Yok cnm bebek sekeri yapmicm lavanta keselerini vericem artik seker pek tutulmuyo onun yeeine hastanesye gelene cikolata vericem keseleri eve ziyarete gelene veeicem
Eki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???
ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??
çalışıyorum cnm benim.ancak haftasonları evde oluyorum.ama rapor aldıktan sonra haftaiçide olabilir yani:)))
evet komşuyuz biliyorum kuzum ben avcılar cihangirdeyim sen merkezdemisin?
benim eltimde cihangirde oturuyor.bende eskiden gümüşpalada oturuyodum :)
kızlar ben türk kahvesi içiyorumm haftada 3-4 kere. bişi olurmu yaa? çay kola asitli hiç bişi içmiyorum ama kahveye dayanamıyorum. sonrada vicdan azabı duyuyorum, çok canım istiyo hamile kalmadan arada sigarada içerdim günde 1-2 tane, odaa bazen tabi.
sigara kesinlikle içmiyorum tiksindim ama kahve kokusu beni yoldan çıkarıyor işte bebeğe çok zararlımıdır yaa?.
ne düşünüyosunuz içen varmı benim gibi arada?
gümüşpalada annemler oturuyor yani eskiden benimde oturduğum yer baba evi :)))[/QUOTben ilk evlendiğimde geldim gümüşpalaya 3 sene oturduk :)
bak yıkama deyince aklıma geldi. çok büyük aptallık ettim ben kıyafetleri yıkarken. birde yarim_ demişti renk bulaştı kıyafetlere diye.ona rağmen dikkatsiz davrandım((
kv nin ördüklerini koymuştum akşam yıkamaya. bir tane beyaz takım örmüştü kv çok şahane bişeydi (tulumu hırkası yeleği patiği şapkası hepsi bir örnek) ben saf gibi onlarıda diğer renklilerle birlikte koymuşum makinaya. kırmızı iki şapka vardı. onlar pembe yapmış takımları. o kadar üzüldüm ki anlatamam.aman sen yıkarken çok dikkat et canım. ben şimdi kv ye nasıl söylücem onun derdindeydim. o kadar özenerek yapmıştıki
çookkk şahaneler bayıldımm. tam benim istediğim şeyleer bunlarkapı süsümüz anı defterımız lavanta keselerımız ve takı yastıgımızEki Görüntüle 696788 Eki Görüntüle 696789 Eki Görüntüle 696790 Eki Görüntüle 696791
zeytinyağlı sabunuda bir deniyim. inşallah eski haline döner. ama benimki leke değil. komple pembe oldularcanım yaa geçmiş olsun... biz gemlikten zeytinyağı alıyoruz sürekli... orda da doğal zeytinyağı sabunlar vardı ondan hediye etmişti amca... bende onunla yıkadım aylizin lekelenen kıyafetlerini... çıktı da eser yok şimdi... nerden bulabilirsin bilmiyorum ama aktarlarda vardır sanırım doğal sabun...zafer plazada bi organik ürünler satan mağaza var... sonra girişteki sabuncu da olur mu bilmiyorum ama bi sormak lazım...
belki sözleşmeden fark ediyor olabilir canım. çünkü bizim müdür dediğim şekilde dedi bende personel müdürünü aradım ondan gizli hatta bana inanmıyormusu der dellenir diye :) oda yoktu yardımcısı ile konuştum kadın eminim dedi doğumdan sonrakiler izinden düşer ama öncekiler düşmez dedi.bende tamam dedim o emin olunca şimdi içime şüphe düştü müdüre mi ulasam garanti olsun diye dedim :) sen bi öğrende canım.ben sağlık ocağındayım canım 657 ama sözleşme imzalanıyor belkı oyuzden farklıdır pazartesi tekrar arayayım halksağlığını biz halk sağlığına bağlıyız
bende sırf bu curcuna için gidiyorum melekete :)cok imreniyorum memleketınde olanlara kızlar bizim sadece arkadaslarımız gelecek eve hayırlı olsuna (anneler babalar hariç)ancak doğumdan sonra memlekete gidersem bole seyler olabılır ben severım gelenı gidenı ziyareti :)
kapı süsümüz anı defterımız lavanta keselerımız ve takı yastıgımızEki Görüntüle 696788 Eki Görüntüle 696789 Eki Görüntüle 696790 Eki Görüntüle 696791
heheh inan aklıma geldiörgü bilen bir tanıdığına aynısını ördür
ben tercihimi deniz konseptinden yana kullanıorum gardırobuda daha büyük hemde beyaz daha hoş benceEki Görüntüle 696587 Eki Görüntüle 696586
kızlar bakın benim alıcağım oda takımı bu model olacak...pazar günü gidip sipariş vericem..şimdi bana yardım edin biraz kararsızım..pembe olanın aynısının mavi olanıda var internette olmadığı için yükleyemedim...bu modelin mavisimi olsun yoksa düz beyazmı???
ilk başta beyaz aklımdaydı üzerine stickerler yapıştırırım renklendirmek için diye düşünüyodum ama oda basitmi olur??eşim odası biraz renkli olsun , bebek odası olduğu belli olsun diyo arada kaldım valla ??
bence sağdakiKızlar bebeğime bu iki şekerden hangisini yaptırayım arada kaldım hangisi daha güzel sizce?
dr.una danış o seni yönlendirir benceAnnişler ben grip nezle bir arada oldum.burnum akıyo hapşırık,gözlerimden yaşlar akıyor boğazlarımda yutkundukça sızlıyor... acile gitsemmi yoksa yarın
doktor kontrölünden sonramı gitsem
thanks babbyyyy Koyu çay, kahve, kakao. Son araştırmalar özellikle kahvenin erken doğum riski oluşturduğu yönündedir.sen yinede fazla içmemeye çalış ne olur n olmaz.bak burda yazıyor Hamilelikte yararlı ve zararlı besinler - bebek.com
Kızlar bebeğime bu iki şekerden hangisini yaptırayım arada kaldım hangisi daha güzel sizce?
kızlar cok yorgunumm
bugün tosunumu göremdim ondan biraz canım sıkkın
3 mayısda gidicem ultrasona..
bgün nst ye baglandım kalp atışlarını dinledim ve 20 dk da olsa dinlendim:)))
bebek odamız boyandı bugün misafirlerimde vardııı sabah 8 de kalktım koşturmaca gecti sürekli...
yatak odamdaki fazlalıklar için vakımlu poşetlerden almıştım ( 6 adet) onları yaptık ama canımız cıktı...
gerci degdiii aldıgıma o kadar cok yer açıldı ki anlatamam size de tavsiye ederim
daha almayı düşünüyorum .....
gecmişe hiç bakamadım bi an önce yatmayı düşünüyorum ...
Canım bayıldım harika bir seçim yapmışsınAllah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Dün akşam kontrolümüz vardı.Oğluşla 1 aylık aradan sonra tekrar buluştuk.Herşey güzel gidiyor kilosu 1000 gr boyu 33 cm suyu duruşu herşey yolundaymış.Çok kıpır kıpırdı dr bile şaşırdı çok hareketli olacak dedi.
Uzun yürüyüşleri azaltacakmışım.Yürüyüşlerde 20 dkda bir 10 dk dinlenme önerdi.Tansiyon yüksekliği gebelikte önemlidir ona dikkat et dedi.Tuzu minimumda tut mümkünse tuzsuz tüket,güneş koruyucularını kullanmadan dışarı çıkma,ağır kaldırma yukarı esneme ,az az sık sık beslen gibi tavsiyelerde bulundu.Kilom gayet normalmiş.Bu aydan sonra kilo artışı hızlanırmış.Abur cuburdan uzak dur dedi.Son olarakta dr um bana normal doğumu önerdi.Kendime güvendiğimden daha çok siz bana güveniyorsunuz dediğimde sen yapabilirsin her şey yolundaysa neden normal olmasın dedi.Benim öngörüm normal son duruma bakarız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?