selam şekerim.
bugün herkes güne pek bir keyifli başlamış ne güzel. bende eşimle kahvaltı yaptım uzun bir aradan sonra ilk kez. hakkaten huzur geldi banada
sen bol bol yat dinlen tatlım. ne kadar çok durursa bebişin içinde o kadar iyi. erken de doğsa biraz daha beklesin kuzucuk
yarim e de sorucam ama hatırladığım kadarıyla ona doğal bir sabun vermişler bebek için onla yıkamışta çıkmış. öyle hatırlıyorum. bende de öyle bişey yok.
yarim e de sorucam ama hatırladığım kadarıyla ona doğal bir sabun vermişler bebek için onla yıkamışta çıkmış. öyle hatırlıyorum. bende de öyle bişey yok.
Evet canımcım haberler çok iyi olmasa da keyfim huzurum yerinde. bundan sonra stres yok. :) yiyip içip yatcaz. cimcime duracak gibi geliyor bana ya yaramazlık yapmıcakmış gibi duruyor hayırlısı bakalım.hadi ben kaçayım artık benimki arkadan söylenmeye başladı yine bi tatilimiz var diyip duruyor :) hadi size bol sohbetler..
hep böyle moralini yüksek tut canım.Evet canımcım haberler çok iyi olmasa da keyfim huzurum yerinde. bundan sonra stres yok. :) yiyip içip yatcaz. cimcime duracak gibi geliyor bana ya yaramazlık yapmıcakmış gibi duruyor hayırlısı bakalım.hadi ben kaçayım artık benimki arkadan söylenmeye başladı yine bi tatilimiz var diyip duruyor :) hadi size bol sohbetler..
satın aldığım bişey olsa bu kadar dert etmezdim de el emeği olunca insan üzülüyor iştesorarsın belki bulursun o sabundan sıkma cnm kendini olmazsada oğlunun ve senin canın sağolsun...
Canım Allah kolaylık versin
benimde 3 saat var daha(
Allah kolaylık versin canım. öğlenci olmanın tek güzel yanı yataktan geç çıkmak. ama eve geç dönmekte çok fena oluyor.
o saatte kalkmaktansa bu saatte işten çıkmak daha çok işime geliyor benim. zaten normalde de uykuyu seven bir insanımBen sabahçıyım (öğretmenim) her gün öğlen 12.30da evdeyim ama sabah 6da kalkıyorum resmen sürünüyorum. Eve gelince de bütün zamanım uykulu ve yorgun geçiyor. Dışardan bakan oh ne güzel yarım gün çalışıyo der ama ben tüm gün çalışmayı tercih ederim en azından sabah makul bir saatte başlardım. Uykusuzluk çok fena(
canım ben 2. yi çok sevdim. çok sevimli görünüyor. tüy falan çok hoş olmuşKızlar bebeğime bu iki şekerden hangisini yaptırayım arada kaldım hangisi daha güzel sizce?
Kızlar bebeğime bu iki şekerden hangisini yaptırayım arada kaldım hangisi daha güzel sizce?
Ben sabahçıyım (öğretmenim) her gün öğlen 12.30da evdeyim ama sabah 6da kalkıyorum resmen sürünüyorum. Eve gelince de bütün zamanım uykulu ve yorgun geçiyor. Dışardan bakan oh ne güzel yarım gün çalışıyo der ama ben tüm gün çalışmayı tercih ederim en azından sabah makul bir saatte başlardım. Uykusuzluk çok fena(
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri.Umarım herkes iyidir.
Uzun zamandır biz internete giremedik. Çok şükür kızlarımızla iyiyiz. Cuma günü kontrolümüz vardı, kızların ikisi de 1 kilo olmuş çok şükür. Rabbime binlerce kez şükürler olsun doktor amcamız gelişimleri çok iyi dedi, 12 günde kızlarım 300er gram almış. Rabbim bebişlerimizin yüzlerine baksın, hepimizin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben doktorumla rapor işini konuştum.usg göre değil son sat göre olucak dedi.resmi anlamda bu esas alınacak dedi.normalde 7 temmuz sat göre ona göre hesapladı doktor.ama usg ye göre haziran 25:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?