2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yok cnm bebek sekeri yapmicm lavanta keselerini vericem artik seker pek tutulmuyo onun yeeine hastanesye gelene cikolata vericem keseleri eve ziyarete gelene veeicem

cok imreniyorum memleketınde olanlara kızlar bizim sadece arkadaslarımız gelecek eve hayırlı olsuna (anneler babalar hariç)ancak doğumdan sonra memlekete gidersem bole seyler olabılır ben severım gelenı gidenı ziyareti :)

ayy pempe çok güzelmişşş

çalışıyorum cnm benim.ancak haftasonları evde oluyorum.ama rapor aldıktan sonra haftaiçide olabilir yani:)))
evet komşuyuz biliyorum kuzum ben avcılar cihangirdeyim sen merkezdemisin?

benim eltimde cihangirde oturuyor.bende eskiden gümüşpalada oturuyodum :)

• Koyu çay, kahve, kakao. Son araştırmalar özellikle kahvenin erken doğum riski oluşturduğu yönündedir.sen yinede fazla içmemeye çalış ne olur n olmaz.bak burda yazıyor Hamilelikte yararlı ve zararlı besinler - bebek.com

iyi geceler kızlarr bizden bukadar evimize gidiyoruz..yarın görüşmek üzere..iyi bakın bebişlere ve kendinize öpüldünüz...

örgü bilen bir tanıdığına aynısını ördür

zeytinyağlı sabunuda bir deniyim. inşallah eski haline döner. ama benimki leke değil. komple pembe oldular

ben sağlık ocağındayım canım 657 ama sözleşme imzalanıyor belkı oyuzden farklıdır pazartesi tekrar arayayım halksağlığını biz halk sağlığına bağlıyız
belki sözleşmeden fark ediyor olabilir canım. çünkü bizim müdür dediğim şekilde dedi bende personel müdürünü aradım ondan gizli hatta bana inanmıyormusu der dellenir diye :) oda yoktu yardımcısı ile konuştum kadın eminim dedi doğumdan sonrakiler izinden düşer ama öncekiler düşmez dedi.bende tamam dedim o emin olunca şimdi içime şüphe düştü müdüre mi ulasam garanti olsun diye dedim :) sen bi öğrende canım.

bende sırf bu curcuna için gidiyorum melekete :)

ben tercihimi deniz konseptinden yana kullanıorum gardırobuda daha büyük hemde beyaz daha hoş bence

Kızlar bebeğime bu iki şekerden hangisini yaptırayım arada kaldım hangisi daha güzel sizce?
bence sağdaki

Annişler ben grip nezle bir arada oldum.burnum akıyo hapşırık,gözlerimden yaşlar akıyor boğazlarımda yutkundukça sızlıyor... acile gitsemmi yoksa yarın
doktor kontrölünden sonramı gitsem
dr.una danış o seni yönlendirir bence

thanks babbyyyy

kızlar cok yorgunumm
bugün tosunumu göremdim ondan biraz canım sıkkın
3 mayısda gidicem ultrasona..

bgün nst ye baglandım kalp atışlarını dinledim ve 20 dk da olsa dinlendim:)))
bebek odamız boyandı bugün misafirlerimde vardııı sabah 8 de kalktım koşturmaca gecti sürekli...

yatak odamdaki fazlalıklar için vakımlu poşetlerden almıştım ( 6 adet) onları yaptık ama canımız cıktı...
gerci degdiii aldıgıma o kadar cok yer açıldı ki anlatamam size de tavsiye ederim
daha almayı düşünüyorum .....
gecmişe hiç bakamadım bi an önce yatmayı düşünüyorum ...

Son düzenleme:
bu arada kendisini deşifre etmek istemiyorum arkadaşımızın biri lohusa şerbeti tarifi vercekti
o kendini biliyor
heyecanla beklediğimide bilsin,,unuttuk sanmasın

canım niye nst ye bağlandın ki ? hayırdır?

Kocaman bir maaaşallah bendende oğluşuna....Gram değiller artık kilo olmuşlar yaaa...
İsminiz belli mi bu arada...
Evet güneşten korunmaya başlamak gerekir artık havalar ısındı...Bende de son 4 yıldır güneş alerjisi başladı ve sebamed 50 lik kullanıyordum...Artık çantamdan ayırmamam lazım...
20 dk. da bir 10 dk. dinlenmek kötüymüş ama....Biz bugün saat 1 de bir çıktık evden 10 da girdik...Arada 2 kere yemek molası sadece :))) Alpay bebeden uyku setimizide aldık...Ya sen ya zaman söylemişti orayı ne güzel şeyler varmış...
Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah...Normal doğum gibisi yoktur herhalde herşey yolunda ve kendine güveniyorsan tabi ki :)

yine ne güzel ciciler paylaşılmış yaa aa kaçırıyorum beeen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…