2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Haklısın canım ama artık orası doğal sürece şansa kaldı gibi geliyor bana senin dediğin halde erken yaparsak karda sayılıyoruz.Normal şartlara görede 32+1 de karda sayılıyoruz.Dileyelimde sağlıklı doğumlar olsun izin az yada çok kalsın napalım

Ayyy maşşallah bacaklara bak boğum boğum öpülesi bacaklar

Umarım bebişler senin gibi sütü severde böyle tosun paşa olurlar

Di mi tam öpülmelik boğum boğum
Umarım çok severler sütü kuzum.Birçok gebe arkadaşım
dişlerinden sorun yaşarken bu süreçte ben hiç sorun yaşamadım
Umarım da böyle devam eder.Yaşasın süt
Bugün ne çok yaşasın dedim yahu

hayılrı gunler cuma st ıcersındeyız dua lard a bulusmak uzere ınslll

nasılsınız bız sabahın 5 den benı kramp agrısı cekıyorum sag kalcadan asagısııı uyyyyyy:18::18:cok agrıyor ya
ama paşamm gece her st kıpır ıpırdı ben uyandım o uyandıı sonrada babamzıı kaldırdık sabah kahvaltı aptık sonra uykuya sımdı kan ılacımızı ıctıkk ve gene kahvaltı ve st 1,5 da ark.KUR AN okumamız var ınsll ona gıdecegız ınsalah
bir gecmıse bakalımm

MAŞALLAH bu ne hal.boğum boğum bacaklar
benim de küçükken kuzenim böyleymiş şimdi çubuk gibi zayıf ve uzun.
kızın da böyle mi olur acep ?

Vallahi ne bileyim ne halde olduğumu kuzum tam bir buzağı
Bilemem kızçem böyle olursa yanarım.Çünkü fotodaki bu kızçe yani ben
hiç yürümezmişim hep kucak ve sırtta taşırlarmış beni.Çok hantalmışım
ama şimdi gel de gör.Kıpır kıpırım her işi kendim halletmek isterim
Annem de var birşeyler kardeşimi de 5 kg'ya yakın doğurmuş.Hatta doğumuna
son 2 ay kala doktor bu bebek ölür demiş sen hiç mi yemek yemiyorsun?Annem de
canım istemiyor demiş.Aferin kızım demiş karnında ölsün de gör.Annem garibim 22 yaşında ağla ağla
kardeşim için bir yükleniyor yemeye kızan 5 kg doğuyor,gözleri kilodan açılmıyormuş
Benim gözler de küçükken kilo yüzünden çok çekikti şimdi gözlerim açıldı

Eki Görüntüle 696192
İşte küçük buzağı,süt delisi,şekerli yoğurt canavarı ben

anammmm yumoşa bakkk
ben bu olaya sinir oluyorum kızlar kusura kalmayın ama bebekliği şişko olanlar yetişkin olunca çıtır bişi oluyolar... ben küçükken hep çirozmuşum... büyüdük serpildik maşallah...
kıskandım seni

hayirli cumalar canim benimde bugun sag kalcama kramp girdi bacagima dogru hala agriyor hic boyle olmazdi ya agrim sizim olmuyor diye seviniyordum,maasallah oglusuna Allah dualarinizi kabul etsin simdiden

Evet yavrum nedense böyle oluyor çevremde kimi duysam
çocukluğunda şişko,büyüdüğünde çıtır.Ama ben hiç kilo vermek
istememiştim taaa ki Şanlıurfa'ya babamın tayini çıkana kadar
oradaki sıcaktan erimişim resmen bir de salıncakta sıra beklerken
salıncağa binmek için tam bana sıra geldiğinde sen binemezsin
bizim salıncağımızı kırarsın,koca dötlü,şişko,al yanak deyince
ağlaya ağlaya eve gittiğimi dün gibi hatırlarım.o günden
beri erimişim Ama bizim sülale de çok uzun annem 1.75,babam 1.80,
kardeşim 1.92,amcam desem ölçemiyorum bile

Kızçeler ben bir kaçayım tutmayın beni
Evimi toparlayayım,yütü yapayım,duş alayım,Kur'an okuyayım
hepimize bağışlayayım ALLAH'ım kabul etsin dualarımızı
Öpüldünüzzzz göbüşlerinizden

aynen tatlim bende sinir oluyorum benimde kucukken kemiklerim sayiliyormus simdi maasallah yun topagi gibi oldum yegenlerimde kucukken yerinden kaldiramazlardi agirliktan simdi hepsi manken gibi :121:

Cok aciktiimmm sisko benn.kizlar haftaya kontrol var.iki kilo daha uc haftada almisim nasil iyi mi.

Eki Görüntüle 696192
İşte küçük buzağı,süt delisi,şekerli yoğurt canavarı ben
ABOWW MAASLLAHINIZ VAR INSL KISCENDE SENN GIBIM olur evesuda cımmmcok tatlı hobıdık gırtlak lı durusun var heeeeeee
hehe
haydı gusel haberle gel ınsl canım benım saglıcakla kalll

aboww cok sukur cnm gozun aydınn bızım paşada pek hareketlı bu devır bebelerı hep böyle olucak sanırımm:18:ee norml dogum hakkındada bılgı almıssın bende bu gıttıgım de dogumu konusacagım hayırlısı ıle zaten dr da soler oglusum bu gıtımde 34.haftadayı bıtırmıs olucakk ayın 17 ndee taaaaa ve bundan sonra kontroller 2 haftaya dusucek sanırımm:18:dogumm dan korkmuyorum ne bılım cevremdekıler ıster ıstemes yamadandan yorum yapıyorlar bırakın bana gaz verınde kolay kolay dusuneyımbeynımı pozıtıf yonlendırıyım demıı
dun ablamla konustum ıkısıde norml dogu yaptılr kucuk ablam kucuk oglunu 4 kg da dogurdu ve cok kolay RABBIM KOLAYLIGINI VERIYOR DIYOR kii dedım babasına benzıyor dedı saları benzemesın benım esımın sacları erkenden dokulmusteededım mıdem yanmadı ya oda enzıyor sanırım yok alakası yok dedıı benım paşadada öle oldu ama saclaı cok sukur bol du dedı demekkı yanma ıle alakası yokkkkkkkkkk yasasınnnnnnnnnnnnnnnn

canı mm bebegımız toplanıyor artık cenı pozızyonu aldıgı ıcın gobıs altında kas katı oluyorr benmkıde öle merak etme normall cunkum en rahat uyku pozızyonuna gecıyorlarrrrrrrrrrr
magnezymuda eksık etmee lutfennn
nefes darlıgıda bendede var ıkı ıs yapımm spro yapmısım gıbıyımm ve akcıyerere bebekler bastı yaptıgı ıcın oluyorr darlıkdaaaaaaaaaaaa

maasalah ne gusel beslenıyorsun ben yogutdu zor yıyorum mıdem bulanbulana yutuyorum eısmın zoru ıle ama peynırı gece yatmadan sbh ogle fark etmıyorrrama sutt br denedım mıdem kalktı bır daha ısmedım bebektende 3 ay zor emmızımmm ama esımm 6 yasına kdr oda manyak kardesı emmemız bu 4 yasındamıs sut akarmıs k.v bosa gıtmesın dıye esıme verırmısssssssssssssssss

hayirli cumalar canim benimde bugun sag kalcama kramp girdi bacagima dogru hala agriyor hic boyle olmazdi ya agrim sizim olmuyor diye seviniyordum,maasallah oglusuna Allah dualarinizi kabul etsin simdiden
amın ınsl cnm benım cok pıs agrı yaaaaaaa:18:

koca dötlüüüüüüüüüüüüüüüüükolay gelsın bende aynını yapcam dus alıp KUR AN OKUYUM ark.KUR AN OKUMAYA GECICEM INSLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…