2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Annişler ben grip nezle bir arada oldum.burnum akıyo hapşırık,gözlerimden yaşlar akıyor boğazlarımda yutkundukça sızlıyor... acile gitsemmi yoksa yarın
doktor kontrölünden sonramı gitsem

ahh cnm kıyamam yaa çok geçmiş olsun..eğer kendini iyi hissetmiyorsan hemen git doktora...yarında kendi doktoruna görünürsün...iyi bak kendine

ayyy hepsine bayıldım güle güle kullan..nerden aldın bunları nettenmi?

süpeer olur biz de öyle yaptık... evde kullandığımız bi gardrop vardı onu stickerladık...

Evt cnm netten ozel yapim begenmene sevindim

Evt cnm netten ozel yapim begenmene sevindim

hemde çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah...şimdiki bebekler nekadar şanslı dimi herşeyleri oluyor ve hepside birbirinden güzel....ben daha bebek şekeri bakamadım cnm ya sen onu hallettinmi?

yarim e de sorucam ama hatırladığım kadarıyla ona doğal bir sabun vermişler bebek için onla yıkamışta çıkmış. öyle hatırlıyorum. bende de öyle bişey yok.

canım yaa geçmiş olsun... biz gemlikten zeytinyağı alıyoruz sürekli... orda da doğal zeytinyağı sabunlar vardı ondan hediye etmişti amca... bende onunla yıkadım aylizin lekelenen kıyafetlerini... çıktı da eser yok şimdi... nerden bulabilirsin bilmiyorum ama aktarlarda vardır sanırım doğal sabun...zafer plazada bi organik ürünler satan mağaza var... sonra girişteki sabuncu da olur mu bilmiyorum ama bi sormak lazım...

aklıma gelmiştin bi kaç gündür nerde bu kız ikizler ne yaptı diye oh ne güzel kızlarına :)

öğretmen arkadaşlar özellikle istanbuldakiler neden öğrencilerden doktora gittiğnde rapor istiyorsunuz acaba ? liseyi anlıyorum coğu okuldan kaçıyor ama ilk okul cocuklarına neden ıstenıyor zaten devamsızlık hakkı var uzuluyorum kucucukler beyınlerı raporla buyuyor tembellık işlenıyor şimdiden
birsey daha danısmak ıstıyorum bugun bı hastanın annesı dedı kı öğretmen demiş git 5 gunluk rapor al gelmediğin günlerden düşeyim,gelmediği günlerde öncekı tek tek arada gitmediği günler cok sacma ama ılk okul öğretmenymıs bunu soyleyen cocuk diş tedavıs oluyo
öğretmenin isim soyismini aldım ama milli eğitimi arayıp işi buyutmek istemiyorum anlamadıgım için sizlere soruyorum :)

kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ben biraz önce eşimin bi akrabasına bebek görmeye gittim geldim 35 haftalık doğmuş kız bebek şimdi 1 aylık felan ama çok tatlıydı birsürü saçı var ama minnacık kucağına al dediler yok ben alamam dedim korkarım bi yeri felan acır diye peki ben kendi bebeğimi nasıl alacam bakacam bilmiyorum

canım senin kurum ne ? kurumlar arası değişiklik olması saçma geldi bana ya çünkü 657 herkese 657 değil mi? ben daha bugün görüştüm bana 32 den sonra kadın doğumdan 37 ye kadar çalışabilir raporu alabilirsin doğum iznin sona aktarılır ama 32 den sonra senelik izne ayrılırsan yada kadın doğum haricinde başka yerden rapor alırsan oda geçerli olur doğum izninden düşmez dediler. aklım karıştı şimdi bana yanlış bilgi mi verdiler hem personel dairesinden böyle dediler hatta kadın çok eminim dedi. hem de bizim müdürde aynı şeyi dedi oda çok eminim dedi. kafam karıştı ya

al bendende okadar...çok korkuyorum küçük bebekleri kucağıma alamıyorum kendi yavrumu napcam yaa..gerçi alışıcaz yeterki sağ sağlim getirelim dünyaya ...

bence düz beyaz aksesuarlarla renklendirirsin odayı daha hoş olur

hemde çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah...şimdiki bebekler nekadar şanslı dimi herşeyleri oluyor ve hepside birbirinden güzel....ben daha bebek şekeri bakamadım cnm ya sen onu hallettinmi?

Yok cnm bebek sekeri yapmicm lavanta keselerini vericem artik seker pek tutulmuyo onun yeeine hastanesye gelene cikolata vericem keseleri eve ziyarete gelene veeicem

Yok cnm bebek sekeri yapmicm lavanta keselerini vericem artik seker pek tutulmuyo onun yeeine hastanesye gelene cikolata vericem keseleri eve ziyarete gelene veeicem

aaa desene ben geri kalmışım biraz :))) yaa tutulmasa bile ben şeker yaptırıcam gelenekçiyim biraz...hastaneye pek kimsenin geleceğini zannetmiyorum anne babalar ,abim,yengem kardeşim falan gelecek gelirse bide yakın arkadaşlarım.onlarada çikolata tutarlar...bebek şekerlerinide mevlüt için alıcam ben ..

Yok cnm estafirullah olurmu ole sey ben farkli bisey olsun istedim ilk baslarda bende seker dusundum ama ben hepsini denizci konseptinde istedigim icin bulamadim ole sekerler o yuzden lavantaya dondum

ben sağlık ocağındayım canım 657 ama sözleşme imzalanıyor belkı oyuzden farklıdır pazartesi tekrar arayayım halksağlığını biz halk sağlığına bağlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…