Annişler ben grip nezle bir arada oldum.burnum akıyo hapşırık,gözlerimden yaşlar akıyor boğazlarımda yutkundukça sızlıyor... acile gitsemmi yoksa yarın
doktor kontrölünden sonramı gitsem
kapı süsümüz anı defterımız lavanta keselerımız ve takı yastıgımızEki Görüntüle 696788 Eki Görüntüle 696789 Eki Görüntüle 696790 Eki Görüntüle 696791
yarimcim seninle aynı fikirdeyim..zaten duvar kağıdı mavi,perdesi mavi,halısı ve bikaç aksesuar aldım mavi onlar ..ama kocam alıcağımız beyaz bile olsa bikaç yerine sticker yapıştırırız daha eğlenceli olur diyoEki Görüntüle 696597 şöyle bir şey yapıştırsak mobilyanın belirli yerlerine kötü olurmu ki?
süpeer olur biz de öyle yaptık... evde kullandığımız bi gardrop vardı onu stickerladık...
ahh cnm kıyamam yaa çok geçmiş olsun..eğer kendini iyi hissetmiyorsan hemen git doktora...yarında kendi doktoruna görünürsün...iyi bak kendine
ayyy hepsine bayıldım güle güle kullan..nerden aldın bunları nettenmi?
Evt cnm netten ozel yapim begenmene sevindim
yarim e de sorucam ama hatırladığım kadarıyla ona doğal bir sabun vermişler bebek için onla yıkamışta çıkmış. öyle hatırlıyorum. bende de öyle bişey yok.
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri.Umarım herkes iyidir.
Uzun zamandır biz internete giremedik. Çok şükür kızlarımızla iyiyiz. Cuma günü kontrolümüz vardı, kızların ikisi de 1 kilo olmuş çok şükür. Rabbime binlerce kez şükürler olsun doktor amcamız gelişimleri çok iyi dedi, 12 günde kızlarım 300er gram almış. Rabbim bebişlerimizin yüzlerine baksın, hepimizin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
gerçektenmi çok sevindim yani abes durmaz diyosun...tmm ozman beyaz takımı aldık gitti:)) saol tatlım önerin için
hemen mini bir öğretmenler odası oluşturalım:)) yarım gün görünüyor bizim iş dışardan ama insanların bilmediği, işimizin konsantre bir iş olduğu. bence okulda bir ders= herhangi bir çalışanın iki üç saati.
benim de derslerim genelde 10 gibi başlıyor ve 2- 3 gibi bitiyor. yani ne sabah işe yarıyor ne okul sonrası. ama neyseki işimizi cazip yapan yaz tatilimiz var, her ne kadar doğum iznimizle çakışsa da...
bende nöbetten muaf olmak için yazıyı sata göre aldım bakalım il sağlık ne diyecek sonuclanınca yazarım ama anladıgım kadarıyla kurumlar arasıda degısık doğum izinleri mesela ben 32 haftadan sonra aldıgım rapor ve yıllık izinler doğum izninden düşecekmiş
kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ben biraz önce eşimin bi akrabasına bebek görmeye gittim geldim 35 haftalık doğmuş kız bebek şimdi 1 aylık felan ama çok tatlıydı birsürü saçı var ama minnacık kucağına al dediler yok ben alamam dedim korkarım bi yeri felan acır diye peki ben kendi bebeğimi nasıl alacam bakacam bilmiyorum
Mıknatıslı cnm:)canım bende 1.yi sevdim çok tatlı:)) bunlar mıknatıslı değil sanırım?
Eki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???
ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??
Mıknatıslı cnm:)
hemde çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah...şimdiki bebekler nekadar şanslı dimi herşeyleri oluyor ve hepside birbirinden güzel....ben daha bebek şekeri bakamadım cnm ya sen onu hallettinmi?
Yok cnm bebek sekeri yapmicm lavanta keselerini vericem artik seker pek tutulmuyo onun yeeine hastanesye gelene cikolata vericem keseleri eve ziyarete gelene veeicem
aaa desene ben geri kalmışım biraz :))) yaa tutulmasa bile ben şeker yaptırıcam gelenekçiyim biraz...hastaneye pek kimsenin geleceğini zannetmiyorum anne babalar ,abim,yengem kardeşim falan gelecek gelirse bide yakın arkadaşlarım.onlarada çikolata tutarlar...bebek şekerlerinide mevlüt için alıcam ben ..
canım senin kurum ne ? kurumlar arası değişiklik olması saçma geldi bana ya çünkü 657 herkese 657 değil mi? ben daha bugün görüştüm bana 32 den sonra kadın doğumdan 37 ye kadar çalışabilir raporu alabilirsin doğum iznin sona aktarılır ama 32 den sonra senelik izne ayrılırsan yada kadın doğum haricinde başka yerden rapor alırsan oda geçerli olur doğum izninden düşmez dediler. aklım karıştı şimdi bana yanlış bilgi mi verdiler hem personel dairesinden böyle dediler hatta kadın çok eminim dedi. hem de bizim müdürde aynı şeyi dedi oda çok eminim dedi. kafam karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?