşursanız okuyamıyorum sonra gecmişi ama ... eee çeneler durmuyo ki genlerimde varrr :99:
aboww cok sukur cnm gozun aydınn bızım paşada pek hareketlı bu devır bebelerı hep böyle olucak sanırımmCanım bayıldım harika bir seçim yapmışsınAllah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Dün akşam kontrolümüz vardı.Oğluşla 1 aylık aradan sonra tekrar buluştuk.Herşey güzel gidiyor kilosu 1000 gr boyu 33 cm suyu duruşu herşey yolundaymış.Çok kıpır kıpırdı dr bile şaşırdı çok hareketli olacak dedi.
Uzun yürüyüşleri azaltacakmışım.Yürüyüşlerde 20 dkda bir 10 dk dinlenme önerdi.Tansiyon yüksekliği gebelikte önemlidir ona dikkat et dedi.Tuzu minimumda tut mümkünse tuzsuz tüket,güneş koruyucularını kullanmadan dışarı çıkma,ağır kaldırma yukarı esneme ,az az sık sık beslen gibi tavsiyelerde bulundu.Kilom gayet normalmiş.Bu aydan sonra kilo artışı hızlanırmış.Abur cuburdan uzak dur dedi.Son olarakta dr um bana normal doğumu önerdi.Kendime güvendiğimden daha çok siz bana güveniyorsunuz dediğimde sen yapabilirsin her şey yolundaysa neden normal olmasın dedi.Benim öngörüm normal son duruma bakarız dedi.
canı mm bebegımız toplanıyor artık cenı pozızyonu aldıgı ıcın gobıs altında kas katı oluyorr benmkıde öle merak etme normall cunkum en rahat uyku pozızyonuna gecıyorlarrrrrrrrrrrya kızlar şu son bir haftadır yoğunlukla yaşadığım bişey var. günün belli saatlerinde aralıklarla karnım kaskatı kesiliyor böle ama patlıcakmış gibi oluyorum taşlaşıyor resmen, 1-2 saat sürüyor böle. biraz rahatlıyor, bi bakıyorum yine aynı
cok sıkıntı veriyor, magnezyumada dün başladım gerçi faydası olur inş.
oturunca fln bi görseniz beni,yaşlı neneler gibi tıslaya pıslaya kalkıyorum gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla
yürüyorum böle evin içinde ovalıyorum karnımı hafiften, geçmiyor ama naapsam
böle olupta kendince bi çözüm bulabilen varmıki aramızda ?
hızır acil servislerrim benim
GÜNAYDIN KIZLAR...
bz uyandık kahvaltımızı yaptık... açtık bilgisayarımızı geçmişi okuduk ve hemen dahil oldukanneanne geliyo çok memnunuz ... sanırım kızım da hissetmiş olmalı ki kıpır kıpır bu sabah
çooooooookkk sıcakk yahu... yanıyorum resmen...bugün itibariyle pike takımlarımızı çıkarıcam geceleri pişyorum yoksa..
maasalah ne gusel beslenıyorsun ben yogutdu zor yıyorum mıdem bulanbulana yutuyorum eısmın zoru ıle ama peynırı gece yatmadan sbh ogle fark etmıyorrr
Vallahi ne bileyim ne halde olduğumu kuzum tam bir buzağı
Bilemem kızçem böyle olursa yanarım.Çünkü fotodaki bu kızçe yani ben
hiç yürümezmişim hep kucak ve sırtta taşırlarmış beni.Çok hantalmışım
ama şimdi gel de gör.Kıpır kıpırım her işi kendim halletmek isterim
Annem de var birşeyler kardeşimi de 5 kg'ya yakın doğurmuş.Hatta doğumuna
son 2 ay kala doktor bu bebek ölür demiş sen hiç mi yemek yemiyorsun?Annem de
canım istemiyor demiş.Aferin kızım demiş karnında ölsün de gör.Annem garibim 22 yaşında ağla ağla
kardeşim için bir yükleniyor yemeye kızan 5 kg doğuyor,gözleri kilodan açılmıyormuş
Benim gözler de küçükken kilo yüzünden çok çekikti şimdi gözlerim açıldı
amın ınsl cnm benım cok pıs agrı yaaaaaaa:18:hayirli cumalar canim benimde bugun sag kalcama kramp girdi bacagima dogru hala agriyor hic boyle olmazdi ya agrim sizim olmuyor diye seviniyordum,maasallah oglusunaAllah dualarinizi kabul etsin simdiden
koca dötlüüüüüüüüüüüüüüüüü
Evet yavrum nedense böyle oluyor çevremde kimi duysam
çocukluğunda şişko,büyüdüğünde çıtır.Ama ben hiç kilo vermek
istememiştim taaa ki Şanlıurfa'ya babamın tayini çıkana kadar
oradaki sıcaktan erimişim resmen bir de salıncakta sıra beklerken
salıncağa binmek için tam bana sıra geldiğinde sen binemezsin
bizim salıncağımızı kırarsın,koca dötlü,şişko,al yanak deyince
ağlaya ağlaya eve gittiğimi dün gibi hatırlarım.o günden
beri erimişimAma bizim sülale de çok uzun annem 1.75,babam 1.80,
kardeşim 1.92,amcam desem ölçemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?